Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
δηλαδή πρέπει να αφήσω το HDMI μόνο για την εικόνα και τον ήχο να τον περνάω μόνο απο την οπτική? τρέχω να πάρω καλώδιο τότε :) ευχαριστώ
Περιμένουμε εντυπώσεις και συναισθήματα :102:

Reaction score
0
Γιατι συμβαινει αυτό ρε παλικάρια ; Δεν θα έπρεπε το WD TV να περναει μεσω της HDMI και εικονα και τον 5.1 ήχο ;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

μια ερώτηση ρε παιδια....κάτι που δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα μιας και είχα μόνο 2 ηχεία....τώρα που συμπλήρωσα όμως όλο το 5.1 και πέρίμενα να το ευχαριστηθώ περισότερο...απογοητεύτικα....
δεν είχα προσέξει καλά? δεν είχα καταλάβει καλα? δεν ξέρω...ο ήχος που περνάει στον ενισχυτή με το HDMI ειναι μόνο δικάναλος?
εβαλα καμια 10αρια ταινίες mkv 720 και 1080 με 5.1 ήχο DTS, AC-3 και στον ενισχυτή μου παίζει μόνο Left και Right και το subwoofer...
δεν έχω καν δοκιμάσει άλλη σύνδεση...το WDTV στέλνει μέσω HDMI και εικόνα και ήχο στον HARMAN KARDON 255 αλλά μπροστά μου λέει μόνο 2 CHANNEL STEREO.
έψαξα ρυθμίσεις στον ενισχυτή και ενεργά έχει μόνο 2 κανάλια... τα αλλά δεν με αφήνει να τα επιλέξω...
δοκιμασα και με ενα απλό dvdrip ταινίας 5.1 και εκεί πάλι 2 κανάλια ενώ η ιδια ταινία σε ενα dvd player με usb υποδοχή για το stick με την ταινία και σύνδεση με τον 255 με HDMI παίζει 5.1 κανονικα.

υπάρχει άλλος τρόπος απο τα 720-1080 και όχι μόνο να βγάζουμε απο το WDTV τον 5.1 ήχο στον ενισχυτή?
λέτε να μου έχει ξεφύγει και καμια ρύθμιση?
όχι δεν έίναι απαραίτητο να συνδέσεις και την οπτική.Εχω και εγώ τον ίδιο ενισχυτή.
1.Άναψε το WD και βάλε μια ταινία
2 .Πατας στον 255 surround modes 7 channel και μετα best mode
3.κλείσε τον 255 απο το control και μετά αναψέ τον παλι.
Λογικά θα βρει μέσω HDMI τον ήχο αυτόματα

εννοείται ότι πρέπει να κάνεις και αυτά που λεει ο φίλος jimRL

Reaction score
0
........Γιατι συμβαινει αυτό ρε παλικάρια ; Δεν θα έπρεπε το WD TV να περναει μεσω της HDMI και εικονα και τον 5.1 ήχο ;.......

αφου το HDMI το συνδεεις με τη T.V. και οχι με τον ενισχυτη για να παρεις
ηχο 5.1.

Reaction score
7
Ρε παιδιά κατεβασα ένα ολόκληρο Bluray Terminator 2 και πήρα από μέσα το μεγαλύτερο m2ts αρχείο, το έβαλα αυτούσιο μέσα στο WD HD TV για να παίξει, και ενώ παίζει για 2 λεπτά, μετά κολλάει η ταινία και μαζί κολλάει και όλο το μηχάνημα και πρέπει να βγάλω την πρίζα για να ξεκολλήσει! Το δοκίμασα και με το 1.01.02 firmware αλλά και με το 1.02.08...

Τί πρέπει να κάνω για να παίξει σωστά? Πρέπει να του κάνω καμιά μετατροπή?

Reaction score
0
...Βγηκε το νεο firmware με DTS downmix (ηχος DTS απο την HDMI στην TV)....για το Μ34Α EGREAT

εμεις που εχουμε το WDTV ακομα περιμενουμε καινουργιο firmware για τη σωστη απεικονιση των ελληνικων υποτιτλων(για DTS downmix δεν το συζηταμε).

ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ??????????

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Συνδεοντας το WD μεσω hdmi στον ενισχυτη μου και απο εκει στον προβολεα, αναβοσβηνει η ενδειξη "hdmi", που σημαινει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη λογω hdcp (προστασια περιεχομενου).
Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο και ποια η λυση; Βεβαια συνδεοντας το απ΄ευθειας στον προβολεα δεν εχει προβλημα, αλλα στο σπιτι λογω διαρυθμισης πρεπει να παει μεσω του ενισχυτη.

Reaction score
4.909

Συνδεοντας το WD μεσω hdmi στον ενισχυτη μου και απο εκει στον προβολεα, αναβοσβηνει η ενδειξη "hdmi", που σημαινει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη λογω hdcp (προστασια περιεχομενου).
Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο και ποια η λυση; Βεβαια συνδεοντας το απ΄ευθειας στον προβολεα δεν εχει προβλημα, αλλα στο σπιτι λογω διαρυθμισης πρεπει να παει μεσω του ενισχυτη.
Μήπως έχεις Denon?
Ακριβως το ίδιο ειχα πάθει με ένα (δανεικό) λαπτοπ sony vaio blu ray, απο τον ενισχυτή μου δεν περνούσε το σήμα, ενω απ ευθείας στον προβολέα όλα ήταν ΟΚ
Στο dvico-tvix 4100 πάντως που έχω, κανενα προβλημα με το hdmi και τον ίδιο ενισχυτή

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μήπως έχεις Denon?
Ακριβως το ίδιο ειχα πάθει με ένα (δανεικό) λαπτοπ sony vaio blu ray, απο τον ενισχυτή μου δεν περνούσε το σήμα, ενω απ ευθείας στον προβολέα όλα ήταν ΟΚ
Στο dvico-tvix 4100 πάντως που έχω, κανενα προβλημα με το hdmi και τον ίδιο ενισχυτή
Οχι Φιλιπ, Pioneer τριετιας και αναφερει σχετικα με αυτο το προβλημα οπως τα γραφω.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.

Σορρυ αν εχει ξαναερωτηθει αλλα εχω μεινει πισω κατα 60+σελιδες στο θρεντ αλλα και στου firmware..Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πως σε φασεις που οι ηθοποιοι μιλουν γρηγορα (οι διαλογοι ειναι απανωτοι), οι αντιστοιχοι υποτιτλοι καθυστερουν να βγουν κι οταν βγαινουν (παντα ομως βγαινουν), θα βγουν για κλασμα του δευτερολπετου, ουτε μισο δλδ..

Το εχω παρατηρησει σε επεισοδια grey's anatomy και στη ταινια 27 dresses ως τωρα. Ειναι καραμπινατο κι οποιος δε ξερει αγγλικα εχει προβλημα παρακολουθησης..

Μιλαμε για avi με εξωτερικους υποτιτλους srt τσεκαρισμενα συγχρονισμενους ομως..Οτι προβληματικο εχει τσεκαριστει στο κομπιουτερ και παιζει κανονικα, βγαινουν και φευγουν μεν γρηγορα αλλα στη ταχυτητα των διαλογων.. Firmware εχω το πιο προσφατο..

Ξερει κανεις κατι, εχει ξανασυναντηθει αυτο;

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.

Σορρυ αν εχει ξαναερωτηθει αλλα εχω μεινει πισω κατα 60+σελιδες στο θρεντ αλλα και στου firmware..Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πως σε φασεις που οι ηθοποιοι μιλουν γρηγορα (οι διαλογοι ειναι απανωτοι), οι αντιστοιχοι υποτιτλοι καθυστερουν να βγουν κι οταν βγαινουν (παντα ομως βγαινουν), θα βγουν για κλασμα του δευτερολπετου, ουτε μισο δλδ..

Το εχω παρατηρησει σε επεισοδια grey's anatomy και στη ταινια 27 dresses ως τωρα. Ειναι καραμπινατο κι οποιος δε ξερει αγγλικα εχει προβλημα παρακολουθησης..

Μιλαμε για avi με εξωτερικους υποτιτλους srt τσεκαρισμενα συγχρονισμενους ομως..Οτι προβληματικο εχει τσεκαριστει στο κομπιουτερ και παιζει κανονικα, βγαινουν και φευγουν μεν γρηγορα αλλα στη ταχυτητα των διαλογων.. Firmware εχω το πιο προσφατο..

Ξερει κανεις κατι, εχει ξανασυναντηθει αυτο;
Εχουν χυθεί ποταμοί δακρύων και σχολίων γι αυτό φίλε μου. Εχεις 3 λύσεις

1) Γυρνας στο αρχικό firmware 1.01.02
2) Βάζεις το 1.01.02GR που ψάχνοντας θα το βρεις εδώ μέσα απλά για να σου διορθώσει το "Ά"
3) Κρατάς αυτό που έχεις και με το text2vobsub (http://rapidshare.com/files/133648927/_.SRT__-___.IDX-.SUB_.rar
) μετατρέπεις τουε .srt υπότιτλους σε isx/sub. και όλα μέλι γάλα.

Reaction score
51

Καλησπερα.
Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.
Δοκιμαζω αρχειο m2ts με greek sub αλλα δεν τον διαβαζει.Το αρχειο ειναι κομενο ανα 4 γιγα επειδη βαζω το σκληρο και σε ps3.
Tο κοβω στο tsmuxer,βαζω και τους υποτιτλους εκει.Εννοειται πως υπαρχουν μεσα στο αρχειο.Μηπως πρεπει να ειναι εξωτερικοι? η φταιει πως κοβω το αρχειο? Στο pc παντως δεν συγχρονιζουν που δοκιμασα.Επισης,στη αρχικη μορφη του αρχειου που ηταν mkv,ηταν ολα οκ.
Ευχαριστω.

Reaction score
51

To βρηκα μαλλον.
Δεν πρεπει να αφαιρεσω τους αλλους υποτιτλους που ηδη προυπαρχουν.Τι μπερδεματα ειναι αυτα:108::108:

Reaction score
0

Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!

Reaction score
51

Πολυς ντορος για το τιποτε τελικα.
καρακινεζικο τα παιζει ολα και παντου!!! τριχες.Αντε καμια ματροσκαγια κι αυτη ψαχνεις να μαζευεις το α απο εδω, και το θ απο εκει.
Την αναπαραγωγη που κανει το ps3 στα m2ts δεν προκειται να την κανει το wd ουτε στον υπνο του!
Οσο για subtitles στα παραπανω αρχεια,το ξεχασα ηδη.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!
Αυτές οι τελίτσες φεύγουν αν πατήσεις το κουμπί των επιλογών ενώ βλέπεις κάποια ταινία και το ξαναπατήσεις ώστε να φύγει η πάνω μπάρα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως χρειάζεται να το κάνεις αυτό κάποια στιγμή που δεν υπάρχουν υπότιτλοι στην οθόνη.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με συγχρονισμό υποτίτλων με το ίδιο firmware.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis