Ποιοτικός ήχος και mp3 γίνεται;

Reaction score
19
Τα 1, 2, 3, 4, 6, 7 σκούζουν αρκετά και νομίζω είναι mp3.
Τα 2, 3, 6 πρέπει να είναι τα κάκιστα. Το 1 και το 7 από τα καλά και το 4 ακόμα καλύτερο.

Νομίζω μόνο το 5 είναι καθαρό.

Reaction score
8
Τα 1, 2, 3, 4, 6, 7 σκούζουν αρκετά και νομίζω είναι mp3.
Τα 2, 3, 6 πρέπει να είναι τα κάκιστα. Το 1 και το 7 από τα καλά και το 4 ακόμα καλύτερο.

Νομίζω μόνο το 5 είναι καθαρό.
Παλικαρι μουουουουουουου:107::107::107:

Ολα .wav ειναι

Reaction score
19
wav είναι η κατάληξη του αρχείου, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτή :126:
Ένα mp3 μπορείς να το ξανακάνεις wav, με χαμένη βέβαια την όποια ποιότητα.

(tip: Και το βινύλιο... βινύλιο είναι, αλλά η πηγή χάραξης μπορεί να είναι και mp3 :136:)

Reaction score
8
wav είναι η κατάληξη του αρχείου, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτή :126:
Ένα mp3 μπορείς να το ξανακάνεις wav, με χαμένη βέβαια την όποια ποιότητα.

(tip: Και το βινύλιο... βινύλιο είναι, αλλά η πηγή χάραξης μπορεί να είναι και mp3 :136:)
Δεν διαφωνω σε τιποτα.
Στο μονο που διαφωνω ειναι οι διαφορες που ακουσες.

Reaction score
8
Ποιος εχει κρατησει τα αρχεια?

Τα κατεβασα απο το rapidshare, δεν τα κρατησα και δεν με αφηνει να τα ξανακατεβασω.

Αν καποιος τα εχει μπορει να μου τα στειλει?

Reaction score
11.831
Αν δε βρεθεί άλλος μέχρι τις 8 το βράδυ, θα σου τα στείλω εγώ. Διαφορές υπάρχουν, σε προσκαλώ να τις ακούσουμε μαζί. Επαναλαμβάνω, το 5 ακούγεται καλύτερα από όλα τα αρχεία. Τα 6, 7, 3 ακούγονται πιο άσχημα από όλα τα αρχεία. Κανένας άλλος που να τολμά να πει τη γνώμη του; Κύριε Κόγια, προτρέψτε αυτούς που ακούν να πουν τη γνώμη τους, δεν παίρνουμε κεφάλια!

Reaction score
8
Αν δε βρεθεί άλλος μέχρι τις 8 το βράδυ, θα σου τα στείλω εγώ. Διαφορές υπάρχουν, σε προσκαλώ να τις ακούσουμε μαζί. Επαναλαμβάνω, το 5 ακούγεται καλύτερα από όλα τα αρχεία. Τα 6, 7, 3 ακούγονται πιο άσχημα από όλα τα αρχεία. Κανένας άλλος που να τολμά να πει τη γνώμη του; Κύριε Κόγια, προτρέψτε αυτούς που ακούν να πουν τη γνώμη τους, δεν παίρνουμε κεφάλια!
Οκ, στειλτα μου σε παρακαλω να τα ξαναακουσω κι εγω.
Ευχαριστω

Reaction score
8
Χμμμμμμμμμμμμμ.......

Τελικα μονο ενας ειναι ο καταλληλος να μας πει αν υπαρχουν διαφορες.

Μονο ο pseiras.

Σαν pseiras που ειναι, ολο και κατι θα βρει :114:

Reaction score
4
Χμμμμμμμμμμμμμ.......

Τελικα μονο ενας ειναι ο καταλληλος να μας πει αν υπαρχουν διαφορες.

Μονο ο pseiras.

Σαν pseiras που ειναι, ολο και κατι θα βρει :114:
Για αυτο σας λεω ανεβασετε τα να τα βρω με την μια.:137:

Reaction score
11.831
Μα το έχουν κατεβάσει 20 άτομα και μόνο 3 έχουν πει τη γνώμη τους; Οι υπόλοιποι; Άντε πείτε γιατί ανυπομονώ για την ετυμηγορία του Κώστα Κόγια!!

Reaction score
1.846
Απάντηση: Ποιοτικός ήχος και mp3 γίνεται;

Με τεράστια δυσκολία και με συνεχείς επαναλήψεις, ξεχωρίζει ελαφρά το 2. Όχι πως σώνει και καλά είναι αυτό το ασυμπίεστο, αλλά μου κάνει κάτι ελάχιστο παραπάνω.
Και σε άλλο κομμάτι, χάιένδ :114: , που δοκίμασα, τα ίδια. Δεν μπορείς να διακρίνεις διαφορές.
Το ζουμί:
Δεν υπάρχουν διαφορές που είναι φανερές, άξιες λόγου, όπως δηλ. τα είπαμε εξ αρχής.

Reaction score
19
Παιδιά είναι απλό το ζήτημα. Διαφορές υπάρχουν αλλά το αν ακούγονται και πόσο δεν είναι θέμα hi-end, αναλυτικού συστήματος που ξεβρακώνει και αηδίες, είναι πιο απλό: Πόσο τονισμένα είναι τα πρίμα στο δικό σας σύστημα γιατί εκεί είναι τα artifacts.

Στα ημιάθλια ακουστικά του sony-ericsson μου (ναι του κινητού μου), που τα πρίμα ξυρίζουν (χωρίς λογό) τα artifacts κάνουν party.

Αν το σύστημα σας είναι τείνει να είναι λίγο "μουντό" (πιο ισορροπημένο, όπως θέλετε πείτε το), δε θα τα ακούσετε ποτέ. Με ακουστικά επίσης μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στις λεπτομέριες αφού γλιτώνετε από τον περιβάλλοντα θόρυβο.

Reaction score
1.846
Απάντηση: Ποιοτικός ήχος και mp3 γίνεται;

Ωραία λοιπόν ... και ποιο είναι το ασυμπίεστο; :421:

Reaction score
19
Εγώ στο 5 απλώς δεν άκουσα artifacts. Θα μπορούσε κι αυτό να είναι mp3 με καλύτερες ρυθμίσεις/υψηλότερο bitrate.

Reaction score
4
Αμα μπουν κομματια ολοκληρα να ακουσουμε θα ειναι πιο ρεαλαστικο το τεστ.
Με τα παλαμακια με επιασαν τα νευρικα μου :125:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.489
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails