EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αλλο και τουτο! Ενω μετεφερα oλα τα αρχεια βιντεο απο τον εξω στον μεσα δισκο (3 ωρες εκανε για 130gb με usb!!!) επιτυχως και ειδα πολυ καλη εικονα και κινηση (ε βοηθαει και η τιβι!), οταν θελησα να μεταφερω και τα αρχεια μουσικης (περι τα 80gb), μετα απο λιγο εξαφανισθηκε και η εικονα και δεν αντιδρουσε με τιποτα στο τηλεκοντρολ! Ειχε γραψει ελαχιστα απο αυτα που του εδωσα. Τι μπορει να συμβαινει;

tm

Reaction score
0

Αλλο και τουτο! Ενω μετεφερα oλα τα αρχεια βιντεο απο τον εξω στον μεσα δισκο (3 ωρες εκανε για 130gb με usb!!!) επιτυχως και ειδα πολυ καλη εικονα και κινηση (ε βοηθαει και η τιβι!), οταν θελησα να μεταφερω και τα αρχεια μουσικης (περι τα 80gb), μετα απο λιγο εξαφανισθηκε και η εικονα και δεν αντιδρουσε με τιποτα στο τηλεκοντρολ! Ειχε γραψει ελαχιστα απο αυτα που του εδωσα. Τι μπορει να συμβαινει;
Να σου πω εγω τι επαθα χθες!!
Εβλεπα μια σειρα και λεω ας το κλεισω.. Παταω το Sleep και στο καπακι το ξαναπαταω για να ξανα-ανοιξει για να το βαλω στην σελιδα Home (για να ξεκινησει απο εκει, οταν θα το ανοιξω την επομενη φορα).
Το Egreat βγαινει απο το sleep mode, ανοιγω και τον projector και μου λεει No Signal απο την πηγη.. Τρελλαθηκα.. Ξαναπαταω το sleep mode στο Egreat, και τη στιγμη που μπαινει σε sleep mode, τσουπ! βλεπω εικονα στον projector!! τρελλο! Μεχρι και ταινια ειδα ενω υποτιθεται οτι ειναι σε sleep mode. Αν το ανοιξω, σβηνουν ολα! Καλο??
Μηπως τελικα κι εσυ επαθες κατι αντιστοιχο? Σου εκλεισε την εξοδο εικονας, αλλα ταυτοχρονα αυτο συνεχιζε να δουλευει, απλα εσυ δεν το εβλεπες???
Θα μας τρελλανει αυτο το πραμα μου φαινεται!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μηπως τελικα κι εσυ επαθες κατι αντιστοιχο? Σου εκλεισε την εξοδο εικονας, αλλα ταυτοχρονα αυτο συνεχιζε να δουλευει, απλα εσυ δεν το εβλεπες???
Θα μας τρελλανει αυτο το πραμα μου φαινεται!!
Μαλλον αυτο εκανε, αλλα γιατι δεν υπακουε στο τηλεκοντρολ; Τελικα εχει αρκετουτσικα bugs. Αυτο το μικρο καλωδιακι με usb απο τη μια και την αλλη σε δικτυακη συνδεση που συνδεεται; η μητρικη μου ειναι παλιουτσικη (με Ρ4 2,8) και δεν εχει τετοια εισοδο , και δυστυχως ουτε e-sata.
Σβηνοντας το εν ψυχρω απο πισω δεν κινδυνευει ο σκληρος;

tm

Reaction score
0

Δεν ξερω για ποιο καλωδιο μιλας, το δικο μου ειναι συνδεδεμενο μονο δικτυακα και μεσω αυτου κανω τις οποιες (λιγες) μεταφορες. Για λιγο καιρο ακομα κανω streaming απο το PC και μολις δω οτι εχω εκει μεσα, θα δουλευει μονο απο τον δισκο, βλεποντας το υλικο που κατεβαζει (torrents).
Δεν θεωρω οτι θα παθει κατι ο σκληρος κλεινοντας το απο τον διακοπτη.. Το πολυ πολυ να ειναι χαλασμενο το αρχειο το οποιο γραφει εκεινη τη στιγμη.. Πανε εκεινες οι παλιες καλες εποχες που πριν κλεισεις τον υπολογιστη επρεπε να κανεις park τον σκληρο!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν ειχε στη συσκευασια ενα ακομη καλωδιο γυρω στα 15εκ; Παντως με δικτυακη συνδεση (δηλ το μηχανακι πανω στο μοντεμ-ρουτερ) η κινηση ειναι σπαστη - ενω απο το δισκο σε hdmi υπεροχη!

