DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Ενας φιλος αγορασε αυτο εδω το συστημα αλλα δεν του παιζει ελληνικους υποτιτλους στα DIVX.

SAMSUNG HT-THX22

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702767&ref=pathfinder

Μηπως αυτο διορθωνεται με το καταλληλο FILMWARE ????

Aν ξερει κανεις κατι ........ help please !!!!
Καλησπέρα,

1). το τελευταίο firmware μαζί με οδηγίες αναβάθμισεις βρίσκετε εδώ

2). Σελ 29 του manual αναφέρει....

3). και πάλι σελίδα 29 του manual αναφέρει ......

4). Σελ 42 του manual αναφέρει....

5). όπου στην σελ 65 του manual αναφέρει ότι ο κωδικός της Ελλάδας είναι 1142

Ελπίζω κάποιο απο τα παραπάνω να 'ναι η λύση. :107:

Reaction score
59
Nαι εχει την ιδια ονομασια με το αρχειο AVI !!

Μαλιστα και στο φυλλαδιο λεει να επιλεξουμε την γλωσσα των υποτιτλων με τον κωδικο 1142 αλλα και παλι δειχνει ιερογλυφικα !!! αλλα και απο το τηλεκοντρολ που επιλεγουμε παλι το ιδιο δειχνει !!!!

Reaction score
59
Ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη και κατατοπιστικη απαντηση .

τα εχω κανει ολα τα προαναφερομενα εκτος την μετατροπη σε smi στους υποτιτλους ( τα avi που δοκιμασαμε συνοδευοταν απο srt υποτιτλους ).

Θα δοκιμασουμε και με smi και θα αναφερω τα αποτελεσματα !

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι καινούρια στο forum και λίγο άσχετη μ' αυτά. Προχθές αγόρασα το Toshiba RD-XS27KE και δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα firmware για αναβάθμιση; Ή μήπως που θα μπορούσα να βρω κάτι σχετικό. Από την έρευνά μου πάντως μέχρι τώρα εν έχω βρει κάτι. Pleaseeee, help me!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι καινούρια στο forum και λίγο άσχετη μ' αυτά. Προχθές αγόρασα το Toshiba RD-XS27KE και δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα firmware για αναβάθμιση; Ή μήπως που θα μπορούσα να βρω κάτι σχετικό. Από την έρευνά μου πάντως μέχρι τώρα εν έχω βρει κάτι. Pleaseeee, help me!!!
Καλώς ήλθες στο AVsite και στο θεματάκι μας.

Οσες αναφορές υπάρχουν για το Toshiba RD-XS27KE στο θέμα υποστήριξης Ελληνικών srt υποτίτλων, δυστυχώς είναι αρνητικές.:122:

Για την ώρα η καλύτερη λύση (για μένα) είναι το μαγικό προγραμματάκι του φίλου dhmk(greektvsubs).

Πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο.

Στην λίστα μηχανημάτων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα του, υπάρχει και το Toshiba RD-XS27

Αν συναντήσεις παρ'ολα αυτά κάποιο (προσωρινό:123:) προβληματάκι μπορείς να γράψεις στο αντίστοιχο forum εδώ.

Cue

Reaction score
0

Γνωρίζει κανείς αν ο file manager έχει άλλο view? Από default έχει 2 παράθυρα με το ένα να δείχνει τα περιεχόμενα και το άλλο album art όποτε αυτό υπάρχει. :/

Επίσης δεν εμφανίζει "artist - song name" currently playing.

Υπάρχει εναλλακτικό fw που να προσφέρει τπτ παραπάνω? Αν και εδώ που τα λέμε ούτε το official δεν βρίσκω :)

Reaction score
0

Καλημερα σε ολους. Νεο ψαρι ειμαι και ζηταω πληροφοριες για το DVD Toshiba SD580E. Τα γνωστα, αν παιζει ελληνικους υποτιτλους σε divx/avi αρχεια, (αν ναι, ειναι ικανοποιητικοι σε μεγεθος, θεση εμφανισης στην οθονη, φοντο κλπ.), ποσο γρηγορα διαβαζει φλασακια, εξωτερικους σκληρους, γενικα αν αυτος/αυτη που το εχει ειναι ευχαριστημενος/η απο το μηχανημα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Καλημερα σε ολους. Νεο ψαρι ειμαι και ζηταω πληροφοριες για το DVD Toshiba SD580E. Τα γνωστα, αν παιζει ελληνικους υποτιτλους σε divx/avi αρχεια, (αν ναι, ειναι ικανοποιητικοι σε μεγεθος, θεση εμφανισης στην οθονη, φοντο κλπ.), ποσο γρηγορα διαβαζει φλασακια, εξωτερικους σκληρους, γενικα αν αυτος/αυτη που το εχει ειναι ευχαριστημενος/η απο το μηχανημα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλώς ήρθες στο Avsite.

Παλαιότερα μοντέλα που πέρασαν απο τις 3 γωνιές(GreekTVsubs,Insomnia,AVsite) του θέματος μας....

Toshiba SD-270E (AgentWolf - greektvsubs) post #2201 αναλυτικό review

Toshiba SD-281E (AgentWolf - greektvsubs) post #2306

Toshiba SD-370 (panosaoua - greektvsubs) post #1143

Toshiba SD-470E (Sutter Cane - insomnia) post #662

....έπαιξαν χωρίς πρόβλημα και χωρίς αναβάθμιση.

