- Reaction score
- 51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις τ
Και πόσα χρεώνετε γιατρέ μου την συνεδρία?
Εσύ ανέφερες τα περί υπαλλήλων σε προηγούμενο post και εσύ επιμένεις να φοράς τα μπλε γυαλάκια σου (και τις παρωπίδες σου) και να προσπαθείς να μας τα βγάλεις όλα τέλεια......
Μακάρι να σε πληρώνουν για όλη σου την προσπάθεια να πείσεις πως όλα βαίνουν καλώς......
Σε κάθε αναφορά μου περί κυβερνήσεων το ξεκαθαρίζω πως όλοι τα ίδια έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν. Είτε πράσινοι είτε μπλε.
Αλλά εσύ εκεί...
Να επιμένεις πως το απορρυπαντικό σου, με τους μπλε κόκκους, τα κάνει όλα τέλεια....
ΟΚ. Αν σου αρέσει τόσο πολύ, χρησιμοποίησέ το σπίτι σου, πες την άποψή σου, αλλά άσε την πλύση εγκεφάλου και την επανάληψη των ίδιων links για να εμπεδώσουμε την δύναμη των μπλε κόκκων.
Δεν το έκανα γιατί δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω κάποιον από το να εκφέρει την γνώμη του βάζοντάς τον να πληρώσει με σιωπή επειδή δεν θέλει να καταλάβει πως σε κάθε διάλογο υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σέβεται.
Έχεις συνομιλήσει με αρκετούς και όλοι είχαν αντίθετη γνώμη με σένα...
Και εσύ εξακολουθείς να επιμένεις στη γνώμη σου....
Εντάξει.
Δικαίωμά σου. Αλλά σταμάτα την πλύση εγκεφάλου.
Σταμάτα να θεωρείς τον εαυτό σου υπερασπιστή των «αδίκως βαλλόμενων κυβερνητικών στελεχών», των ανθρώπων που δουλεύουν σαν σκυλιά για να σώσουν τους Έλληνες πολίτες.....
Το ότι βγάζεις στον αέρα πως είσαι καραβαμμένο στρουμφάκι εσύ το ξεκίνησες. Και αυτομάτως αυτό σε κάνει λιγότερο αξιόπιστο για τις πολιτικές σου απόψεις.
Σε κάνει το ίδιο αξιόπιστο με το να δηλώνεις βάζελος και να θες να λες πως κρίνεις αντικειμενικά το πρωτάθλημα.....
Σε πήραν είδηση και οι πέτρες.
Δεν θα σου πω τι να σκέφτεσαι και τι να σου αρέσει.
Δικαίωμά σου....
Αλλά οφείλεις να ακούς όλους τους συνομιλητές σου και κυρίως οφείλεις να μην προσπαθείς να χειραγωγείς τον κόσμο γύρω σου.
Ευτυχώς για σένα (και κυρίως για εμάς) υπάρχουν δεκάδες φόρουμς εκεί έξω......
Κάνε χειραγώγηση αλλού.....
Όχι εδώ.....
Και εγώ σου έχω αναφέρει, ΜΑΚΑΡΙ, αλλά αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι 100% έτοιμα τα έργα.....
Και το παράδειγμα είναι ΚΑΙ η Εγνατία....
Είναι έτοιμη στο 100% gordonas?
Όχι......
Άρα, όπως σου έγραψα και πιο πριν, πήγαινε να κλάψεις στους ώμους του δουλευταρά σου και άδειαζέ μας τη γωνιά.....
Κρίμα είναι.....
Έχεις που μιλάς τόσες μέρες χωρίς κανείς να σε ενοχλεί.
Χωρίς κανείς να σου κάνει παρατήρηση επί προσωπικού.
Χωρίς κανείς να διαγράψει ούτε λέξη από τα γραπτά σου....
Αντίθετα εσύ, 1 και μοναδικός, προσπαθείς να πείσεις, να χειραγωγήσεις, να κατευθύνεις όλους τους υπόλοιπους προς την μεριά που υποστηρίζεις...
Και έχεις και το θράσος να μιλάς για φασισμό?
ΕΣΥ?
Όπως λες, Δημοκρατία είναι αυτή που αφήνει να ακούγονται όλες οι απόψεις?
Η άποψή σου δεν ακούστηκε gordonas?
Συγχαρητήρια για τον τρόπο που σκέφτεσαι, λυπάμαι όσους βρίσκονται γύρω σου γιατί θα έχεις κάνει το κεφάλι τους ένα μεγάλο πλυντήριο.....
Η πόρτα είναι δίπλα σου.....
Τράβα στην ευχή της Παναγίας......
Τελικά είσαι μηχανικός ή ψυχολόγος/ ψυχίατρος?Είναι φανερό ότι έχεις σοβαρό κόμπλεξ με οποιονδήποτε σου πάει κόντρα. Τι να πω, περαστικά...
Και πόσα χρεώνετε γιατρέ μου την συνεδρία?
Ούτε με νοιάζει που δουλεύεις, ούτε πόσα βγάζεις ούτε που μένεις.Κύριε ανακριτά...όχι δεν δουλεύω στην κοινοπραξία, ούτε συνεργάτης είμαι και καμία σχέση δεν έχω μαζί τους. Κάποια άλλη ερώτηση? Ηλικία? Πως με λένε? Που συχνάζω? Πόσα βγάζω?
Εσύ ανέφερες τα περί υπαλλήλων σε προηγούμενο post και εσύ επιμένεις να φοράς τα μπλε γυαλάκια σου (και τις παρωπίδες σου) και να προσπαθείς να μας τα βγάλεις όλα τέλεια......
Μακάρι να σε πληρώνουν για όλη σου την προσπάθεια να πείσεις πως όλα βαίνουν καλώς......
Σε κάθε αναφορά μου περί κυβερνήσεων το ξεκαθαρίζω πως όλοι τα ίδια έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν. Είτε πράσινοι είτε μπλε.
Αλλά εσύ εκεί...
Να επιμένεις πως το απορρυπαντικό σου, με τους μπλε κόκκους, τα κάνει όλα τέλεια....
ΟΚ. Αν σου αρέσει τόσο πολύ, χρησιμοποίησέ το σπίτι σου, πες την άποψή σου, αλλά άσε την πλύση εγκεφάλου και την επανάληψη των ίδιων links για να εμπεδώσουμε την δύναμη των μπλε κόκκων.
Επειδή είσαι πολύ λίγος, μάθε λοιπόν πως με όσα έχεις γράψει, ΠΡΙΝ καν μπω στην κουβέντα, θα μπορούσα να σου έχω σπάσει τα μούτρα με μερικά ωραιότατα infraction.Τελικά ο ρόλος του Administrator σου ικανοποίησε την περιέργεια για την εξουσία ε? Σου βγαίνει άσχημα όμως ρε παιδί μου. Δεν πειράζει καλύτερα εδώ παρά αλλού.
Δεν το έκανα γιατί δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω κάποιον από το να εκφέρει την γνώμη του βάζοντάς τον να πληρώσει με σιωπή επειδή δεν θέλει να καταλάβει πως σε κάθε διάλογο υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σέβεται.
Έχεις συνομιλήσει με αρκετούς και όλοι είχαν αντίθετη γνώμη με σένα...
Και εσύ εξακολουθείς να επιμένεις στη γνώμη σου....
Εντάξει.
Δικαίωμά σου. Αλλά σταμάτα την πλύση εγκεφάλου.
Σταμάτα να θεωρείς τον εαυτό σου υπερασπιστή των «αδίκως βαλλόμενων κυβερνητικών στελεχών», των ανθρώπων που δουλεύουν σαν σκυλιά για να σώσουν τους Έλληνες πολίτες.....
Το ότι βγάζεις στον αέρα πως είσαι καραβαμμένο στρουμφάκι εσύ το ξεκίνησες. Και αυτομάτως αυτό σε κάνει λιγότερο αξιόπιστο για τις πολιτικές σου απόψεις.
Σε κάνει το ίδιο αξιόπιστο με το να δηλώνεις βάζελος και να θες να λες πως κρίνεις αντικειμενικά το πρωτάθλημα.....
Σε πήραν είδηση και οι πέτρες.
Δεν θα σου πω τι να σκέφτεσαι και τι να σου αρέσει.
Δικαίωμά σου....
Αλλά οφείλεις να ακούς όλους τους συνομιλητές σου και κυρίως οφείλεις να μην προσπαθείς να χειραγωγείς τον κόσμο γύρω σου.
Ευτυχώς για σένα (και κυρίως για εμάς) υπάρχουν δεκάδες φόρουμς εκεί έξω......
Κάνε χειραγώγηση αλλού.....
Όχι εδώ.....
Για να καταλάβεις λοιπόν πόσο «στενή» είναι η άποψή σου, εσύ φαγώθηκες ότι όλα θα τελειώσουν στην ώρα τους και σε 4 χρόνια και είμαστε σε καλό δρόμο κλπ.....Αυτό με την Εγνατία είναι αρκετά αστείο...
Παραδόθηκε όλη? ΟΥΓΚ...
Όχι...ΟΥΓΚ
Εκεί φτάνει το μυαλό σου? Στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ? Στο άσπρο και στο μαύρο? Στο 0% και στο 100%? Τα ενδιάμεσα έχουν χαθεί? Θα έπρεπε να το περιμένω...
Έτσι για να καταλαβαίνουν και οι άλλοι τι αστέρι είσαι, πάρε τον χάρτη με το έργο μέχρι σήμερα...Έργο που έγινε έπι ΠΑΣΟΚ και Νέας δημοκρατίας...
Με το μαύρο το ολοκληρωμένο κομμάτι...Ελπίζω χάρτη να μπορείς να διαβάσεις...Στο τέλος θα σου στείλουμε και DVD μήπως και καταλάβεις...
Πάρε και το link να το έχεις σε μεγαλύτερη ανάλυση μήπως και δεν βλέπεις...http://www.egnatia.eu/files/images/Project_Status.jpg
Και εγώ σου έχω αναφέρει, ΜΑΚΑΡΙ, αλλά αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι 100% έτοιμα τα έργα.....
Και το παράδειγμα είναι ΚΑΙ η Εγνατία....
Είναι έτοιμη στο 100% gordonas?
Όχι......
Άρα, όπως σου έγραψα και πιο πριν, πήγαινε να κλάψεις στους ώμους του δουλευταρά σου και άδειαζέ μας τη γωνιά.....
Ευτυχώς για μένα δεν έζησα ούτε τανκ, ούτε κουκούλες ούτε ταγματασφαλίτες. Εσύ τους ανέφερες στον lakiss γιατί φαίνεται έχεις εμπειρία. Δεν ξέρω από ποια μεριά έζησες την εμπειρία αυτή (ή αυτές?....) αλλά φρόντισέ το. Μη σου μείνει και κουσούρι....Και κοίτα και το ημερολόγιο, 2008 γράφει και εσύ ακόμα ονειρεύεσαι κουκούλες, τανκ, ταγματασφαλίτες...Βγάλε λίγο την τσίμπλα γιατί έγινες ο φασίστας που κάποτε κατηγορούσες...
Κρίμα είναι.....
Κοίτα πως φαίνεται πόσο λάθος είσαι.Δημοκρατία είναι όταν μπορεί να ακούγεται και η γνώμη τους ΕΝΟΣ και όχι όταν αυτή πνίγεται...
Έχεις που μιλάς τόσες μέρες χωρίς κανείς να σε ενοχλεί.
Χωρίς κανείς να σου κάνει παρατήρηση επί προσωπικού.
Χωρίς κανείς να διαγράψει ούτε λέξη από τα γραπτά σου....
Αντίθετα εσύ, 1 και μοναδικός, προσπαθείς να πείσεις, να χειραγωγήσεις, να κατευθύνεις όλους τους υπόλοιπους προς την μεριά που υποστηρίζεις...
Και έχεις και το θράσος να μιλάς για φασισμό?
ΕΣΥ?
Όπως λες, Δημοκρατία είναι αυτή που αφήνει να ακούγονται όλες οι απόψεις?
Η άποψή σου δεν ακούστηκε gordonas?
Συγχαρητήρια για τον τρόπο που σκέφτεσαι, λυπάμαι όσους βρίσκονται γύρω σου γιατί θα έχεις κάνει το κεφάλι τους ένα μεγάλο πλυντήριο.....
Η πόρτα είναι δίπλα σου.....
Τράβα στην ευχή της Παναγίας......