- Reaction score
- 2
Με αυτους τους κινητηρες και αυτο το βαρος... αστο... Νταξ, οχι αστο, αλλα για εναν μη-αλφιστα δεν ειναι επιλογη.
:601:To 159 ισως ?
Εσύ φταις. Πες της:Xαζευω με αρκετα φιλαρακι, αλλα η κυρα με...αγριοκοιταζει:138:
Για αλφα και (F)ix (I)t (A)gain (T)ony δε θα έδινα πάνω απο 15,000. Προσωπική άποψη πάντα χωρίς να θέλω να θίξω κανένα...:601:
Δεν μου λες ομως και τιμη!
Και ποιος σου λεει πως ΔΕΝ τον εχει πιασει ηδη;Εσύ φταις. Πες της:
-Πως κάνεις έτσι γυναικούλα μου! Δηλαδής, άμα κοιτάξω και κανένα θυληκό τι θα κάμεις; Θα πιάσεις το μπαλτά;
Νομίζω η ερώτηση έχει να κάνει με το πόσα θα δίναμε... Με αυτό το σκεπτικό απάντησα.Και ποιος σου λεει πως ΔΕΝ τον εχει πιασει ηδη;
Σ. Κων/δη με 15000 παιρνεις ατ/το με τον κινητηρα που ανεφερα;
Φίλε Λάκη αν έχεις φτάσει στα 57 και ακόμα δεν έμαθες το κόλπο τι να πω?Xαζευω με αρκετα φιλαρακι, αλλα η κυρα με...αγριοκοιταζει:138:
Αχ Γιωργο μου, οταν τελειωνεις και τα ...58 (σε λιγοτερο απο ενα μηνα) αρχιζεις και σκεπτεσαι και αλλες αναγκες (τσαγακια, εντριβουλες κλπ) που θα πρεπει να σου καλυψει η συζυξ, οποτε κανεις παραχωρησεις Ιδιως οταν ολα τα χρονια εκανες το δικο σου - ε, καιρος ειναι να της επιτρεψεις τη μεγιστη ικανοποιηση μιας γυναικας κατα την αγορα αυτ/του: να επιλεξει αυτη το...χρωμα! Οσο για το οικονομικο, η C180 (1,6/156ιπποι) χτυπαει τα 34000+ (οσο η Α4/1,8/160 - δεν συγκρινω, ετσιΦίλε Λάκη αν έχεις φτάσει στα 57 και ακόμα δεν έμαθες το κόλπο τι να πω?
Το θέμα με τις γυναίκες είναι να τις κάνεις να πιστεύουν ότι κάνεις αυτό που θέλουν. Κρίμα...Και είχα περισότερες ελπίδες γιά σένα
Στα σοβαρά τώρα. Αν έχεις τα λεφτά (δε ξέρω που κινείσαι) και με τις απαιτήσεις που είδα να έχεις...C180-200 με κλειστά μάτια. Οτιδήποτε άλλο ξέχνα το.
Πάντα φιλικά
Γιώργος
Θα με πετυχεις σιγουρα γιατι ο "αυτοματος υπενθυμητης γενεθλιων" του avsite δεν αφηνει κανεναν να γλυτωσει Παρ΄ ολο που ζητησα να εξαιρεθωΚατ'αρχάς χρόνια πολλά προκαταβολικά γιατί μπορεί να μη σε πετύχω τότε.
Εν συνεχεία. Δεν κατάλαβα. Αν λες γιά το VOVLO σαν πιθανή αγορά δε ξέρω γιατί δεν έχω οδηγήσει. Αν κινείσαι στη περιοχή των 25500 θα σου έλεγα να δεις και κάποιο C5. Ομορφο αυτοκίνητο και "μοντέρνο".
ΥΓ: Τι να σε απασχολεί η μεταπώληση στα χρόνια σου βρε Λάκηηηη (πλάκα κάνω)...Αντε τώρα είμαστε γιά πιό sport καταστάσεις. Ενας ξάδερφος λέει ότι όσο γερνάμε τα θέλουμε τα σπορ...
Παπουληηηηηη:142::142:Θα με πετυχεις σιγουρα γιατι ο "αυτοματος υπενθυμητης γενεθλιων" του avsite δεν αφηνει κανεναν να γλυτωσει Παρ΄ ολο που ζητησα να εξαιρεθω
Καλες οι σπορ καταστασεις αλλα θελουν και σπορ αντιδρασεις, αλλιως παραμονευουν το αυχενικο και το λουμπαγκο
Που να φας τη γλωσσα σου πατριωτ΄...Παπουληηηηηη
Παρε το νεο avensis.Τελοςςςςςςςςςςςςςς
Σαρακατσανος Σουφλιας θα εισαι?????:142::142:Που να φας τη γλωσσα σου πατριωτ΄...
Οχι βρε, δεν παιρνω avensiς! πολυ παππουδε- προτιμω volvo να με δειχνει σαν τον...βουλευτη του χωριου
Ωχ γμτο δεν το σκεφτηκα! ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΧΡΩΜΑ (τσιρλι - χρυσαφι!!!)Σαρακατσανος Σουφλιας θα εισαι?????:142::142:
Mαυρο θα το παρεις και με λιγο φιμε μεμβρανες θα εισαι πρωτη μουρη στο καβουρι.Ωχ γμτο δεν το σκεφτηκα! ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΧΡΩΜΑ (τσιρλι - χρυσαφι!!!)
Kαι να παω απο κανενα ...καλασνικοφ; ασε, προτιμω τον...Αγιοκαμπο!!!Mαυρο θα το παρεις και με λιγο φιμε μεμβρανες θα εισαι πρωτη μουρη στο καβουρι.
Χαρά στο κουράγιο σου... Για τις δικές μας παραλίες είναι μόνο το 2τροχο...Kαι να παω απο κανενα ...καλασνικοφ; ασε, προτιμω τον...Αγιοκαμπο!!!
Γιατι "μονο 2τροχο". Υπαρχει αλλη διαδρομη στην Ελλαδα πιο ομορφη απο Τεμπη μεχρι Ελαφο ΚΑΙ με αυτοκινητο;Χαρά στο κουράγιο σου... Για τις δικές μας παραλίες είναι μόνο το 2τροχο...
Επειδή το πατρικό μου είναι μετά από τα Τέμπη προς Θεσ/νίκη, δεν την παλεύω την κίνηση στα Τέμπη τα Σαββατοκύριακα. Όταν είμαι στο χωριό, αναγκάζομαι να φεύγω 2 ώρες πιο νωρίς για να κατέβω Λάρισα... Ήδη έχω αρχίσει να μαζεύω λεφτά για το V-Strom (μέχρι στιγμής έχω βάλει 23 ολόκληρα ευρώ στην άκρη...)Γιατι "μονο 2τροχο". Υπαρχει αλλη διαδρομη στην Ελλαδα πιο ομορφη απο Τεμπη μεχρι Ελαφο ΚΑΙ με αυτοκινητο;