Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Αυτά τα άκουσε κανείς? Πόσο πάει το μαλλί, ξέρεις? Κυκλοφόρησαν σε κανά επώνυμο κουτί? Δείχνουν πολλά υποσχόμενα πάντως.... :126:Έτσι, έτσι. Πάρε κι ένα δωράκι!
Επιφυλάσσομαι κι εγώ για αναλυτικότερες εντυπώσεις μετά το σαββατοκύριακο.Σήμερα μαζευτήκαμε 3-4 άτομα και ακούσαμε τον Truepath μου.
Δεν γράφω τίποτα προς το παρόν για θα έχουμε και (άκρως ενδιαφέρουσα) συνέχεια στις ακροάσεις το Σ/Κ - εκτός απροόπτου - οπότε θα υπάρξει αναλυτική καταγραφή εντυπώσεων και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
Pseiras, καλή διασκέδαση σου εύχομαι!
Το zetex δεν γνωρίζω να το έχει εκμεταλλευτεί κανείς ως σήμερα… σίγουρα θα δούμε πολλά αντίστοιχα προϊόντα στο μέλλον.
Platon, και εγώ πιστεύω ότι μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα ;-)
Καλοριζικος Κωστα και καλοακουστος !!!!Σήμερα μαζευτήκαμε 3-4 άτομα και ακούσαμε τον Truepath μου.
Δεν γράφω τίποτα προς το παρόν για θα έχουμε και (άκρως ενδιαφέρουσα) συνέχεια στις ακροάσεις το Σ/Κ - εκτός απροόπτου - οπότε θα υπάρξει αναλυτική καταγραφή εντυπώσεων και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
Για αρχή, πες του ότι είναι ανορθόγραφος και βλέπουμε.Παραπερα παιρνω μηνυματα σαν κι αυτο που με προβληματιζουν
Καλοάκουστος Κωστή. Θα σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς αυτά τα μαραφέτια δεν παίζουν μουσική. Τώρα άμα σου αρέσουν εσένα, τότε είσαι ένας θεόκουφος ντιτζιταλοφρίκουλας, ένας μηχανάκιας κλπ κλπ. Άσε που μεγαλοποιείς τα πράγματα ορμώμενος από τα πολλά τηλεκοντρόλ. :114:Σήμερα μαζευτήκαμε 3-4 άτομα και ακούσαμε τον Truepath μου.
Μεγαλυτερο κερδος αφηνει μακραν το class D.ΚΑι οποιος το αρνηθει στρουθοκαμηλιζειΚαι κατι σχετικο με την AR, και καθε AR.
Μεταξυ ενος λαμπατου με τιμη 5000 Ε και ενος Class D με τιμη 3000 Ε, ποιος πιστευετε οτι αφηνει στον κατασκευαστη μεγαλυτερο κερδος ?
Ο Class D. Πιθανολογώ ότι αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει με τους φανούς θυέλλης και τις λάμπες φθορισμού.Μεταξυ ενος λαμπατου με τιμη 5000 Ε και ενος Class D με τιμη 3000 Ε, ποιος πιστευετε οτι αφηνει στον κατασκευαστη μεγαλυτερο κερδος ?
Δεν είναι άτοπο όμως να αναρωτηθούμε και ποιος αφήνει τον καταναλωτή πιο ικανοποιημένο (Βλ. με 2 χιλιάρικα στην τσέπη και έναν ενισχυτή που παιζει από το 1ο δευτερόλεπτο και χωρίς...ανταλλακτικά) Αν το γυρίσουμε στο οικονομικό επιχείρημα, φοβάμαι ότι ο Class D είναι μονόδρομος.Μεγαλυτερο κερδος αφηνει μακραν το class D.ΚΑι οποιος το αρνηθει στρουθοκαμηλιζει
Νικο ασε την ορθογραφια και κυττα την ουσια.Για αρχή, πες του ότι είναι ανορθόγραφος και βλέπουμε.
...
Ξεκινώντας από το σημαντικό της υπόθεσης, θα σου πω ότι μάλλον με την πορεία της κουβέντας πήρες μερικά πράγματα στραβά καθώς αυτό το "ούτε λίγο ούτε πολύ" που έγραψες δεν ισχύει. Φαίνεται εύκολα αν διαβάσεις πάλι και τα παρακάτω:Νικο ασε την ορθογραφια και κυττα την ουσια.
Εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει να διωξεις ενα αρκετο ποσοστο μελων, που σκεπτονται ετσι.
Αν μη τι αλλο η δευτερη παραγραφος ειναι απολυτα δικαιολογημενη.
Πρεπει να ενθαρυνεται να ακουγεται και η αλλη αποψη χωρις να υφισταται μετωπικη επιθεση. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μιλαω για κολλημενους ψυχακηδες, αλλα για σοβαροτατα ατομα, με αποψη, που ομως συμβαινει να ειναι διαφορετικη απο την δικη σου.
Δηλαδη, εαν σε δεδομενο θεμα-δεδομενη στιγμη διαμορφωνεται ενας συσχετισμος υπερ της ταδε αποψης, αυτη η κατασταση αποτυπωνει απαραιτητως την πραγματικοτητα ?
Λοιπον στο συγκεκριμενο θεμα, ουτε λιγο ουτε πολυ ακουσα οτι ειμαι :
- υπερβολικος
- ασχετος στα συγκεκριμενα.
- κολλημενος-ξεχασμενος στο 1800
- αποπροσανατολιζω τον κοσμο
- φραζω τον δρομο του απλου μουσικοφιλου προς την Υψηλη πιστοτητα
- να συμπλευσω με την πρωτοπορα αποψη, που θελει 6.000 watt για να ακουσει μουσικη στο σπιτι.
- αλλοιως καλυτερα να τα παρατησω.
Κατά την ταπεινή μου άποψη (το λέω και το εννοώ), που σαφώς μετράει πολύ λιγότερο από τη δικιά σου Μιχάλη (και λόγω επαγγέλματος και λόγω σπουδών - κατάρτισης - εμπειρίας)...
Συγγνώμη πάντως αν σε στεναχώρησα, δεν ήταν πρόθεσή μου.
Είναι εκ των ων ουκ άνευ, ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε εκτιμούν πολύ. Προσωπικά ναι πιστεύω ότι σε κάποια στιγμή έγινες λίγο υπερβολικός, όπως και ο Πέτρος, αλλά δεν μου έκατσε στραβά. Μια σεβαστή άποψη είναι και τίποτα περισσότερο. Νομίζεις ότι δεν έχω άποψη εγώ για το αν ακούω μουσική στο σπίτι ή τεντζερέδες; Ε, ας έχει κάποιος άλλος διαφορετική άποψη, δεν θα μαλώσουμε κιόλας.(με τη σειρά μου και στο ευρύτερο πνεύμα του φίλου μου Μιχάλη θα ήθελα να εκφράσω πως δε ξέρω αν στεναχωρώ με τις σκέψεις μου, αλλά να βεβαιώσω πως μόνο τέτοια πρόθεση δεν έχω, αυτό νομίζω είναι πια σαφές.