Reaction score
0

Ευχαριστω φιλε Asxetius. Το "χτυπησα" το Toshiba, 69 ευρουλακια απο το Public. Πολυ εξυπηρετικος ο υπαλληλος, το συνδεσε με τηλεοραση αφου εψαξε να βρει καλωδιο, ανοιξε το κουτι για να χρησιμοποιησει το τηλεκοντρολ χωρις γκρινιες και δικαιολογιες. Έβαλα φλασακι 8G, το διαβασε σε 10 δευτερολεπτα. Επαιξε κανονικα το αρχειο των υποτιτλων που ηταν ξεχωριστα απο το αρχειο avi και επισης κανονικα την ταινια που ειχα μεσα, με ενσωματομενους υποτιτλους (με AviAddXSubs). Το μονο μειονεκτημα, αν το θεωρει καποιος μειονεκτημα, ειναι το μπλε φοντο γυρω απο τους υποτιτλους που δεν εχω ψαξει ακομα να δω αν φευγει ή αν αλλαζει. Για περαιτερω ερευνα (dvd-r με αρχεια avi και subs, external hard disc κλπ.) θα ενημερωσω οταν το τσεκαρω καλυτερα.

Reaction score
0

Ευχαριστω φιλε Asxetius. Το "χτυπησα" το Toshiba, 69 ευρουλακια απο το Public. Πολυ εξυπηρετικος ο υπαλληλος, το συνδεσε με τηλεοραση αφου εψαξε να βρει καλωδιο, ανοιξε το κουτι για να χρησιμοποιησει το τηλεκοντρολ χωρις γκρινιες και δικαιολογιες. Έβαλα φλασακι 8G, το διαβασε σε 10 δευτερολεπτα. Επαιξε κανονικα το αρχειο των υποτιτλων που ηταν ξεχωριστα απο το αρχειο avi και επισης κανονικα την ταινια που ειχα μεσα, με ενσωματομενους υποτιτλους (με AviAddXSubs). Το μονο μειονεκτημα, αν το θεωρει καποιος μειονεκτημα, ειναι το μπλε φοντο γυρω απο τους υποτιτλους που δεν εχω ψαξει ακομα να δω αν φευγει ή αν αλλαζει. Για περαιτερω ερευνα (dvd-r με αρχεια avi και subs, external hard disc κλπ.) θα ενημερωσω οταν το τσεκαρω καλυτερα.
Καλές προβολές.

Το μπλε φόντο είναι βολικό όταν τα πλάνα έχουν πολύ λευκό χρώμα (χιόνια, διπλοί υπότιτλοι(αν βλέπεις LOST θα καταλάβεις))

Reaction score
0
Asxetius άντε και πρωθυπουργός ρε !!!!! :142: :609: :447:.... , and the 12 points goes tooooo , Asxetius !!!! :626:

Reaction score
0

Καλησπέρα και απο μένα!Μια ερώτηση που ισως να έχετε ειδή απαντήσει αλλά έχω μπερδευτεί!Αν φορτώσεις σε ενα dvd (με δυνατότητες hdmi 1080p και είσοδο usb )μια ταινία από εξωτερικό δίσκο μεσω της θύρας usb δεν θα προβάλεται σε ανάλυση 1080p?????Το ρωτάω γιατι τωρα βολεύομαι με ένα laptop με παρομοιές δυνατότητες και βλέπω ταινίες blu ray συνδεοντάς το laptop με την tv μου που ειναι lcd 40' και βλέπω με ανάλυση 1080p αλλά για να αποφύγω την φασαρία του laptop ψαχνω μήπως μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα με dvd με τις παραπάνω δυνατότητες.Ευχαριστω

Reaction score
0

Λοιπον για οσους ενδιαφερονται για το Toshiba SD580E, ανακαλυψα ενα αρκετα "καλο" μειονεκτημα. Δε διαβαζει αρχεια απο φλασακι που το μεγεθος τους ειναι μεγαλυτερο απο 1G.

Reaction score
0

Λοιπον για οσους ενδιαφερονται για το Toshiba SD580E, ανακαλυψα ενα αρκετα "καλο" μειονεκτημα. Δε διαβαζει αρχεια απο φλασακι που το μεγεθος τους ειναι μεγαλυτερο απο 1G.
Τι ανάλυση έχουν τα αρχεία που είναι μεγαλύτερα απο 1GB?

Reaction score
0

Η ταινια που δοκιμασα ειχε μεγεθος 1,25G και διαστασεις 720x576.

Reaction score
0

μπορεί να μου πει κάποιος, ποια dvdplayers ...

1. παίζουν και divx με ελληνικούς υπότιτλους (χωρίς περίεργα firmware updates...)

2. ποια παίζουν divx και μέσω usb φλασακιών - φορητών δίσκων, χωρητικότητας άνω των 1-2 gb... ή με αρχεία πάνω από 4 gbytes

3. έχουν σύνδεση scart οπωσδήποτε

4. λογική τιμή (όχι πολύ πάνω από τα 50 ευρω)

ευχαριστώ

Reaction score
0

μπορεί να μου πει κάποιος, ποια dvdplayers ...

1. παίζουν και divx με ελληνικούς υπότιτλους (χωρίς περίεργα firmware updates...)

2. ποια παίζουν divx και μέσω usb φλασακιών - φορητών δίσκων, χωρητικότητας άνω των 1-2 gb... ή με αρχεία πάνω από 4 gbytes

3. έχουν σύνδεση scart οπωσδήποτε

4. λογική τιμή (όχι πολύ πάνω από τα 50 ευρω)

ευχαριστώ
Υπάρχει μια λίστα στο πρώτο post του θέματος.
Μπορεί να σε βοηθήσει.

Reaction score
0

γεια χαρά! γνωρίζεται αν το dvd player Hyundai HD-DVX 851 υποστηρίζει υπότιτλους σε αναπαραγωγή divx/avi και αν όχι αν είναι διαθέσιμο κάποιο firmware; ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa