Σύγκριση Καλωδίων 5000 Ε vs 5 E

Reaction score
0
Πουλώ και Τοστίερες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές: Braun, Krups, Ariete, Izzy, Delonghi, Hoover, Rohnson, Philips, Singer, United, Bosch, Moulinex.

τσικ τσικ

Reaction score
23
Πουλώ και Τοστίερες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές: Braun, Krups, Ariete, Izzy, Delonghi, Hoover, Rohnson, Philips, Singer, United, Bosch, Moulinex.

τσικ τσικ
Ελπίζω να είναι ασφαλισμένες...γιατί παίζουν και παρεισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας χωρίς CE.

Reaction score
23
Να βάλω και μια αγγελία, γιατί έχω στερέψει από τραγούδια.
Ενοικιάζεται Δίδυμος, Σαββατογεννημένος, με δυο ονόματα, υψηλές γνωριμίες, και διασυνδέσεις… Γνωστός στα Γερμανικά χακεράδικα site με το ψευδώνυμο (……..).

Υ.Γ. Όταν ρίχνω ζάρια θέλω να φέρνω εξάρες…η τύχη από μόνη της είναι ένα τίποτα.

Reaction score
23
Ένα έχω να σου πω Μιχαήλ, έχασες πόντους. Δεν νομίζω να κάνεις για κριτής καλωδίων. Με αυτά που έγγραψες, και να μην κουφάθηκες, τώρα θα σου το κολλήσουν το καζίκι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Το τελευταιο καιρο επαιζα το συστημα μου με καλωδια ηχειων των 5000 Ε που δυστυχως ειχα πληρωσει. Για ευνοητους λογυος δεν θα ηθελα να αναφερω μαρκα, γιατι θα φαμε και ξυλο.

Καποιοι φιλοι που ειχαν ακουσει το συστημα μου, μου ειχαν επισημανει καποια μικροπροβληματακια, που δεν βοηθουσαν ωστε να απογειωθει το ακουσμα.

Σε μια στιγμη αυτογνωσιας και απολυτης ειλικρινιας :116: αφου ειχα δοκιμασει αρκετα πραγματα για να λυσω το προβλημα, λεω δεν δοκιμαζω καποιο αλλο καλωδιο ηχειων? Επειδη δεν μου βρισκοταν καποιο δοκιμασα ενα καλωδιο των 5 ευρω.
Το αποτελεσμα ηταν ενα σοκ για μενα, το φτηνο καλωδιο ελυσε ολα τα προβληματα του προηγουμενου (λιγο σκληρες ψηλες, λαμπραδα κτλ, αφυσικο ακουσμα) χωρις να χανει σε κανενα επιμερους σημειο απο το πανακριβο audiophile καλωδιο.
Οπως καταλαβαινεται παρολο που ειχα πληρωσει το ακριβο καλωδιο και δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να αποδειχτει κατι τετοιο η αληθεια ηταν μια:

Το καλωδιο των 5 ευρω επαιξε καλυτερα απο το πασιγνωστο audiophile καλωδιο των 5000 Ευρω.

Τα συμπερασματα δικα σας.
Βρε ποτε μου δεν τις χωνεψα τις παλιοβλαχαλεςςςςςςςςςςςςςςςς...................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
2 τα τινα.

α) Τρεχουν ΟΛΟΙ οι χαιενταδες και αγοραζουν μερικα χιλιομετρα απο το συγκεκριμενο καλωδιο, και μαλιστα απο το συγκεκριμενο μαγαζι που το αγορασες και συ.

Spresv πηγα στον αντιπροσωπο και αγορασα ολες τις κουλουρες........
Πηγα πλατεια Καρυτση και ψωνισα μαυρη καλτσα μπερκετι και θερμοσυστελλομενα σε κοκκινακι και το Σαβαττοκυριακο εχει κοπτοραπτη και καλτσωμα.
Για τους ενδιαφερομενους απο δευτερα θα βγει στην αγορα zuper καλωδιο ηχειων σε τιμη προσφορας 100 ευρω το μετρο (δωρο για καθε 6 μετρα καλωδιο 4 ζευγη κοντρα καλοκαιρινα σοσονια).......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Συντροφε και συναγωνιστη, πιστεψε με οταν εχεις σκασει 5 χιλιαρικακια ζεστα, ΔΕΝ ΘΕΣ να καταληξεις σε ενα τετοιο συμπερασμα.
Vallhalovictim ...................

Reaction score
2
2 τα τινα.

α) Τρεχουν ΟΛΟΙ οι χαιενταδες και αγοραζουν μερικα χιλιομετρα απο το συγκεκριμενο καλωδιο, και μαλιστα απο το συγκεκριμενο μαγαζι που το αγορασες και συ.
Spresv πηγα στον αντιπροσωπο και αγορασα ολες τις κουλουρες........
Πηγα πλατεια Καρυτση και ψωνισα μαυρη καλτσα μπερκετι και θερμοσυστελλομενα σε κοκκινακι και το Σαβαττοκυριακο εχει κοπτοραπτη και καλτσωμα.
Για τους ενδιαφερομενους απο δευτερα θα βγει στην αγορα zuper καλωδιο ηχειων σε τιμη προσφορας 100 ευρω το μετρο (δωρο για καθε 6 μετρα καλωδιο 4 ζευγη κοντρα καλοκαιρινα σοσονια).......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!
Μη με κλεβεις τις ιδεες...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Τι να κανω πουλακι μου....παιδακια εχω να μεγαλωσω !!!!!!!!!Ασε τωρα που γυριζει να τα κονομησουμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλο το αρθρο,καλοστημενο θα ελεγα..........χιχιχιχι !

Μιχαλη να κανονισουμε και τα της προμηθειας!
Βλεπω κοσμο απο δευτερα!!!!!!!!!

Reaction score
5
Βλάση έχεις να μάθεις πολλά ακομα για τα χαϊεντάδικα καλώδια. Θα σου διδάξω κάποια πράγματα αν θες αλλά μονο με την παρέα μεζέδων και ρακής.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Βλάση έχεις να μάθεις πολλά ακομα για τα χαϊεντάδικα καλώδια. Θα σου διδάξω κάποια πράγματα αν θες αλλά μονο με την παρέα μεζέδων και ρακής.
Aμην κυριε Γκλομπαλ μου..........θελω να με μαθεις και για καλωδια ρευματος γιατι αυτο που εχω απο μια παλια μπετονιερα εχει αρχισει και τσιριζει στις υψηλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2
Aμην κυριε Γκλομπαλ μου..........θελω να με μαθεις και για καλωδια ρευματος γιατι αυτο που εχω απο μια παλια μπετονιερα εχει αρχισει και τσιριζει στις υψηλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eισαι φαουλ. Αλλο γκλομπαλ και αλλο γλομπαλ.

Reaction score
8
απο μια παλια μπετονιερα εχει αρχισει και τσιριζει στις υψηλες
Δεν φταιει το καλωδιο, φταινε οι κραδασμοι της μπετονιερας οταν χτυοαγε το μπετον.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Και ενας καλος ψυχοθεραπευτης δεν θα μας εκανε κακο,εεεε παιδακια?????

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εαν νομιζεις οτι παιζουν καλυτερα τα 5ευρα απο τα 5000ευρα εισαι τυχερος, αλλα αλλαξε κατηγορια.

Reaction score
3.876
Με κάθε αγορά καλωδίου, δώρο δύο μασέλες κορινθιακού ρυθμού

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εαν νομιζεις οτι παιζουν καλυτερα τα 5ευρα απο τα 5000ευρα εισαι τυχερος, αλλα αλλαξε κατηγορια.
Χελόου, για πες:

1. Τι πάει να πει "νομίζει"? Έβγαλε ένα συμπέρασμα ο άνθρωπος.
2. Είναι υποχρεωτικό να παίζουν καλύτερα? Και αν ναι, γιατί?
3. Γιατί να αλλάξει κατηγορία? Επειδή ντρόπιασε τα valhalla? Θα του κάνουν μήνυση τα καλώδια?:137:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Με κάθε αγορά καλωδίου, δώρο δύο μασέλες κορινθιακού ρυθμού
Γιωργη και οι κυνοδοντες ολοχρυσοι 24 καρατια περικαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.762
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan