Grand Theft Auto IV

Reaction score
0
Το ειδα το βιντεο soccer mom, φοβερο! Αντε να ρθει και ο στερεος παππους τωρα να μας τρελανει
Θα το κάνω υπογραφή αυτό :116:
Πρέπει να σταματήσω να κλέβω SUV και πολυμορφικά :142:

Reaction score
0
Tank πήρες ;

Στα παλιότερα gta δεν ξέρω αν γίνετε και σε αυτό όταν φτάσεις νομίζω το τελευταίο wanted level σκάει μύτη και ο Στράτος με tank... και το tank δεν μασάει μια ...

Reaction score
0
Tank πήρες ;

Στα παλιότερα gta δεν ξέρω αν γίνετε και σε αυτό όταν φτάσεις νομίζω το τελευταίο wanted level σκάει μύτη και ο Στράτος με tank... και το tank δεν μασάει μια ...
Δεν έχω δει tank ακόμα. Από levels 3-4 και πάνω έρχονται οι Ν.Ο.Ο.S.E. (σαν να λέμε S.W.A.T.) με κάτι θωρακισμένες κλούβες κλπ. αλλά στρατό δεν έχω δει.

Reaction score
0
θυμάται κανείς πόσα activities χρειάζονται να έχουμε κάνει με τους φίλους ;
Για το 100% εννοείς; Πολλή δουλειά είναι αυτό και δεν ξέρω.
Τις special ιδιότητες του καθενός νομίζω ότι τις ξεκλειδώνεις γύρω στο 80% like rating το οποίο παρακολουθείς από το pause menu.

Reaction score
0
ποιο 100 % ακόμα 4αντακατι είμαι ... νόμιζα ότι χρειάζεται να κρατάμε επαφές για μελλοντικές αποστολές :p

Reaction score
0
ποιο 100 % ακόμα 4αντακατι είμαι ... νόμιζα ότι χρειάζεται να κρατάμε επαφές για μελλοντικές αποστολές :p
Όχι δε χρειάζεται τίποτα τέτοιο. Απλά αν κάνεις αρκετά activities με κάποιον ανεβαίνει το like-rating του και σου προσφέρει βοήθεια αν θες. Ο καλύτερος είναι ο Little Jacob που αν σε συμπαθεί τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται επί τόπου στην αποστολή και σου φέρνει όπλα και σφαίρες σε χαμηλή τιμή.

Reaction score
0
Όχι δε χρειάζεται τίποτα τέτοιο. Απλά αν κάνεις αρκετά activities με κάποιον ανεβαίνει το like-rating του και σου προσφέρει βοήθεια αν θες. Ο καλύτερος είναι ο Little Jacob που αν σε συμπαθεί τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται επί τόπου στην αποστολή και σου φέρνει όπλα και σφαίρες σε χαμηλή τιμή.
χαχαχαχα αυτά είναι, πόσα activities δεν ξέρεις για αυτο ; έχω κάνει 9 με τον roman 4 με τον jacob...

Reaction score
0
χαχαχαχα αυτά είναι, πόσα activities δεν ξέρεις για αυτο ; έχω κάνει 9 με τον roman 4 με τον jacob...
Δεν ξέρω, σου λέω να κοιτάς το like rating από το μενού, γύρω στο 80% και μετά σου βγαίνει η επιλογή στις επαφές του τηλεφώνου. Επίσης αν σε πάρει να βγείτε μη λες όχι γιατί ρίχνει το rating πολύ.
Έχει δύο γκόμενες από το internet dating service που είναι κι αυτές χρήσιμες. Η μία είναι νοσοκόμα (+ health) και η άλλη δικηγόρος (σου βγάζει το wanted rating).
Ο Brucie σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις το ελικόπτερό του :107:
Τον Roman παράτα τον, απλά σου στέλνει ταξί όπου θες. Η μόνη περίπτωση που είναι χρήσιμο είναι όταν είσαι μεθυσμένος.
Αυτά θυμάμαι τώρα γιατί έχω να παίξω από τον Ιούνιο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.273
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale