- Reaction score
- 0
Θα το κάνω υπογραφή αυτό :116:Το ειδα το βιντεο soccer mom, φοβερο! Αντε να ρθει και ο στερεος παππους τωρα να μας τρελανει
Πρέπει να σταματήσω να κλέβω SUV και πολυμορφικά :142:
Θα το κάνω υπογραφή αυτό :116:Το ειδα το βιντεο soccer mom, φοβερο! Αντε να ρθει και ο στερεος παππους τωρα να μας τρελανει
Δεν έχω δει tank ακόμα. Από levels 3-4 και πάνω έρχονται οι Ν.Ο.Ο.S.E. (σαν να λέμε S.W.A.T.) με κάτι θωρακισμένες κλούβες κλπ. αλλά στρατό δεν έχω δει.Tank πήρες ;
Στα παλιότερα gta δεν ξέρω αν γίνετε και σε αυτό όταν φτάσεις νομίζω το τελευταίο wanted level σκάει μύτη και ο Στράτος με tank... και το tank δεν μασάει μια ...
Για το 100% εννοείς; Πολλή δουλειά είναι αυτό και δεν ξέρω.θυμάται κανείς πόσα activities χρειάζονται να έχουμε κάνει με τους φίλους ;
Όχι δε χρειάζεται τίποτα τέτοιο. Απλά αν κάνεις αρκετά activities με κάποιον ανεβαίνει το like-rating του και σου προσφέρει βοήθεια αν θες. Ο καλύτερος είναι ο Little Jacob που αν σε συμπαθεί τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται επί τόπου στην αποστολή και σου φέρνει όπλα και σφαίρες σε χαμηλή τιμή.ποιο 100 % ακόμα 4αντακατι είμαι ... νόμιζα ότι χρειάζεται να κρατάμε επαφές για μελλοντικές αποστολές![]()
χαχαχαχα αυτά είναι, πόσα activities δεν ξέρεις για αυτο ; έχω κάνει 9 με τον roman 4 με τον jacob...Όχι δε χρειάζεται τίποτα τέτοιο. Απλά αν κάνεις αρκετά activities με κάποιον ανεβαίνει το like-rating του και σου προσφέρει βοήθεια αν θες. Ο καλύτερος είναι ο Little Jacob που αν σε συμπαθεί τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται επί τόπου στην αποστολή και σου φέρνει όπλα και σφαίρες σε χαμηλή τιμή.
Δεν ξέρω, σου λέω να κοιτάς το like rating από το μενού, γύρω στο 80% και μετά σου βγαίνει η επιλογή στις επαφές του τηλεφώνου. Επίσης αν σε πάρει να βγείτε μη λες όχι γιατί ρίχνει το rating πολύ.χαχαχαχα αυτά είναι, πόσα activities δεν ξέρεις για αυτο ; έχω κάνει 9 με τον roman 4 με τον jacob...