Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Reaction score
1
Απάντηση: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Με την έλευση του JVC HD-750 αλλά και αυτήν του Optoma 82 σε λίγες μέρες, είχα την ευκαιρία να κάνω κάποιες συζητήσεις με τον Σκαφάτο, οι οποίες πιστεύω ότι κατέληξαν με θετικό τρόπο. Συγκεκριμένα είχα την άποψη, ότι αυτή τη φορά τα πάντα πρέπει να γίνουν σωστά, να πούμε ένα όχι δηλαδή στις συγκρίσεις προβολέων κάτω από ασφυκτική πίεση χρόνου.

Υπό αυτή τη λογική λοιπόν, θα δείτε ότι εγώ τουλάχιστον θα αργήσω πολύ να κάνω τις πρώτες δικές μου εκτιμήσεις εικόνας για τον HD-750. Θέλω να δω και να ξαναδώ, και να μετρήσω και να ξαναμετρήσω, και να ξαναμαναμετρήσω κτλ.!

Ο HD-750 έρχεται εξοπλισμένος με δύο τουλάχιστον νέα βέλη στη φαρέτρα του: Πρώτον, τη σταθερή του ίριδα, η οποία ρυθμίζεται σε πολλά, μικρά βήματα, και η οποία από τη θέση φουλ ανοιχτή στη θέση φουλ κλειστή μεταβάλλει δραματικά τη συμπεριφορά του προβολέα όσον αφορά την αποδιδόμενη φωτεινότητα. Επίσης μεταβάλλει και το αποδιδόμενο on/off contrast.

Δεύτερον, επιτέλους για πρώτη φορά ένας JVC έρχεται εξοπλισμένος σαν αστακός με CMS (Color Management System), το οποίο θεωρητικά θα του επιτρέψει να πλησιάσει πολύ κοντά το χρωματικό του τρίγωνο σε αυτό του χρωματικού τριγώνου 709, δηλαδή της αναφοράς.

Στη πρώτη μου επαφή με τον JVC HD-750 είχα την ευκαιρία να παίξω για μία ώρα περίπου με το CMS του προβολέα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές μεν, αλλά όχι στο βαθμό που θα ήθελα. Καταρχήν να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για ένα πλήρες CMS με όλα τα ρυθμιστικά να βρίσκονται στη θέση τους, τόσο για τη φωτεινότητα, όσο και για την απόχρωση τόσο στα πρωτεύοντα όσο και στα δευτερεύοντα χρώματα.

Ο προβολέας έρχεται από το εργοστάσιο εξοπλισμένος με διάφορα mode εικόνας, τα οποία είναι εξοπλισμένα με διαφορετικές ρυθμίσεις το καθένα όσον αφορά το χρώμα και το tint, το gamma, τη θερμοκρασία λευκού κτλ. Ο προβολέας ήρθε προρυθμισμένος στο mode natural (φυσικό), στο οποίο τα ρυθμιστικά τόσο του color όσο και του tint ήταν στη θέση μηδέν, ενώ και το gamma ήταν ρυθμισμένο στη θέση standard.

Σε αυτό το mode εικόνας λοιπόν, το natural, έπαιξα για λίγο με το CMS του προβολέα, αφού του είχα ρυθμίσει σωστά τα levels στο επίπεδο του 16-235. Η ρύθμιση των levels γινόταν πανεύκολα, ο προβολέας ήθελε μονάχα συν ένα κλικ στη φωτεινότητα και πλην ένα κλικ στο contrast, για να κάτσει ακριβώς επάνω στο 16-235. Στο σημείο αυτό όμως να διευκρινίσουμε ότι ο HD-750 με τις αρχικές του ρυθμίσεις, δεν περνούσε τη below black και above white πληροφορία, έπαιζε δηλαδή αποκλειστικά στο φάσμα 16-235, όπως ακριβώς έκαναν δηλαδή τόσο ο Planar 8150 όσο και ο Marantz VP11S2. Θα θυμάστε όμως ότι και οι δύο αυτοί προβολείς έκοβαν ή κλιπάριζαν, πέστε το όπως θέλετε, πολύ κακώς και το digital 17, πληροφορία που σαφέστατα πρέπει να βλέπουμε. Αυτό δεν συμβαίνει βεβαίως στη περίπτωση του HD-750, ο οποίος απεικονίζει κανονικά το digital 17 ενώ κόβει σωστά όπως πρέπει το digital 16. Και μιλάμε πάντα για τη χρήση στα ίδια πατερνάκια αναφοράς του AVS forum. Τώρα πια λοιπόν, εγώ τουλάχιστον είμαι απολύτως σίγουρος κύριοι, ότι τόσο η Planar όσο και η Marantz έκαναν χοντρή π@π@ριά στη ρύθμιση των levels στους δύο προβολείς τους και κάποιος πρέπει να τους τραβήξει το αυτί! :141: Στον Marantz μπορείτε φυσικά να διορθώσετε το πρόβλημα επιλέγοντας από τα μενού του την επιλογή expand για το επίπεδο του μαύρου, στον Planar όμως δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα.

Είπαμε λοιπόν ήδη ότι από τη μαμά του ο HD-750 κόβει την below black και above white πληροφορία. Αυτό μπορείτε να το αλλάξετε αν πάτε στο μενού της εισόδου HDMI και στις διαθέσιμες επιλογές επιλέξετε enchanced αντί για τις επιλογές Auto ή standard. Στην επιλογή enchanced λοιπόν, ο HD-750 περνάει ολόκληρο το φάσμα των digital από 0 έως 255. Ταυτόχρονα όμως, χαλάει σε τραγικό βαθμό και το επίπεδο του μαύρου, οπότε αναγκαστικά δεν αποτελεί διαθέσιμη επιλογή. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη σε αυτό το σημείο, μια και στη PSA έχει αλλάξει πλέον η πηγή και το Blu-ray player της Sony έχει αντικατασταθεί από ένα player της Pioneer. :121:

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις μέσα από το CMS λοιπόν, αυτό που διαπίστωσα στα γρήγορα με τα πατερνάκια αναφοράς του AVSforum, είναι ότι στο mode natural, τόσο το κόκκινο όσο και το πράσινο χρώμα υπολείπονταν πολύ σε φωτεινότητα χρώματος από το επίπεδο αναφοράς, με το πράσινο χρώμα να υπολείπεται σε ποσοστό της τάξης του 30%! Μπαίνοντας στα μενού του CMS και παίζοντας με τη φωτεινότητα των χρωμάτων τόσο στα πρωτεύοντα όσο και στα δευτερεύοντα χρώματα, διαπίστωσα πολύ γρήγορα ότι τα ρυθμιστικά των χρωμάτων δούλευαν άψογα μεν, αλλά δεν μου επέτρεπαν να φέρω τη φωτεινότητα όλων των χρωμάτων εκεί που έπρεπε, μια και έφτιαχνα π.χ., τη στήλη του πράσινου με τις φωτεινότητες του πράσινου, του κίτρινου και του κυανού να δείχνουν ακριβώς το ίδιο, αλλά είχα πλέον χαλάσει τη στήλη του μπλε, όπου το κυανό ήταν πια περισσότερο φωτεινό από το μπλε.

Εδώ πρέπει να πω ότι χρειάζεται πολλή ώρα ενασχόλησης και παίξιμο με τα διάφορα modes του προβολέα, για να δούμε ποιο είναι το μέγιστο επίπεδο βελτίωσης του χρωματικού τριγώνου με τη βοήθεια του CMS. Ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση είναι σίγουρο και αυτό το διαπίστωσα με τα μάτια μου, αλλά πρέπει να διαπιστώσουμε ποιο ακριβώς είναι το μέγιστο επίπεδο βελτίωσης. Υπάρχουν ήδη κάποιες αναφορές από το AVSforum ότι ο προβολέας είναι «πολύ ζόρικος» στη χρωματική ρύθμισή του, αυτό μένει να το διαπιστώσουμε κι εμείς…

Να σας πω επίσης ότι υπάρχουν πολλά έτοιμα modes εικόνας, όπως τα natural, cinema 1, cinema 2, Dynamic, THX και τρία διαφορετικά custom που μπορεί να δημιουργήσει ο χρήστης. Το καθένα από αυτά μπορεί να διατηρεί διαφορετικές ρυθμίσεις όσον αφορά φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα, tint αλλά το σημαντικότερο και διαφορετική ρύθμιση του CMS, πράγμα πολύ σημαντικό. Για αυτό το τελευταίο, δηλαδή το CMS και τις διαφορετικές μνήμες του, βασίζομαι σε συμπέρασμα του Σκαφάτου και αν αποδειχτεί ότι σας είπα μπούρδα, θα πρέπει να βαράτε τον Σκαφάτο και όχι εμένα. Εγώ αυτό από διαπίστωσα με τα μάτια μου, είναι ότι το CMS μπορεί να αποθηκεύσει τρία διαφορετικά modes, τα user1, user 2 και user 3, τα οποία προφανώς μπορούν να χρησιμοποιούνται από το χρήστη κατά το δοκούν…

Από το εξωτερικό υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το βέλτιστο mode εικόνας είναι το THX, το οποίο όμως σε πρώτη ματιά φαίνεται "κλειδωμένο", μια και απενεργοποιεί τα περισσότερα ρυθμιστικά του προβολέα, όπως το CMS κτλ. Το καλό το παλικάρι όμως ξέρει κι άλλο μονοπάτι, φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων από το τηλεχειριστήριο που ξεπερνά κι αυτό το εμπόδιο... :126:

Reaction score
1

Στον Marantz μπορείτε φυσικά να διορθώσετε το πρόβλημα επιλέγοντας από τα μενού του την επιλογή expand για το επίπεδο του μαύρου, στον Planar όμως δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα.

Αυτό πάει να πει αστραπιαία ταχύτητα στην ενημέρωση κύριοι, ο στρατηγός και φίλτατος Μπάμπης Κολέζας, με διάβασε ήδη και μόλις μου έστειλε μήνυμα SMS, με το οποίο με ενημερώνει ότι το πρόβλημα του κλιπαρίσματος του digital 17 στον Planar 8150 δεν υφίσταται πλέον, μια και διορθώθηκε με firmware upgrade.

Σας ενημερώνω λοιπόν με τη σειρά μου άμεσα, μια και οφείλουμε να προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί σε αυτά που γράφουμε... :126:

Reaction score
2
Με προκαμε ο Μαριος. Ειδα G25, κοτσαρισμενη σε playseat. Ερχομαι.

Reaction score
152

ρε Παναγιωτη,ραντζο σου βαλανε ή τη βγαζεις στην πολυθρονα των χιλιαδων ευρω;:136:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Με προκαμε ο Μαριος. Ειδα G25, κοτσαρισμενη σε playseat. Ερχομαι.

Καλώς τον τρελοπιτσιρικά μας! Κι έλεγα κι εγώ, μα πού έχει εξαφανιστεί;! :116:

Και δε μου λες βρε τρελοκομείο, τι σχέση έχει το playseat με τον HD-750, μπορείς να μου πεις;! :137: :142:

Reaction score
1

ρε Παναγιωτη,ραντζο σου βαλανε ή τη βγαζεις στην πολυθρονα των χιλιαδων ευρω;:136:

Θα έλεγα τώρα τίποτα @*&#^*@ φίλε μου, αλλά θα με μπανάρουν επιτόπου τα παιδιά και θα έχουν και απόλυτο δίκιο! :137:

Με μια πίτσα Domino ham & bacon τη βγάζει κάθε φορά καθαρή ο Σκαφάτος, μάλιστα το πόσα κομμάτια θα προλάβω να φάω κάθε φορά, εξαρτάται από τις ορέξεις του Σκαφάτου, αφού αν αργήσω έστω και λίγο, τρώει... ακόμα και τα χαρτόνια από το κουτί!... :204: :204:

Reaction score
7
Χα πολύ χώρο τους δίνεις Παναγιώτη...Πρέπει να πάμε μαζί καμμιά μέρα να σου δώσω μαθήματα...Στην πίτσα και σε όλα τα φαγητά η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.Ο μόνος τρόπος για να φάει ο άλλος λιγότερο είναι να μην βρίσκει άλλο να φάει :p

Reaction score
220

Ειμαι πολυ , μα πολυ περιεργος, να δω τι θα γινει σε απ'ευθειας αντιπαραθεση με τον ''αλλον'' , ξερετε, τον ΜΕΓΑΛΟ...... Πανο μου εβγαλες μια πρωτη εκτιμηση ? Εγω παντως με μια φευγαλεα και βιαστικη επισκεψη στην ΡSA σημερα, προβλεπω σκληρη αντιπαραθεση, και η νικη θα κριθει στα ''σημεια'' η μαλλον ΣΤΟ ''σημειο''.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ειμαι πολυ , μα πολυ περιεργος, να δω τι θα γινει σε απ'ευθειας αντιπαραθεση με τον ''αλλον'' , ξερετε, τον ΜΕΓΑΛΟ...... Πανο μου εβγαλες μια πρωτη εκτιμηση ? Εγω παντως με μια φευγαλεα και βιαστικη επισκεψη στην ΡSA σημερα, προβλεπω σκληρη αντιπαραθεση, και η νικη θα κριθει στα ''σημεια'' η μαλλον ΣΤΟ ''σημειο''.
Εγω φταιω που στα εδειξα βρε συ.
Να μου την τρυπησεις την μυτη αν ξαναδεις τιποτα.
Βρε δεν παει να χτυπιεσαι κατω:142:

Reaction score
220

Γιατι Αντρεα μου, τι κακο ειπα ? Ουτε κ'αν τις μαρκες των προβολεων ανεφερα......Παντως μη λες μεγαλες κουβεντες , αφου ξερεις οτι ολων μας ο κω....ος κανει ''τσα'' μολις αφιχθει νεος '' παιχτης''.

Reaction score
15.548

Υπό αυτή τη λογική λοιπόν, θα δείτε ότι εγώ τουλάχιστον θα αργήσω πολύ να κάνω τις πρώτες δικές μου εκτιμήσεις εικόνας για τον HD-750. Θέλω να δω και να ξαναδώ, και να μετρήσω και να ξαναμετρήσω, και να ξαναμαναμετρήσω κτλ.!
Εγω ξερω πότε..!!!!!!!.:116:

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις μέσα από το CMS λοιπόν, αυτό που διαπίστωσα στα γρήγορα με τα πατερνάκια αναφοράς του AVSforum...κ.λ.π.
Μονο τα πατερνακια του avsforum υπαρχουν για να τσεκαρουμε εναν προβολεα...????

αλλά πρέπει να διαπιστώσουμε ποιο ακριβώς είναι το μέγιστο επίπεδο βελτίωσης. Υπάρχουν ήδη κάποιες αναφορές από το AVSforum ότι ο προβολέας είναι «πολύ ζόρικος» στη χρωματική ρύθμισή του, αυτό μένει να το διαπιστώσουμε κι εμείς…

Από το εξωτερικό υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το βέλτιστο mode εικόνας είναι το THX, το οποίο όμως σε πρώτη ματιά φαίνεται "κλειδωμένο", μια και απενεργοποιεί τα περισσότερα ρυθμιστικά του προβολέα, όπως το CMS κτλ.
καλα που υπαρχει το εξωτερικο απο οτι καταλαβα..!!:116:

Αντριους μην τον ταιζεις.....:112:
Δεν θα μπορει να ρυθμισει τον προβολεα...και θα εχει φαει και μια πιτσαρια....!!!!!!

Αστον να φτιαξει στα ορια του τον προβολεα και μετα παρτου πιτσες..:137:

Reaction score
15.548

Μα στο ενα σημειο ρε Κωστη,ο ενας εχει τερματισει,πριν καν ο αλλος ξεκινηση...:116:
......και το αναποδο σε αλλο σημειο ο αλλος.......:116:

Παντως ο jvc750 δεν ειναι "αστακος"(οπως λεει ο Πανος)...
....."καραβιδουλα" ειναι....!!!!!!(ωραιες ομως και οι καραβιδες...εφαγα αρκετες την καθαροδευτερα...!!!!)

Reaction score
220

Μπραβο ρε Κωστα ,μπηκες....... Παντως, κατα την ταπεινη μου γνωμη ,και ασχετα με τις μετρησεις, η αξια ενος προβολεα, τελικα, φαινεται στην προβολη της ταινιας . Και ειναι απορια μου , πως ενας προβολεας με αρκετα καλες μετρησεις , καμια φορα, μπορει και γραφει στο πανι , πιο καλα απο αλλους , με πολυ καλυτερες εως αριστες μετρησεις .

Reaction score
150
Ο λόγος που μερικοί προβολείς αποδίδουν καλύτερα απ'ότι μετράνε στα patterns είναι γιατί τα patterns δεν αντιπροσωπευούν την πραγματική "ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ".

Δες αυτό το post από το AVS:

"The problem with that test is that the test pattern isn't a sampled image, it's an artificially generated one for which sampling theory is not applicable. Basically it's like a signal that was sampled below the Nyquist rate, thus cannot be uniquely reprodued. They cannot be resampled because the original signal cannot be recreated.

However real world images (scanned flim, CGI, etc) are sampled images that are sampled below the Nyquist rate, so they can be resampled effectively.

Basically this test doesnt's show what happens with real-world content.

Και εδώ το Nyquist Theorem: http://en.wikipedia.org/wiki/ου %E2%80%93Shannon_sampling_theorem

Συζήτησεις στο AVS και μιλάω για συζητήσεις επί του θέματος όπου συμμετέχουν διάφορες "διασημότητες"
και ειδικοί του κλάδου είναι τεράστιες και όποιος έχει όρεξη μπορεί να πάει και να διαβάσει. Εγώ ζαλίστικά αλλά ο λόγος που βλέπουμε διαφορές στην πράξη σε σχέση με τα patterns είναι αυτός και τα τα εξής:

- Όταν βλέπεις ταινία ο εγκεφαλός σου απασχολείται κυρίως από την κίνηση και δεν προλαβαίνει να δει όλα αυτά που βλέπεις σε ένα pattern.

- Ηχος/suspense είναι άλλοι δύο παράγοντες που λειτουργούν και δημιουργούν συναίσθημα.

- Απόσταση θέασης! Σε πολλά pattern πρέπει να κολάς τη μούρη σου στην οθόνη για να δείς αυτά που πρέπει ενώ στην ταινία αράζεις και απολαμβάνεις εκτός κι αν είσαι Βογιατζάκης που βλέπει ταινί με κυάλια από τον καναπέ για να βλέπει τα pixel!

Τέλος πάντων αν θέλετε να διαβάσετε τις εκατοντάδες σελίδες στο AVS go ahead. Εγώ κατάλαβα αυτά που ήθελα και συγκεκριμένα ξεκίνησα λόγω του Βογιατζάκη μια μέρα στην PSA. Βλέπαμε πως χάνετε το 1:1 pixel mapping με τη χρήση αναμορφικού φακού αλλά την ώρα που βλέπεις ταινία αν δεις κάτι στραβό σφύρα μου.

Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι ανάλογο με τα upscaled DVDs που η ανάλυση του αρχικού βίντεο είναι χαμηλότερη του πάνελ του προβολέα χωρίς pixel mapping 1:1. Όταν τα βλέπεις upscaled όμως διόλου άσχημα δεν είναι αλλά σαφώς βελτιωμένα. Τώρα θα μου πεις μα τα BD είναι 1:1 είδη αλλά μην μπλέξουμε σε αυτό το thread συζήτηση για αναμορφικους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Ο λόγος που μερικοί προβολείς αποδίδουν καλύτερα απ'ότι μετράνε στα patterns είναι γιατί τα patterns δεν αντιπροσωπευούν την πραγματική "ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ".

.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Καλα τα πατερνακια για να μετραμε αλλα...ως εκει.
Μερικες φορες σκεφτομαι να βαλω σε καποιον πελατη που ερχεται να
δει εναν βιντεοπροβολεα...πατερνακια αντι για ταινια.:111:
Δεν τολμω ομως να το αποφασισω διοτι απο την μια σκεφτομαι
ποσα φασκελα θα μου δωσει και απο την αλλη πως θα ειμαι...ματιασμενος
για καμια εβδομαδα:137:

Reaction score
220

Κι εγω Jargon, συμφωνω απολυτα με τους συλλογισμους σου, αλλα τελικα τεινω να πιστεψω, οτι οπως στη μαγειρικη ο μαγειρας δεν αρκει μονον να εφαρμοση κατα γραμμα μια συνταγη , αλλα να ''πειραξει''και λιγο το φαγητο, ετσι και οι εταιριες στους βιντεοπροβολεις, αποκλινουν εκουσια απο τα ψυχρα νουμερα, προκειμενου να δωσουν στον προβολεα τους μια λιιιιιιγο διαφορετικη αποψη εικονας ,η οποια θα ευχαριστει τον πολυ κοσμο.Αλλοτε τα καταφερνουν , και αλλοτε οχι. Αλλωστε περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Καλώς τον τρελοπιτσιρικά μας! Κι έλεγα κι εγώ, μα πού έχει εξαφανιστεί;! :116:

Και δε μου λες βρε τρελοκομείο, τι σχέση έχει το playseat με τον HD-750, μπορείς να μου πεις;! :142:
Δεν εχει σχεση? Να δεις ποσο ωραια μπορουν να συνδυαστουν και τα 2 :137:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

+1000000

Ο προβολέας λειτουργεί σαν ενισχυτής διασκέδασης...Σε οτιδήποτε...

(Guitar Hero + Sony + Klipsch = Love forever!! Sponsored by Vasilakis :142: )

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Κάνε όρεξη! :137:

Στη καλύτερη περίπτωση, θα βολευτείς με την 60άρα Kuro!!! :142:

Reaction score
15.548

Μπραβο ρε Κωστα ,μπηκες....... Παντως, κατα την ταπεινη μου γνωμη ,και ασχετα με τις μετρησεις, η αξια ενος προβολεα, τελικα, φαινεται στην προβολη της ταινιας . Και ειναι απορια μου , πως ενας προβολεας με αρκετα καλες μετρησεις , καμια φορα, μπορει και γραφει στο πανι , πιο καλα απο αλλους , με πολυ καλυτερες εως αριστες μετρησεις .
Απανταω σε εσενα μιας και εθεσες το ερωτημα πρωτος και ακολουθησαν και οι υπολοιποι...!!!!!!

Δεν θπαρχει περιπτωση ουτε 1/100000000000000000000
να παιζει καλυτερα ενας προβολεας που εχει χειροτερες μετρησεις η οπως αλλιως θελεις να τις λες,απο εναν αλλον που εχει καλυτερες μετρησεις........

Μπορω να το αποδειξω οποτε θελεις(η οποιος αλλος θελει)ανα πασα στιγμη και μεσα σε 10 λεπτα....!!!!!
.....................Εκτος του Βογιατζακη......:137:

Τωρα ......οτι μπορει να σου αρεσει η ταδε εικονα η οποια ειναι λανθανουσα κατα τι σε πατερνς,απο μια αλλη,ειναι πονεμενη ιστορια ...
Δεν ειναι της ωρας και του θεματος........

Για να καταλαβεις το μεγεθος της διαφορας απεικονισης,να σου πω οτι οι τρεις "μονομαχοι" δεν εχουν καμια μα καμια σχεση στην απεικονιση εικονας.....
Και οι τρεις μεταφερουν μια εικονα τελειως διαφορετικη...!!!!!μα τελειως διαφορετικη........!!!!!!!
Οποτε εχουμε ποικιλια εικονων και φυσικα οπαδους......!!!!!

Ποια ομως απο τις τρεις εικονες ειναι ποιο σωστη...:118:
Ποια εικονα ειναι εκεινη που εχωντας και κατα τι χειροτερο προβλημα στο πατερνς,δεν ειναι σημαντικο ωστε να χαλαει την εικονα...:118:

Η κινηση ειναι το Νουμερο 1 στον κινηματογραφο......
Ασπρομαυρη ταινια με πολυ καλη κινηση την βλεπεις ευχαριστα......ταινι με χρωματα και σπαστη κινηση ειναι κουραστικη...!!!!!
Οποτε οταν εχουμε 2 η 3 η 4 προβολεις,βλεπουμε ποιος εχει την καλυτερη κινηση.......
...........Μετα παμε στα αλλα......

Υπαρχουν τοσα πολλα που μπορεις να πεις......
.....χρονος δεν υπαρχει Κωστη μου......!!!!!!!
Και το κακο ειναι δεν αγοραζετε και απο πουθενα....!!!!!!!!:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.036
Members
38.639
Νεότερο μέλος
pablonou