Reaction score
0

Μου συνέβη το ίδιο κι εμένα. Δεν βρήκα τι φταίει. Απλά αντέγραψα τα αρχεία μουσικής συνδέοντας το NMT, αλλά και τον εξωτερικό δίσκο USB, με το PC. Αν έχει καταλάβει κάποιος γιατί συμβαίνει ας ρίξει μια βοήθεια.

tm

Reaction score
0

Δεν ειχε στη συσκευασια ενα ακομη καλωδιο γυρω στα 15εκ; Παντως με δικτυακη συνδεση (δηλ το μηχανακι πανω στο μοντεμ-ρουτερ) η κινηση ειναι σπαστη - ενω απο το δισκο σε hdmi υπεροχη!
κατι μου λεει πως δεν εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη myIhome στον υπολογιστη σου...
Αν το κανεις αυτο και σερβιρεις μεσα απο εκει, δεν θα εχεις προβλημα στο streaming..
Ετσι την ειχα πατησει κι εγω στην αρχη!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

κατι μου λεει πως δεν εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη myIhome στον υπολογιστη σου...
Αν το κανεις αυτο και σερβιρεις μεσα απο εκει, δεν θα εχεις προβλημα στο streaming..
Ετσι την ειχα πατησει κι εγω στην αρχη!
Την εχω βαλει, αλλα η κινηση ειναι "σκαλωτη" - και να σκεφθεις οτι το δοκιμασα με μηκος συνδεσης 1μ.

Reaction score
0

Σημερα επαιζε μερικα αvi.Τα δοκιμασα στην αρχη,μετα απο τρια δεν ξεκινουσε ουτε αυτα που ειχε παιξει πριν και μετα τα ιδια httank buffering και could not play.Φυσικα mkv ουτε για στοιχημα δεν ανοιγε ουτε στην αρχη ουτε στο τελος.Μηπως ειναι χαλασμενο μηπως οσκληρος που εβαλα του δημιουργει προβλημα.Επισης το δικτυωσα.Ρε τι θελαμε το μπελα μας ναβρουμε με αυτο το μηχανακι.

Reaction score
0

Ξεχασα να σας πω οτι ο δισκος που εβαλα ειναι ο SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2 απο το e-shop.Αν κανω αναβαθμισει λετε να διορθωθει το προβλημα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ξεχασα να σας πω οτι ο δισκος που εβαλα ειναι ο SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2 απο το e-shop.Αν κανω αναβαθμισει λετε να διορθωθει το προβλημα.
Μηπως να δοκιμαζες να παιξεις αρχεια απο usb ?

Reaction score
0

Σημερα το επαιζε ολα τα avi και απο τονεσωτερικο και απο τον εξωτερικο.Απο mkv τιποτα.τα ιδια δηλαδη buffering-could not play.Mηπως αν κανω συνδεση HDMI η P/Pb/Pr
παιζει (εχω την πιο απλη).

tm

Reaction score
0

Την εχω βαλει, αλλα η κινηση ειναι "σκαλωτη" - και να σκεφθεις οτι το δοκιμασα με μηκος συνδεσης 1μ.
Καλησπερα!
Κατι αλλο συμβαινει, σιγουρα, δεν φταιει το καλωδιο..
Παμε βημα-βημα....
Εγκαθιστας την εφαρμογη myIhome στον υπολογιστη σου και οριζεις ποιο folder θα σερβιρεις!
Πας στο Egreat και λογικα οταν αναγνωρισει την εφαρμογη myIhome, θα σου βγαλει μια εγγραφη με σημα ενα ανθρωπακι και διπλα θα γραφει το ονομα του υπολογιστη σου..
Το επιλεγεις και μεσα απο εκει βλεπεις
Το κανεις ετσι και παρ' ολα αυτα εχεις προβλημα στο streaming??

Reaction score
0
παιδιά με τα torrents που κατα 90% ειαι σε winrar,τι γινετε?τα κατεβάζετε και τα ξεζιπάρετε στον Η/Υ και μετα τα μεταφέρετε στο EGREAT ?υπάρχει κάποια εφαρμογή του EGREAT που κάνει αυτήν την δουλειά?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλησπερα!
Κατι αλλο συμβαινει, σιγουρα, δεν φταιει το καλωδιο..
Παμε βημα-βημα....
Εγκαθιστας την εφαρμογη myIhome στον υπολογιστη σου και οριζεις ποιο folder θα σερβιρεις!
Πας στο Egreat και λογικα οταν αναγνωρισει την εφαρμογη myIhome, θα σου βγαλει μια εγγραφη με σημα ενα ανθρωπακι και διπλα θα γραφει το ονομα του υπολογιστη σου..
Το επιλεγεις και μεσα απο εκει βλεπεις
Το κανεις ετσι και παρ' ολα αυτα εχεις προβλημα στο streaming??
Ετσι ακριβως
Και ενα ακομη σοβαρο προβλημα: Αντιγραφοντας απο τον usb στον μεσα σκληρο και στον φακελλο music (ή και στον video), αντι να φαινονται μονον εκει ολα τα αρχεια (μουσικη+ταινιες) φαινονται παντου και ανακατεμενα, με αποτελεσμα... χαος! Μερικα δε βιντεο δεν παιζουν παρ΄ολο που αντιγραφτηκαν κανονικα. Φυσικα παραμενει το προβλημα της μη ολοκληρωσης αντιγραφης και μαυρης οθονη. Με λιγα λογια θα πρεπει να βαζουμε τον σκληρο στο πισι για να κανουμε αντιγραφες εκει, και μετα να τον ξανατοποθετουμε στο μηχανακι για να δουλεψει; Ημαρτον!

tm

Reaction score
0

Καλημερα!
κανοντας μια μικρη ερευνα, διαβασα για ενα "τρικ" το οποιο κανουν καποιοι, ενω απ οτι ειδα εχει φτιαχτει και ενα "unrar.sh" το οποιο κανει αυτη τη δουλεια...
Το πιο ευκολο ειναι να κανεις απο τον υπολογιστη σου map τον σκληρο του Egreat, να τον ανοιξεις και να αποσυμπιεσεις απο εκει το .rar αρχειο στον δισκο το Egreat...
Δεν μου εχει τυχει μεχρι στιγμης να χρειαστει να αποσυμπιεσω κατι, γι αυτο δεν ξερω, αλλα η απορια σου με προβληματισε και το κοιταξα..
Επειδη ειμαι απο τη δουλεια, δεν εχω την ευχερεια να ψαξω περισσοτερο για το πως μπορει να γινει απ' ευθειας στο Egreat..
Δεν ριχνεις και μια ερωτηση στο PopCornHour Οδηγος Επιβιωσης, μηπως ξερουν εκει τα παιδια κατι παραπανω?

tm

Reaction score
0

Ετσι ακριβως
Και ενα ακομη σοβαρο προβλημα: Αντιγραφοντας απο τον usb στον μεσα σκληρο και στον φακελλο music (ή και στον video), αντι να φαινονται μονον εκει ολα τα αρχεια (μουσικη+ταινιες) φαινονται παντου και ανακατεμενα, με αποτελεσμα... χαος! Μερικα δε βιντεο δεν παιζουν παρ΄ολο που αντιγραφτηκαν κανονικα. Φυσικα παραμενει το προβλημα της μη ολοκληρωσης αντιγραφης και μαυρης οθονη. Με λιγα λογια θα πρεπει να βαζουμε τον σκληρο στο πισι για να κανουμε αντιγραφες εκει, και μετα να τον ξανατοποθετουμε στο μηχανακι για να δουλεψει; Ημαρτον!
Οχι, κατι δεν παει καλα!
Εγω μεταφερω απροβληματιστα απο τον υπολογιστη μου στο Egreat και αντιστροφα..
Μαλιστα χθες ηρθε ενας φιλος με τον εξωτερικο του USB δισκο, τον συνεδεσα στον υπολογιστη μου και μεσω δικτυου τραβηξα απο το Egreat, κατι πραγματα που ειχα κατεβασει και τα μετεφερα απ' ευθειας στον εξωτερικο USB. Ολα αυτα χωρις προβλημα.. Αλοιμονο αν το πηραμε για να χρειαζεται να ανοιγοκλεινουμε κουτια και να μπαζω-βγαζουμε δισκους!!
Δεν κανεις το "κλασικο" φρεσκο φορματ με εκ νεου εγκατασταση των NMT εφαρμογων??

Reaction score
0

Τελικα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινετε.Ειναι δυνατον να παιζει αρχεια avi και μουσικης και να μην παιζει τιποτε αλλο(mkv,αρχεια dvd,ts).Λετε να εχει καποιο προβλημα τθ μηχανημα Να το παω πισω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas