Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Γνωρίζω επτά (7) !!! πρόσφατες περιπτώσεις που έχουν εξελιχθεί όντως σε γολγοθά!
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτές τις περιπτώσεις; Δηλαδή, ποιά προβλήματα παρουσιάστηκαν, που απευθύνθηκαν οι κάτοχοι και ποιό ήταν το αποτέλεσμα.

...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Αγαπητέ Φίλε θα μου επιτρέψεις να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου !

1) Γνωρίζω επτά (7) !!! πρόσφατες περιπτώσεις που έχουν εξελιχθεί όντως σε γολγοθά!
2) Δεν θα μιλήσω για μη πρόσφατες γιατί θα "χάσουμε την μπάλα".
3) Η παρομοίωση με τα μεταχειρισμένα σούπερ-σπορ πανάκριβα αυτοκίνητα απόλυτα εύστοχη αλλά μάλλον καταδεικνύει το αντίθετο από αυτό που εννοείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα
μια πρόσφατη εκπομπή του top Gear. Οι τρεις παρουσιαστές αγόρασαν τρεις μεταχειρισμένες Ferrari, Lamborgini , Maserati αντίστοιχα .Σκοπός να διαπιστώσουν αν το όνειρο απόκτησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου μπορούσε να υλοποιηθεί έστω και με συμβιβασμούς.
Τελικά το όνειρο εξελίχτηκε σε εφιάλτη. Τεράστια κωμικοτραγικά προβλήματα αξιοπιστίας, χρηστικότητας,λειτουργικότητας που δεν είχαν τέλος...
Κύριε Τσαντουλή, είστε στα πράγματα πολλά χρόνια και ξέρετε και καταστάσεις και ανθρώπους που εγώ ούτε την ύπαρξή τους γνωρίζω, σέβομαι λοιπόν τα λόγια σας και πραγματικά τα δέχομαι.

Το δυστύχημα είναι πως μόλις μου καταστρέψατε το όνειρο απόκτησης μιάς Ferrari στα πενήντα μου... Ούτε σε σαράβαλο δεν θα την αποκτήσω ρε γμτ;;; :142:

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Κύριε Τσαντουλή, είστε στα πράγματα πολλά χρόνια και ξέρετε και καταστάσεις και ανθρώπους που εγώ ούτε την ύπαρξή τους γνωρίζω, σέβομαι λοιπόν τα λόγια σας και πραγματικά τα δέχομαι.

Το δυστύχημα είναι πως μόλις μου καταστρέψατε το όνειρο απόκτησης μιάς Ferrari στα πενήντα μου... Ούτε σε σαράβαλο δεν θα την αποκτήσω ρε γμτ;;; :142:
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111094.html

Reaction score
8
Λοιπον συνοψιζοντας καποια πραγματα απο οσα εχουν ειπωθει σε αυτο το θεμα, θα ηθελα να παραθεσω μερικα συμπερασματα, αλλα και ερωτηματα.

1ον. Οσον αφορα την ηχητικη του ποιοτητα πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να την κρινει, παρα μονον αυτοι που τα κατεχουν. Αν αυτοι τα θεωρουν το καλυτερο ηχειο του κοσμου, δεν βλεπω γιατι εμεις πρεπει να το αμφισβητησουμε. Αυτο ισχυει για καθε ειδους ηχειο και την σχεση του με τον κατοχο του. Αν ρωτατε την αποψη μου, οσο πιο ουδετερα μπορω να την παραθεσω, ειναι ενα ποιλυ καλο ηχειο, με το οποιο θα μπορουσα ηχητικα να ζησω δια παντος, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι τελειο ηχητικα. Μεγαλο μερος της παραπανω αποφασης παιζει το γεγονος οτι ειναι μια ελληνικη υλοποιηση με μια κυριολεκτικα ρομαντικη ιστορια και στο κατω κατω αν καποιοι ξενοι ριβιουερς το θεωρουν το καλυτερο ηχειο στον κοσμο, αν και δεν το οικιοποιω, για ποιον λογο να το αμφισβοιτησω και να μην το δεχτω, οταν με κανει εθνικα υπερηφανο;

20ν. Ως προς την ποιοτητα κατασκευης των πρωτων μοντελων, αυτο δυστηχως ειναι κατι που δεν μπορει να αμφισβοιτηθει και αυτο αποδυκνυεται απο τις επιστροφες απο την Ολλανδια, απο την πρωτη φαση της εξαγωγης του ηχειου στο εξωτερικο. Αλλωστε και ως γνωστον ο τραγικος θανατος του ιδρυτη της Αναλυσις προηλθε απο ενα τροχαιο δυστηχημα που εγινε κατα την διαρκεια ταξιδιου του με σκοπο την επισκευη ενος τετοιου ζευγαριου ηχειων Το μεγαλυτερο προβλημα αφορουσε κυριως το υλικο κατασκευης της αναρτησης, που λογω της φυσης του υλικου ακομη και σε μια τελεια αντικατασταση μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα επανερχοταν, λογω αδυναμιας του εν λογω υλικου να αντισταθει στον χρονο.
Ολα αυτα βεβαια αφορουν σαφως παλαια μοντελα και δεν γνωριζουμε τι γινεται με τα καινουργια, στα οποια εχει αντικατασταθει το μυλαρ των μεσοχαμηλων το οποιο δεν νομιζω να υπαρχει πλεον σε παραγωγη καθως και το κροσοβερ. Το υλικο κατασκευης του λαστιχου της αναρτησης παραμενει μυστηριο.
Οσον αφορα τον κ. Χαρτζη, θα ηθελα να πω οτι προσωπικα δεν εχω καποιο παραπονο ως ανθρωπο, αλλωστε με φιλοξενησε ευγενεστατα στον χωρο του και συζητησαμε για πολλα θεματα και ηταν προθυμος να λυσει οποιαδηποτε απορια μου, αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με προβληματιζουν, ως προς την πολιτικη της εταιριας.
Το πρωτο ειναι η τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας στα καινουργια μοντελα, τουλαχιστον για την Ελληνικη αγορα το οποιο αποκλειει οποιαδηποτε πωληση εντος αυτης και επιπλεον συμπερασματα για την ακουστικη η κατασκευαστικη βελτιωση του ηχειου.
Το δευτερον αφορα παλι την τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας στο θεμα των επισκευων. Δεν μπορει ας πουμε μια MARTIN LOGAN να ζηταει για αλλαγη μεβρανων π.χ. 500 ευρω και η Αναλυσις 1800, γιατι κατι τετοιο αποθαρυνει τον οποιο κατοχο απο την επισκευη τους στην επισημη αντιπροσωπεια.
Τελος ενα μικρο γεγονος που με αποθαρυνει οχι για καποιον αλλο λογο, αλλα για το κατα ποσο εχουν λυθει τα παιδικα προβληματα των Αναλυσις, ειναι το γεγονος οτι το προσωπικο ηχειο του κ. Χαρτζη ειχε το παραπανω προβλημα στην αναρτηση. με το ελαφρυντικο οτι ηταν μαλλον ενα απο τα πρωτα μοντελα της σειρας και οκ. Χαρτζης υποσχεθηκε οτι θα το επισκευασει, αλλα το ερωτημα παραμενει.

Στο δια ταυτα
τα ερωτηματα μου ειναι τα εξεις και απευθυνονται τοσο στον κ. Κωνσταντινου, οσο και στον κ. Χαρτζη, τον οποιο παρακαλουμε να μας απαντησει, μια και αγαπαμε τα παραπανω ηχεια το ιδιο η και περισσοτερο ισως απο αυτον.

Τα ηχεια μπορουν να επισκευαστουν αποκτοντας μια αξιοπιστια στον χρονο η ειναι αδυνατον και θα χρειαζονται συχνη ρυθμιση και επισκευη; Εχει βρεθει τελικα καποιο υλικο που να αντικαθιστα το παλιο στην αναρτηση και να μην πολυμεριζεται με τον χρονο;
Και μπορει να δοθει εγγυηση χρονου μετα την επισκευη που να επιβεβαιωνει οτι το ηχειο θα δουλευει απροσκοπτα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα;

Και τελευταια ερωτηση. Τι κανουμε εμεις οι ιδιοκτητες των παραπανω ηχειων που φυσικα τα αγαπαμε και ισως εχουμε δωσει κατι παραπανω απο το υστερημα μας για να τα αποκτησουμε αλλα κατα καποιον τροπο νοιωθουμε προδομενοι και εγκαταλειμενοι και ως στοιχεια οικονομικης εκμεταλευσης η πιο σωστα οικονομικης αδικιας απεναντι μας;
Πρεπει να τα υποστηριξουμε και να πιεσουμε προς οποια μερια μπορουμε η να τα εγκαταλειψουμε οριστικα ως μια γλυκια αλλα και πικρη αναμνηση, οσο και ρομαντικοι και αισιοδοξοι να ειμαστε με την αγαπη μας να περιβαλει τα παραπανω ηχεια για παντα.

Reaction score
2
Το ηχειο που εχει ο Τασος σπιτι του δεν εχει καμια σχεση με αυτο της παραγωγης. Αλλωστε προκειται για προτοτυπο και ο ιδιος λεει οτι δεν ειναι οπως πρεπει φτιαγμενο.
Καποιος ειπε οτι τωρα πλεον τα ηχεια ειναι πανακριβα. Συμφωνα παντα με τον Τασο τοσα χρονια που ηταν αρκετα φθηνοτερα ειχαν γινει μηδαμινες πωλησεις στην Ελλαδα οποτε...
Επισης πως γινεται ενα ακρως επιτυχυμενο ηχειο (omega) στο εξωτερικο, να εχει προβληματα και να συνεχιζει την καλη του πορεια, δεν το καταλαβαινω.

Reaction score
8
Γιαννη, οπως και ολοι οι προλαλησαντες, σε αυτο το θρεντ αναφεραμε οτι δεν γνωριζουμε για την ποιοτητα κατασκευης των σημερηνων ηχειων. Αυτο που ρωταμε ειναι αν λυθηκαν τα προβληματα του παρελθοντος και αν μπορει να δοθει καποια γραπτη εγγυηση καλης λειτουργιας π.χ. της αναρτησης για πεντε χρονια και πως εξηγειται το τοσο υψηλο κοστος επισκευης σε σχεση με αλλα και μαλιστα εισαγωμενα ηχεια.
Και ρωταω ανοιχτα Γιαννη, υπαρχουν ηχεια που δοθηκαν για επισκευη, πληρονοντας οι ιδιοκτητες τους το παραπανω π.χ. ποσο και τελικα το προβλημα να μην λυθηκε;

Αν παλι επιθυμεις την πραγματικα αγνη προσωπικη μου γνωμη, το ηχειο τιμολογιακα θα ηταν πιο τιμιο να εκινειτο στην περιοχη των 6.000-7.000 ευρω οπου θα μπορουσε να κανει καποιες πωλησεις σε μια δυσκολη κατηγορια, αυτο ως τιμολογιακη αποψη ισχυει και για το SPIRE, οπου ηδη υπαρχουν και οι φυσικοι τους αντιπαλοι, οπως τα MAGNEPAN 3,6, QUAD ESL κ.λπ.

Τελος η πολιτικη τιμων για την επισκευη του ηχειου σαφως πρεπει να αλλαξει για να μην νοιωθουμε οι κατοχοι των Αναλυσις οτι καπου μας κοροιδευουν.
Και αυτο για ποσα που ζητουνται για ενα πολυ ευκολο στην επισκευη ηχειο, που σε περιπτωση που η οραση μου ηταν καπως καλυτερη θα μπορουσα να το επισκευασω σχετικα ευκολα. Μην ξεχνας οτι 4 βιδες βγαινουν απο κατω και το ηχειο ανοιγει συρταρωτα και το εχεις ολοκληρο μπροστα σου με τους αλουμινενιους οδηγους να κρατανε την μεβρανη. Απλως ο συγχωρεμενος ο Ζαιμης αυτο το ελαστικο σκεφτηκε τοτε και αυτο εβαλε στην αναρτηση, ενω εγω π.χ. θα προτιμουσα καποιο ειδος θερμοσυστελομενης σιλικονης ετσι σαν πρωτη σκεψη - το αλλο προβλημα ηταν η κολα των ριμπον.
Επισης γνωμη μου ειναι σε μια τετοια επισκευη πρεπει να αλλασονται και οι μεβρανες μια και η παλια αναρτηση πολυ δυσκολα θα αφαιρειτο και σε συνεργεια με υην καινουργια πολυ γρηγορα θα δημιουργειτο και παλι το προβλημα. Ολα παντως τα παραπανω συνηγορουν σε μια πολυ μικρη τιμη επισκευης και θα ηθελα πραγματικα να ξερω σε τι οφειλονται τα πολυ υψηλα ποσα που ζητουνται για επισκευη απο την κατασκευαστρια εταιρια.
Τελος θα ηθελα να προσθεσω οτι θα ηθελα να προσφερω οποιαδηποτε βοηθεια εθελοντικα και χωρις οποιαδηποτε ιδια απολαβη σε οτιδηποτε και οποιονδηποτε θα ηθελε, προκειμενου να εξελιχθει η βελτιωθει το παραπανω ηχειο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Συμφωνα παντα με τον Τασο τοσα χρονια που ηταν αρκετα φθηνοτερα ειχαν γινει μηδαμινες πωλησεις στην Ελλαδα οποτε...
Οπότε ρε Γιάννη είπε να τα ακριβύνει μπας και αγοράσει κανείς; :114:
Τι λογική είναι αυτή; Να σου πω δεν έχει κι άδικο. Σε αυτόν τον κόσμο αν δεν πουλήσεις και λίγη μούρη σ' έχουν όλοι χεσμένο (ειδικά στον κόσμο του high fidelity)...

Πάντως επειδή από ότι φαίνεται από αυτές τις "μηδαμινές πωλήσεις" έχουν προκύψει ένα τσουβάλι χαλασμένα ηχεία, καλό είναι να τις υποστηρίξουμε και να μην τις παρατήσουμε επειδή ανοίξαμε μια νέα αγορά για το προϊόν μας. Για να εξηγούμαι, είναι δικαίωμά του να χρεώνει όσο θέλει τα ηχεία του και φυσικά δικαίωμά του να χρεώνει όσο θέλει την συντήρησή τους. Για μένα είναι ακριβά ενώ για κάποιον άλλον δικαιολογούν τα χρήματά τους. Όμως εδώ, μιλάμε για κατασκευαστικά προβλήματα που οφείλει να αναγνωρίσει και έτσι, τουλάχιστον, να εντάξει τους κατόχους σε ένα πλαίσιο ειδικής τιμολογιακής πολιτικής, για να γίνει η επισκευή τους. Δεν είπα να το κάνει τσάμπα, αλλά να μην χρεώσει όσα χρεώνει συνήθως, καθώς από ότι φαίνεται στοιχειοθετούνται κατασκευαστικές ατέλειες για τις οποίες οι κάτοχοι ουδεμία ευθύνη φέρουν.

Νομίζω ότι το θέμα καθιστά την εταιρεία ηθικά, (ίσως και νομικά), έκθετη. Από το λίγο που γνωρίζω τον Τάσο Χάρτζη, πιστεύω ότι δεν έχει τέτοιες προθέσεις και αργά ή γρήγορα θα διευθετήσει το θέμα. Άλλωστε μιλάμε για... μηδαμινές πωλήσεις. Στους 10-20 ανθρώπους (αν είναι τόσοι) που ταλαιπωρούνται αυτήν την περίοδο, ας δώσει μια λύση.

