Και μενα ολιγον...Με χάλασε λίγο το Made In... να πω την αλήθεια.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και μενα ολιγον...Με χάλασε λίγο το Made In... να πω την αλήθεια.
αργά το βράδυ, 23.59 για την ακρίβεια. σήμερα δηλαδή.:137:Αν ειστε καλα παιδια θα σας δωσω τις τιμουλες σημερα:121::126:
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!! :121:Αν ειστε καλα παιδια θα σας δωσω τις τιμουλες σημερα:121::126:
Κάνει αρκετά καλό upscale, που σημαίνει ότι σε σχέση με ένα "απλό" dvd θα πάρεις πολύ καλύτερη εικόνα και μάλιστα σε αναλύσεις μέχρι 1080pΔιάβασα το θέμα επειδή το θεωρώ ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ποιές είναι οι πραγματικές του δυνατότητες.
Παραπάνω γράφτηκε οτι παίζει αρκετά καλά τα DVD.
Τι θα πει αρκετά καλά;
Μπορεί να το προσδιορίσει κάποιος;
Μάλλον θα πρέπει να κανονίσουμε ένα συγκριτικό τεστ DuneHD - Pioneer BDP-LX71 και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... Εκεί θα πρέπει να αποφανθεί ο ... ειδικός (Λάμπρου)Πόσο καλά παίζει τα Blu ray;
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το DUNE HD Center, αλλά επειδή έχει αρκετά χρήματα θα ήθελα να ξέρω πως τα πάει συγκρινόμενο με άλλα Blu ray player .
Είναι εφικτό να γίνει αυτό;
Νομίζω ότι η απάντηση έχει δοθεί, παίζει ότι format παίζουν και τα NMT (μπορεί και κάποια παραπάνω) , παίζει όμως επίσης και DVD,Bluray και κάνει και decode τα DTS & DD σε μέχρι 7.1 κανάλια (ή decode και Pcm passthrough από το HDMI προς την τηλεόραση, οπότε πλέον δεν υπάρχουν"μουγκά" mkv !!!)Στα mkv επίσης πως τα πάει σε σχέση με τα γνωστά NMT;
Επειδή οι περισσότεροι έχουμε ή HTPC ή κάποιο NMT (εγώ έχω το egreat) θα δούμε κάτι καλύτερο;
Μπορεί και να εκπλαγείς....:126:Με λίγα λόγια εγώ θα ήμουν καλυμμένος αν ήταν εφάμιλο με το pioneer BDB-LX71 σε αναπαραγωγή blu ray και DVD.
Μάλλον θα πρέπει να κανονίσουμε ένα συγκριτικό τεστ DuneHD - Pioneer BDP-LX71 και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... Εκεί θα πρέπει να αποφανθεί ο ... ειδικός (Λάμπρου)
Dune HD CenterΕπίσης αν είναι δυνατόν να δώσετε και τις διαστάσεις της συσκευής.
Thomas, εχω δει το Dune μολις για λιγα λεπτα στον Sony VPL-VW80Με λίγα λόγια εγώ θα ήμουν καλυμμένος αν ήταν εφάμιλο με το pioneer BDB-LX71 σε αναπαραγωγή blu ray και DVD.
Για ολους τους υπολοιπους κανονικα, δυο χρονια.Εγγύηση / Service ?