- Reaction score
- 0
Περιμένουμε εντυπώσεις και συναισθήματα :102:δηλαδή πρέπει να αφήσω το HDMI μόνο για την εικόνα και τον ήχο να τον περνάω μόνο απο την οπτική? τρέχω να πάρω καλώδιο τότεευχαριστώ
Περιμένουμε εντυπώσεις και συναισθήματα :102:δηλαδή πρέπει να αφήσω το HDMI μόνο για την εικόνα και τον ήχο να τον περνάω μόνο απο την οπτική? τρέχω να πάρω καλώδιο τότεευχαριστώ
όχι δεν έίναι απαραίτητο να συνδέσεις και την οπτική.Εχω και εγώ τον ίδιο ενισχυτή.μια ερώτηση ρε παιδια....κάτι που δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα μιας και είχα μόνο 2 ηχεία....τώρα που συμπλήρωσα όμως όλο το 5.1 και πέρίμενα να το ευχαριστηθώ περισότερο...απογοητεύτικα....
δεν είχα προσέξει καλά? δεν είχα καταλάβει καλα? δεν ξέρω...ο ήχος που περνάει στον ενισχυτή με το HDMI ειναι μόνο δικάναλος?
εβαλα καμια 10αρια ταινίες mkv 720 και 1080 με 5.1 ήχο DTS, AC-3 και στον ενισχυτή μου παίζει μόνο Left και Right και το subwoofer...
δεν έχω καν δοκιμάσει άλλη σύνδεση...το WDTV στέλνει μέσω HDMI και εικόνα και ήχο στον HARMAN KARDON 255 αλλά μπροστά μου λέει μόνο 2 CHANNEL STEREO.
έψαξα ρυθμίσεις στον ενισχυτή και ενεργά έχει μόνο 2 κανάλια... τα αλλά δεν με αφήνει να τα επιλέξω...
δοκιμασα και με ενα απλό dvdrip ταινίας 5.1 και εκεί πάλι 2 κανάλια ενώ η ιδια ταινία σε ενα dvd player με usb υποδοχή για το stick με την ταινία και σύνδεση με τον 255 με HDMI παίζει 5.1 κανονικα.
υπάρχει άλλος τρόπος απο τα 720-1080 και όχι μόνο να βγάζουμε απο το WDTV τον 5.1 ήχο στον ενισχυτή?
λέτε να μου έχει ξεφύγει και καμια ρύθμιση?
Μήπως έχεις Denon?Συνδεοντας το WD μεσω hdmi στον ενισχυτη μου και απο εκει στον προβολεα, αναβοσβηνει η ενδειξη "hdmi", που σημαινει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη λογω hdcp (προστασια περιεχομενου).
Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο και ποια η λυση; Βεβαια συνδεοντας το απ΄ευθειας στον προβολεα δεν εχει προβλημα, αλλα στο σπιτι λογω διαρυθμισης πρεπει να παει μεσω του ενισχυτη.
Οχι Φιλιπ, Pioneer τριετιας και αναφερει σχετικα με αυτο το προβλημα οπως τα γραφω.Μήπως έχεις Denon?
Ακριβως το ίδιο ειχα πάθει με ένα (δανεικό) λαπτοπ sony vaio blu ray, απο τον ενισχυτή μου δεν περνούσε το σήμα, ενω απ ευθείας στον προβολέα όλα ήταν ΟΚ
Στο dvico-tvix 4100 πάντως που έχω, κανενα προβλημα με το hdmi και τον ίδιο ενισχυτή
Εχουν χυθεί ποταμοί δακρύων και σχολίων γι αυτό φίλε μου. Εχεις 3 λύσειςΚαλησπερα σε ολους.
Σορρυ αν εχει ξαναερωτηθει αλλα εχω μεινει πισω κατα 60+σελιδες στο θρεντ αλλα και στου firmware..Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πως σε φασεις που οι ηθοποιοι μιλουν γρηγορα (οι διαλογοι ειναι απανωτοι), οι αντιστοιχοι υποτιτλοι καθυστερουν να βγουν κι οταν βγαινουν (παντα ομως βγαινουν), θα βγουν για κλασμα του δευτερολπετου, ουτε μισο δλδ..
Το εχω παρατηρησει σε επεισοδια grey's anatomy και στη ταινια 27 dresses ως τωρα. Ειναι καραμπινατο κι οποιος δε ξερει αγγλικα εχει προβλημα παρακολουθησης..
Μιλαμε για avi με εξωτερικους υποτιτλους srt τσεκαρισμενα συγχρονισμενους ομως..Οτι προβληματικο εχει τσεκαριστει στο κομπιουτερ και παιζει κανονικα, βγαινουν και φευγουν μεν γρηγορα αλλα στη ταχυτητα των διαλογων.. Firmware εχω το πιο προσφατο..
Ξερει κανεις κατι, εχει ξανασυναντηθει αυτο;
Το ανέβασα εδώ για όποιον δεν το έχει....http://rapidshare.com/files/245115701/WDTV_FW_1_01_02.zip.htmlΕχει κανεις link για το 1.01.02 firmware? Εχω φαει το net αλλα δεν το βρίσκω πουθενα!
Αυτές οι τελίτσες φεύγουν αν πατήσεις το κουμπί των επιλογών ενώ βλέπεις κάποια ταινία και το ξαναπατήσεις ώστε να φύγει η πάνω μπάρα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως χρειάζεται να το κάνεις αυτό κάποια στιγμή που δεν υπάρχουν υπότιτλοι στην οθόνη.Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!