Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
OK ζητώ συγνώμη κι εγώ που σε παρεξήγησα.
...
...
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτές τις περιπτώσεις; Δηλαδή, ποιά προβλήματα παρουσιάστηκαν, που απευθύνθηκαν οι κάτοχοι και ποιό ήταν το αποτέλεσμα.Γνωρίζω επτά (7) !!! πρόσφατες περιπτώσεις που έχουν εξελιχθεί όντως σε γολγοθά!
Κύριε Τσαντουλή, είστε στα πράγματα πολλά χρόνια και ξέρετε και καταστάσεις και ανθρώπους που εγώ ούτε την ύπαρξή τους γνωρίζω, σέβομαι λοιπόν τα λόγια σας και πραγματικά τα δέχομαι.Αγαπητέ Φίλε θα μου επιτρέψεις να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου !
1) Γνωρίζω επτά (7) !!! πρόσφατες περιπτώσεις που έχουν εξελιχθεί όντως σε γολγοθά!
2) Δεν θα μιλήσω για μη πρόσφατες γιατί θα "χάσουμε την μπάλα".
3) Η παρομοίωση με τα μεταχειρισμένα σούπερ-σπορ πανάκριβα αυτοκίνητα απόλυτα εύστοχη αλλά μάλλον καταδεικνύει το αντίθετο από αυτό που εννοείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα
μια πρόσφατη εκπομπή του top Gear. Οι τρεις παρουσιαστές αγόρασαν τρεις μεταχειρισμένες Ferrari, Lamborgini , Maserati αντίστοιχα .Σκοπός να διαπιστώσουν αν το όνειρο απόκτησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου μπορούσε να υλοποιηθεί έστω και με συμβιβασμούς.
Τελικά το όνειρο εξελίχτηκε σε εφιάλτη. Τεράστια κωμικοτραγικά προβλήματα αξιοπιστίας, χρηστικότητας,λειτουργικότητας που δεν είχαν τέλος...
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111094.htmlΚύριε Τσαντουλή, είστε στα πράγματα πολλά χρόνια και ξέρετε και καταστάσεις και ανθρώπους που εγώ ούτε την ύπαρξή τους γνωρίζω, σέβομαι λοιπόν τα λόγια σας και πραγματικά τα δέχομαι.
Το δυστύχημα είναι πως μόλις μου καταστρέψατε το όνειρο απόκτησης μιάς Ferrari στα πενήντα μου... Ούτε σε σαράβαλο δεν θα την αποκτήσω ρε γμτ;;; :142:
Οπότε ρε Γιάννη είπε να τα ακριβύνει μπας και αγοράσει κανείς; :114:Συμφωνα παντα με τον Τασο τοσα χρονια που ηταν αρκετα φθηνοτερα ειχαν γινει μηδαμινες πωλησεις στην Ελλαδα οποτε...
πιστευω οτι εδω ειναι ολη η ουσια της επισκευηςΠάντοτε υπάρχει περίπτωση κάτι να ξεφύγει και να χρειασθεί ξανα-άνοιγμα κλπ, κλπ.
ελα ντε που οι κατοχοι των Αναλυσις λογω εκπαιδευσης του αυτιου τους, ειναι απο τους ολιγους σε αυτον τον χωρο, που καταλαβαινουν που ειναι το προβλημα και γι αυτο ειναι ορκισμενοι οχτροι των χαι ενδ καλωδιων.δ) Επίσης φαίνεται ότι τόσο καιρό είχαμε και έχουμε "φίλους", κατόχους ηχείων της Analysis, με σοβαρά προβλήματα (ευτυχώς), προβλήματα που ούτε καν μας είχαν περάσει από το μυαλό μας ότι τα έχουν -κρίμα- γιατί αν το ξέραμε θα το είχαμε διασκεδάσειι ακόμα περισσότερο και θα τους είχαμε πουλήσει περισσότερα high-end καλώδια !!!! (και ενισχυτές -κάθε κλάσης)
Με σεντόνι μμμ... μαγνητοστατικό θα βγει. :137:Ρε γαμωτο, αυτο που μου κανει εντυπωση με ολους εσας τους πανελακηδες, ειναι οτι γνωριζετε απιστευτα πολλα πραγματα απο τεχνικης αποψης για τα ηχεια σας. Ειναι τυχαιο? Μηπως ειστε συνεχως με κανα κατσαβιδι πισω απο τα ηχεια σας? Τι συμβαινει? Ειμαι σιγουρος πως αν σας κλεισουμε ολους μαζι για λιγες μερες σε κανα δωματιο με ενα ξυλινο κρεβατι (και σεντονι απαραιτητα!) θα κατασκευασετε με εκεινο το κρεβατι ηχειο. Απλα δεν ξερω αν θα βγει ηλεκτροστατικο η μαγνητοστατικο.
εκτος αν δεν βρουμε μαγνητες στο δωματιο και ξηλωσουμε κανα καλωδιο απ τον τοιχο και το κανουμε ηλεκτροστατικο, εχει και μεγαλη επιφανεια που θελει και ο ΤσαντΜε σεντόνι μμμ... μαγνητοστατικό θα βγει.
παντως εχω την εντυπωση οτι (και) σε ενα Analysis μπορεις να ακουσεις σημαντικες διαφορες αναμεσα στα διαφορα καλωδια ηχειων και interconnect....ελα ντε που οι κατοχοι των Αναλυσις λογω εκπαιδευσης του αυτιου τους, ειναι απο τους ολιγους σε αυτον τον χωρο, που καταλαβαινουν που ειναι το προβλημα και γι αυτο ειναι ορκισμενοι οχτροι των χαι ενδ καλωδιων.