Metal Gear Solid 4 (Ps3)

Reaction score
0
Τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι μαζι με τα αναβολικα που παιρνεις?
Χαχα, εγώ είμαι το άλλο άκρο. Το πήρα την Παρασκευή, έπαιξα χθες κανένα δίωρο και είμαι ακόμα στο Act 1 :138:

Reaction score
4
Χαχα, εγώ είμαι το άλλο άκρο. Το πήρα την Παρασκευή, έπαιξα χθες κανένα δίωρο και είμαι ακόμα στο Act 1 :138:
Τα ιδια , μολις περασα με αιμα το act 1 και ακομη ψαχνομαι γενικα :142:

Reaction score
1
Ξερει κανεις που αναφερεται ενα flashback, στο οποιο ακουγεται μονο φωνη, στο act 2 διπλα στο ποταμι? Ακουγεται καποιος να μιλαει για ενα UFO. Δε νομιζω να εχει σχεση ομως με τα παλιοτερα Metal Gear.

Reaction score
0
Τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι μαζι με τα αναβολικα που παιρνεις?
δεν με λενε τυχαια snake τοσα χρονια...

Ξερει κανεις που αναφερεται ενα flashback, στο οποιο ακουγεται μονο φωνη, στο act 2 διπλα στο ποταμι? Ακουγεται καποιος να μιλαει για ενα UFO. Δε νομιζω να εχει σχεση ομως με τα παλιοτερα Metal Gear.
εδω στον ειδικο...

στο MGS 2 ο raiden αφου το σκασει απο το arsenal gear ενα απο τα Α.Ι. των patriots εχει παραξενες συνομιλιες με τον colonel και την rosemary. ο cambell του αφηγηται ποτε και πως τoν απηγαγαν εξωγηινοι - η αληθεια ειναι πως ο raiden εβλεπε παραισθησεις απο την στιγμη που μπηκε στο arsenal gear αφου το ιδιο το Α.Ι. το οποιο ειναι αρμοδιο για τη διατηρηση η μη πληροφοριων επαιζε με το μυαλο του προσπαθωντας να σβησει οποιαδηποτε πληροφορια ειχε διαρευσει σχετικα με το arsenal gear.

για να ακουσει κανεις το συγκεκριμενο flashback πρεπει να διαλεξει λαθος μονοπατι (δεν δινω αλλες πληροφοριες γιατι ειναι στο spoiler turf) ετσι ωστε να βρει πατημενα χορταρια απο UFO...

να σημειωθει εδω πως τοτε η rosemary ηταν γκομενα του RAIDEN και επισης ηταν εγκυος κατι που του ειπε στο τελος του MGS2...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Metal Gear Solid 4 (Ps3)

......

να σημειωθει εδω πως τοτε η rosemary ηταν γκομενα του RAIDEN και επισης ηταν εγκυος κατι που του ειπε στο τελος του MGS2...
Όχι ρε γ@μωτο . . . :133:

Reaction score
1
στο MGS 2 ο raiden αφου το σκασει απο το arsenal gear ενα απο τα Α.Ι. των patriots εχει παραξενες συνομιλιες με τον colonel και την rosemary. ο cambell του αφηγηται ποτε και πως τoν απηγαγαν εξωγηινοι
Εκει που φρικαρει ολο το συστημα και οι συνομιλιες στο codec ελεγχονται απο το A.I? Θυμαμαι οι φωνες του Campell και της Rosemary ακουγονταν μηχανικες προς το τελος. Πανε καμποσα χρονια απο τοτε που επαιξα το MGS2 τελευταια. Μου ειχε κανει εντυπωση που ελεγε τρελες ασυναρτησιες!

Reaction score
0
Όχι ρε γ@μωτο . . . :133:
τι οχι ρε γαμωτο... στο metal gear solid 2 εγινε αυτο... αν δεν το ηξερες δεν θα καταλαβαινες διαφορα γεγονοτα στο 4...

Εκει που φρικαρει ολο το συστημα και οι συνομιλιες στο codec ελεγχονται απο το A.I? Θυμαμαι οι φωνες του Campell και της Rosemary ακουγονταν μηχανικες προς το τελος. Πανε καμποσα χρονια απο τοτε που επαιξα το MGS2 τελευταια. Μου ειχε κανει εντυπωση που ελεγε τρελες ασυναρτησιες!
ναι ολα αυτα στην ουσια δεν υπηρξαν ποτε ολος αυτος ο κοσμος ηταν καπου ενδιαμεσα στο εικονικο και την πραγματικοτητα αφου ολοι πλεον μπηκαν σε ενα προγραμμα(raiden, snake, solidus, ocelot) κατι σαν ματριξ... το arsenal gear μπορουσε να πειραξει τα παντα, ακομα και την δυναμη της η lady luck που εκανε dodge τις σφαιρες απο εκει την ειχε...

ξαναλεω πως οτιδηποτε ανεφερα ειναι γεγονοτα του 2007 στο MGS2 και οχι του 2012 του MGS4...

Reaction score
0
Μολις μου ηρθε το προμο soundtrack του MGS4 απο την Konamistyle!

Το βαζω για κατεβασμα μεσω rapidshare, ειναι μονο τρια κομματια αξιζει πραγματικα μονο και μονο για το ''Old Snake''...

για download καντε απλα κλικ στην φωτογραφια

Reaction score
4
Εμενα θα μου πειτε πως διαβασω playboy μεσα στο παιχνιδι?
Εχω βρει δυο φορες και μετα παω στην λιστα μεσα απο το μενου για να το προσθεσω και δεν υπαρχει. :111:

Reaction score
0
επιλεγεις το playboy απο το μενου των ΟΠΛΩΝ μιας και προκειται για αντικειμενο το οποιο το κρατας στο χερι...

μετα χρησιμοποιειται κανονικα σαν οπλο δηλαδη L1 για να το ετοιμασεις και R1 για να το χρησιμοποιεισεις... το θεμα ειναι πως για να μην το αφησεις απλα κατω(αφου αυτη ειναι η χρηση του για να το δουν οι φρουροι και να καθισουν να το διαβασουν) κρατας και το L1 και το R1 πατημενα πηγαινωντας ταυτοχρονα σε first person view πατωντας το τριγωνο, απο εκει και περα πατας τον κυκολ και αλλαζεις σελιδες.

το παιχνιδι εχει δυο περιοδικα ενα Playboy και ενα ιαπωνεζικο περιοδικο μοδας το οποιο εχει την ιδια χρηση αλλα για καποιο λογο ειναι ακριβοτερο!

Reaction score
4
Στα οπλα ηταν γμτ μου !!! :142:
Δεν μπορουσα να χαλαρωσω λιγο , πιστευω να με καταλαβαινεις. :137:

Reaction score
0
ενα τιπ που μου διεφυγε στο πρωτο μου playthrough... οποτε εχετε προβλημα με το psyche δεν χρειαζεται ουτε να περιμενετε σε ισκιο ουτε να καπνισετε σπαταλωντας ζωη ουτε να ακουσετε ipod... απλα χρησιμοποιειστε την συριγγα που σας δινεται στο τελος του δευτερου act...

το λεω γιατι θα σας βγαλει απο πολλους πονοκεφαλους εν ωρα δρασης

Reaction score
0
Ωχ, ωχ, αρχίσανε τα ζόριαααα....act 4 μάχη με τον vamp (καλά αυτό το καθήκι δεν πεθαίνει ποτέ??) - κάπου διάβασα ότι επειδή δεν μπορείς να τον "καθαρίσεις" συμβατικά, χρησιμοποιείς τη σύριγγα που σου 'χει δώσει η Naomi....το θέμα είναι πως να τον πλησιάσεις για να του τη χώσεις???

Any one please??? HELP!!!

P.S. Το cut scene προς το τέλος του act3 στο ποτάμι με τον Liquid να κάνει επίδειξη της δύναμής του, είναι απλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Απίθανο κινηματογραφικό trailer...

Reaction score
0
ωχ ωχ αρχισανε τα spoiler... ας το κανει edit καποιος αθρωπας

τον vamp οταν του τελειωσεις την ζωη πεφτει για λιγα δευτερολεπτα αναισθητος... εκεινη την ωρα κανεις equip την συριγγα και τον κανεις cqc grab με το R1... απο εκει και περα πατας τριγωνο και για σας...

ο τροπος αυτος δεν ειναι ''συμβατικος'' αλλα ειναι ο μοναδικος λολ...

οσο για το custscene με τον liquid περιμενε να δεις το τελος...

Reaction score
0
ωχ ωχ αρχισανε τα spoiler... ας το κανει edit καποιος αθρωπας

τον vamp οταν του τελειωσεις την ζωη πεφτει για λιγα δευτερολεπτα αναισθητος... εκεινη την ωρα κανεις equip την συριγγα και τον κανεις cqc grab με το R1... απο εκει και περα πατας τριγωνο και για σας...

ο τροπος αυτος δεν ειναι ''συμβατικος'' αλλα ειναι ο μοναδικος λολ...

οσο για το custscene με τον liquid περιμενε να δεις το τελος...
Ωχ, ωχ, με δελεάζεις επικίνδυνα...:140:

Reaction score
0
μπορεσε κανεις αλλος εκτος απο μενα να κανει register στο mgo? χοχοχο

οποιος περασε αυτη την επιπονη διαδικασια ας γραψει id

βγηκε το metal gear database στο store και ειναι συμβατο με ευρωπαικα saves

Reaction score
0
P.S. Το cut scene προς το τέλος του act3 στο ποτάμι με τον Liquid να κάνει επίδειξη της δύναμής του, είναι απλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Απίθανο κινηματογραφικό trailer...
Καταπληκτικό!!! Ακριβώς μέχρι εκεί έχω φθάσει, μέσα στο Σαββατοκύριακο έπαιξα τα acts 2&3 και άλλαξε εντελώς η γνώμη μου για το παιχνίδι γιατί το act 1 δε μου είχε αρέσει καθόλου.
Αυτή η Naomi είναι λίγο #$^%λίτσα ενώ μου άρεσε στην αρχή... :138:

Reaction score
0
Αυτή η Naomi είναι λίγο #$^%λίτσα ενώ μου άρεσε στην αρχή... :138:
γιατι το βαλες σε σποιλερ αυτο? και αν καταλαβα καλα λες ταβλιτσα... αυτο δεν ειναι αρνητικο λολ

Reaction score
0
γιατι το βαλες σε σποιλερ αυτο? και αν καταλαβα καλα λες ταβλιτσα... αυτο δεν ειναι αρνητικο λολ
Καρ....λίτσα εννοούσα. :116:
Επειδή σηκώνεται και γυρίζει πίσω στον Liquid ενώ μου βγήκε η πίστη να τη σώσω :137:, γι'αυτό το είπα.

Reaction score
0
Καρ....λίτσα εννοούσα. :116:
Επειδή σηκώνεται και γυρίζει πίσω στον Liquid ενώ μου βγήκε η πίστη να τη σώσω :137:, γι'αυτό το είπα.
aναθεμα το censorship...

τεσπα κατσε και παιξε το παιχνιδι και μετα βγαλε συμπερασματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale