- Reaction score
- 0
Χαχα, εγώ είμαι το άλλο άκρο. Το πήρα την Παρασκευή, έπαιξα χθες κανένα δίωρο και είμαι ακόμα στο Act 1 :138:Τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι μαζι με τα αναβολικα που παιρνεις?
Χαχα, εγώ είμαι το άλλο άκρο. Το πήρα την Παρασκευή, έπαιξα χθες κανένα δίωρο και είμαι ακόμα στο Act 1 :138:Τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι μαζι με τα αναβολικα που παιρνεις?
Τα ιδια , μολις περασα με αιμα το act 1 και ακομη ψαχνομαι γενικα :142:Χαχα, εγώ είμαι το άλλο άκρο. Το πήρα την Παρασκευή, έπαιξα χθες κανένα δίωρο και είμαι ακόμα στο Act 1 :138:
δεν με λενε τυχαια snake τοσα χρονια...Τουλαχιστον το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι μαζι με τα αναβολικα που παιρνεις?
εδω στον ειδικο...Ξερει κανεις που αναφερεται ενα flashback, στο οποιο ακουγεται μονο φωνη, στο act 2 διπλα στο ποταμι? Ακουγεται καποιος να μιλαει για ενα UFO. Δε νομιζω να εχει σχεση ομως με τα παλιοτερα Metal Gear.
Όχι ρε γ@μωτο . . . :133:......
να σημειωθει εδω πως τοτε η rosemary ηταν γκομενα του RAIDEN και επισης ηταν εγκυος κατι που του ειπε στο τελος του MGS2...
Εκει που φρικαρει ολο το συστημα και οι συνομιλιες στο codec ελεγχονται απο το A.I? Θυμαμαι οι φωνες του Campell και της Rosemary ακουγονταν μηχανικες προς το τελος. Πανε καμποσα χρονια απο τοτε που επαιξα το MGS2 τελευταια. Μου ειχε κανει εντυπωση που ελεγε τρελες ασυναρτησιες!στο MGS 2 ο raiden αφου το σκασει απο το arsenal gear ενα απο τα Α.Ι. των patriots εχει παραξενες συνομιλιες με τον colonel και την rosemary. ο cambell του αφηγηται ποτε και πως τoν απηγαγαν εξωγηινοι
τι οχι ρε γαμωτο... στο metal gear solid 2 εγινε αυτο... αν δεν το ηξερες δεν θα καταλαβαινες διαφορα γεγονοτα στο 4...Όχι ρε γ@μωτο . . . :133:
ναι ολα αυτα στην ουσια δεν υπηρξαν ποτε ολος αυτος ο κοσμος ηταν καπου ενδιαμεσα στο εικονικο και την πραγματικοτητα αφου ολοι πλεον μπηκαν σε ενα προγραμμα(raiden, snake, solidus, ocelot) κατι σαν ματριξ... το arsenal gear μπορουσε να πειραξει τα παντα, ακομα και την δυναμη της η lady luck που εκανε dodge τις σφαιρες απο εκει την ειχε...Εκει που φρικαρει ολο το συστημα και οι συνομιλιες στο codec ελεγχονται απο το A.I? Θυμαμαι οι φωνες του Campell και της Rosemary ακουγονταν μηχανικες προς το τελος. Πανε καμποσα χρονια απο τοτε που επαιξα το MGS2 τελευταια. Μου ειχε κανει εντυπωση που ελεγε τρελες ασυναρτησιες!
Ωχ, ωχ, με δελεάζεις επικίνδυνα...:140:ωχ ωχ αρχισανε τα spoiler... ας το κανει edit καποιος αθρωπας
τον vamp οταν του τελειωσεις την ζωη πεφτει για λιγα δευτερολεπτα αναισθητος... εκεινη την ωρα κανεις equip την συριγγα και τον κανεις cqc grab με το R1... απο εκει και περα πατας τριγωνο και για σας...
ο τροπος αυτος δεν ειναι ''συμβατικος'' αλλα ειναι ο μοναδικος λολ...
οσο για το custscene με τον liquid περιμενε να δεις το τελος...
Καταπληκτικό!!! Ακριβώς μέχρι εκεί έχω φθάσει, μέσα στο Σαββατοκύριακο έπαιξα τα acts 2&3 και άλλαξε εντελώς η γνώμη μου για το παιχνίδι γιατί το act 1 δε μου είχε αρέσει καθόλου.P.S. Το cut scene προς το τέλος του act3 στο ποτάμι με τον Liquid να κάνει επίδειξη της δύναμής του, είναι απλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Απίθανο κινηματογραφικό trailer...
γιατι το βαλες σε σποιλερ αυτο? και αν καταλαβα καλα λες ταβλιτσα... αυτο δεν ειναι αρνητικο λολΑυτή η Naomi είναι λίγο #$^%λίτσα ενώ μου άρεσε στην αρχή... :138:
Καρ....λίτσα εννοούσα. :116:γιατι το βαλες σε σποιλερ αυτο? και αν καταλαβα καλα λες ταβλιτσα... αυτο δεν ειναι αρνητικο λολ
aναθεμα το censorship...Καρ....λίτσα εννοούσα. :116:Επειδή σηκώνεται και γυρίζει πίσω στον Liquid ενώ μου βγήκε η πίστη να τη σώσω :137:, γι'αυτό το είπα.