Interconnect Stealth indra

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Interconnect Stealth indra

μηπως του ιδιοκτητη του αρεσαν καλυτερα τα Argento?

Όχι ρε απλά τα Argento είναι in τώρα...:142:

Reaction score
11
Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...

Συμφωνώ και εγώ.

Για αυτό άλλωστε δεν τα έχουν και πολλοί όπως λες.

Την διάθεση ειρωνίας σου δεν καταλαβαίνω...:108:

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Interconnect Stealth indra

Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...
αυτο ειναι μεγαλη αληθεια...
αλλα σε σχεση με το υπολοιπο συστημα τα καλωδια ειναι ψιλα!

Reaction score
140
θα το πω στα εγγλεζικα γιατι αλλιως χαλαει
High end audio is the only field where people shop as if they have to be happy forever with products they are sure to replace in a year and a half.

Reaction score
4
Απάντηση: Interconnect Stealth indra

Και τα ηχεία αναφωνούν:
"Duck you suckers!"(James Coburn from Sergio Leone's film "A Fistfull of Dynamite")

Άραγε ποιά θα ήταν η γνώμη του Βρώμικου Χάρρυ γιά τα παρόντα;
… then you got to ask youself, “do I feel lucky”? Well, do you, punk?

[youtube]maBJzJgYjto[/youtube]
Γράφετε ιστορία !!! :143:

Ελπίζω η μπλόφα του Harry να μην υπονοεί κάτι....:137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276

Γράφετε ιστορία !!!

Ελπίζω η μπλόφα του Harry να μην υπονοεί κάτι....
Βέβαια,στο γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε "A Fistful of Dollars" o ήρωας του Κλιντ Ίστγουντ μιλούσε λιγότερο και δεν υπονοούσε τίποτα.<smiley smiles>

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Interconnect Stealth indra

αυτο, τι ακριβως σημαινει?
το να μπορεις να ξεχωρισεις με σαφηνεια τις αποστασεις μεταξυ των δρωμενων σε βαθος. Να σου δινεται για παραδειγμα η ψευδαισθηση οτι ο ντραμμερ ειναι 2-3 μετρα πισω απο την τραγουδιστρια και μεταξυ τους (κατα βαθος) να ειναι ας πουμε ο κιθαριστας.... Πολλες φορες αυτα που λεμε καλα καλωδια σου δινουν μια πιο 3D αισθηση της σκηνης σε σχεση με τα πιο μετρια...

ειναι σα να χωρισεις το βαθος της σκηνης σε φετες(σε δηλαδη σε διαφορετικα επιπεδα) και να πεις οτι το καθετι το τοποθετεις σε μια απο αυτες . Για αυτο το ειπα layering

Reaction score
4

το να μπορεις να ξεχωρισεις με σαφηνεια τις αποστασεις μεταξυ των δρωμενων σε βαθος. Να σου δινεται για παραδειγμα η ψευδαισθηση οτι ο ντραμμερ ειναι 2-3 μετρα πισω απο την τραγουδιστρια και μεταξυ τους (κατα βαθος) να ειναι ας πουμε ο κιθαριστας....
...
(χωρίς ειρωνεία)
Αν "είναι" ήδη ο ντράμμερ 2-3 μέτρα πίσω από την τραγουδίστρια, τον πάει στα 4-6 μέτρα ;

Reaction score
685

(χωρίς ειρωνεία)
Αν "είναι" ήδη ο ντράμμερ 2-3 μέτρα πίσω από την τραγουδίστρια, τον πάει στα 4-6 μέτρα ;
οχι
αν το κανει τοτε το κανει για εντυπωσιασμο (μη γελας υπαρχουν καλωδια που κανουν αυτο ακριβως που λες για να εντυπωσιαζεσαι...)

Reaction score
685

και φυσικα για να το καταλαβεις ειτε θα πρεπει να στο πει αυτος που εκανε την παραγωγη ειτε να παρεις κανενα απο τα δισκακια της Chesky και να αρχιζεις να παιζεις....

Παντως πρεπει να ξεχωρισουμε τον διαχωρισμο απο την σωστη τοποθετηση. Το πρωτο το ακουμε ευκολα ενω το δευτερο δεν μπορουμε να το επαληθευσουμε....

To Indra παντως (επειδη το εχω δοκιμασει και εγω απο το DAC στον προενισχυτη) σε εντυπωσιαζει ιδιαιτερα με τον διαχωρισμο της πληροφοριας που επιτυγχανει αλλα τωρα εαν τα παντα ακουγονται εκει που πρεπει να ακουγονται δεν εχω ιδεα...

Reaction score
153
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Interconnect Stealth indra

το να μπορεις να ξεχωρισεις με σαφηνεια τις αποστασεις μεταξυ των δρωμενων σε βαθος. Να σου δινεται για παραδειγμα η ψευδαισθηση οτι ο ντραμμερ ειναι 2-3 μετρα πισω απο την τραγουδιστρια και μεταξυ τους (κατα βαθος) να ειναι ας πουμε ο κιθαριστας.... Πολλες φορες αυτα που λεμε καλα καλωδια σου δινουν μια πιο 3D αισθηση της σκηνης σε σχεση με τα πιο μετρια...

ειναι σα να χωρισεις το βαθος της σκηνης σε φετες(σε δηλαδη σε διαφορετικα επιπεδα) και να πεις οτι το καθετι το τοποθετεις σε μια απο αυτες . Για αυτο το ειπα layering
ποια η διαφορα απο το soundstage?

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Interconnect Stealth indra

ποια η διαφορα απο το soundstage?
το soundstage ειναι λιγο πιο γενικο απο αυτο που εννοουσα...

Reaction score
4

....

To Indra παντως (επειδη το εχω δοκιμασει και εγω απο το DAC στον προενισχυτη) σε εντυπωσιαζει ιδιαιτερα με τον διαχωρισμο της πληροφοριας που επιτυγχανει αλλα τωρα εαν τα παντα ακουγονται εκει που πρεπει να ακουγονται δεν εχω ιδεα...
Επηρεάζουν ύψος συχνοτήτων ; (ή είναι αυτό που λένε "φλατ").
Γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να τονίσεις (φέρεις κοντά) κάποιο (συγκεκριμένα) όργανο.

Εσύ πως το έχεις εξηγήσει ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.493
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid