Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Συγκρίνοντας τα δύο Players, δηλαδή το WD και το Popcorn, χωρίς να λάβω υπόψιν τη δυνατότητα δικτύου και το DTS Downmix του PCH-Α110, παρατήρησα το εξής. To WD δέχεται μόνο εξωτερικούς υπότιτλους και δεν βλέπει εσωτερικούς στα mkv. Yποστηρίζει tags στα αρχεία srt που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει πολλούς εξωτερικούς υπότιτλους. Το PCH υποστηρίζει το αντίθετο. Βλέπει εσωτερικούς υπότιτλους αλλά μόνο έναν εξωτερικό υπότιτλο. Αν έχετε π.χ. σε έναν φάκελλο: movie.mkv, movie.En.srt, movie.Gr.srt, movie.Fr.srt κ.τ.λ. δεν "βλέπει" κανένα υπότιτλο. Θα έβλεπε μόνο το movie.srt. Σωστά ή μήπως κάνω λάθος; Αυτό προσωπικά το θεωρώ χαζό bug που δεν θα έπερεπε να υπάρχει.

Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο θα πω τα εξής. Και τα δύο έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας. Απλώς το WD δεν τα πάει καλά με τους υπότιτλους και λένε πως θα το φτιάξουν με το νέο firmware. Μερικά αρχεία που δεν παίζουν στο Egreat και στο Popcorn, δηλαδή παίζουν με "κονφετί", αυτά τα τετραγωνάκια, επίσης δεν παίζουν και στο WD. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο συγκεκριμένο mkv δεν έπαιξε στο WD και έπαιξε στο Pοpcorn;

Reaction score
0
Συγκρίνοντας τα δύο Players, δηλαδή το WD και το Popcorn, χωρίς να λάβω υπόψιν τη δυνατότητα δικτύου και το DTS Downmix του PCH-Α110, παρατήρησα το εξής. To WD δέχεται μόνο εξωτερικούς υπότιτλους και δεν βλέπει εσωτερικούς στα mkv. Yποστηρίζει tags στα αρχεία srt που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει πολλούς εξωτερικούς υπότιτλους. Το PCH υποστηρίζει το αντίθετο. Βλέπει εσωτερικούς υπότιτλους αλλά μόνο έναν εξωτερικό υπότιτλο. Αν έχετε π.χ. σε έναν φάκελλο: movie.mkv, movie.En.srt, movie.Gr.srt, movie.Fr.srt κ.τ.λ. δεν "βλέπει" κανένα υπότιτλο. Θα έβλεπε μόνο το movie.srt. Σωστά ή μήπως κάνω λάθος; Αυτό προσωπικά το θεωρώ χαζό bug που δεν θα έπερεπε να υπάρχει.
Τα ευρηματα σου για το WD για τα tags σε εξωτερικους srt υποτιτλους εχουν αναφερθει και στο avsforum... Μπορεις οντως να αλλαξεις την καταληξη του ονοματος του .srt και να εχεις πολλους υποτιτλους, τους οποιους και να επιλεγεις την ωρα που βλεπεις την ταινια...

Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο θα πω τα εξής. Και τα δύο έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας. Απλώς το WD δεν τα πάει καλά με τους υπότιτλους και λένε πως θα το φτιάξουν με το νέο firmware. Μερικά αρχεία που δεν παίζουν στο Egreat και στο Popcorn, δηλαδή παίζουν με "κονφετί", αυτά τα τετραγωνάκια, επίσης δεν παίζουν και στο WD. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο συγκεκριμένο mkv δεν έπαιξε στο WD και έπαιξε στο Pοpcorn;
Το Presto που ειναι 1920x1080, profile @4.1 και 8 reference frames. Το WD υποστηριζει σε αυτη την αναλυση αυτη τη στιγμη 4 reframes. To ποια αρχεια παιζει το WD αυτη τη στιγμη το εχω γραψει νωριτερα με βαση τις δοκιμες... Αντιστοιχα στοιχεια για το popcorn κλπ. δεν υπαρχουν μαζεμενα, αλλα στα 1920x1080, profile @5.1 και >5 reference frames αρχιζει το πανηγυρι... Σε καμια περιπτωση δεν "τα παιζει ολα" το popcorn (ιδιο Sigmatel τσιπακι) μη δοθει αυτη η εντυπωση...

Παρεπιπτοντως εχουν βγει νεοτερα τσιπακια απο Sigmatel και αλλους ταχυτερα και δε θα αργησουν να βγουν συσκευες που να τα ενσωματωνουν...

Reaction score
19
Αντιστοιχα στοιχεια για το popcorn κλπ. δεν υπαρχουν μαζεμενα, αλλα στα 1920x1080, profile @5.1 και >5 reference frames αρχιζει το πανηγυρι... Σε καμια περιπτωση δεν "τα παιζει ολα" το popcorn (ιδιο Sigmatel τσιπακι) μη δοθει αυτη η εντυπωση...
Κανείς δεν είπε ότι τα παίζει όλα, αλλά αν θες δώσε μου κάποιο λινκ με τέτοιο video να δω και να αναφέρω τι γίνεται.

