Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
13
Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Κι εμένα η πρώτη μου μετατροπή ήταν σχεδόν όπως του Johnny. Επειδή όμως δεν εμπιστεύομαι ότι το σασί είναι σωστά γειωμένο....
Απλά για ενημέρωση : τη γείωση την έχω δοκιμάσει με πολύμετρο οπότε δεν τίθεται θέμα (και ήδη δουλεύει σαν "βράχος" πάνω από 2 μήνες!).

Reaction score
13

Αν σε καλύπτουν αυτά που υποστηρίζει σίγουρα ναι. Να φανταστείς ότι πριν από 3 μήνες το αγόρασα 220 ευρώ!

Reaction score
1
Καλημέρα σε ολους του κατόχους του παγωμένου κουτιου ;) Να ρωτήσω ξερετε στα σίγουρα ποιος wifi adapter Draft N δουλεύει με το κουτακι μας?

Κατι τελευταιο ξερει κανεις κάποιο τρόπο να γινεται shutdown με το remote control?

αυτα τα λιγα, ευχαριστώ!

Reaction score
0

Καλλώς τον....tp link wn821n...αυτο εχω εγω και δουλευει θαυμασια..λιγες ρυθμισεις απτο icybox και δουλευει..shutdown δεν νομιζω να γινεται με αυτο το firmware..ειναι απτα κυριοτερα προβληματα του..ποτε δεν ξέρεις βεβαια τι θα βγαλουν..

Reaction score
0

πατησα κατα λαθος κλειδωμα ρυθμησεων και δεν βρισκω πωσ το αλλαζω..εχει κανα restore default?
επισης διαβασα οτι ειναι θεμα χρονου λογω νομικων θεματων να υποστηριξει dts με το καινουριο firmware.. :)

Reaction score
0

ευχαριστω...το εφτιαξα γρηγορα τελικα,και με την τοποθετηση ανεμιστηρα απανω απο τον δισκο λειτουργει αψογα!!!

Reaction score
1
Καλησπερα σε όλους.....

μια ερώτηση: υπαρχει τρόπος να αλλαχθεί το default size και position των υποτίτλων....πχ ειναι 28(size) και 20(position). και θα ήθελα να ειναι 30 και 0.

Φαντάζομαι ότι κάπου στο linuxoeides λειτουργικό υπάρχει κάποιο initialization αρχειο....το οποίο ισως με κάποιο τροπο να κανουμε edti....απλά επειδη δεν εχω ιδέα απο linux....

αυτά....

Reaction score
2
Καλησπερα σε όλους.....

μια ερώτηση: υπαρχει τρόπος να αλλαχθεί το default size και position των υποτίτλων....πχ ειναι 28(size) και 20(position). και θα ήθελα να ειναι 30 και 0.

Φαντάζομαι ότι κάπου στο linuxoeides λειτουργικό υπάρχει κάποιο initialization αρχειο....το οποίο ισως με κάποιο τροπο να κανουμε edti....απλά επειδη δεν εχω ιδέα απο linux....

αυτά....
Είναι ρύθμιση που υπάρχει στο firmware.
Αν μπορείς να επεξεργαστείς το firmware τότε μπορείς και να το αλλάξεις.

Reaction score
1
Μεγιες το firmware...για τσεκαρετε....οχι ομως και πολλα πραγματα....

Reaction score
13

Μπορείς να δώσεις link διότι στο γερμανικό είναι (μάλλον) το παλιό

Reaction score
1
setup--maintenance--check for firmware updates....εννοειται να ειναι στο internet το κουτακι.

Reaction score
2
setup--maintenance--check for firmware updates....εννοειται να ειναι στο internet το κουτακι.
Συγνώμη αλλά έχω το Egreat και δεν γνωρίζω!
Το Icy box κάνει firmware update μέσω internet όπως το popcornhour;

Γιατί το δικό μας δεν....

Reaction score
1
ναι κανει online update....δεν γνωριζω τι γινεται με τα άλλα κουτάκια αλλά βολεύει.

Reaction score
1
Αυτη ειναι η απάντηση που μου εδωσε η Raidsonic σε email που τους εστειλα σχετικα με την υποστηριξη DTS downmix

from
Andre Süßmuth <[email protected]>to
"[email protected]" <[email protected]>
date
Tue, Jun 9, 2009 at 3:30 PMsubject
IB-MP309 dtsImages from this sender are always displayed. Don't display from now on.
hide details Jun 9 (9 days ago)
Reply

Guten Tag,

DTS is currently not supported. License Terms are still things to clarify. Then, a new firmware is released to provide support for DTS

Mit freundlichen Grüßen // Best regards
Hr. Süßmuth (Support-Team)
*** Viele Antworten auf Ihre Fragen rund um unsere Produkte finden Sie in unseren FAQ-Bereich auf unserer Homepage unter www.raidsonic.de
Please visit our web-page http://www.raidsonic.de where you can find lot of answers to our products.
Bitte senden Sie immer das vollständige eMail als Antwort. Please send us every time the complete eMail in your answer.

RaidSonic Technology GmbH
Kurt-Fischer-Str. 50
22926 Ahrensburg
Germanyg

Θα προτεινα να τους βομβαρδιζαμε με email σχετικα με την υποστηριξη του εν λόγω feature μπας και δουν οτι ο κοσμος ψοφαει για την συγκεκριμενη λειτουργια...Να τους πιεσουμε λιγουλακι....

Reaction score
27
εχω μια πληροφορια οτι σε 3 βδομαδες θα βγει το firmware για DTS downmix...
:107:

Αυτη ειναι η απάντηση που μου εδωσε η Raidsonic σε email που τους εστειλα σχετικα με την υποστηριξη DTS downmix

from
Andre Süßmuth <[email protected]>to
"[email protected]" <[email protected]>
date
Tue, Jun 9, 2009 at 3:30 PMsubject
IB-MP309 dtsImages from this sender are always displayed. Don't display from now on.
hide details Jun 9 (9 days ago)
Reply

Guten Tag,

DTS is currently not supported. License Terms are still things to clarify. Then, a new firmware is released to provide support for DTS

Mit freundlichen Grüßen // Best regards
Hr. Süßmuth (Support-Team)
*** Viele Antworten auf Ihre Fragen rund um unsere Produkte finden Sie in unseren FAQ-Bereich auf unserer Homepage unter www.raidsonic.de
Please visit our web-page http://www.raidsonic.de where you can find lot of answers to our products.
Bitte senden Sie immer das vollständige eMail als Antwort. Please send us every time the complete eMail in your answer.

RaidSonic Technology GmbH
Kurt-Fischer-Str. 50
22926 Ahrensburg
Germanyg

Θα προτεινα να τους βομβαρδιζαμε με email σχετικα με την υποστηριξη του εν λόγω feature μπας και δουν οτι ο κοσμος ψοφαει για την συγκεκριμενη λειτουργια...Να τους πιεσουμε λιγουλακι....

Reaction score
1
Καλησπέρα,

Να ρωτησω οποιον κατοχο, αν το συγκεκριμενο μπορει να δωσει full screen σε wide screen
(οταν λεμε full screen εννοουμε fit to screen χωρις τα μαυρα κενα πανω κατω!).

Το WD δεν το κανει δυστυχως και δεν υπαρχει και καποια λειτουργεια.

Ευχαριστω

minas

Πισιά
Reaction score
4.180

Το έχω δοκιμάσει στο icybox και σε ένα egreat M34 και δουλεύει μια χαρά. Παρ΄ όλα αυτά προτιμώ να ελέγχω το aspect από την τηλεόραση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.662
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44