ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Reaction score
50
Sorry τα 2000 κυβικά με τετρακίνηση και full extra πάει 1900 κιλά;;;!

Άσχετο, για την τετρακίνηση μιλάμε φαντάζομαι για κάποια έκδοση Haldex; Θέλω να πω δεν παίζει κάνα διαφορικό Torsen;

Reaction score
3
Αντιγράφω από το Autotriti
Τετρακίνηση
"Προαιρετικά για τον κινητήρα 2,0 Turbo και στάνταρ στο 2,8 V6 Turbo, προσφέρεται και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν υδραυλικό συμπλέκτη Haldex, μέσω του οποίου επιμερίζεται συνεχώς ένα ποσοστό της ροπής από 0 έως και 100% μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών, ανάλογα με της συνθήκες οδήγησης. Επιπλέον, στις εκδόσεις Sport υπάρχει και πίσω ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, που μοιράζει τη ροπή μεταξύ δεξιού και αριστερού πίσω τροχού"

Reaction score
2
Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα εαν δεν ειναι καποια τρομερη καινοτομια, το ηλεκτρονικο πισω ΔΕΝ μοιραζει την ροπη, απλα φρεναρει τον τροχο που σπιναρει.

Reaction score
3
Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα εαν δεν ειναι καποια τρομερη καινοτομια, το ηλεκτρονικο πισω ΔΕΝ μοιραζει την ροπη, απλα φρεναρει τον τροχο που σπιναρει.
Αλλο πράγμα το Haldex, που μοιράζει την κίνηση μπρος/πίσω άλλο πράγμα το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που φρενάρει/επιταχύνει κάποιο τροχό

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΗΡΘΕ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤ/ΤΟ OPEL INSIGNIA 1.6 turbo/180 ιππων
Εντυπωσεις σε λιγες μερες - παντως εμφανισιακα ειναι:626::626::626:
οσοι βιαζονται, εδω μπορουν να παρουν μια "γευση" εντυπωσεων/σχολιων και φωτο:http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?p=185068&posted=1#post185068

Reaction score
51

ΗΡΘΕ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤ/ΤΟ OPEL INSIGNIA 1.6 turbo/180 ιππων
Εντυπωσεις σε λιγες μερες - παντως εμφανισιακα ειναι:626::626::626:
οσοι βιαζονται, εδω μπορουν να παρουν μια "γευση" εντυπωσεων/σχολιων και φωτο:http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?p=185068&posted=1#post185068

Έχει test το Auto-Bild που κυκλοφόρησε εχθές (Παρασκευή) :126:

Reaction score
3

Λάκη σε περιμένω για λύση με το θέμα του ήχου
Αντε καλορίζικο και καλοτάξιδο :107:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Γεια σου Gio.
Λοιπον το διαβασα το τεστ και ιδου η γνωμη μου οπως την εγραψα και...αλλου:
"Στο χθεσινο Autobild εχει τεστ συγκριτικο του 1,6Τ (Edition) με ποιο φανταζεσθε; την Mercedes C200Komp!!! Aν ειναι δυνατον:eek: Κι ομως φαινεται πως τους σπασαν τα...νερα εκει περα και προσπαθουν συγκρινοντας εντελως ανομοια προϊοντα να βγαλουν στον αφρο τον υποτιθεμενο και επιθυμουμενο καλιτερο. Αμ δε! Φαινεται οτι τους κοπηκε η ...μαγιονεζα και αναγκασθηκαν να ψαξουν να βρουν ελαττωματα στο Οπελ, υπαρκτα ισως αλλα υπερβολικα, προκειμενου να το μειωσουν. Και τι βρηκαν; Οτι πανω απο τις 4000στρ ο κινητηρας του Ινσιγκνια ειναι τραχυς - ακουσον ακουσον! Βρε ηλιθιοι ποιος θα παει με 180χλμ/ω (γι΄αυτο το δοκιμασα) πανω απο 5 αντε 10 λεπτα;, οταν παραμονευουν ρανταρια και φωτο και λακκουβες και ασχετοι γυρω σου; Βεβαια το τεστ ηταν γερμανικο, αλλα κι εκει δεν υπαρχουν περιορισμοι; Τι να πεις; Φυσικα τα μασουν τα λογακια τους αρκετα, λεγοντας πως η Μερσ τα κανει ΟΛΑ καλα, αλλα αν λαβεις οτι η διαφορα τιμης ειναι τεραστια, το Οπελ ειναι προτιμητεο! Τι συνεκριναν οι βαλτοι; Δυο αυτοκινητα με διαφορα κοστους 16000€! Ελεος! (κι αν βαλεις στην Μερσ οτι εχει η Εντισιον θα παει η διαφορα στις 20000+)."

Αυτα σαν σχολιο στα σχολια. Δεν ξερω αν συμφωνεις, αλλα νομιζω οτι οι γερμαναραδες κατι πηγαν να 'στησουν" μα δεν τους βγηκε!

Ezer ο ηχοποιος μου ειπε (και τα ειδα εδω...μεσα) για κατι ανταπτορακια που μπαινουν σε μη αφαιρουμενες εργοστασιακες πηγες (ως ημων). Απο Δευτερα νεωτερα, αλλα για κοιτα εδω:http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56721
Gio ξερεις κατι γι΄αυτα;

Reaction score
3

Θέλεις να πεις ότι το DVD800 δεν έχει RCA εξόδους για ενισχυτή?

Reaction score
4.918

lakiss καλορίζικο και απο εδω! Επειδη στο Οπελ κλαμπ τα ποστ πεφτουν βροχή και δεν τα προλαβαινω, πες μου και απο εδω την συμπεριφορά του σε θεματα άνεσης σε λακούβες-ανωμαλίες και σχετικά με πιθανούς θορύβους-τριγμούς (διαβασα που εγραψες για πάνω 4000 στροφες καποιον θορυβο κινητήρα, που ειναι και λογικός)
Για το navigator απο όσο εχω ψαξει το θέμα και για άλλα αυτοκίνητα...δεν μου αρέσει η δουλειά τους. Τα κανουν ιδιοκτησιακά ώστε να εξαρτάσαι απο αυτούς και μετα απο λιγο καιρό παρατανε την εξέλιξη, ενω και η Ελλάδα συνήθως δεν καλύπτεται καθόλου καλά. Κριμα γιατι ειναι πιο ωραιο το ενσωματωμένο, έχει συνήθως και μεγαλη οθόνη, δεν ξέρω αν καποια μπορούν να "πατσαριστούν" ώστε να βάλεις το λογισμικό που θέλεις. Εγω πάντως έχω εξωτερικό navigon 7210 στο αυτοκίνητο και ειμαι απόλυτα καλυμένος απο την χρηστικότητα και τις αψογες ελληνικές φωνητικές οδηγίες (στην πραξη δεν χρειάζεται καν να το βλεπεις). Το συστημα της Opel εχει ελληνικές φωνητικές οδηγίες; (Ξερω ότι ακόμη δεν σας έδωσαν τα dvd αλλά ρωτάω απο όσα σας είπαν ως τώρα)

Reaction score
264

Γεια σου Gio.
Λοιπον το διαβασα το τεστ και ιδου η γνωμη μου οπως την εγραψα και...αλλου:
"Στο χθεσινο Autobild εχει τεστ συγκριτικο του 1,6Τ (Edition) με ποιο φανταζεσθε; την Mercedes C200Komp!!! Aν ειναι δυνατον:eek: Κι ομως φαινεται πως τους σπασαν τα...νερα εκει περα και προσπαθουν συγκρινοντας εντελως ανομοια προϊοντα να βγαλουν στον αφρο τον υποτιθεμενο και επιθυμουμενο καλιτερο. Αμ δε! Φαινεται οτι τους κοπηκε η ...μαγιονεζα και αναγκασθηκαν να ψαξουν να βρουν ελαττωματα στο Οπελ, υπαρκτα ισως αλλα υπερβολικα, προκειμενου να το μειωσουν. Και τι βρηκαν; Οτι πανω απο τις 4000στρ ο κινητηρας του Ινσιγκνια ειναι τραχυς - ακουσον ακουσον! Βρε ηλιθιοι ποιος θα παει με 180χλμ/ω (γι΄αυτο το δοκιμασα) πανω απο 5 αντε 10 λεπτα;, οταν παραμονευουν ρανταρια και φωτο και λακκουβες και ασχετοι γυρω σου; Βεβαια το τεστ ηταν γερμανικο, αλλα κι εκει δεν υπαρχουν περιορισμοι; Τι να πεις; Φυσικα τα μασουν τα λογακια τους αρκετα, λεγοντας πως η Μερσ τα κανει ΟΛΑ καλα, αλλα αν λαβεις οτι η διαφορα τιμης ειναι τεραστια, το Οπελ ειναι προτιμητεο! Τι συνεκριναν οι βαλτοι; Δυο αυτοκινητα με διαφορα κοστους 16000€! Ελεος! (κι αν βαλεις στην Μερσ οτι εχει η Εντισιον θα παει η διαφορα στις 20000+)."

Αυτα σαν σχολιο στα σχολια. Δεν ξερω αν συμφωνεις, αλλα νομιζω οτι οι γερμαναραδες κατι πηγαν να 'στησουν" μα δεν τους βγηκε!

Ezer ο ηχοποιος μου ειπε (και τα ειδα εδω...μεσα) για κατι ανταπτορακια που μπαινουν σε μη αφαιρουμενες εργοστασιακες πηγες (ως ημων). Απο Δευτερα νεωτερα, αλλα για κοιτα εδω:http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56721
Gio ξερεις κατι γι΄αυτα;
Το καινουργιο μερσεντες,σειρα C, το εχω δει απο κοντα.Απο τεχνικη αποψη,οταν ανοιγεις το καπω και βλεπεις μεσα ειναι........πολυ ψευτικο.Σου δινει την εντιπωση πως ειναι πολυ προχηροφτιαγμενο.Ξεχαστε την γνωστη οψη των αυτοκινητων τυπου θωρηκτου που καποτε βλεπαμε στα μερσεντε.Νομιζεις πως αν τρακαρεις με 30 χλμ,θα γινει 1.000 κοματια το αμαξι.Απο χωρους δε μεσα στην καμπηνα??????????

Εδω εχει πολυ γελιο.3 ατομα στο πισω καθησμα αμφιβαλω αν χωρανε καν.
Αυτα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Ezer τα εχω δει, Δευτερα παω στον ηλ/γο της Οπελ να μου εξηγησει τα περι "φισας" κι αν μπορει να την εγκαταστησει αυτος (γιατι ξερει τα ανοιγματα του ταμπλω - δεν πολυεμπιστευομαι τους εξωτερικους γιατι ειναι νεο μοντελο και θα πανε ψαχνοντας και μαθαινοντας) οποτε θα εχουμε ειδησεις. Παντως οπως ειναι το ηχοσυστημα Navi 500, θελει άμεσα αντικατασταση των μπροστινων ηχειων (αν ζηταμε ποιοτικο ηχο) και στη συνεχεια οτι δυναμεθα!

Τακηπατριωτακη ευχαριστω για τις ευχες - το οχημα ειναι φανταστικο εντος, αλλα για χωρους πισω παιρνει 2,50 ατομα και ο μεσαιος να εχει μαλακο ποπο! (σκληρο καθισμα)

Voreios κατ΄αρχας ελληνικες φωνητικες οδηγιες ΟΧΙ στο Ναβι. Ελπιζω να μπορεσουμε να "θρυμματισουμε" κανενα προγραμματακι (ή να περαστει νομιμα αν βγει) διαφορετικα η οθονη θα ειναι μονο για "αλλα', δυστυχως! Προσωπικα δεν με πολυκοφτει για navigation και τετοια, απλα θα ηθελα να ειχα το Ναβι 800 λογω dvd music! τωρα βεβαια "usbαρω" το ipod με 80 γιγα και ΟΚ!
Λοιπον, για θορυβους που λες: αδιαφορουμε παντελως για ανω των 4000στρ και ταχ 180 χλμ/ω με 6η, ενταξει; αρα θορυβος ελαχιστος και ΚΥΡΙΩΣ απο τα πολυ φαρδια λαστιχα (245/45 με 18αρα ζαντα). Στην Ε.Ο. με 120 ειναι σα να πας με τα...ποδια και ακουστικα στα αυτια για μουσικη! Βαρυ, στιβαρο αυτοκινητο, ευκολοοδηγητο, το τιμονι "κοβει' πολυ για επι τοπου στροφη. Αν βεβαια, σε περιπτωση αναγκης χρειαστει να τιναξεις στροφες με 3η πχ, φυσικα θα ακουσθει ο κινητηρας αλλα θα ειναι...μουσικη! Παρατηρησα, ως οδηγος γιατι οι επιβατες δεν διαμαρτυρηθηκαν, υποκωφα κτυπηματα πισω (ξερεις σαν γκουπ γκουπ αλλα...γλυκα!) που, πιθανον να ειναι απο υπερβολικη πιεση ελαστικων (θα το ελεγξω με την πρωτη ευκαιρια). Θα επαναλαβω ομως αυτο που εγραψα: εαν ειναι κανεις ολιγον "κλειστοφοβικος" ας προσεξει γιατι ολο το αμαξι ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε κυριολεκτικα αγκαλιαζει (ή εγκλωβιζει αν θελετε) τους εμπρος καθημενους, και αισθανεσαι σαν...πιλοτος!!! Για μενα τελειο χειριστηριο, αλλα για αλλους δεν ξερω... Για τη σπορ ρυθμιση δεν δοκιμασα ακομη (στον καμπο;) αλλα μαλλον θα παω Γιαννινα πρωτομαγια οποτε θα γινει τεστ (χμ...πως "ξεφορτωνομαστε" την κυρα;:138:) - ο φωτισμος κοκκινιζει αμεσως ομως!
Ταξιδιαρικο, ανετο (αν και λιγο σφιχτο) θελει δρομο! Γενικα, ενα αριστο αυτ/το στην κατηγορια του και μαλλον ανηκει ψηλοτερα. Αν δεν σας αρεσει παρτε...Μερσεντες:142:

Υγ: μολις γυρισα απο γαμο, κι εγραψα ολα αυτα; δεν παμε καλαααααα!!!

Reaction score
264

Υγ: μολις γυρισα απο γαμο, κι εγραψα ολα αυτα; δεν παμε καλαααααα!!!
Να υποθεσουμε οτι η νυφη ειναι ομορφουλα και με την τσαχπινια της και τα κουνημα της στον χωρο,τρελαινει τους μεσηλικες και ολιγον περασμενης ηλικιας αντρες????:137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Να υποθεσουμε οτι η νυφη ειναι ομορφουλα και με την τσαχπινια της και τα κουνημα της στον χωρο,τρελαινει τους μεσηλικες και ολιγον περασμενης ηλικιας αντρες????:137:
Λιγα λογια νεαρεεεε:105: μωρε καλη ηταν και η νυφουλα - εμεις απλως ελεγχαμε το ποοοσο πολυ προοδευσε η νεολαια μεσα σε λιγα χρονια (καμια...30αρια δηλ:143:)

Reaction score
4.918

Το πρωί που βγήκα για βαδισμα ειδα πάλι ένα, κι αυτό μαύρο! Εχω δει στον δρόμο ως τώρα 4-5 όλα μαύρα, τι στο καλό πουλάει τόσο πολύ το χρώμα του νεκροθάφτη δεν μπορω να καταλάβω! Και στην τοπική αντιπροσωπεία που το είδα...πάλι μαύρο ήταν, νομίζω ότι η πανακότα που πήρες ήταν πολύ καλή επιλογή και τα υπόλοιπα που αναφέρεις πολύ ενθαρυντικά!
Για να καταλάβω πάντως, το navi 500 εκτός απο ναβιγκέιτορ είναι και αναβαθμισμένο σύστημα μουσικής; Δηλαδή για να παίξεις ipod ή στικάκι usb με mp3 πρεπει απαραίτητα να έχεις το navi 500? Ενω αν έχεις το 800 παίζεις και mp3 απο dvd?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.259
Members
38.672
Νεότερο μέλος
Christos Kourmouzoglou