...

Reaction score
39
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Η κοπή των λωρίδων αλουμινίου επάνω στο φέρον πλαστικό και η απομάκρυνση του ενδιάμεσου υλικού, (ώστε να δημιουργηθούν οι αγώγιμοι δρόμοι), αφορά το tweeter του ηχείου.
Στο γούφερ οι λωρίδες αλουμινίου τοποθετούντε μία- μία και δεν κόβονται επάνω στο πάνελ.
Κανονικά γιά την επίτευξη ακρίβειας και αξιοπιστίας, πρέπει το υλικό (και του γούφερ και του τουίτερ) να απομακρύνεται με φωτοχημική διαδικασία ( όπως στις πλακέτες ηλ/κων ). Αυτή τη μέθοδο εφαρμόζουν όλες οι εταιρίες μαγνητοστατικών. Φυσικά απαιτούνται μεγάλα μπάνια και λοιπός εξοπλισμός ο οποίος κοστίζει.

Μπορεί ένα μετ/νο να ξεπεράσει τα κατασκευαστικά προβλήματά του?
Οπωσδήποτε πρέπει να αντικατασταθεί το υλικό της ανάρτησης. Το θέμα είναι ότι γιά να γίνει αυτό πρέπει το όλο πάνελ του γούφερ να αποσυναρμολογηθεί. Είναι αρκετές οι φορές που οι κολλήσεις των δρόμων αλουμινίου επάνω στο πάνελ, σπάνε και πρέπει να ξανακοληθούν.
Το τουίτερ ( εάν έχει το πρόβλημα σκισίματος, ) πρέπει να αντικατασταθεί όλο και βέβαια σαν ζεύγος.
Ακόμα όλο το ηχείο φτιάχνεται από μοριοσανίδα. Ακόμα και μέρη του που υφίστανται καταπονήσεις. Η μοριοσανίδα δεν αντέχει και ανοίγει, με αποτέλεσμα κάποιοι τριγμοί να οφείλονται και εκεί.
Εάν υποτεθεί ότι θέλει κάποιος τέλειο ηχείο, πρέπει να αντιμετωπισθούν όλα αυτά. Κι αν φτάσει κανείς σε τέτοια σημεία, αναρωτιέται εάν αξίζει και οικονομικά αλλά και ψυχικά. Πάντοτε υπάρχει περίπτωση κάτι να ξεφύγει και να χρειασθεί ξανα-άνοιγμα κλπ, κλπ.

Γιά να το δούμε κι αλλιώς, έστω ότι μας χαρίζουν μία παλιά Ferrari, του 70. Ενα ονειρικό αυτ/το. Τι κάνουμε? Γιά να το χαρούμε μπαίνουμε στη διαδικασία της ανακατασκευής, που πιθανό οικονομικά να ξεπεράσει την αξία ενός σύγχρονου αυτ/του, πιθανόν αποτελεσματικότερου σε επιδόσεις.

Και γιά να κλείσει το θέμα εδώ. Δεν γνωρίζω ούτε τα τελευταίας γενιάς ηχεία, ούτε και τον κατασκευαστή τους. Ακόμα περισσότερο δεν γνωρίζω το τρόπο που έγινε το τελευταίο σχίσμα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Εάν δεν ακούσεις όλες τις πλευρές δεν μπορείς να κρίνεις. Δεν έχω κάτι με κανένα. Αντίθετα στο χώρο αυτό των ολίγων πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη και κατανόηση, μήπως τελικά και παρουσιάσουμε κι εμείς κάτι σωστό έξω, αντί να αγοράζουμε τα πάντα από τους πάντες. Απλά πίστεψα ότι ένα θέμα που ενδιαφέρει αρκετούς Ελληνες, πρέπει να γνωστοποιηθεί καθ΄'ολη την έκτασή του, γιά ενημέρωση και προστασία.
Τελεία και...παύλα.

Reaction score
3.574
Με ένα γρήγορο διάβασμα, τα μηνύματα που περνάνε στον αναγνώστη αυτού του θέματος είναι :

α) Τα ηχεία Analysis ΄"παλαιάς κοπής" σήμερα ενδέχεται να έχουν σοβαρά προβλήματα και φαίνεται επίσης ότι αυτά τα προβλήματα τα αντιλαμβάνονται καλύτερα όσοι πραγματικά ασχολούνται και ψάχνονται χομπίστικα με το high-fidelity. Οσοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία μπορεί και να μην γνωρίζουν ότι τα ηχεία τους έχουν ΤΟ πρόβλημα.

β) Κανένας πραγματικά δεν γνωρίζει πως ακριβώς κατασκευάζονται τα νέα ηχεία της Analysis, αλλά επειδή απουσιάζουν οι "ικανοί σχεδιαστές" , δεν υπάρχει περίπτωση να διαφέρουν σε ποιότητα κατασκευής από τα ... "παλαιάς κοπής"

γ) Ο σημερινός κατασκευασής των ηχείων της Analysis, χρεώνει όσο θέλει (λέτε να κόβει φάτσες ?) μια επισκευή , αλλά υπάρχει και ένας τρίτος, που βρίσκεται "έξω από το χορό", αλλά μέσα στο χώρο, που τα επισκευάζει -μάλλον- και καλύτερα και πιο φτηνά.

δ) Επίσης φαίνεται ότι τόσο καιρό είχαμε και έχουμε "φίλους", κατόχους ηχείων της Analysis, με σοβαρά προβλήματα (ευτυχώς), προβλήματα που ούτε καν μας είχαν περάσει από το μυαλό μας ότι τα έχουν -κρίμα- γιατί αν το ξέραμε θα το είχαμε διασκεδάσειι ακόμα περισσότερο και θα τους είχαμε πουλήσει περισσότερα high-end καλώδια !!!! (και ενισχυτές -κάθε κλάσης)

Reaction score
8
Πάντοτε υπάρχει περίπτωση κάτι να ξεφύγει και να χρειασθεί ξανα-άνοιγμα κλπ, κλπ.
πιστευω οτι εδω ειναι ολη η ουσια της επισκευης

και μαλιστα θα ελεγα οτι το ηχειο πρεπει να επισκευαζεται ανοιχτο και εν λειτουργια για να εντοπιστουν καποιοι τριγμοι, αλλα και παλι μολις κλεισει παλι θελει ελεγχο, μια και ανοιχτο μπορει να μην παρουσιαζει καποιο προβλημα και μολις κλεισει να παρουσιαστει καποιος τριγμος μετα την συρταρωση των ξυλων.

Reaction score
8
δ) Επίσης φαίνεται ότι τόσο καιρό είχαμε και έχουμε "φίλους", κατόχους ηχείων της Analysis, με σοβαρά προβλήματα (ευτυχώς), προβλήματα που ούτε καν μας είχαν περάσει από το μυαλό μας ότι τα έχουν -κρίμα- γιατί αν το ξέραμε θα το είχαμε διασκεδάσειι ακόμα περισσότερο και θα τους είχαμε πουλήσει περισσότερα high-end καλώδια !!!! (και ενισχυτές -κάθε κλάσης)
ελα ντε που οι κατοχοι των Αναλυσις λογω εκπαιδευσης του αυτιου τους, ειναι απο τους ολιγους σε αυτον τον χωρο, που καταλαβαινουν που ειναι το προβλημα και γι αυτο ειναι ορκισμενοι οχτροι των χαι ενδ καλωδιων.

Reaction score
4.250

Ειναι μονοδορομος το ξυλινο πλαισιο για τα ANALISIS?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ερώτηση: Προκειμένου να αποφευχθεί το πρόβλημα της τοποθέτησης του αγώγιμου υλικού στην στενή και δύσκολη στον χειρισμό μεμβράνη των υψηλών και εφόσον αυτή είναι ίδια με την μεμβράνη του woofer, γιατί δεν κατασκευάζεται όπως τα αντίστοιχα Magnepan; Στην Magnepan το ribbon με φορέα, όπως αυτό της Analysis και άλλων κατασκευαστών, το λένε quasi ribbon και το τοποθετούν είτε για tweeter στα μικρά μοντέλα είτε για mid range στα μεγάλα (3.6/20.1). Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, τα αγώγιμα υλικά των woofer (καλώδια) και tweeter (φύλλα), τοποθετούνται στην ίδια μεμβράνη και έτσι η κατασκευή είναι ευκολότερη αλλά και πιο ανθεκτική.

...

Reaction score
4.250

Ρε γαμωτο, αυτο που μου κανει εντυπωση με ολους εσας τους πανελακηδες, ειναι οτι γνωριζετε απιστευτα πολλα πραγματα απο τεχνικης αποψης για τα ηχεια σας. Ειναι τυχαιο? Μηπως ειστε συνεχως με κανα κατσαβιδι πισω απο τα ηχεια σας? Τι συμβαινει? Ειμαι σιγουρος πως αν σας κλεισουμε ολους μαζι για λιγες μερες σε κανα δωματιο με ενα ξυλινο κρεβατι (και σεντονι απαραιτητα!) θα κατασκευασετε με εκεινο το κρεβατι ηχειο. Απλα δεν ξερω αν θα βγει ηλεκτροστατικο η μαγνητοστατικο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Ρε γαμωτο, αυτο που μου κανει εντυπωση με ολους εσας τους πανελακηδες, ειναι οτι γνωριζετε απιστευτα πολλα πραγματα απο τεχνικης αποψης για τα ηχεια σας. Ειναι τυχαιο? Μηπως ειστε συνεχως με κανα κατσαβιδι πισω απο τα ηχεια σας? Τι συμβαινει? Ειμαι σιγουρος πως αν σας κλεισουμε ολους μαζι για λιγες μερες σε κανα δωματιο με ενα ξυλινο κρεβατι (και σεντονι απαραιτητα!) θα κατασκευασετε με εκεινο το κρεβατι ηχειο. Απλα δεν ξερω αν θα βγει ηλεκτροστατικο η μαγνητοστατικο.
Με σεντόνι μμμ... μαγνητοστατικό θα βγει. :137:

...

Reaction score
8
Με σεντόνι μμμ... μαγνητοστατικό θα βγει.
εκτος αν δεν βρουμε μαγνητες στο δωματιο και ξηλωσουμε κανα καλωδιο απ τον τοιχο και το κανουμε ηλεκτροστατικο, εχει και μεγαλη επιφανεια που θελει και ο Τσαντ

Reaction score
684
ελα ντε που οι κατοχοι των Αναλυσις λογω εκπαιδευσης του αυτιου τους, ειναι απο τους ολιγους σε αυτον τον χωρο, που καταλαβαινουν που ειναι το προβλημα και γι αυτο ειναι ορκισμενοι οχτροι των χαι ενδ καλωδιων.
παντως εχω την εντυπωση οτι (και) σε ενα Analysis μπορεις να ακουσεις σημαντικες διαφορες αναμεσα στα διαφορα καλωδια ηχειων και interconnect....

Reaction score
11.773
Εχτές άκουσα για πρώτη φορά τα Analysis Omega. Να ευχαριστήσω τον Ηλία για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μου έδωσε. Ήταν φοβερή εμπειρία, θα ήθελα να έχω ένα ζευγάρι σπίτι μου. Κάποια στιγμή ένοιωσα σα να είχαμε μπροστά μας την τραγουδίστρια! Ακόμα, εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση διάφορων υλικών και επίπλων σε στρατηγικά σημεία προς τη βελτίωση του ηχητικού αποτελέσματος, κάτι που όμως έδενε με το χώρο και δε φαινόταν ότι έχει γίνει επί τούτου.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής:
Θέλω να ακούσω ΟΛΑ τα αγαπημένα που τραγούδια από το σύστημα! Μάλλον θα αρχίσω να κάνω οικονομίες...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas