Σύγκριση Καλωδίων 5000 Ε vs 5 E

Reaction score
3.876
τα Valhala ούτως η άλλως είναι ισοπεδωμένα από μόνα τους. Τα έχετε δει πως είναι ?

Reaction score
3.876
Γιωργη και οι κυνοδοντες ολοχρυσοι 24 καρατια περικαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια φίλη μου ήθελε τραπεζίτες αλλά αργότερα κατάλαβα ότι απλώς ήθελε να παντρευτεί κάποιον με πολλά λεφτά.

Reaction score
10
τα Valhala ούτως η άλλως είναι ισοπεδωμένα από μόνα τους. Τα έχετε δει πως είναι ?

Eπειδη καποια πραγματα παρεξηγηθηκαν, εγω δεν μιλησα ποτε για το valhalla αλλα ενα αλλο καλωδιο που εκανα το λαθος να αγορασω.

Επισης G.kar νομιζω οτι εισαι λιγο ισοπεδωτικος μιλωντας για ενα καλωδιο που εχει ενα ανεπεσθητο σημαδακι που θες μεγενθυτικο για να το δεις.

H αληθεια ειναι αυτη που ανεφερα στο πρωτο μου μηνυμα. Το καλωδιο των 5 ευρω επαιζε καλυτερα.
Τωρα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.
Σκαστε το χρηματακι σας χωρις δοκιμη. Δικο σας ειναι.
Εγω απλα ανεφερα τις δικες μου διαπιστωσεις.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.568
Δεν μας λετε και μας ποιο ειναι αυτο το καλωδιο των 5 ευρω να το δοκιμασουμε?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.568
Συμφωνουμε, και οπου μπορουμε αυτο κανουμε.
Αλλα ειναι μυστικο, και δεν το λετε?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.095
Άσε το "χύμα από τη στοά" και ρίξε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, πλήρη περιγραφή, ονομασία καλωδίου στην ταμειακή μηχανή του ΚΟΣΜΑ, αναγραφόμενα στοιχεία στο καλώδιο, χρώμα και αριθμό αγωγών, και όποια άλλη λεπτομέρεια μπορείς να βρείς για το καλώδιο αυτό.

Μετά από 10 μέρες ζήτα τα ποσοστά σου από τον ΚΟΣΜΑ. Η εξάντληση του εν λόγω καλωδίου είναι βέβαιη.

Δώσε και σε μένα μπάρπα....

χο χο χο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.095
Πέρα από το χαβαλέ, δε βλέπω ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να μη λες ποιό είναι το καλώδιο των 5000 ευρώ που έχεις αγοράσει.

Reaction score
3.876
Eπειδη καποια πραγματα παρεξηγηθηκαν, εγω δεν μιλησα ποτε για το valhalla αλλα ενα αλλο καλωδιο που εκανα το λαθος να αγορασω.

Επισης G.kar νομιζω οτι εισαι λιγο ισοπεδωτικος μιλωντας για ενα καλωδιο που εχει ενα ανεπεσθητο σημαδακι που θες μεγενθυτικο για να το δεις.
Εγώ για το Valhala είπα ότι είναι ισοπεδωμένο από μόνο του. Το είπα επειδή είναι flat, flat ribbon για την ακρίβεια. Προφανώς δεν κατάλαβες το αστείο. Αλλη φορά θα τα περνάω τα αστεία με Smilies :)142:)

Reaction score
23
Δεν έχει κόψει τιμολόγιο, το πήρε μαύρη αγορά...απο το δια-δίκτυ-ο.

Reaction score
3.876
Μετά την τυφλή δοκιμή των καλωδίων ρεύματος κάτι άρχισε να κινείται. Ο κόσμος μπήκε στη διαδικασία των ακροάσεων χωρίς να έχει ανάγκη τις συμβουλές των φίλων του. Νομίζω ότι έχει γίνει μια καλή αρχή.
Οταν δεν ακούει κάποιος διαφορές ή το φτηνό καλώδιο ακούγεται πιο σωστό τονικά στο σύστημά του, γιατί να αγοράσει ένα ακριβό καλώδιο που θα κάνει το σύστημα χειρότερο απ'ότι είναι ?

Reaction score
10
γραφω απο το κινητο απο ενα ξεκλειδωτο wifi που εχω βρει!δεν εχω συνδεση σπιτι!Κωστα θα σου απαντησω αυριο!ρε gkar βαλε και κανα smilιe!:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.761
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan