CRT Προβολείς

Reaction score
1.031
9άρης Sony; Αν ναι, γιατί DVI με τα τόσα προβλήματα και όχι τη νέα με HDMI και πολύ καλύτερα αποτελέσματα;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: CRT Προβολείς

Μόλις πήρα το WD media player απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 99 ευρώ, (του έκανα την αναβάθμιση), το δοκίμασα στην τηλεόραση CRT και έπαιξε τέλεια, τώρα το ετοιμάζω και στον G70 μου, μέσω βέβαια του DVDO VP30! και με HDMI, θα σας ενημερώσω τί κατάφερα!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λίγη ρύθμιση στον G70, και σύνδεση του WD μέσω HDMI (με καλώδιο των 8 ευρώ) στον scaler, το μηχανάκι αξίζει τα λεφτά του, και είναι πολύ εύκολο στην χρήση! εικόνα καλή, παρ'όλο που τα περισότερα ts, avi, και mkv έχουν περίεργες αναλύσεις, μόνο 2 κομμάτια δεν έπαιζαν ήχο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: CRT Προβολείς

για δείξε μου έναν με ψηφιακό που να βλέπει τόσες ώρες! οι κάτοχοι αυτών των προβολέων (χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον) βλέπουν ταινίες με το ρολόι στο χέρι!
Βασικά εγώ με έναν Optoma H30A , έγραψα 1600 ώρες σε 3 χρόνια (3/2005 - 4/2008). Δεν είχα ποτέ κανένα πονοκέφαλο και από το σπίτι μου είχαν περάσει τουλάχιστον 200 άτομα που έβλεπαν μαζί μου ταινίες . Ούτε "rainbow-effect" είδε κανείς ποτέ.

Μετά παντρεύτηκα και μετακόμισα και ο Η30Α μπήκε στο ντουλάπι ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ακόμα και σήμερα,(νομίζω στο θέμα για LED προβολείς) διάβασα στο site ότι οι λάμπες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στους ψηφιακούς, και οι LED είναι ή λύση σε αυτό το πρόβλημα! δεν το λέω εγώ γιατί δεν είχα ποτέ ψηφιακό, όχι γιατί δεν μου αρέσει η εικόνα τους, κάθε άλλο, απλά δεν προσαρμόζονται στον χώρο μου για τις ίντσες που θέλω, και οι λάμπα τους είναι όντως ένα μεγάλο πρόβλημα, οι περισσότεροι αλλάζουν λάμπα πολύ γρηγορότερα από τις ώρες που γράφουν οι κατασκευαστές! επίσης για να πάρω την εικόνα που θα είναι καλύτερη από τον G70 μου θα πρέπει να ανεβώ χρηματικά σε έναν JVC, 5000 + λάμπα ανταλλακτική οπωσδήποτε, (για να μην πω 2 μήπως και δεν βρίσκω!) Ακόμα και LED εάν δεν μου βγάζει από 3 μέτρα, τουλάχιστον 120 ίντσες δεν θα με βολέψουν!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, μετά από 10ήμερες διακοπές στο Λαϊκό επανέρχομαι! Λίγο λίγο καταλαβαίνω γιατί πολλοί χομπίστες δεν βλέπουν πιά στους προβολείς τους SD υλικό! δεν τους παρεξηγώ πλέον, είναι ασύλληπτα το πόσο ζωντανά παρουσιάζονται τα πράγματα σε HD! (μέσω WD) έχω χαζέψει στην κυριολεξία! βέβαια τα καλά έργα είναι και θα είναι σε DVD για πολλά χρόνια ακόμη, οπότε δεν τίθεται θέμα τι θα βλέπω! Ο CRT μου μεταμορφώθηκε εντελώς! και να φανταστείτε ακόμη δεν είναι FULL FUNCTION!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θα περιγράψω ένα πρόβλημα, όσο καλύτερα μπορώ μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει, βλέποντας μια ταινία σε DVD, ή μια εκπομπή στην τηλεόραση, δεν έχει σημασία, η εικόνα τρέμει για 1 λεπτό ή και πιό λίγο! αυτό το κάνει μόνο μια φορά! είναι πρόβλημα του προβολέα? ή του scaler? (εδώ σε θέλω μάστορα), που λέει και η παροιμία!
Εγώ, όσο και εάν έψαξα δεν μπόρεσα να το λύσω!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.822

Μήπως σε ειδοποιεί ότι η φύση έγινε ψηφιακή;:116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λογω της ψηφιακής πλευράς (scaler-HDMI-HD Fury) δεν ξέρω τι μου γίνεται, εάν το σύστημα δούλευε αναλογικά (1 καλώδιο component) τότε θα ήταν όλα πολύ απλά! :142::142::142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μου έδωσε μια ιδέα ένας φίλος απο ξένο φόρουμ, μου είπε για την πηγή, (οτι πιθανόν να ζεσταίνεται) και πράγματι αυτό το κάνει,
μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μόνο με το PIONEER DVR-550,
με το media player WD TV δεν το έχει κάνει καθόλου, εδώ και περίπου ένα μήνα που το έχω, και βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ!
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το PIONEER?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.977

Είναι απλό.
Κατέβασε το προβολάκι σου και κρέμασε ένα άλλο για να δοκιμάσεις.
Πιο απλό δεν γίνεται. Θα καταλάβεις αμέσως αν φταίει ή όχι. :204: :204:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ρε σύ Μελίδη, είχα σκοπό να σφάξω γουρνόπουλο για πάρτυ σου, αλλά και σύ ρε Βρούτε? :142::142::142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.977

Ρε σύ Μελίδη, είχα σκοπό να σφάξω γουρνόπουλο για πάρτυ σου, αλλά και σύ ρε Βρούτε? :142::142::142:
Ααα. Αν είναι έτσι θα αλλαξοπιστήσω.
θα βάλω κι εγώ CRT προβολέα.
Στο μαγαζί όμως που έχω γερανό. :142:

Πάντως έναν 9ιντσο G90 αν έβρισκα φτηνό, ευχαρίστως θα τον έστηνα.
Και άσε να ψάχνουν για μαύρο, χρώματα, κίνηση και διάρκεια ζωής.

Reaction score
15.548

Ααα. Αν είναι έτσι θα αλλαξοπιστήσω.
θα βάλω κι εγώ CRT προβολέα.
Στο μαγαζί όμως που έχω γερανό. :142:

Πάντως έναν 9ιντσο G90 αν έβρισκα φτηνό, ευχαρίστως θα τον έστηνα.
Και άσε να ψάχνουν για μαύρο, χρώματα, κίνηση και διάρκεια ζωής.
Στο ταλιρο πανε ρε Μιχαλη....
...αντε μαζι με το στησιμο ενα 10ρικο...

Μην το σκεφτεσε.....στην 5αετια μια αλλη θα σου ερθει με τα προβολια που αλλαζεις.....και θα εισαι και HI ..!!!!!:137:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Κώστα με ένα χιλιαρικάκι πάνω κάτω, στήθηκε το εργαλείο και ρυθμίστηκε μαζί!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τελικά έφταιγε μια ρύθμιση στον scaler!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.084
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117