Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Ας το εγραφες αγγλικα, δεν πειραζει - τωρα μας αφησες με την απορια:135:Συγνώμη Μαρία.Πάνω στα νεύρα μου.
Η επικοινωνια το egreat με τον υπολογιστη εχει τη χρησιμοτητα του να κανεις streaming απο τον υπολογιστη κατ'ευθειαν στο egreat το οποιο με τη σειρα του θα το δειξει εκει που το εχεις συνδεσει. ΑΛΛΑ για να κανεις απροβληματιστο streaming θα πρεπει να εχεις εγκαταστησει στον υπολογιστη την εφαρμογη myiHome! Διαφορετικα οτιδηποτε διαφορετικο απο divx, απλα δεν προκειται να σου παιζει κανονικα (θα εχεις σπασιματα και δεν θα εχεις ηχο).Και δε με λες;
Πως θα επικοινωνεί το egreat με τον υπολογιστή μέσω έθερνετ;
Ο υπολογιστής που βρίσκεται στο ίδιο ρακ με το egreat συνδέεται ασύρματα με ιντερνετ από τοπικό δίκτυο που υπάρχει στο σπίτι.
Η επικοινωνία του egreat με τον υπολογιστή έχει μόνο αυτή τη χρησιμότητα, να μεταφέρει αρχεία από αυτόν ή έχει και άλλα πλεονεκτήματα;
Θα μπορεί να παίζει χωρίς προβλήματα mkv αρχεία που βρίσκονται στο σκληρό του υπολογιστή;
Για πείτε βρε παιδιά γιατί ακούω εδώ για πολλές δυνατότητες.
Δύο ερωτήσεις, η απάντηση των οποίων ίσως σου φανεί αυτονόητη:.. για αλλη μια φορα αισθανομαι χαζος..
μπορειτε να μου περιγραψετε βημα/βημα πως δινουμε στο egreat να κατεβασει torrent?
ανοιξα την σελιδα http://machine_ip:port και μου εμφανιζει μια λευκη σελιδα.. τιποτε αλλο!
Καλησπέρα!Δύο ερωτήσεις, η απάντηση των οποίων ίσως σου φανεί αυτονόητη:
-Έχεις βάλει εσωτερικό δίσκο; Τον έχεις φορμάρει μέσα επό το Egreat; Έχεις εγκαταστήσει τις εφαρμογές;
-Στη διεύθυνση που δίνεις, αντικατέστησες το "machine_ip" με την ip του μηχανήματος; Το "port" με τη θύρα στην οποία "ακούει" το Torrent client;
το usb εχει το γνωστο "λαμπακι" λειτουργιας? αναβει οταν το συνδεεις?Παιδιά, έβαλα στο μηχάνημα σκληρό δίσκο έκανα όλες τις συνδέσεις, τις σχετικές ρυθμίσεις για τις αναλύσεις κλπ. Βάζω στη usb ένα φλασάκι με τα προγραμματάκια και μου λέει οτι η usb συσκευή συνδέθηκε.
Ξεκινάω τη διαδικασία κάνει φορμάτ το δίσκο και μόλις φτάνει στο σημείο για την εγκατάσταση NMT επιλέγω usb και μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο το usb πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω να βεβαιωθώ οτι είναι συνδεδεμένο το φλασάκι και να επαναλάβω.
Τι φταίει;
Πως θα εγκαταστήσω τα προγράμματα;
Εν τω μεταξύ χθες σύνδεσα στη usb σκληρό δίσκο με ταινίες και τις έπαιζε κανονικότατα.
Με βοηθησε ο Κωστας στον οδηγο επιβιωσης για το PopCorn και καταφερα να δω το WEB Gui για τα torrrents!
Ελα μου, ομως, πως δεν ξερω τι να του δωσω για να ξεκινησει το κατεβασμα...! quote]
Στο ίδιο θέμα υπάρχουν και οδηγίες για τον χειρισμό του Clutch, του interface δηλαδή του client.
Ευχαριστώ πολύ!το usb εχει το γνωστο "λαμπακι" λειτουργιας? αναβει οταν το συνδεεις?
ποια αρχεια εχεις βαλει στο stick?
το μονο αρχειο που χρειαζεται, ειναι το syb8634.nmt το οποιο βρισκεται στον φακελο ΝΜΤ_0808 του cd που ηρθε μαζι με τη συσκευη. Το αντιγραφεις αυτο στο root του usb και τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το μηχανακι..