Ποιοτικός ήχος και mp3 γίνεται;

Reaction score
0
Με μια συντομη ακροαση,ολ τα κομματια εχουν ενα υψισυχνο τεχνητο θορυβο.

Το 4 εχει το λιγοτερο,μετα τα 5 και ,μετα το 6 και 7,και μακραν το χειροτερο το 2.

Με μια επιφυλαξη τα μεσαια.

Αν το υψισυχνο ειναι της ηχογραφησης,τοτε το 2 ειναι το πραγματικο,αφου το mp3 κοβει τις υψηλες.

Αν το artifact ειναι λογω mp3,ολα ειναι mp3:):)

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ποιοτικός ήχος και mp3 γίνεται;

Μα το έχουν κατεβάσει 20 άτομα και μόνο 3 έχουν πει τη γνώμη τους; Οι υπόλοιποι; Άντε πείτε γιατί ανυπομονώ για την ετυμηγορία του Κώστα Κόγια!!
Εγώ αύριο....

Reaction score
11.828
Εγώ στο 5 απλώς δεν άκουσα artifacts. Θα μπορούσε κι αυτό να είναι mp3 με καλύτερες ρυθμίσεις/υψηλότερο bitrate.
Ακριβώς αυτή είναι και η δικιά μου γνώμη. Δεν μπορώ να πω αν είναι ασυμπίεστο PCM ή έχει προέλθει από MP3 πολύ υψηλού bitrate (μάλλον όμως είναι ασυμπίεστο).

Τα γεγονότα είναι 2:

1. Τα αρχεία έχουν διαφορές.
2. Το 5 ακούγεται καλύτερα από όλα και δεν έχει artifacts.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.240
Άντε ρε παιδιά, πείτε. Μη φοβάστε, δε θα πάθετε τίποτα, απλά θα σας ξεφωνίσω σε ειδικό άρθρο στο Πρώτο Θέμα. Έχω πει του Θέμου να μου κρατήσει χώρο στο Πρωτοχρονιάτικο φύλλο.

Reaction score
1
Προσπαθω να τα κατεβασω και το συντομοτερο θα εχετε και τη δικη μου εκτιμηση.

---->Πετρο, αν τα εχεις κατεβασει παρ' τα μαζι σου να τα ακουσουμε οταν ερθεις plz

Reaction score
1
Εγώ την είχα πατήσει στο προηγούμενο test.... δεν μπήκα καν στον κόπο να κατεβάσω τα αρχεία... πως το έλεγαν οι αρχαίοι ημών "το δις εξ' αμαρτείν" ...

Reaction score
11.828
OK Ηλία. Ναι Κώστα, το έκανα αυτό, να τονίσω όμως ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ 2 φορές και έγραψα τα παραπάνω ποστς μου. Να μην νομίζει κανείς ότι έκλεψα...

Ο,τι άκουσα, το ΕΙΔΑ κιόλας.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ποιοτικός ήχος και mp3 γίνεται;

OK Ηλία. Ναι Κώστα, το έκανα αυτό, να τονίσω όμως ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ 2 φορές και έγραψα τα παραπάνω ποστς μου. Να μην νομίζει κανείς ότι έκλεψα...

Ο,τι άκουσα, το ΕΙΔΑ κιόλας.
Ναι αλλά τώρα δεν έχει νόημα να κάνουμε οι υπόλοιποι . . .

Reaction score
8
Μισο λεπτο ρε παιδια ....
Τι ειδατε σ'αυτο το πραμα που εγω δεν μπορω να δω???
Πως γινετε να δεις καθε track χωριστα???
Για προσφερετε μια βοηθεια ...μερες που ειναι....

Reaction score
17
Πραγματικά διαβάζοντας το post μου μετά από πολλές ημέρες που είχα να μπω στο δίκτυο....είμαι πιο προβληματισμένος από όσο ήμουνα πιο πριν!! Να χρησιμοποιώ τελικά lossless αλγόριθμους η να φτιάχνω τα ποιοτικότερα mp3? Προφανώς και η πρώτη λύση είναι καλύτερη αλλά απαιτεί πολύ παραπάνω δίσκο και δεν γνωρίζω μετά από πόσα χρήματα θα μπορώ να ακούω και να καταλαβαίνω διαφορά με lossless αλγορίθμους ώστε να μπορέσω να πάρω μια απόφαση!!

Reaction score
11.828
Κύριε Κόγια, σίγουρα περιμένουμε τα σχόλιά σας στα παραπάνω, άλλωστε μετά από τόσες μέρες, δε νομίζω να ακούσει κανένας άλλος τα κομμάτια και να γράψει τις εντυπώσεις του.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.240
Παρακαλώ, μετά από σας. :107:

applause01 mp3 160
applause02 mp3 256
applause03 mp3 128
applause04 mp3 320
applause05 wave
applause06 mp3 224
applause07 mp3 192

Reaction score
11.828
Ηθικον διδαγμαν.....
Συμπιεστε ολα τα χειροκροτηματα σας σε mp3
Ηθικό δίδαγμα για μένα;

Το mp3 που είναι συμπιεσμένο στα 320 kbps ακουγόταν σε μένα σαν το 5 που ήταν wave. Οχι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο, αλλά πολύ κοντά, σχεδόν αδιόρατα. Σε μουσική δε νομίζω να το καταλάβαινα. Θα συμπιέσω τα CD μου σε mp3 320 kbps. (Ή σε flac τώρα που πήρα και μεγάαααααλο δίσκο)

Reaction score
8
Εγω παντως πρεπει να συγχαρω ιδιαιτερα τον Πετρο που ηταν και ο πρωτος που βρηκε το wave.

Πετρο μου :446::446::444:

Reaction score
8
Πετροοοοοοοοοοοοο

Αδικος κοπος. Το εχω ακουσει πολλες φορες. δεν μπορω να βρω τη διαφορα. :120:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος