Προβλημα στο Most Viewed Threads

Reaction score
173

Τα αλλα στατιστικα ειναι μια χαρα.

Το μονο που εχει προβλημα ειναι αυτο.

Δειτε το λιγο σας παρακαλω.

Attachments

• 52,6 KB Προβολές: 116
  • 3,4 KB Προβολές: 113

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Ρίζα μου...

Υπάρχει πρόβλημα με όλα τα θέματα του "δίχως όρια".....

Λείπουν και ο Ροζ Φωτοτύπος και ο Κιτρινος Τύπος (και φυσικά και το δικό μας).....:141:

Reaction score
0

Μπορώ να τον αντιληφθώ, αλλά σιωπώ.

Ενεργά.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδιά... με το συμπάθιο που λένε, αλλά τον ακατανόμαστο λόγο τον βρισκω λογικό... εσείς?

Reaction score
2
Ειλικρινα, να με συγχωρειτε κιολας, αλλα εγω βρισκω παραλογη και την καταμετρηση των ποστ στη δοθ γενικα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Ειλικρινα, να με συγχωρειτε κιολας, αλλα εγω βρισκω παραλογη και την καταμετρηση των ποστ στη δοθ γενικα...
Παραλογη? Γιατι? Ειναι αναξια λογου τα θεματα της?

Reaction score
14
δεν σε πιάνω ακριβώς σταυρο... σορρυ... αλλη συχνότητα...

retune please!!!:117::117::117::117:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Παραλογη? Γιατι? Ειναι αναξια λογου τα θεματα της?
Μην αρπαζεσαι Nick, δεν το λεω απο κακη προθεση. Απλα πιστευω σε ενα τεχνικο/consumer-oriented forum, η υλη της off-topic κατηγοριας δεν θα επρεπε να προσμετραται μαζι με τα τεχνικου χαρακτηρα ποστς. Εαν θεωρουσα αναξια λογου τα θεματα της (μαζι και τον χαβαλε και τις γνωριμιες που εχω κανει μεσω αυτης), θα προτεινα εξ' ολοκληρου την καταργηση της, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να ειπα κατι τετοιο. Και παλι, εξεφρασα την αποψη μου, δεν απαιτησα πουθενα το κοψιμο του post count.

Ειλικρινα ελπιζω να καταλαβατε το πνευμα μου, γιατι θεωρω εντελως ανουσιο να ""τσακωθω"" με ανθρωπους που εχουμε βγει και 5 φορες εξω, για ενα τετοιο θεμα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.889
Παιδιά εγώ μπορώ να δώσω εξηγήσεις.
Χθες βράδυ, έγινε πρόταση από ένα μέλος της συντονιστικής ομάδος, καθώς τα στατιστικά είναι λειτουργία χρήσιμη για κάποιους που ψάχνουν τεχνικά θέματα, να αποκλειστούν από αυτά της σελίδας του forum, κατηγορίες με ολίγον άσχετη θεματολογία, δηλαδή οι δύο τελευταίες (δοθ και η παρούσα) και συζητάμε για αγγελίες, καλώς ήρθατε και νέα προϊόντα - προσφορές καταστημάτων. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από Δ.Ο. και web admin οπότε εφαρμόστηκε και άμεσα (από σήμερα το πρωί δηλαδή). Φυσικά το recent thread της σελίδας του portal λειτουργεί όπως πρέπει.

Η πρόταση του spresv έχει ξαναπέσει στο τραπέζι αλλά απορρίφθηκε. Ζητώ συγνώμη, για την έλλειψη ενημέρωσης, αλλά δεν ήξερα ότι έχει τόση σημασία το θέμα. :121:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Δεν τσακωνομαστε βρε νουμερο(μικρο)!!
Απλα αναρωτιεμαι γενικα!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Παιδιά εγώ μπορώ να δώσω εξηγήσεις.
Χθες βράδυ, έγινε πρόταση από ένα μέλος της συντονιστικής ομάδος, καθώς τα στατιστικά είναι λειτουργία χρήσιμη για κάποιους που ψάχνουν τεχνικά θέματα, να αποκλειστούν από αυτά της σελίδας του forum, κατηγορίες με ολίγον άσχετη θεματολογία, δηλαδή οι δύο τελευταίες (δοθ και η παρούσα) και συζητάμε για αγγελίες, καλώς ήρθατε και νέα προϊόντα - προσφορές καταστημάτων. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από Δ.Ο. και web admin οπότε εφαρμόστηκε και άμεσα (από σήμερα το πρωί δηλαδή). Φυσικά το recent thread της σελίδας του portal λειτουργεί όπως πρέπει.

Η πρόταση του spresv έχει ξαναπέσει στο τραπέζι αλλά απορρίφθηκε. Ζητώ συγνώμη, για την έλλειψη ενημέρωσης, αλλά δεν ήξερα ότι έχει και τόση σημασία το θέμα. :121:

...

:131::131:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.889
Γενικώς... διαφωνείτε ή το θεωρείτε σοβαρό θέμα? Για πείτε, να το συζητήξουμε δηλαδής.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Εγω προτεινω να κλεισουν αυτες οι κατηγοριες!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.524
Members
38.457
Νεότερο μέλος
p.orfanos.com