- Reaction score
- 0
Απάντηση: KillZone 2 (PS3)
Δεν περιγράφω άλλο!!! :111: :116:
Δεν περιγράφω άλλο!!! :111: :116:
Μιλα !!!!! :142:Δεν περιγράφω άλλο!!! :111: :116:
Μα είναι απερίγραπτο! :144:Μιλα !!!!! :142:
Είναι πιο αργό από τα περισσότερα FPS στην κίνηση και στο σημάδι αλλά συνήθισα μετά από καμιά ώρα και τώρα κινούμαι πολύ άνετα.Εχεις αντιμετωπισει καθολου προβλημα με το χειρισμο του?
Καποιοι μιλουν για lag ισχυει?
Στο demo προωπικα δεν μπορουσα να σημαδευσω με ευκολια αλλα το απεδωσα στο οτι ειχα να παιζξω αρκετο καιρο καποιο FPS.Είναι πιο αργό από τα περισσότερα FPS στην κίνηση και στο σημάδι αλλά συνήθισα μετά από καμιά ώρα και τώρα κινούμαι πολύ άνετα.
Δεν ξέρω, φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται πολύ αλλά ως τώρα δεν έχω πρόβλημα.
Είναι εσκεμμένα πιο αργό και δεν έχει καθόλου ή σχεδόν καθόλου auto-aim (εκτός του shotgun αν δεν κάνω λάθος) οπότε δεν είναι περίεργο που είναι πιο δύσκολα τα headshots. Συνηθίζεται πάντως και θα δεις ότι ρέει μια χαρά μετά από λίγο, ενώ στο demo όσες φορές και να το παίξεις δε νομίζω ότι συνηθίζεις.Στο demo προωπικα δεν μπορουσα να σημαδευσω με ευκολια αλλα το απεδωσα στο οτι ειχα να παιζξω αρκετο καιρο καποιο FPS.
Μετα διαβασα αρκετους με το ιδιο προβλημα και ακομη ακουγεται και θεμα για patch.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια και παραγγελνω και οταν προλαβω το πιανω.
Εσυ κρατα μας ενημερους και οτι καλο δεις στην συνεχεια :137:
Εδώ είμαι βρε. Παιχνιδάρα είναι, κάθε νέο επίπεδο και καλύτερο. :107:Παει ο Marvin τον χασαμε !!! :142:
Ωραια !!!Εδώ είμαι βρε. Παιχνιδάρα είναι, κάθε νέο επίπεδο και καλύτερο. :107:
Βγήκε και ένα patch για το χειρισμό που κάνει αρκετή διαφορά. Δεν με πείραζε όπως ήταν πριν αλλά η διαφορά είναι αρκετά αισθητή.
Δε νομίζω - καμία σχέση με το CoD ή το Resistance. Αν έχει είναι ανεπαίσθητο και σίγουρα δεν το βλέπεις ποτέ να κλειδώνει σε εχθρούς.Ωραια !!!
Δεν πιστευω να εβαλαν auto aim :111:
Α εχουν βαλει και τετοια για να μας αρρωστησουν πιο πολυ ?:125:Μετά το patch μου έδωσε trophies για "3 νεκρούς Helghast με ένα burst" και "5 σε 15 δευτερόλεπτα". :116:
Φακο σαν το Doom 3 που καταντησε στο τελος απο FPS να ειναι flash light simulator :142:παιχνιδάρα κύριοι....
Καλά από φωτισμούς μου έχει γυρίσει το μάτι...
Με το aiming..καλά τα πάω το συνηθίζω σιγά-σιγά..:137:
Μόνο που επειδή είμαι ακόμη στην αρχή έχω να πω πως παραείναι σκοτεινό σε κάποια σημεία..μαύρο πράγμα... και δεν έχει και φακό γμτ..:133: