Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις τ

Είναι φανερό ότι έχεις σοβαρό κόμπλεξ με οποιονδήποτε σου πάει κόντρα. Τι να πω, περαστικά...
Τελικά είσαι μηχανικός ή ψυχολόγος/ ψυχίατρος?
Και πόσα χρεώνετε γιατρέ μου την συνεδρία?

Κύριε ανακριτά...όχι δεν δουλεύω στην κοινοπραξία, ούτε συνεργάτης είμαι και καμία σχέση δεν έχω μαζί τους. Κάποια άλλη ερώτηση? Ηλικία? Πως με λένε? Που συχνάζω? Πόσα βγάζω?
Ούτε με νοιάζει που δουλεύεις, ούτε πόσα βγάζεις ούτε που μένεις.
Εσύ ανέφερες τα περί υπαλλήλων σε προηγούμενο post και εσύ επιμένεις να φοράς τα μπλε γυαλάκια σου (και τις παρωπίδες σου) και να προσπαθείς να μας τα βγάλεις όλα τέλεια......
Μακάρι να σε πληρώνουν για όλη σου την προσπάθεια να πείσεις πως όλα βαίνουν καλώς......

Σε κάθε αναφορά μου περί κυβερνήσεων το ξεκαθαρίζω πως όλοι τα ίδια έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν. Είτε πράσινοι είτε μπλε.
Αλλά εσύ εκεί...
Να επιμένεις πως το απορρυπαντικό σου, με τους μπλε κόκκους, τα κάνει όλα τέλεια....
ΟΚ. Αν σου αρέσει τόσο πολύ, χρησιμοποίησέ το σπίτι σου, πες την άποψή σου, αλλά άσε την πλύση εγκεφάλου και την επανάληψη των ίδιων links για να εμπεδώσουμε την δύναμη των μπλε κόκκων.

Τελικά ο ρόλος του Administrator σου ικανοποίησε την περιέργεια για την εξουσία ε? Σου βγαίνει άσχημα όμως ρε παιδί μου. Δεν πειράζει καλύτερα εδώ παρά αλλού.
Επειδή είσαι πολύ λίγος, μάθε λοιπόν πως με όσα έχεις γράψει, ΠΡΙΝ καν μπω στην κουβέντα, θα μπορούσα να σου έχω σπάσει τα μούτρα με μερικά ωραιότατα infraction.
Δεν το έκανα γιατί δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω κάποιον από το να εκφέρει την γνώμη του βάζοντάς τον να πληρώσει με σιωπή επειδή δεν θέλει να καταλάβει πως σε κάθε διάλογο υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σέβεται.

Έχεις συνομιλήσει με αρκετούς και όλοι είχαν αντίθετη γνώμη με σένα...
Και εσύ εξακολουθείς να επιμένεις στη γνώμη σου....
Εντάξει.
Δικαίωμά σου. Αλλά σταμάτα την πλύση εγκεφάλου.
Σταμάτα να θεωρείς τον εαυτό σου υπερασπιστή των «αδίκως βαλλόμενων κυβερνητικών στελεχών», των ανθρώπων που δουλεύουν σαν σκυλιά για να σώσουν τους Έλληνες πολίτες.....

Το ότι βγάζεις στον αέρα πως είσαι καραβαμμένο στρουμφάκι εσύ το ξεκίνησες. Και αυτομάτως αυτό σε κάνει λιγότερο αξιόπιστο για τις πολιτικές σου απόψεις.
Σε κάνει το ίδιο αξιόπιστο με το να δηλώνεις βάζελος και να θες να λες πως κρίνεις αντικειμενικά το πρωτάθλημα.....
Σε πήραν είδηση και οι πέτρες.

Δεν θα σου πω τι να σκέφτεσαι και τι να σου αρέσει.
Δικαίωμά σου....
Αλλά οφείλεις να ακούς όλους τους συνομιλητές σου και κυρίως οφείλεις να μην προσπαθείς να χειραγωγείς τον κόσμο γύρω σου.
Ευτυχώς για σένα (και κυρίως για εμάς) υπάρχουν δεκάδες φόρουμς εκεί έξω......
Κάνε χειραγώγηση αλλού.....
Όχι εδώ.....

Αυτό με την Εγνατία είναι αρκετά αστείο...

Παραδόθηκε όλη? ΟΥΓΚ...
Όχι...ΟΥΓΚ
Εκεί φτάνει το μυαλό σου? Στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ? Στο άσπρο και στο μαύρο? Στο 0% και στο 100%? Τα ενδιάμεσα έχουν χαθεί? Θα έπρεπε να το περιμένω...

Έτσι για να καταλαβαίνουν και οι άλλοι τι αστέρι είσαι, πάρε τον χάρτη με το έργο μέχρι σήμερα...Έργο που έγινε έπι ΠΑΣΟΚ και Νέας δημοκρατίας...

Με το μαύρο το ολοκληρωμένο κομμάτι...Ελπίζω χάρτη να μπορείς να διαβάσεις...Στο τέλος θα σου στείλουμε και DVD μήπως και καταλάβεις...

Πάρε και το link να το έχεις σε μεγαλύτερη ανάλυση μήπως και δεν βλέπεις...http://www.egnatia.eu/files/images/Project_Status.jpg
Για να καταλάβεις λοιπόν πόσο «στενή» είναι η άποψή σου, εσύ φαγώθηκες ότι όλα θα τελειώσουν στην ώρα τους και σε 4 χρόνια και είμαστε σε καλό δρόμο κλπ.....
Και εγώ σου έχω αναφέρει, ΜΑΚΑΡΙ, αλλά αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι 100% έτοιμα τα έργα.....
Και το παράδειγμα είναι ΚΑΙ η Εγνατία....
Είναι έτοιμη στο 100% gordonas?
Όχι......
Άρα, όπως σου έγραψα και πιο πριν, πήγαινε να κλάψεις στους ώμους του δουλευταρά σου και άδειαζέ μας τη γωνιά.....

Και κοίτα και το ημερολόγιο, 2008 γράφει και εσύ ακόμα ονειρεύεσαι κουκούλες, τανκ, ταγματασφαλίτες...Βγάλε λίγο την τσίμπλα γιατί έγινες ο φασίστας που κάποτε κατηγορούσες...
Ευτυχώς για μένα δεν έζησα ούτε τανκ, ούτε κουκούλες ούτε ταγματασφαλίτες. Εσύ τους ανέφερες στον lakiss γιατί φαίνεται έχεις εμπειρία. Δεν ξέρω από ποια μεριά έζησες την εμπειρία αυτή (ή αυτές?....) αλλά φρόντισέ το. Μη σου μείνει και κουσούρι....
Κρίμα είναι.....

Δημοκρατία είναι όταν μπορεί να ακούγεται και η γνώμη τους ΕΝΟΣ και όχι όταν αυτή πνίγεται...
Κοίτα πως φαίνεται πόσο λάθος είσαι.
Έχεις που μιλάς τόσες μέρες χωρίς κανείς να σε ενοχλεί.
Χωρίς κανείς να σου κάνει παρατήρηση επί προσωπικού.
Χωρίς κανείς να διαγράψει ούτε λέξη από τα γραπτά σου....
Αντίθετα εσύ, 1 και μοναδικός, προσπαθείς να πείσεις, να χειραγωγήσεις, να κατευθύνεις όλους τους υπόλοιπους προς την μεριά που υποστηρίζεις...
Και έχεις και το θράσος να μιλάς για φασισμό?
ΕΣΥ?

Όπως λες, Δημοκρατία είναι αυτή που αφήνει να ακούγονται όλες οι απόψεις?
Η άποψή σου δεν ακούστηκε gordonas?
Συγχαρητήρια για τον τρόπο που σκέφτεσαι, λυπάμαι όσους βρίσκονται γύρω σου γιατί θα έχεις κάνει το κεφάλι τους ένα μεγάλο πλυντήριο.....

Η πόρτα είναι δίπλα σου.....
Τράβα στην ευχή της Παναγίας......

Reaction score
51
Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Ενημερωτικά.....
Επειδή η πολλή Δημοκρατία σου έδωσε ένα καλάμι να καβαλήσεις και λες πολλά (χαρακτηρισμούς κλπ)

Στην επόμενή σου κίνηση, στο επόμενό σου post, ΑΝ υπάρχει, φρόντισε να είσαι κόσμιος....
Πολύ σου χαρίστηκα, πολύ χαλαρά σε αντιμετωπίζω....

Είσαι έτοιμος για ΒΑΝάκι, και Σεπτέμβρη μήνα, κοίτα μη πουντιάσεις.....

Ενημερώθηκες?
Πρόσεχε γιατί η φωτιά που προσπαθείς να ανάψεις, θα κάψει μόνο εσένα.
Εγώ έχω τον πυροσβεστήρα και θα προστατέψω το site....
Όχι εσένα!!!

Reaction score
0
Να ρωτήσω και εγώ κάτι , για την Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης (κομμάτι της Εγνατιας) ούτε προπληρώσαμε τίποτα (σε διόδια αναφέρομαι) και ούτε μέχρι σήμερα υπάρχουν διόδια. Παρόλα αυτά η Οδός είναι εδω και χρησιμοποιείται καθημερινά. Πραγματικά διάβασα όλα τα Post και ακόμα δεν έχω καταλάβει. Έψαξαν πολύ για να βρουν αυτό το κελεπούρι τον εργολάβο που ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο?

Κάτι άλλο που διάβασα και γενικά τέτοιου είδους καραμέλες παίζουν πολύ τον τελευταίο καιρό , είναι στο ότι λαλακια γίνεται στην Ελλάδα, το μπαλάκι πάει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση τι ρόλο βαραει ? ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Π… ΜΠΛΕ??? Νομικούς συμβούλους έχει η δεν έχει , όταν δίνει εργολαβίες τέτοια έργα και υπογράφει συμβάσεις ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!!!

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ????

Reaction score
14
να σας πώ εγώ δυο λόγια να μην κουράζεστε αδικα όλοι με τα κομματικά σας και τις μπούρδες που δεν εχουν νόημα... για εμας που σας παρακολουθούμε να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα προφανή ή και τα παράλογα...

Οποια κυβέρνηση και να εξουσιάζει... εργα θα κάνει... το κακό ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΚΟ σε αυτή την χώρα είναι οτι οσο πιο πολύ κοστίσει και οσο περισσότερο χρόνο τραβήξει συμφέρει ολους!!!!

ΟΛΟΙ βγάζουν... ολοι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ολοι τελικα εχουν οφελος και στο τέλος μας πετάνε και μια κορδέλα με εγκαίνεια μεγαλοπρεπή και μας παραδίδουν το εργο ημιτελές, εντελές, ατελές... οπως θές πάρτο...

Τελικό ΚΟΣΤΟΣ μεγαλυτερο απο το αρχικό προυπολογισμό, αλλά αφού παραδώθηκε κανουμε και τεμεναδες γιατί πολλά αλλα εργα εμειναν στις μακέτες και στις κλακέτες εναρξης...

δεν θελω να αναφέρω κοκκινο πρασινο κιτρινο μπλέ... ολα τα χρώματα εχουν το ίδιο μοτίβο...

4 χρόνια μινιμουμ θα ειμαι εξουσία... ας βγάλουμε οτι χρειάζονται τα εγγόνια μας για να ζήσουν ομορφα... με αυτά αρκούμαστε.

Ετσι ολοι.. μα ΟΛΟΙ οι "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" πάνε για να βγάλουν τα προεκλογικα τους βοηθήματα και φυσικά να ξεπληρώσουν ολα τα προεκλογικά και μετεκλογικά "γραμμάτια" πρός κάθε σπόνσορα και κάθε χορηγό τους.

Δυστυχώς όσο το συστημα ειναι τοσο βρώμικο και χαλια, δεν θα δεί αυτός ο τόπος καμμία προκοπή.

τον πλούτο 10,000 ανθρώπων δυστυχώς μια ζωή θα το πληρώνουν τα 10,000,000 μ@λ@κες που υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα....!!!

Reaction score
51

Μα τι λες βρε Γιάννο!!!
Εδώ τα έργα προχωρούν αέρα - πατέρα.
Μη σου πω ότι σε 2 χρόνια θα μας παραδώσουν και την Ναύπακτο - Ιωαννίνων με άσφαλτο γυαλόχαρτο (οδόστρωμα καλύτερο και από το Spa Francorchamps, αερογέφυρες, τούνελ, πάρκινγκ με τηλέφωνο-τουαλέτες-εστιατόρια-καζίνο......

Αλλά μόνο η ΝΔ θα τα κάνει αυτά.....Και μάλιστα θα βάζει στην άσφαλτο μπλε κόκκους για να θυμόμαστε τι καλά περνάμε και πόσο ωραία τα έχουν οργανώσει

Reaction score
51

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων......

Συμφωνώ απολύτως με όσα λέει ο Γιάννης (dream_GR)!
Και ελπίζω να μην βρεθούμε και σε χειρότερα από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα!!! :122:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Νομίζω ότι η ουσία του θέματος γενικότερα, και όχι στο συγκεκριμένο thread, είναι δυστυχώς πολιτική.

Και πιστεύω ότι σε θέματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής (και ενίοτε και την ίδια τη ζωή :122:) σε μια χώρα, ο πολίτης με στοιχειώδη νοημοσύνη έχει μια χαρά τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται το δίκαιο και το (καλώς εννοούμενο) συμφέρον του.
Αν ένα ολοκληρωμένο concept - και όχι μια συγκεκριμένη τεχνική ή διαδικαστική ενέργεια - πρέπει να είσαι αποκλειστικά και μόνο μηχανικός ή νομικός για να το αντιληφθείς, τότε πιθανότατα πρόκειται για κατασκεύασμα και όχι για κίνηση υπέρ του πολίτη, ο οποίος καλείται να υποταχθεί σε ένα πατερναλιστικό "εσύ δεν ξέρεις"...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσε

Στην ζωή είναι εύκολο να αφορίζεις τα πάντα υπερασπιζόμενος το ιδανικό. Το δύσκολο είναι να μπορείς να ξεχωρίσεις το σωστό μέσα σε πολλά λάθη. Δεν γίνονται όλα στραβά σε αυτό τον τόπο...Απλή λογική...

Εσύ ανέφερες τα περί υπαλλήλων σε προηγούμενο post και εσύ επιμένεις να φοράς τα μπλε γυαλάκια σου (και τις παρωπίδες σου) και να προσπαθείς να μας τα βγάλεις όλα τέλεια......
Μακάρι να σε πληρώνουν για όλη σου την προσπάθεια να πείσεις πως όλα βαίνουν καλώς......

Επειδή είσαι πολύ λίγος, μάθε λοιπόν πως με όσα έχεις γράψει, ΠΡΙΝ καν μπω στην κουβέντα, θα μπορούσα να σου έχω σπάσει τα μούτρα με μερικά ωραιότατα infraction.

Έχεις συνομιλήσει με αρκετούς και όλοι είχαν αντίθετη γνώμη με σένα...
Και εσύ εξακολουθείς να επιμένεις στη γνώμη σου....
Εντάξει.

Το ότι βγάζεις στον αέρα πως είσαι καραβαμμένο στρουμφάκι εσύ το ξεκίνησες. Και αυτομάτως αυτό σε κάνει λιγότερο αξιόπιστο για τις πολιτικές σου απόψεις.

Δεν θα σου πω τι να σκέφτεσαι και τι να σου αρέσει.
Δικαίωμά σου....
Αλλά οφείλεις να ακούς όλους τους συνομιλητές σου και κυρίως οφείλεις να μην προσπαθείς να χειραγωγείς τον κόσμο γύρω σου.

Άρα, όπως σου έγραψα και πιο πριν, πήγαινε να κλάψεις στους ώμους του δουλευταρά σου και άδειαζέ μας τη γωνιά.....

Ευτυχώς για μένα δεν έζησα ούτε τανκ, ούτε κουκούλες ούτε ταγματασφαλίτες. Εσύ τους ανέφερες στον lakiss γιατί φαίνεται έχεις εμπειρία. Δεν ξέρω από ποια μεριά έζησες την εμπειρία αυτή (ή αυτές?....) αλλά φρόντισέ το. Μη σου μείνει και κουσούρι....
Κρίμα είναι.....
Κοίτα πως φαίνεται πόσο λάθος είσαι.
Έχεις που μιλάς τόσες μέρες χωρίς κανείς να σε ενοχλεί.

Χωρίς κανείς να σου κάνει παρατήρηση επί προσωπικού.
Απλά μου επισημαίνεις ότι πρέπει να σταματήσω να λέω την άποψη μου...Α ξέχασα εσύ την άποψη μου την αποκαλείς χειραγώγηση...Προφανώς η δικιά σου είναι η πεφωτισμένη...Έχεις δίκιο.

Χωρίς κανείς να διαγράψει ούτε λέξη από τα γραπτά σου....
Και εγώ που νόμιζα ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο για βρισιές...
Αν μιλήσουμε για προσβολές θα έπρεπε να σβήσεις αρκετά από τα πόστ σου...

Συγχαρητήρια για τον τρόπο που σκέφτεσαι, λυπάμαι όσους βρίσκονται γύρω σου γιατί θα έχεις κάνει το κεφάλι τους ένα μεγάλο πλυντήριο.....

Η πόρτα είναι δίπλα σου.....
Τράβα στην ευχή της Παναγίας......
Ευχαριστώ...είσαι πολύ καλός που δεν μου σπας και τα μούτρα με infraction...:)

Το εκτιμώ...Σου υπόσχομαι ότι θα γράφω όσο το δυνατόν λιγότερο ή και δυνατό καθόλου στο μέλλον. Α για πολιτικά μην ανησυχείς. Καθόλου. Για αθλητικά δεν ξέρω φοβάμαι μήπως και εκεί ως παλιός βάζελος και νυν Αστέρας Τρίπολης προσπαθήσω να χειραγωγήσω κανέναν και αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε...

Καλημέρα

Reaction score
14
παιδιά προτείνω ξανά να μην το γυρίσετε σε ρολόι μπάσκετ και βαράτε σουτάκια ποιός θα βάλει τα περισσότερα...

Ας παίξουμε ολοι μαζί ενα διπλό... δεν είναι ανάγκη να γίνει κόντρα η συζήτηση.

Και ο Δημητρόπουλος εχει δίκιο με πολλά που έγραψε και ο Γκορδόνας το ίδιο.

Τώρα αν ειναι ετσι ή γιουβέτσι ο χρόνος θα δείξει...

Ευχομαι μόνο να μην είναι ακριβό το γιουβέτσι γιατι προς τα εκεί πάει...

Αααα ακόμα... θα παρακαλουσα τις προσωπικές εκφράσεις και τους χαρακτηρισμους να τους σκεφτόμαστε διπλά/τριπλά πρίν τις γράψουμε γιατί ειναι λίγο ακομψες... και δεν μας κάθονται ευκολόπεπτες.

Ευχαριστώ.

Reaction score
7
παιδιά προτείνω ξανά να μην το γυρίσετε σε ρολόι μπάσκετ και βαράτε σουτάκια ποιός θα βάλει τα περισσότερα...

Ας παίξουμε ολοι μαζί ενα διπλό... δεν είναι ανάγκη να γίνει κόντρα η συζήτηση.

Και ο Δημητρόπουλος εχει δίκιο με πολλά που έγραψε και ο Γκορδόνας το ίδιο.

Τώρα αν ειναι ετσι ή γιουβέτσι ο χρόνος θα δείξει...

Ευχομαι μόνο να μην είναι ακριβό το γιουβέτσι γιατι προς τα εκεί πάει...

Αααα ακόμα... θα παρακαλουσα τις προσωπικές εκφράσεις και τους χαρακτηρισμους να τους σκεφτόμαστε διπλά/τριπλά πρίν τις γράψουμε γιατί ειναι λίγο ακομψες... και δεν μας κάθονται ευκολόπεπτες.

Ευχαριστώ.
Ραντεβού το 2012, να είμαστε καλά...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Ραντεβού το 2012, να είμαστε καλά...
Το 2012; ! για ρωτα τον Σχοινα να σου πει ΤΙ περιμενει: ολοκληρο NUBIRU

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Το 2012; ! για ρωτα τον Σχοινα να σου πει ΤΙ περιμενει: ολοκληρο NUBIRU
Φαντάσου τρέλα. Να περιμένεις ένα δρόμο μια ζωή και τότε να σου σκάσει ο NUBIRU στο κεφάλι...:111:

Reaction score
14
Μα γιατί, πλάκα είχε...Αλήθεια ποιο κοκτέιλ είναι? Με προϊδεάζει πολύ θετικά...:126:
The Blondie in Blue cocktail is a beautiful, chic blue martini that uses some equally chic spirits. The combination of the super smooth Blue Ice Vodka, Marie Brizard Parfait Amour and Lillet Blonde creates a great flavor of dry, floral, citrus drink.
Ingredients:

• 2 oz Blue Ice American Vodka
  • 1/3 oz Marie Brizard Parfait Amour
  • 1/4 oz Lillet Blonde
  • lemon slice for garnish
Preparation:

1. Pour the ingredients into a cocktail shaker with ice
  2. Shake well.
  3. Strain into a chilled cocktail glass.
  4. Garnish with a lemon slice
http://cocktails.about.com/od/vodkarecipes/r/blondie_inblue.htm

με τις υγίες μας!! Cheers m8:107:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να πω και εγώ την άποψή μου...

Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Σουφλιά για έναν και μόνο λόγο. Πλέον ασχολείται μόνο με την υστεροφημία του. Και γι' αυτόν αυτό παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στις πολιτικές του αποφάσεις.

Μέχρι σήμερα έχει αναλάβει 3 μεγάλα έργα...

Η Εγνατία είχε καθυστέρηση 3 ετών. Το 2004 είχε παραδοθεί το 17% του έργου αντί για το 42% που προβλεπόταν.

Σήμερα η Εγνατία λειτουργεί κανονικά. Έχουν απομείνει ελάχιστα χιλιόμετρα σε σχέση με το μέγεθος του δρόμου.

Το πέταλο του Μαλιακού φτιάχθηκε σε χρόνο - ρεκόρ για την Ελλάδα.

Η Κορίνθου - Πατρών είναι ντροπή για την Ελλάδα. Δυστυχώς για εμάς που τον χρησιμοποιούμε συνεχώς προτεραιότητα άρα και λεφτά δόθηκε στον Μαλιακό. Προτιμήθηκε η άμεση και πλήρης χρηματοδότηση του έργου ώστε να τελειώσει άμεσα. Τώρα φαίνεται ήρθε και η σειρά μας. Πιστεύω ότι το έργο δεν θα καθυστερήσει ιδιαίτερα...

Δεν μου αρέσει που θα προπληρώνω διόδια. Η πραγματική δικαιολογία φαντάζομαι ότι είναι έλλειψη χρημάτων και γίνεται για να μην καθυστερήσει πολλά χρόνια το έργο λόγων μικρής ετήσιας χρηματοδότησης από το κράτος. Βέβαια δεν μου αρέσει να προπληρώνω διόδια.

Όμως εμπιστεύομαι τον Σουφλιά στα θέματα χρόνου και ποιότητας του έργου και εξήγησα πριν γιατί. Σκηνή σαν αυτή που είδαμε παλιότερα με την Βάσω Παπανδρέου να κοιτάζει τον ολοκαίνουργιο δρόμο προς την Καλαμάτα μετά την καθίζηση που τον έκανε άχρηστο δεν θα δούμε λόγω του παραπάνω που είπα δηλ. της υστεροφημίας...

Θα φοβόμουν βέβαια το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει ο Σουφλιάς στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Ένας από τους λόγους που σύμφωνα με τις φήμες δεν θέλει να πάει στο Οικονομίας είναι γιατί πλησιάζει η ώρα των εγκαινίων σε Μαλιακό και Εγνατία και θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτός το credit.

Όσον αφορά στο Ελληνικό μην ψαρώνετε με δημοσιεύματα και φυσικά μακρυά το Ελληνικό από τους Δημάρχους... Θα καταντήσει φιλέτα-οικόπεδα ή στην καλύτερη περίπτωση ένα βρώμικο και τρισάθλιο μέρος...

Προσωπικά για το Ελληνικό προτιμώ την λύση του Στέφανου Μάνου αλλά... ποιός παίρνει απόφαση να γκρεμίσει πολυκατοικίες...

Reaction score
7
Για να πω και εγώ την άποψή μου...

Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Σουφλιά για έναν και μόνο λόγο. Πλέον ασχολείται μόνο με την υστεροφημία του. Και γι' αυτόν αυτό παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στις πολιτικές του αποφάσεις.

Μέχρι σήμερα έχει αναλάβει 3 μεγάλα έργα...

Η Εγνατία είχε καθυστέρηση 3 ετών. Το 2004 είχε παραδοθεί το 17% του έργου αντί για το 42% που προβλεπόταν.
Κοίτα να δεις που υπάρχουν και άλλες απόψεις τελικά...

Συμφωνώ με το παραπάνω κείμενο με την μόνη διαφορά ότι ο Σουφλιάς δεν πάει στο Οικονομικών και για άλλους λόγους. Το πρόβλημα του δεν είναι να είναι αρεστός αλλά αποτελεσματικός ακόμα και σε βάθος χρόνου, αφού όπως σωστά είπες τον νοιάζει ιδιαίτερα η υστεροφημία του. Αποτελεσματικός σε βάθος χρόνου στο Οικονομικών σημαίνει ΤΡΕΛΗ γκρίνια από τον κόσμο.

Ποιο πιθανό βλέπω την Ντόρα εκεί. Θα είναι ΑΡΕΣΤΗ στον κόσμο αλλά θα τα κάνει μαντάρα. Αλλά ποιος νοιάζεται για αυτό? Τα ΜΜΕ την πάνε και έχει και ωραίο χαμόγελο...:111:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Κοίτα να δεις που υπάρχουν και άλλες απόψεις τελικά...

Ποιο πιθανό βλέπω την Ντόρα εκεί. Θα είναι ΑΡΕΣΤΗ στον κόσμο αλλά θα τα κάνει μαντάρα. Αλλά ποιος νοιάζεται για αυτό? Τα ΜΜΕ την πάνε και έχει και ωραίο χαμόγελο...
Για την πρωτη παραγραφο- μαλλον δεν ξερεις ΤΙ πολυ(διχο)γνωμια υπαρχει εδω μεσα
Οσο για το δευτερο.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.968
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou