Απο καυσιμα πως πατε ?

Reaction score
51
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Για έκρηξη!! Τα κάνιστρα μεταφοράς καυσίμου έχουν άλλες προδιαγραφές!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Για έκρηξη!! Τα κάνιστρα μεταφοράς καυσίμου έχουν άλλες προδιαγραφές!

Μπορει στην ουρα να μη τα πηγα καλα....:137:

αλλα απο τεποζιτα ειμαι Οκ, εντος προδιαγραφων λογω φουσκωτου.

Αλλα μη με βαρατε....στην αντλια της σουπερ πηγα ...
εκει δεν ηταν κανεις....

Reaction score
60
Η απεργια συνεχιζεται αλλα συμφωνα με ανακοινωση θα εφοδιαζονται με βενζινη 300 πρατηρια το πρωι - 300 το μεσημερι και 300 το βραδυ στην περιοχη της αθηνας !!

Για την υπολοιπη ελλαδα δεν ειπωθηκε τιποτα απο τον Κο Μιχαλη Κιουση Προεδρο ομοσπονδιας βενζινοπολων:141::141::141:

Reaction score
14

Για όσους θα κινηθούν στο δρόμο από Μπράλο για Πάτρα, υπάρχουν τρία ανοικτά βενζινάδικα, τα δύο στην Ερατεινή και το ένα κοντα στο Άγιο Νικόλαο. (1,27€/lt) και είναι ανοικτά έως τις 9μ.μ.

Reaction score
264

Για όσους θα κινηθούν στο δρόμο από Μπράλο για Πάτρα, υπάρχουν τρία ανοικτά βενζινάδικα, τα δύο στην Ερατεινή και το ένα κοντα στο Άγιο Νικόλαο. (1,27€/lt) και είναι ανοικτά έως τις 9μ.μ.
1,27 το λιτρο?Τζαμπα ειναι!!!!
1.32 η πιο απλη και φουλ νοθευμενη αμολυβδη,εδω στα κυθηρα και οχι τωρα.Παει κοντα ενας μηνας με αυτη την τιμη.

Reaction score
14
Η απεργια συνεχιζεται αλλα συμφωνα με ανακοινωση θα εφοδιαζονται με βενζινη 300 πρατηρια το πρωι - 300 το μεσημερι και 300 το βραδυ στην περιοχη της αθηνας !!

Για την υπολοιπη ελλαδα δεν ειπωθηκε τιποτα απο τον Κο Μιχαλη Κιουση Προεδρο ομοσπονδιας βενζινοπολων:141::141::141:
Δεν υπάρχει υπόλοιπη Ελλάδα.
Έχει κατέβει-ανέβει όλη στην Αθήνα. :136::142:

Reaction score
1
Σημερα ακινητοποιω το ενα αυτοκινητο και παιρνω το πετρελαιοκινητο,αντεχω κανα μηνα,οι βυτιαδες αντεχουν;

Reaction score
26.181
ειμαστε μ@λ@κες με περικεφαλαια και 4 μαστερ
μας αξιζει να μας κλεβουν οι βενζιναδες, οι καφετζηδες, οι μεγαλομπακαληδες και μονο οταν μας κλεβει το κρατος διαμαρτυρωμαστε.
ηθελα να ξερα ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
δυο μερες τωρα το κεντρο ειναι αδειο , σαν να ειχε πορεια ενα πραμμα ενω η κινηση στον ηλεκτρικο/μετρο δεν ηταν αναλογα αυξημενη.
τι να συμπερανω ο καψερος? οτι 1 εκατομυριο αυτοκινητα κινειται στην Αθηνα χωρις κανενα λογο?
και αυτοι που δεν κινηθηκαν ητνα οι ιδιοι που κανανε ουρες στα βενζιναδικα (ανεβαζοντας τις τιμες βεβαιως βεβαιως, και ηρωοποιωντας τους βενιζναδες και του βυτιοφορεις) για να δημιουργησουν πανικο χρυσοπληρωνοντας κατι που δεν χρησιμοποιησαν?????
το αστειο ειναι οτι αν ειχε καποιος την τυχη να εχει πετρελαιοκινητο οχημα θα αντεχε 1000 χιλιομετρα με ενα γεμισμα (δηλαδη 2-5εβδομαδες αναλογα τη χρηση) , αραγε ποσο θα αντεχανε να απεργουν οι βυτιαδες...

αφου λοιπον ειμαστε τοσο ηλιθιοι ε τοτε μας αξιζει και να μας κλεβουν οι βυτιοφορεςι με το νομο και να κυκλοφορουν το πσκ και να μπαινουν σε τουνελ μεχρι να ψωφησουμε ολοι.

α στα διαλα συγχυστηκα παλι

Reaction score
14

Εγω μόλις έβαλα με 1.24€/lt..

Τι να γίνει Παναγιώτη, υπάρχουν και αυτοί που δουλεύουν μακριά.

Reaction score
14
πάντως αυτό με τα ντήζελ και τα 1000 χλμ αυτονομία το γουστάρω πολύ... αλλά όπως το είπες Πανο αν είναι να μας βλέπει ο βενζινάς μια φορά τον μήνα ή κάθε 2 εβδομάδες στην περίπτωση μου αυτό θα πόναγε πολύ τα 3 δυιλιστήρια (Βαρδής, Λάτσης και ΕλΠε) ετσι ποτέ δεν θα δείς το νόμο να αλλάζει για Αθήνα... που είναι ανεβοκατεβασμένη (copyright PREVE 2008!) η μισή και βάλε Ελλάδα...!!!

Επίσης ενα αλλο που είδα ειδικά στο ποτάμι (κηφισσό) είναι οτι όλοι οδηγάνε προσεκτικά, χωρίς τσαρουχωματα και ανούσιες γκαζιές σφήνες και πολλά τρελλά προσπεράσματα... ολοι πάνε με πόδι φτερό για να μην κάψουν πολύ καυσιμο και μου εκανε εντύπωση οτι πέραν των πολύ λιγότερων ασκοπων σουλατσαδωρων πάνε και σαν κύριοι ολοι στον δρομο....

Τελικά μήπως να μας βάλουν πλαφόν (δελτίο) στην βενζίνη? 20 λίτρα την εβδομάδα αν η δουλειά σου είναι σε ακτίνα 5χλμ απο το σπίτι σου, και 50 λίτρα αν είναι ανω των 30!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τελικά μήπως να μας βάλουν πλαφόν (δελτίο) στην βενζίνη? 20 λίτρα την εβδομάδα αν η δουλειά σου είναι σε ακτίνα 5χλμ απο το σπίτι σου, και 50 λίτρα αν είναι ανω των 30!!!!!
Κι εμένα δηλαδή που δουλεύω στο σπίτι τι θα μου δώσουνε, βενζίνη σε μπουκαλάκι για τους λεκέδες?

VG

Reaction score
0
Δεν χρειαζεται πλαφον....χρειαζεται απλως να σταματησουμε να εχουμε την πιο φτηνη βενζινη στην ΕΕ.
Αμα φτασουμε στα 1.5 θα αρχισει να τσουζει σιγα-σιγα και καποιοι θα αρχισουν να μετακομιζουν κοντα στον χωρο εργασιας τους.

Reaction score
2
Ή να περνουν το ρημαδι το Μετρο, ετσι για αλλαγη. FFS, δεν θα σας πεσει ο κ*λος, ουτε θα θιχτει η αξιοπρεπεια σας, για ονομα. Ειναι πολυ εκνευριστικο, εχω ατομα απο το φιλικο και οικογενειακο μου περιβαλλον οι οποιοι το θεωρουν... μπαναλ, και επιμενουν να κατεβαινουν κεντρο ή και στη δουλεια τους, που ειναι 5-10 λεπτα περπατημα απο τη σταση, με το αυτοκινητο...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.958

Εδώ έχω γειτόνισσα που πήρε πέρυσι αυτοκίνητο δικό της, ο άντρας της έχει δικό του, για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά της στο σχολέιο που απέχει 150 μέτρα.
Για όσους γνωρίζουν την περιοχή, από Αναγεννήσεως & Σαπφούς μέχρι το 65ο Δημ. σχολείο στον Ν.Σιδ. Σταθμό!!

Με τα πόδια να πάει καλέ; Τι είναι. Όποια όποια;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αμα φτασουμε στα 1.5 θα αρχισει να τσουζει σιγα-σιγα και καποιοι θα αρχισουν να μετακομιζουν κοντα στον χωρο εργασιας τους.
Αυτό βέβαια, στις περισσότερες περιοχές, και όχι μόνο της Ελλάδας, είναι ό,τι χειρότερο από την άποψη της ποιότητας ζωής. Οι περιοχές συγκέντρωσης χώρων εργασίας πολύ απέχουν από το να είναι οι καλύτερες για τη διαβίωση μιας οικογένειας.
Χώρια που μια τέτοια συγκέντρωση θα αυξήσει κατακόρυφα τις τιμές αγοράς/ενοικίασης κατοικιών, οπότε για να φτάσουν τα χρήματα, η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται κι άλλο.

Ας προωθήσουν τις τεχνολογίες χρήσης εναλλακτικών καυσίμων κι ας αφήσουν τον κόσμο ήσυχο να μετακινείται αξιοπρεπώς και γρήγορα με το δικό του μέσο...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Εδώ έχω γειτόνισσα που πήρε πέρυσι αυτοκίνητο δικό της, ο άντρας της έχει δικό του, για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά της στο σχολέιο που απέχει 150 μέτρα.
Για όσους γνωρίζουν την περιοχή, από Αναγεννήσεως & Σαπφούς μέχρι το 65ο Δημ. σχολείο στον Ν.Σιδ. Σταθμό!!

Με τα πόδια να πάει καλέ; Τι είναι. Όποια όποια;

Τις τελειώσαν φάινεται οι υπόλοιπες καταναλώσεις (νύχια, πόδια, παπούτσια, τσάντες) και είπε να δοκιμάσει κάτι άλλο ...η βαριεστημένη! :136:

Reaction score
1
Αυτό βέβαια, στις περισσότερες περιοχές, και όχι μόνο της Ελλάδας, είναι ό,τι χειρότερο από την άποψη της ποιότητας ζωής. Οι περιοχές συγκέντρωσης χώρων εργασίας πολύ απέχουν από το να είναι οι καλύτερες για τη διαβίωση μιας οικογένειας.
Χώρια που μια τέτοια συγκέντρωση θα αυξήσει κατακόρυφα τις τιμές αγοράς/ενοικίασης κατοικιών, οπότε για να φτάσουν τα χρήματα, η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται κι άλλο.

Ας προωθήσουν τις τεχνολογίες χρήσης εναλλακτικών καυσίμων κι ας αφήσουν τον κόσμο ήσυχο να μετακινείται αξιοπρεπώς και γρήγορα με το δικό του μέσο...
Μαρια δεν μπορεις τοσο ευκολα να πεις εαν θα ειναι χειροτερο ή καλυτερο,εμενα η πρωτη σκεψη μου ειναι οτι θα ειναι καλυτερο γιατι κοβονται τα διωρα και τριωρα (συνολικα) δρομολογια που κανουν καποιοι και δημιουργουν (αναποφευκτα) κινηση και καυσαεριο.

Επισης ο μετακομιζων κοντα στην δουλεια του ενδεχομενως να μην χρειαζεται μεταφορικο μεσο ή να βολευεται με μετρό/τραμ.
Δεν πρεπει δηλαδη να βλεπουμε ως δεδομενο οτι η μετακινηση πρεπει να γινεται με ΙΧ,τουλαχιστον οχι οταν υπαρχουν αξιοπρεπέστατες και λιγοτερο κοστοβόρες λύσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.942
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis