- Reaction score
- 51
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?
Για έκρηξη!! Τα κάνιστρα μεταφοράς καυσίμου έχουν άλλες προδιαγραφές!
:142:τι θα πρεπε να κανω...να κατσω με τα ποδια πισω απο το τελευταιο αμαξι ?...:137:
1,27 το λιτρο?Τζαμπα ειναι!!!!Για όσους θα κινηθούν στο δρόμο από Μπράλο για Πάτρα, υπάρχουν τρία ανοικτά βενζινάδικα, τα δύο στην Ερατεινή και το ένα κοντα στο Άγιο Νικόλαο. (1,27€/lt) και είναι ανοικτά έως τις 9μ.μ.
Δεν υπάρχει υπόλοιπη Ελλάδα.Η απεργια συνεχιζεται αλλα συμφωνα με ανακοινωση θα εφοδιαζονται με βενζινη 300 πρατηρια το πρωι - 300 το μεσημερι και 300 το βραδυ στην περιοχη της αθηνας !!
Για την υπολοιπη ελλαδα δεν ειπωθηκε τιποτα απο τον Κο Μιχαλη Κιουση Προεδρο ομοσπονδιας βενζινοπολων:141::141::141:
Κι εμένα δηλαδή που δουλεύω στο σπίτι τι θα μου δώσουνε, βενζίνη σε μπουκαλάκι για τους λεκέδες?Τελικά μήπως να μας βάλουν πλαφόν (δελτίο) στην βενζίνη? 20 λίτρα την εβδομάδα αν η δουλειά σου είναι σε ακτίνα 5χλμ απο το σπίτι σου, και 50 λίτρα αν είναι ανω των 30!!!!!
Αυτό βέβαια, στις περισσότερες περιοχές, και όχι μόνο της Ελλάδας, είναι ό,τι χειρότερο από την άποψη της ποιότητας ζωής. Οι περιοχές συγκέντρωσης χώρων εργασίας πολύ απέχουν από το να είναι οι καλύτερες για τη διαβίωση μιας οικογένειας.Αμα φτασουμε στα 1.5 θα αρχισει να τσουζει σιγα-σιγα και καποιοι θα αρχισουν να μετακομιζουν κοντα στον χωρο εργασιας τους.
Γιατί όχι??? Σε λίγο και σε διάφορα αρώματα!!!Κι εμένα δηλαδή που δουλεύω στο σπίτι τι θα μου δώσουνε, βενζίνη σε μπουκαλάκι για τους λεκέδες?
Εδώ έχω γειτόνισσα που πήρε πέρυσι αυτοκίνητο δικό της, ο άντρας της έχει δικό του, για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά της στο σχολέιο που απέχει 150 μέτρα.
Για όσους γνωρίζουν την περιοχή, από Αναγεννήσεως & Σαπφούς μέχρι το 65ο Δημ. σχολείο στον Ν.Σιδ. Σταθμό!!
Με τα πόδια να πάει καλέ; Τι είναι. Όποια όποια;
Μαρια δεν μπορεις τοσο ευκολα να πεις εαν θα ειναι χειροτερο ή καλυτερο,εμενα η πρωτη σκεψη μου ειναι οτι θα ειναι καλυτερο γιατι κοβονται τα διωρα και τριωρα (συνολικα) δρομολογια που κανουν καποιοι και δημιουργουν (αναποφευκτα) κινηση και καυσαεριο.Αυτό βέβαια, στις περισσότερες περιοχές, και όχι μόνο της Ελλάδας, είναι ό,τι χειρότερο από την άποψη της ποιότητας ζωής. Οι περιοχές συγκέντρωσης χώρων εργασίας πολύ απέχουν από το να είναι οι καλύτερες για τη διαβίωση μιας οικογένειας.
Χώρια που μια τέτοια συγκέντρωση θα αυξήσει κατακόρυφα τις τιμές αγοράς/ενοικίασης κατοικιών, οπότε για να φτάσουν τα χρήματα, η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται κι άλλο.
Ας προωθήσουν τις τεχνολογίες χρήσης εναλλακτικών καυσίμων κι ας αφήσουν τον κόσμο ήσυχο να μετακινείται αξιοπρεπώς και γρήγορα με το δικό του μέσο...