Σχετικά με το "ίδιο Sigmatel τσιπάκι" κάνεις λάθος. Στο PC όπως θα ξέρεις (και στις συσκευές μας, που πιο δύσκολα παρατηρείς) κυκλοφορούν διάφορες υλοποιήσεις (π.χ. Elecard, Cyberlink, coreavc κ.ά.) για κάποιον codec. Είναι προφανές ότι από υλοποίηση σε υλοποίηση διαφέρει η απόδοσή τους, άλλοι είναι πιο έξυπνοι ενώ άλλοι χρειάζονται περισσότερη cpu. Έτσι δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοση μιας cpu σε ένα συγκεκριμένο task ανεξάρτητα από το software που την εκμεταλεύεται. Πάνε πακέτο.

Reaction score
0
Αρχεια που παιζουν στο WD HD TV χωρις προβληματα, μετα απο δοκιμες οπου εκανε ενας χρηστης στο avsforum ειναι οσα δεν υπερβαινουν τα εξης:

x-2048:Y-1024@3rf
x-1920:Y-800-832@6rf\848-992@5rf\1008-1080@4rf
x-1440:Y-800-832@8rf\848-944@7rf\960-1080@7rf
x-1280:Y-576or lower@16rf\592-608@15rf\624-640@14rf\656-704@13rf\720-736@12rf

Το profile 4.1/5.1 κλπ. δε φαινεται να παιζει ρολο... Παιζει ομως η αναλυση και τα reference frames, οποτε τσεκαρετε τα nfo για να μην ασχολειστε τσαμπα...

Πραγματι, εχω 2 αρχεια 1920x800 με 8 reference frames που πιξελιαζουν κατα διαστηματα, ενω ενα 1920x1080 με 4 reference frames παιζει αψογα...
Δοκίμασα ένα demo AVC 1280x720 @ 16rf και δεν έπαιζε σωστά.
(όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά για να επιβεβαιώσω τον παραπάνω οδηγό)

Reaction score
0
Ποια εκδοση firmware εχετε? Εγω εχω την 1001,αλλα απο οτι ειδα στο σαιτ της WD υπαρχει η 1002.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν ειναι εκδοση του fw το 1002, ειναι η εκδοση για τα software (αυτα που υπαρχουν και στο CD).

Reaction score
0
Good news! we released the WDTV GPL code for your viewing pleasure and the new firmware update (1.01.00) is also being readied for download - I finalized and approved the release today. It should be online early next week.

Many of your requests were considered and we worked hard to get them into this release. There are close to 40 new features, enhancements and fixes that will be part of this release and a few surprises that I hope you all find.

Have a good weekend!

-ScottWD

Reaction score
1
Good news! we released the WDTV GPL code for your viewing pleasure and the new firmware update (1.01.00) is also being readied for download - I finalized and approved the release today. It should be online early next week.

Many of your requests were considered and we worked hard to get them into this release. There are close to 40 new features, enhancements and fixes that will be part of this release and a few surprises that I hope you all find.

Have a good weekend!

-ScottWD

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

Αυτά είναι ΚΑΛΑ νέα!!!

(Διάβασα μονιμιάς ΟΛΟ το Thread.....)

άντε και ...Περιμένουμεεεε!!!!!

*have a nice DAY!!!* :119::119::119:

Reaction score
0
-Good news! As bensons has posted -- we released the WDTV GPL code for your viewing pleasure and the new firmware update (1.01.00) is also being readied for download - I finalized and approved the release today. It should be online early next week.
Have a good weekend!
-ScottWD

-Will these updates be coming regularly in the future? Or is there expected to be a new product to replace this in the future?

-We will continue to support WD TV with regular firmware updates.
WD is committed to WD TV and home entertainment products in the future.
-ScottWD

-I am sure many of us are excited to see what tweaks have been made, but I am curious if you will also be releasing a list of the items that are being updated/changed or added? It would be nice to see the bug fixes and or enhancements outlined so we can read what has been done.

-Yes, there will be release notes that detail the new updates. There are a couple new features that will not be on the release notes as a special bonus.
-ScottWD

...μένει να δούμε τι διόρθωσαν και τι πρόσθεσαν.

Reaction score
0
Παιδιά εχω προβλημα με το popcorn audio converter. Οποτε παω να κάνω μετατροπη μου πετάει το εξής μηνυμα :
"Skipping conversion - none of the audio tracks can be converted or the conversion has been disabled"
Διάβασα όλο το tutorial αλλά άκρη δεν εβγαλα , με το τι κάνω λάθος.
Καμιά ιδέα...?

Reaction score
0
Είναι δυνατό κανείς από τους beta testers να πει κάτι για ελληνικούς υπότιτλους;
Λέω αν!
Thanks anyway

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849