Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Παραλογη? Γιατι? Ειναι αναξια λογου τα θεματα της?Ειλικρινα, να με συγχωρειτε κιολας, αλλα εγω βρισκω παραλογη και την καταμετρηση των ποστ στη δοθ γενικα...
δεν σε πιάνω ακριβώς σταυρο... σορρυ... αλλη συχνότητα...Ειλικρινα, να με συγχωρειτε κιολας, αλλα εγω βρισκω παραλογη και την καταμετρηση των ποστ στη δοθ γενικα...
Μην αρπαζεσαι Nick, δεν το λεω απο κακη προθεση. Απλα πιστευω σε ενα τεχνικο/consumer-oriented forum, η υλη της off-topic κατηγοριας δεν θα επρεπε να προσμετραται μαζι με τα τεχνικου χαρακτηρα ποστς. Εαν θεωρουσα αναξια λογου τα θεματα της (μαζι και τον χαβαλε και τις γνωριμιες που εχω κανει μεσω αυτης), θα προτεινα εξ' ολοκληρου την καταργηση της, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να ειπα κατι τετοιο. Και παλι, εξεφρασα την αποψη μου, δεν απαιτησα πουθενα το κοψιμο του post count.Παραλογη? Γιατι? Ειναι αναξια λογου τα θεματα της?
Παιδιά εγώ μπορώ να δώσω εξηγήσεις.
Χθες βράδυ, έγινε πρόταση από ένα μέλος της συντονιστικής ομάδος, καθώς τα στατιστικά είναι λειτουργία χρήσιμη για κάποιους που ψάχνουν τεχνικά θέματα, να αποκλειστούν από αυτά της σελίδας του forum, κατηγορίες με ολίγον άσχετη θεματολογία, δηλαδή οι δύο τελευταίες (δοθ και η παρούσα) και συζητάμε για αγγελίες, καλώς ήρθατε και νέα προϊόντα - προσφορές καταστημάτων. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από Δ.Ο. και web admin οπότε εφαρμόστηκε και άμεσα (από σήμερα το πρωί δηλαδή). Φυσικά το recent thread της σελίδας του portal λειτουργεί όπως πρέπει.
Η πρόταση του spresv έχει ξαναπέσει στο τραπέζι αλλά απορρίφθηκε. Ζητώ συγνώμη, για την έλλειψη ενημέρωσης, αλλά δεν ήξερα ότι έχει και τόση σημασία το θέμα. :121:
...
Γι' αυτο εβαλα τετραπλα αυτακια :145:Δεν τσακωνομαστε βρε νουμερο(μικρο)!!
Απλα αναρωτιεμαι γενικα!!
Συγνώμη ρε φίλε που δεν σε πήραμε ένα τηλέφωνο. :114:τι να συζητήσουμε ρε Νίκο?????? .. αφού ήδη η Δ.Ο. αποφάσισε!!!!!!!!!!
Ετσι οπως πανε τα πραγματα θα παρετε πολλα τηλεφωνα!Συγνώμη ρε φίλε που δεν σε πήραμε ένα τηλέφωνο. :114:
...
συμφωνώ με τον Νίκο..Εγω προτεινω να κλεισουν αυτες οι κατηγοριες!