Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

:623: Όχι ρε φίλε Msak!!Μας κούφανες τώρα...
Κι όμως παιδιά έτσι είναι.

Δοκιμάστε το.
Βρείτε μια λάμπα χαμηλής κατανάλωσης και βάλτε τη στο ίδιο δωμάτιο με το WD TV.
Το remote του θα τα παίξει.

Μήπως πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουν αυτές οι λάμπες (και όχι μόνον αυτές) στα νεύρα μας;

JL_

Reaction score
19
Εγώ έχω 4 τέτοιες λάμπες στο δωμάτιο που έχω το WDTV και κανένα πρόβλημα. Μήπως αυτές που έχουν δυνατότητα dim δημιουργούν πρόβλημα μόνο...

Reaction score
0
Εγώ έχω 4 τέτοιες λάμπες στο δωμάτιο που έχω το WDTV και κανένα πρόβλημα. Μήπως αυτές που έχουν δυνατότητα dim δημιουργούν πρόβλημα μόνο...
Ίσως.
Όπως περιέγραψα το φωτιστικό μου έχει dimmer.
Άρα ο συνδυασμός dimmer με οικονομική λάμπα είναι αυτό που κάνει τη ζημιά.

Reaction score
8
ρε παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ.
Μαζί με το HD TV αγόρασα και ένα εξωτερικό σκληρό της ίδιας εταιρίας που μου σπάσει τα νεύρα.Ενώ αποθηκεύει όλα τα αρχεία όταν πήγα να μεταφέρω mkv αρχεία με έγραψε ότι τα αρχεία είναι υπερβολικά μεγάλα και δεν χωράνε.Προφανώς δεν αναγνωρίζει αυτό το είδος αρχείο αρα και το μέγεθός του.Το μοντέλο είναι My Book Essensial usb 2.0 500G.
Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Reaction score
0
Format σε NTFS...
Δεν είναι απαραίτητο το format, μπορείς να μετατρέψεις απλά το FAT32 σε NTFS με την εντολή:

convert D: /fs:ntfs

από Command Prompt (όπου D: το αντίστοιχο drive letter)

Σε περίπτωση που δε χρειάζεσαι τα αρχεία βέβαια, μπορείς απλά να κάνεις format σε NTFS.

Reaction score
8
Δεν είναι απαραίτητο το format, μπορείς να μετατρέψεις απλά το FAT32 σε NTFS με την εντολή:

convert D: /fs:ntfs

από Command Prompt (όπου D: το αντίστοιχο drive letter)

Σε περίπτωση που δε χρειάζεσαι τα αρχεία βέβαια, μπορείς απλά να κάνεις format σε NTFS.
δε μου τα λες αναλυτικά και με μπερδεύεις...Αλλα γραφει εδώ οτι προηγούνται
http://support.microsoft.com/kb/314097/EN-US/

και εμένα δεν αντιδρά

Reaction score
0
δε μου τα λες αναλυτικά και με μπερδεύεις...Αλλα γραφει εδώ οτι προηγούνται
http://support.microsoft.com/kb/314097/EN-US/

και εμένα δεν αντιδρά
Στη σελίδα αυτή τα έχει αναλυτικά, στα ελληνικά οι οδηγίες είναι οι εξής:

1) Πηγαίνεις έναρξη --> εκτέλεση --> πληκτρολογείς cmd και μετά πατάς ΟΚ

2) Ανοίγει το command prompt και εκεί γράφεις την εντολή:
CONVERT driveletter: /FS:NTFS
και πατάς ENTER
(όπου driveletter πρέπει να βάλεις το γράμμα του εξωτερικού σκληρού όπως φαίνεται στον υπολογιστή σου, π.χ. D: ή E: κλπ.)

Μπορεί να σου πει ότι ο σκληρός χρησιμοποιείται και θα πρέπει να κάνει την μετατροπή στην επόμενη επανεκκίνηση. Εκεί εσύ πρέπει να πατήσεις Υ και στη συνέχεια να κάνεις επανεκκίνηση.
Αν θυμάμαι καλά μπορεί να σου πει ότι αν τα αρχεία σου έχουν ελληνικούς χαρακτήρες μπορεί να υπάρξει πρόβλημα κατά τη μετατροπή αλλά εγώ ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και έχω κάνει αυτή τη διαδικασία πολλές φορές.

Reaction score
8
να'σαι καλά ρε jimRL .Oλα καλά και περνανε και τα μεγάλα αρχεία.
Αμα δεν έχεις ..μαυρη ζώνη στα κουμπιουτερς...θέλεις βοήθεια:613:

Reaction score
0
Ίσως.
Όπως περιέγραψα το φωτιστικό μου έχει dimmer.
Άρα ο συνδυασμός dimmer με οικονομική λάμπα είναι αυτό που κάνει τη ζημιά.
Εγω εχω δει στο φυλλαδιο οικονομικων λαμπων (philips και omron) να γραφει οτι δεν πρεπει να συνδιαζονται με dimmer!

Reaction score
0
μια βοηθεια ρε παιδια γιατι κοντευω να τρελαθω...αγορασα σημερα το απογευμα ενα wd tv.πρωτο εγκεφαλικο.δεν επαιζε σωστα υποτιτλους.λυθηκε προς το παρον οταν του εκανα upgrade .ολα καλα.στα καπακια δευτερο εγκεφαλικο.δεν παιζει ο ηχος σε mkv ταινιες που εχουν dts.διαβαζοντας απο δω και απο κει βλεπω οτι το προβλημα λυνεται εαν εχεις ενισχυτη.τα καλωδια ομως που εχει το κουτι (ασπρο κοκκινο καρφι) δεν κανουν.εχω ενα ioneer ενισχυτη που μαλλον αποκωδικοποιει dts. θελω οπτικη ινα για να δουλεψει ή να σαλταρω τελειως και να κλαψω τα 115 ευρω (!!τοσο το ειχε το πλαισιο...γμτ)...βοηθειααααα

Reaction score
19
Αν ο ενισχυτής σου παίζει DTS είσαι απ'τους τυχερούς :123:
Οι περισσότεροι μετατρέπουν το DTS σε AC3 με κάποιο software αναγκαστικά...

Reaction score
0
ενισχυτη εχω...εναν pioneer dv 400 που πανω εχει το λογοτυπο "dts". απλα ρωταω οτι μετα καλωδια που ειχε μεσα το κουτι του wd δεν μπορεσα να καταφερω συνδεση που να αουω ηχο (μιλαμε παντα για mkv με dts).o ενισχυτης απο πισω εχει θυρα για οπτικη ινα (οπως και το wd tv) θα κανω τη δουλεια μου με αυτο? ή τζαμπα θα το αγορασω?

Reaction score
19
Θα κάνεις :112:
Τα καλώδια που είχε μέσα το WD είναι για αναλογική σύνδεση όπου δεν υποστηρίζεται DTS από εκεί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis