Alfa Romeo GT

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Alfa Romeo GT

Αφού τις βλέπεις που σου ανάβουν τα φώτα...

ναι.. στην ακρη του δρομου και με αναμενα αλαρμ..

αλλα ξερεις.. εγω δεν ειμαι η εξπρεσ σερβις!!!!!! (χαχαχαχαχαχαχααχχχα)...

Reaction score
2
Για πες μας ρε Σωτηρη για τον... τενεκε σου :137:, μετα απο ενα χρονο συμβιωσης!

Reaction score
0
Απάντηση: Alfa Romeo GT

Δυστηχως το προβλημα ειναι με την μη σωστη επιθεωρηση οτι και να μπει στο αμαξι..Ποιοτικος ελεγχος για κλαματα..Και μπλεξανε και με την bosch...Πανακιβη και χαλαει σαν no name...Βασικο προβλημα ηλεκτρικων σε ευρωπαικα αμαξια η bohsh...Ο Ιαπωνας σου βαζει ενα κορεατικο και δεν χαλαει με τιποτα ...Και τα τελευταια χρονια ειναι πνακριβες..Την εχουνε δει bmw...Αν θελει να ειναι bmw να ειναι και αλλου,οχι στο οτι χαλανε και εκεινες αρκετα...Χαθηκε ο κοσμος να βγαλουνε καμια πισωκουνα...:137: να χαρει το ματι μας...και η ψυχη μας...Χασανε την ταυτοτητα τους με την παθυτικη ασφαλεια και με την αλλοπροσαλη τακτικη για ποιοτητα...Αφου δεν σας βγαινει,αφηστε το...Ναι η 147 ειναι κορυφη στην κατηγορια της αλλα προτημω το focus που ειναι και αρκετα πιο φθηνο και δεν ειναι τοσο ζημιαρικο...και ας μην εχει την σιλουετα της alfa...Και εγω ειμαι alfisti απο κουνια,μεγαλωσα σε alfasud..Η οποια και υπεροχα πυγαινε και προτωπωριακη ητανε και το 95 δεν καθοτανε τιποτα κατω απο 2000cc διπλα της...και ας ητανε 15 ετων...Αλλα τα τελευταια χρονια ολο και νομιζω οτι οδηγω audi,ολο και χανουνε τον χαραχτηρα και ας ειναι υπεροχες εξωτερικα...Αν δεν κοιταξουνε το after sales και την ποιοτητα των ανταλακτικων,βλεπω να την αγοραζει καμια vw στο τελος..Μπας και στρωσουνε και τα προβληματα(αλλη αξιοπιστη εταιρια και αυτη):143:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Αφου εχω διαβασει ολα και ολους εως τωρα,θα πω λιγα πραγματα και καλα,χωρις να θελω να κοντραρηστω με κανεναν.
Ετσι λεω.Σαν πρωην κατοχος σεατ ιβιζα 1,4 16v, 101 μπλαρια του 2000 μοντ, ειναι για κλαματα το σασμαν τους,ο εγκεφαλος(ΜΑΡΕΛΙ)
η κρεμαργιερα,τα συνεμπλοκ ψαλιδιων,οι κολοηλεκτρικες πεταλουδες και ενα ακομα σορο αλλα μικρομπιχλημπηδια.Αυτο υσχιει και για ολα τα vw γκρουπ απο το 1998 και μετα και για τα οποια αν δινεις 20.000 ευρω για να τα αγορασεις,τα 5 ειναι μονο για το ονομα που καποτε ηχανε και τωρα πλεον δεν υπαρχει.Ο μηχανικος μου στην Αθηνα,εχει εξιδηκευμενο συνεργειο vw,οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι.Τα alfa romeo απο ομορφια ειναι πολυ πιο πανω απο ολα τα ευρωπαικα αυτοκινητα και πολυ καλα στημενα,ασχετα απο τις μικροβλαβες που βγαζουνε και σου σπανε τα νευρα πολες φορες και το λεω εγω ενας bmwδακιας ετσι?Απο τα σημερινα κουπε που δεν εχουνε και 100.000 ευρω λιγα ειναι ομορφα.Η 3αρα bmw ειναι κουκλα,αλλα και τα λεφτα της πολλα σε σχεση με τα γκαζια που παιρνεις.Ενα 350Ζ ειναι πιο καλη λυση.

Και στην τελικη,ο ανθρωπος θελει να παρει ενα ομορφο κουπε αμαξι,μην του το βγαζετε ξινο λεγοντας οτι ειναι ριμαδι.

Φιλε μου καλοριζικο και μην ακους τι σου λενε.Και προβληματακια να βγαλει,στα τετοια σου.Θα το φτιαξεις και θα το ευχαριστιεσαι και παλι αυτο που τοσο πολυ ποθουσες.
Εξαλου ποιο αμαξι στην εποχη μας δεν βγαζει εστω και μικρα προβληματακια?

Reaction score
2
Εχμ, απλα επισημαινω οτι το thread ειναι ενος ετους, και απο τοτε ο Σωτηρης την εχει παρει, την εχει βολταρει κλπ. Την εχω δει κιολας τη μαυρη κουκλα του. Απλα ηθελα να μας πει ποσο εχει... χαλασει (φτου φτου) :142:

Reaction score
264

Κακα τα ψεματα,αλλα η 159 ειναι κουκλα ετσι?

Εσυ Δημητροπουλε μην ακους και σταματα να φωναζεις οτι αλαξοπιστησα.Μεχρι εδω στα Κυθηρα ακουγεσαι.:137:

Reaction score
49

Αφου εχω διαβασει ολα και ολους εως τωρα,θα πω λιγα πραγματα και καλα,χωρις να θελω να κοντραρηστω με κανεναν.
Ετσι λεω.Σαν πρωην κατοχος σεατ ιβιζα 1,4 16v, 101 μπλαρια του 2000 μοντ, ειναι για κλαματα το σασμαν τους,ο εγκεφαλος(ΜΑΡΕΛΙ)
η κρεμαργιερα,τα συνεμπλοκ ψαλιδιων,οι κολοηλεκτρικες πεταλουδες και ενα ακομα σορο αλλα μικρομπιχλημπηδια.Αυτο υσχιει και για ολα τα vw γκρουπ απο το 1998 και μετα και για τα οποια αν δινεις 20.000 ευρω για να τα αγορασεις,τα 5 ειναι μονο για το ονομα που καποτε ηχανε και τωρα πλεον δεν υπαρχει.Ο μηχανικος μου στην Αθηνα,εχει εξιδηκευμενο συνεργειο vw,οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι.Τα alfa romeo απο ομορφια ειναι πολυ πιο πανω απο ολα τα ευρωπαικα αυτοκινητα και πολυ καλα στημενα,ασχετα απο τις μικροβλαβες που βγαζουνε και σου σπανε τα νευρα πολες φορες και το λεω εγω ενας bmwδακιας ετσι?Απο τα σημερινα κουπε που δεν εχουνε και 100.000 ευρω λιγα ειναι ομορφα.Η 3αρα bmw ειναι κουκλα,αλλα και τα λεφτα της πολλα σε σχεση με τα γκαζια που παιρνεις.Ενα 350Ζ ειναι πιο καλη λυση.

Και στην τελικη,ο ανθρωπος θελει να παρει ενα ομορφο κουπε αμαξι,μην του το βγαζετε ξινο λεγοντας οτι ειναι ριμαδι.

Φιλε μου καλοριζικο και μην ακους τι σου λενε.Και προβληματακια να βγαλει,στα τετοια σου.Θα το φτιαξεις και θα το ευχαριστιεσαι και παλι αυτο που τοσο πολυ ποθουσες.
Εξαλου ποιο αμαξι στην εποχη μας δεν βγαζει εστω και μικρα προβληματακια?
Κακα τα ψεματα,αλλα η 159 ειναι κουκλα ετσι?

Εσυ Δημητροπουλε μην ακους και σταματα να φωναζεις οτι αλαξοπιστησα.Μεχρι εδω στα Κυθηρα ακουγεσαι.:137:

Όπως βλέπεις Μήτσο μ', έκανα multi quote τα δύο σου τελευταία μηνύματα για να μη μπορείς να τα διορθώσεις!!! :138:
Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη καταγραφτεί και δεν μπορείς να κάνεις πίσω!! :116:
Δε χρειάζεται να φωνάζω.....
Αρκεί ένα τηλεφώνημά μου :138:

Reaction score
264

Όπως βλέπεις Μήτσο μ', έκανα multi quote τα δύο σου τελευταία μηνύματα για να μη μπορείς να τα διορθώσεις!!!
Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη καταγραφτεί και δεν μπορείς να κάνεις πίσω!!
Δε χρειάζεται να φωνάζω.....
Αρκεί ένα τηλεφώνημά μου
Αυτο που κανεις ειναι καταχρηση εξουσιας και τιμωρειται με βενζινη 95 οκτανιων max στις 2 alfa που εχεις.
Ακομη,αποφευγω να κανω πισω και γενικοτερα να πηγαινω με την οπισθεν,γιατι ποτε δεν ξερεις αν καποιος θελει να σου την καρφωσει απο πισω και μετα........ αντε να αποδιξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας

που ειναι ρε γαμ....το οι φατσουλες που εβαλα?

Reaction score
49

Ποσο παει μια 159 1.8 χωρις δερματα και τρελα αξεσουαρ,παρα μονο μεταλικο χρωμα?

Μήτσο μην την πάρεις.
Σε καμία περίπτωση......
Έρχονται φρέσκα μοτέρ, πολύ καλύτερα, καλύτερες επιδόσεις και όχι GM (θα είναι groupo).
Θα είναι 100 κιλά μικρότερο βάρος και θα έχει και ένα ελφρύ face lifting.

Reaction score
264

Μήτσο μην την πάρεις.
Σε καμία περίπτωση......
Έρχονται φρέσκα μοτέρ, πολύ καλύτερα, καλύτερες επιδόσεις και όχι GM (θα είναι groupo).
Θα είναι 100 κιλά μικρότερο βάρος και θα έχει και ένα ελφρύ face lifting.
Ενας φιλος με ρωτησε που το ειδε χαμηλωμενο και με διπλες εξατμισεις και απο τοτε με εχει πριξει να του βρω ενα τετοιο.

Reaction score
5
Η Brera πάντως, εκτός του αισθητικού, έχει σχεδόν θαφτεί από το σύνολο του τύπου. Πολύ βαριά, αποστειρωμένη, χωρίς το fun factor των μικρότερων μοντέλων, ακόμα και της GT. H έκδοση 3.2lt με τετρακίνηση και 2 ευτραφείς επιβάτες μέσα πάει στους 2 τόνους!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo