- Reaction score
- 685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Interconnect Stealth indra
εσυ γιατι συγχυστηκες καλε?Να πας στο καλο φιλε μου.
εσυ γιατι συγχυστηκες καλε?Να πας στο καλο φιλε μου.
Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...Eσυ φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα. Για πες μας.:126:
μηπως του ιδιοκτητη του αρεσαν καλυτερα τα Argento?
Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...
αυτο ειναι μεγαλη αληθεια...Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...
και τα Stealth και τα Stealth!!Όχι ρε απλά τα Argento είναι in τώρα...:142:
Καθολου ειρωνια.Συμφωνώ και εγώ.
Για αυτό άλλωστε δεν τα έχουν και πολλοί όπως λες.
Την διάθεση ειρωνίας σου δεν καταλαβαίνω...:108:
Και τα ηχεία αναφωνούν:
"Duck you suckers!"(James Coburn from Sergio Leone's film "A Fistfull of Dynamite")
Άραγε ποιά θα ήταν η γνώμη του Βρώμικου Χάρρυ γιά τα παρόντα;
Γράφετε ιστορία !!! :143:… then you got to ask youself, “do I feel lucky”? Well, do you, punk?
[youtube]maBJzJgYjto[/youtube]
Βέβαια,στο γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε "A Fistful of Dollars" o ήρωας του Κλιντ Ίστγουντ μιλούσε λιγότερο και δεν υπονοούσε τίποτα.<smiley smiles>Γράφετε ιστορία !!!
Ελπίζω η μπλόφα του Harry να μην υπονοεί κάτι....
STEVE HOFFMAN systems.Steve Hoffman:δεν το κανω για μενα για την φουκαριαρα την μανα μου.
καλυτερο layering
το να μπορεις να ξεχωρισεις με σαφηνεια τις αποστασεις μεταξυ των δρωμενων σε βαθος. Να σου δινεται για παραδειγμα η ψευδαισθηση οτι ο ντραμμερ ειναι 2-3 μετρα πισω απο την τραγουδιστρια και μεταξυ τους (κατα βαθος) να ειναι ας πουμε ο κιθαριστας.... Πολλες φορες αυτα που λεμε καλα καλωδια σου δινουν μια πιο 3D αισθηση της σκηνης σε σχεση με τα πιο μετρια...αυτο, τι ακριβως σημαινει?
(χωρίς ειρωνεία)το να μπορεις να ξεχωρισεις με σαφηνεια τις αποστασεις μεταξυ των δρωμενων σε βαθος. Να σου δινεται για παραδειγμα η ψευδαισθηση οτι ο ντραμμερ ειναι 2-3 μετρα πισω απο την τραγουδιστρια και μεταξυ τους (κατα βαθος) να ειναι ας πουμε ο κιθαριστας....
...
οχι(χωρίς ειρωνεία)
Αν "είναι" ήδη ο ντράμμερ 2-3 μέτρα πίσω από την τραγουδίστρια, τον πάει στα 4-6 μέτρα ;
ποια η διαφορα απο το soundstage?το να μπορεις να ξεχωρισεις με σαφηνεια τις αποστασεις μεταξυ των δρωμενων σε βαθος. Να σου δινεται για παραδειγμα η ψευδαισθηση οτι ο ντραμμερ ειναι 2-3 μετρα πισω απο την τραγουδιστρια και μεταξυ τους (κατα βαθος) να ειναι ας πουμε ο κιθαριστας.... Πολλες φορες αυτα που λεμε καλα καλωδια σου δινουν μια πιο 3D αισθηση της σκηνης σε σχεση με τα πιο μετρια...
ειναι σα να χωρισεις το βαθος της σκηνης σε φετες(σε δηλαδη σε διαφορετικα επιπεδα) και να πεις οτι το καθετι το τοποθετεις σε μια απο αυτες . Για αυτο το ειπα layering
το soundstage ειναι λιγο πιο γενικο απο αυτο που εννοουσα...ποια η διαφορα απο το soundstage?
Επηρεάζουν ύψος συχνοτήτων ; (ή είναι αυτό που λένε "φλατ").....
To Indra παντως (επειδη το εχω δοκιμασει και εγω απο το DAC στον προενισχυτη) σε εντυπωσιαζει ιδιαιτερα με τον διαχωρισμο της πληροφοριας που επιτυγχανει αλλα τωρα εαν τα παντα ακουγονται εκει που πρεπει να ακουγονται δεν εχω ιδεα...