Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
164
Re: ICY BOX IB-MP309HW

Σπύρο είμαι με την .....μίζα στο χέρι για το e-shop!
Αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάνα review ρε παιδάκι μου (το έχω δει εδω και μια βδομάδα και έχω αλυσοδεθεί να μην σηκωθώ να πάω να το πάρω με αυτά που διαβάζω για τα άλλα 2.....
Τι έχεις διαβάσει για τα άλλα δύο τα οποία δεν θα υπάρχουν στο συγκεκριμένο;

Reaction score
13

Το μόνο που βλέπω να λείπει είναι το e-sata (όχι ότι με τρελλαίνει δλδ) και δεν ξέρω πως είναι χωροταξικά και ποιοτικά μέσα (καμμία φώτο!!!!!) και τι καντάδες παίζει ο ανεμιστήρας σε αυτό (κάνει δουλειά ή θα τραγουδάει μονο;) διότι θα το λιώσω στα torrents πέρα από τις ταινίες (αυτός ο atom θα πάρει σύνταξη αν το ρημάδι υποστηρίζει και web browsing με πληκτρολόγιο).

Reaction score
2

Το μόνο που βλέπω να λείπει είναι το e-sata (όχι ότι με τρελλαίνει δλδ) και δεν ξέρω πως είναι χωροταξικά και ποιοτικά μέσα (καμμία φώτο!!!!!) και τι καντάδες παίζει ο ανεμιστήρας σε αυτό (κάνει δουλειά ή θα τραγουδάει μονο;) διότι θα το λιώσω στα torrents πέρα από τις ταινίες (αυτός ο atom θα πάρει σύνταξη αν το ρημάδι υποστηρίζει και web browsing με πληκτρολόγιο).
Η δυνατότητα των ΝΜΤ για browsing είναι ακόμη πολύ περιορισμένη.Ανοίγουν απλές σελίδες που δεν χρειάζονται πολλά πρόσθετα.

Reaction score
164

Αν περιμένεις να βγάλεις στην άκρη τον Atom, σώθηκες. Εδώ εγώ αγόρασα Atom μετά την αγορά NMT.
Ό,τι προβλήματα έχουν και τα άλλα, θα έχει και αυτό. Συν το ότι δεν ξέρεις πόση φασαρία κάνει, αν βγάζει και κάθε πότε updates, δεν θα παίζει Dts...

Reaction score
13

Απλά θα μπορέσω να τον στείλω λιγάκι ....εξορία :105:
Με βολεύει στα torrent (από τα γραφόμενα στα αντίστοιχα threats) καθώς επίσης ότι θα είναι όλα σε ένα (με ευκολία και ταχύτητα). Σίγουρα ο ένας και μοναδικός δίσκος δεν φτάνει με τα τόσα που κατεβάζουμε κάθε μέρα αλλά φορτώσω τον atom με 3-4 δίσκους και να τον κρύψω στο πατάρι για να μην τον ακούω και να βάζω τους δίσκους του γαι ύπνο (κατανάλωση) και να ρίξω και σε λήθαργο τον Q6600 HTPC με την λυσσάρα την 4670 (αυτό το ανεμιστηράκι ρε παιδιά στριγλίζει :117:) και να έχω ένα κομψό κουτάκι δίπλα στην TV και να το ταΐζω με USB και τα torrent που κατεβαίνουν και να ρίχνω και κάνα browsing (μακάρι να δέχεται βελτίωση η λιτότητά του). Το μόνο που θα μου λείψει είναι τα skype msn κτλ. που με αυτά μπορώ να παίζω με το φορητό.
Βέβαια όλα αυτά είναι καθαρά υποκειμενικές απόψεις που άλλον βολεύον (υπογράφων) και άλλον όχι.
Και για το icy είμαι ήδη μία βδομάδα στο τσακ να το αγοράσω (διότι από ότι βλέπω αν μπω στο power buy του Qbox αυτός δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει το icy - αυτό θα ήταν τέλειο για μένα), απλά θα ήθελα να ακούσω δυο λόγια από κάποιον πριν προβώ στην αγορά.

Reaction score
164

Έτσι είναι και το δικό μου setup: Ο Atom να έχει τους δίσκους επάνω του και το ΝΜΤ να τα βλέπει μέσω δικτύου. Αλλά για torrents δεν είναι η καλύτερη λύση το NMT, 1000 φορές καλύτερος ο Atom.
Όλα αυτά που θέλεις τα κάνουν δοκιμασμένα τα άλλα NMT; Γιατί να μπλέξεις με κάτι άγνωστο; Αυτή είναι εμένα η ένστασή μου.

Reaction score
19

Όλα αυτά που θέλεις τα κάνουν δοκιμασμένα τα άλλα NMT; Γιατί να μπλέξεις με κάτι άγνωστο; Αυτή είναι εμένα η ένστασή μου.
Ε, είναι ομορφούλι το άτιμο :116: Κανονικά θα κάνει ό,τι ακριβώς και τα υπόλοιπα (πλην DTS φυσικά που υπάρχει μόνο το A110)!

Η διαφορές μεταξύ των υπολοίπων είναι η ύπαρξη ή όχι e-sata/usb slave/optical/coaxial οπότε βλέπεις και διαλέγεις!

Reaction score
4.249
Raidsonic IB-MP309HW-B ICY BOX

Θα ηθελα με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου μηχανηματος να μου γραφατε αν βλεπτε να εχει καποιο πλεονεκτημα (στα χαρτια) απο το WD, μιας και το πρωτο ειναι ειναι κατα 100 ευρω ακριβωτερο. Το κειμενο με τα χαρακτηριστικα που ακολουθει ειναι απο το e-shop.

RAIDSONIC IB-MP309HW-B ICY BOX FULL HD MULTIMEDIA PLAYER

Το νέο ICYBOXmediaplayer της Raidsonic έρχεται ανανεωμένο με HDMI 1.3 για ακόμα καλύτερη multimedia εμπειρία! Είναι ένα ικανότατο mediaplayer που μπορείτε, εκμεταλλευόμενοι τις ποικίλες συνδέσεις του, να συνδέσετε στην τηλεόραση σας (με ανάλυση ακόμα και 1080p) ή σε ενισχυτή ήχου και να απολαμβάνετε το multimedia περιεχόμενο που βρίσκεται στο δίσκο του(ο δίσκος δεν περιλαμβάνεται) ή στο δίκτυο σας αφού μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε αυτό.Παρέχει επίσης την ασύρματη σύνδεση WIFI μέσω προαιρετικής usb συσκευής. Εκτός αυτών το ICYBOX μπορεί να λειτουργήσει ως server και να διαχειρίζεστε τα αρχεία του δικτύου σας μέσω αυτού, καθώς και να κατεβάζει αρχεία μέσω internet (π.χ. Torrent) έχοντας τον κυρίως υπολογιστή σας κλειστό. Οι μικρές του διαστάσεις και η εξασφαλισμένη συμβατότητα με τα περισσότερα δημοφιλή φορμάτ βίντεο και ήχου καθώς και υποτίτλων, κάνουν το ICYBOX απαραίτητη προσθήκη στο σαλόνι σας.
· Τύπος Συσκευής: Εξωτερική Θήκη 3.5" Multimedia.
· Κωδικός προϊόντος: IB-MP309HW-B.
· Hardware: Sigma Designs EM8635, 300 MHz 32-bit RISC, 256 MB DDR SDRAM Video Buffer.
· Υποστηριζόμενοι σκληροί δίσκοι: 3.5" SATA/SATA2 μέχρι 1.5TB (Toshiba, Seagate, Maxtor, Western Digital, Hitachi).
· Δικτύωση: Ethernet interface, 10-baseT/100-baseT, υποστήριξη Wifi σε USB (μόνο 802.11 n).
· Usb: 2 θύρες USB 2.0 host και 1 USB slave.
· File system: EXT2, EXT3, FAT32, NTFS.
· Συνδέσεις εξόδου: Video: Composite Video, S-Video, Component Video, HDMI 1.3. Audio: Stereo, SPDIF Digital audio output on both Coaxial and Optical.
· Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου: MPEG-1 Layer1 (MP1) [.mp1, .mpa], MPEG-1 Layer2 (MP2) [.mp2], MPEG-1 Layer3 (MP3) [.mp3], Ogg Vorbis (OGG) [.Ogg], AC3 5.1 (AC3) [.ac3], Microsoft PCM Wave (WAV) [.wav], Advanced Audi Coding (AAC, ADIF, ADTS) [.aac], Microsoft Windows Media Audio Professional (WMA Pro) [.asf], Free Lossless Audio Codec (FLAC) [.flac].
· Υποστηριζόμενα αρχεία video media: MPEG-1 VCD format (1.15Mbps CBR) [.mpg, .mpe, .mpeg, .dat, .m1v, .iso], SD and HD MPEG2 up to 20 and 40 Mbps [.mpg, .mpe, .mpeg, .m2v, .vob, .vro, .iso], SD and HD MPEG-4 (OpenDivx, Xvid, MP4) [.avi, .divx, .mov, .mp4.H264, .iso], SD and HD WMV9 [.asf, .wmv, .mkv, .iso], AVI audio codec: MP3, AC3, PCM, WMA, Ogg.
· Υποστηριζόμενοι υπότιτλοι: MicroDVD, SubRip, Sub Station Alpha, Sami [.sub, .srt, .saa, .smi].
· Υποστηριζόμενα αρχεία εικόνας: JPEG, PNG, GIF.
· Περιεχόμενα συσκευασίας: IB-MP309HW-B, AC/DCPoweradapter, Τηλεχειριστήριο και μπαταρίες, AV καλώδιο, RGB καλώδιο, USB καλώδιο, ContentCD, Usermanual.
· Απαιτήσεις λειτουργικού: WindowsXP/Vista/Windows7, MacOS >9/X, LinuxRedhat/Fedora/SUSE.
· Υποστήριξη: UPnP, SAMBA, NFS, FTP, BTDownload. Networking: TCP/IP.
· Χρώμα: Μαύρο.
· Διαστάσεις(HxBxT): 237x218x157 mm.
· Βάρος: 1,04 kg.
· Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

Reaction score
13
Απάντηση: Raidsonic IB-MP309HW-B ICY BOX

Σε ενδιαφέρει το torrent;
Σε ενδιαφέρει το filesharing;
Σε ενδιαφέρει να βλέπεις webtv, youtube και να ακους webradio;
Σε ενδιαφέρει να .... μπλέξεις;

Κάνε υπομονή και (ελπίζω) θα λυθούν πολλές απορίες σου....

Reaction score
4.249
Απάντηση: Raidsonic IB-MP309HW-B ICY BOX

Σε ενδιαφέρει το torrent;
Σε ενδιαφέρει το filesharing;
Σε ενδιαφέρει να βλέπεις webtv, youtube και να ακους webradio;
Σε ενδιαφέρει να .... μπλέξεις;

Κάνε υπομονή και (ελπίζω) θα λυθούν πολλές απορίες σου....
Με ενδιαφερει να ακουω μουσικη (Flac & HD απο τον σκληρο), και να βλεπω ταινιες που υπαρχουν στον σκληρο δισκο (δεν τις καταβαζω εγω, δεν ξερω! μου τις δεινουν οι φιλοι μου), απο κει και περα το webtv & webradio καλα ακουγονται.

Reaction score
4.249
Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Σαν μειονεκτημα στο e-great διαπιστωσα οτι εναι λιγο αργο στην πλοηγηση των φακελων που υπαρχουν σ εναν σκληρο δισκο. Για το Raidsonic απλα δεν ξερουμε.

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

παιδιά μεταξύ αυτού εδώ και του EGREAT τι να πάρω?
Θα διάλεγα το ICY BOX μιας και φαίνεται να έχει αρκετά καλύτερη κατασκευή από το EGREAT (πλαστικούρα)

Reaction score
2
Το egreat διαθέτει πραγματικό Power on/off control by Remote Control,γιατί διαθέτει MCU.

Oπότε δεν χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι Hardware reset από τον διακόπτη on/off, όπως τα υπόλοιπα του είδους.

Reaction score
0

το παρήγγειλα παιδιά.. αύριο θα το έχω και θα σας πω...ας ελπίζω να βγει καλό.

Reaction score
0

και από όσο λέει στο official site της raidsonic δέχεται πληκτρολόγιο,παίζει youtube picasa webradio και δέχεται εξωτερικό dvd. ορίστε και για του λόγου το αληθές :

(2) Plug in USB HUB, USB Enclosure and USB Pen Drive, USB Keyboard, USB DVD-ROM to one
of the USB host ports of this player.

link : http://www.raidsonic.de/en/pages/products/product_news.php?we_objectID=5523#techdata

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.524
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$