- Reaction score
- 0
Πουλώ και Τοστίερες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές: Braun, Krups, Ariete, Izzy, Delonghi, Hoover, Rohnson, Philips, Singer, United, Bosch, Moulinex.
τσικ τσικ
τσικ τσικ
Ελπίζω να είναι ασφαλισμένες...γιατί παίζουν και παρεισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας χωρίς CE.Πουλώ και Τοστίερες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές: Braun, Krups, Ariete, Izzy, Delonghi, Hoover, Rohnson, Philips, Singer, United, Bosch, Moulinex.
τσικ τσικ
Βρε ποτε μου δεν τις χωνεψα τις παλιοβλαχαλεςςςςςςςςςςςςςςςς...................Το τελευταιο καιρο επαιζα το συστημα μου με καλωδια ηχειων των 5000 Ε που δυστυχως ειχα πληρωσει. Για ευνοητους λογυος δεν θα ηθελα να αναφερω μαρκα, γιατι θα φαμε και ξυλο.
Καποιοι φιλοι που ειχαν ακουσει το συστημα μου, μου ειχαν επισημανει καποια μικροπροβληματακια, που δεν βοηθουσαν ωστε να απογειωθει το ακουσμα.
Σε μια στιγμη αυτογνωσιας και απολυτης ειλικρινιας :116: αφου ειχα δοκιμασει αρκετα πραγματα για να λυσω το προβλημα, λεω δεν δοκιμαζω καποιο αλλο καλωδιο ηχειων? Επειδη δεν μου βρισκοταν καποιο δοκιμασα ενα καλωδιο των 5 ευρω.
Το αποτελεσμα ηταν ενα σοκ για μενα, το φτηνο καλωδιο ελυσε ολα τα προβληματα του προηγουμενου (λιγο σκληρες ψηλες, λαμπραδα κτλ, αφυσικο ακουσμα) χωρις να χανει σε κανενα επιμερους σημειο απο το πανακριβο audiophile καλωδιο.
Οπως καταλαβαινεται παρολο που ειχα πληρωσει το ακριβο καλωδιο και δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να αποδειχτει κατι τετοιο η αληθεια ηταν μια:
Το καλωδιο των 5 ευρω επαιξε καλυτερα απο το πασιγνωστο audiophile καλωδιο των 5000 Ευρω.
Τα συμπερασματα δικα σας.
2 τα τινα.
α) Τρεχουν ΟΛΟΙ οι χαιενταδες και αγοραζουν μερικα χιλιομετρα απο το συγκεκριμενο καλωδιο, και μαλιστα απο το συγκεκριμενο μαγαζι που το αγορασες και συ.
Spresv πηγα στον αντιπροσωπο και αγορασα ολες τις κουλουρες........
Πηγα πλατεια Καρυτση και ψωνισα μαυρη καλτσα μπερκετι και θερμοσυστελλομενα σε κοκκινακι και το Σαβαττοκυριακο εχει κοπτοραπτη και καλτσωμα.
Για τους ενδιαφερομενους απο δευτερα θα βγει στην αγορα zuper καλωδιο ηχειων σε τιμη προσφορας 100 ευρω το μετρο (δωρο για καθε 6 μετρα καλωδιο 4 ζευγη κοντρα καλοκαιρινα σοσονια).......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!
Vallhalovictim ...................Συντροφε και συναγωνιστη, πιστεψε με οταν εχεις σκασει 5 χιλιαρικακια ζεστα, ΔΕΝ ΘΕΣ να καταληξεις σε ενα τετοιο συμπερασμα.
Μη με κλεβεις τις ιδεες...Spresv πηγα στον αντιπροσωπο και αγορασα ολες τις κουλουρες........2 τα τινα.
α) Τρεχουν ΟΛΟΙ οι χαιενταδες και αγοραζουν μερικα χιλιομετρα απο το συγκεκριμενο καλωδιο, και μαλιστα απο το συγκεκριμενο μαγαζι που το αγορασες και συ.
Πηγα πλατεια Καρυτση και ψωνισα μαυρη καλτσα μπερκετι και θερμοσυστελλομενα σε κοκκινακι και το Σαβαττοκυριακο εχει κοπτοραπτη και καλτσωμα.
Για τους ενδιαφερομενους απο δευτερα θα βγει στην αγορα zuper καλωδιο ηχειων σε τιμη προσφορας 100 ευρω το μετρο (δωρο για καθε 6 μετρα καλωδιο 4 ζευγη κοντρα καλοκαιρινα σοσονια).......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!
Τι να κανω πουλακι μου....παιδακια εχω να μεγαλωσω !!!!!!!!!Ασε τωρα που γυριζει να τα κονομησουμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Aμην κυριε Γκλομπαλ μου..........θελω να με μαθεις και για καλωδια ρευματος γιατι αυτο που εχω απο μια παλια μπετονιερα εχει αρχισει και τσιριζει στις υψηλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλάση έχεις να μάθεις πολλά ακομα για τα χαϊεντάδικα καλώδια. Θα σου διδάξω κάποια πράγματα αν θες αλλά μονο με την παρέα μεζέδων και ρακής.
Eισαι φαουλ. Αλλο γκλομπαλ και αλλο γλομπαλ.Aμην κυριε Γκλομπαλ μου..........θελω να με μαθεις και για καλωδια ρευματος γιατι αυτο που εχω απο μια παλια μπετονιερα εχει αρχισει και τσιριζει στις υψηλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν φταιει το καλωδιο, φταινε οι κραδασμοι της μπετονιερας οταν χτυοαγε το μπετον.απο μια παλια μπετονιερα εχει αρχισει και τσιριζει στις υψηλες
Χελόου, για πες:Εαν νομιζεις οτι παιζουν καλυτερα τα 5ευρα απο τα 5000ευρα εισαι τυχερος, αλλα αλλαξε κατηγορια.
Γιωργη και οι κυνοδοντες ολοχρυσοι 24 καρατια περικαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με κάθε αγορά καλωδίου, δώρο δύο μασέλες κορινθιακού ρυθμού