Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

χιλια συγνωμη για το μνμ μου αλλα ζητω εμπρακτα τι βοηθεια καποιου .μενω στο αιγαλεω και ψαχνω καποιον απο εδω κοντα ωστε να συναντηθουμε και να μου λυση το προβλημα.οτι και αν εκανα δεν μπορω να δω ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους,μονο ενσωματωμενους.εαν υπαρχει καποιος θα το εκτιμουσα.ειναι κριμα να καθομαι να ενσωματωνω σε ολα τα επεισοδεια απο σειρες που εχω. και παλι χιλια συγνωμη.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Την αναπαραγωγη που κανει το ps3 στα m2ts δεν προκειται να την κανει το wd ουτε στον υπνο του!
Οσο για subtitles στα παραπανω αρχεια,το ξεχασα ηδη.
Μονο .srt υποτιτλοι για τα m2ts υποστηριζονται.
Οι ενσωματωμενοι οχι...

Για το PS3 συμφωνω, η εικονα του στα blu-ray ειναι καλυτερη και απο πολλα blu-ray player λογω του συστηματος γραφικων του...

Reaction score
2

Ελπίζω να μην έχει απαντηθεί ήδη, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όταν το κλείνω (με το power) και πάω να το ανοίξω την επόμενη μέρα ΔΕΝ ανοίγει! Πρέπει να βγάλω το καλώδιο του ρεύματος, να βγάλω το καλώδιο USB από το δίσκο, να το αφήσω να κρυώσει (γιατί για κάποιο λόγο καίει) και μετά αν το χαϊδέψω και λιγάκι θα ανάψει όταν του βάλω το καλώδιο ρεύματος. Μετά βάζω και αυτό του δίσκου και όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς τίποτα;

Reaction score
0
Παιδιά έχω την εντύπωση ότι η WD επίτέλους διόρθωσε το πρόβλημα. Μετά το post του φίλου furious99 : http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64732&page=37 κατέβασα το prerelease firmware και το δοκίμασα!!! ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ !!! Αφού είχα την εντύπωση ότι ακόμα και η ποιότητα της εικόνας έχει βελτιωθεί !!! Βάλτε το άφοβα!!!

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μονο .srt υποτιτλοι για τα m2ts υποστηριζονται.
Οι ενσωματωμενοι οχι...

Για το PS3 συμφωνω, η εικονα του στα blu-ray ειναι καλυτερη και απο πολλα blu-ray player λογω του συστηματος γραφικων του...
str ναι.κομμενο το αρχειο m2ts και μεσα οι υποτιτλοι.Αλλα γιοκ :108:
Φταιει μηπως το κοψιμο?

Reaction score
51

Ελπίζω να μην έχει απαντηθεί ήδη, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όταν το κλείνω (με το power) και πάω να το ανοίξω την επόμενη μέρα ΔΕΝ ανοίγει! Πρέπει να βγάλω το καλώδιο του ρεύματος, να βγάλω το καλώδιο USB από το δίσκο, να το αφήσω να κρυώσει (γιατί για κάποιο λόγο καίει) και μετά αν το χαϊδέψω και λιγάκι θα ανάψει όταν του βάλω το καλώδιο ρεύματος. Μετά βάζω και αυτό του δίσκου και όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς τίποτα;
Κοιτα εκει λεω εγω μην παρουμε καμια φωτια στον πατο με δαυτα!! :138:
Και μεινουμε με τα καλωδια στο χερι!! (για να μην πω τιποτε αλλο):142:
Εγω παντως κατεβαζω γενικο!!:138:

Reaction score
0

Εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να κλείνω τον δίσκο από το κουμπί του. Ποιο f/w έχεις;

Reaction score
51

Με το dts παντως μετατρεπω σε ac3 /320/48000/ me to AoA Audio Extractor.
Ειναι γρηγορο.
Αν ξερει καποιος κατι αλλο καλυτερο ως προς το αποτελεσμα ας πει αν εχει την καλοσυνη..
Απλα μην μπλεξουμε ομως με BeSweet κ tranzcode,γιατι τρωμε ωρες.

Reaction score
2

Εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να κλείνω τον δίσκο από το κουμπί του. Ποιο f/w έχεις;
Έχω το αρχικό (δε το έχω αλλάξει αφού κυρίως παίζει παιδικές ταινίες στο παιδικό δωμάτιο). Ο δίσκος που χρησιμοποιώ είναι ένας 100άρης 2.5" ΑΤΑ σε θήκη της Transcend που δεν έχει κουμπί power on/off. Μήπως θα πρέπει να του βγάζω το καλώδιο από πίσω;

Reaction score
0
Εχω μια απορια οι φωτογραφιες προβαλλονται σε κανονικη αναλυση η με upscaling? Βαζω φωτογραφιες στο WD, αλλα φαινονται οπως και στο dvd το philps που κανει απλα upscaling.Καμμια σχεση με το πως φαινονται στο PC.Χαλια.Γιατι ετσι?

Reaction score
0

Έχω το αρχικό (δε το έχω αλλάξει αφού κυρίως παίζει παιδικές ταινίες στο παιδικό δωμάτιο). Ο δίσκος που χρησιμοποιώ είναι ένας 100άρης 2.5" ΑΤΑ σε θήκη της Transcend που δεν έχει κουμπί power on/off. Μήπως θα πρέπει να του βγάζω το καλώδιο από πίσω;

Το αρχικό δεν λέει και πολλά. Πότε το πήρες; Έχει το 1.01.02 ή το 1.01.00; Anyway, δοκίμασε το καινούργιο f/w 1.02.10. Ίσως το spin down που κάνει εδώ και αρκετά pre releases να σε βοηθάει.

Reaction score
2

Το αρχικό δεν λέει και πολλά. Πότε το πήρες; Έχει το 1.01.02 ή το 1.01.00; Anyway, δοκίμασε το καινούργιο f/w 1.02.10. Ίσως το spin down που κάνει εδώ και αρκετά pre releases να σε βοηθάει.
Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.

Reaction score
51
Mia ερωτηση αν ξερει κανεις.
Που θα πρεπει να ειναι στις ρυθμισεις? στα 1080p 50hz, 60, η στο auto καλυτερα? ξερει κανεισ κατι γι αυτο?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Mia ερωτηση αν ξερει κανεις.
Που θα πρεπει να ειναι στις ρυθμισεις? στα 1080p 50hz, 60, η στο auto καλυτερα? ξερει κανεισ κατι γι αυτο?
Να προσθέσω στην ερώτηση (για να μην ξανακάνω την ίδια ερώτηση) και τα 24Hz. Ποιο από τα 3 είναι καλύτερο; Γιατί τόσος ντόρος με τα 24 όταν η λογική λέει ότι όσο περισσότερα τόσο καλύτερα;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Να προσθέσω στην ερώτηση (για να μην ξανακάνω την ίδια ερώτηση) και τα 24Hz. Ποιο από τα 3 είναι καλύτερο; Γιατί τόσος ντόρος με τα 24 όταν η λογική λέει ότι όσο περισσότερα τόσο καλύτερα;
Τα 24 δεν είναι Hz, είναι fps και θεωρητικά σε αυτήν την κίνηση έχει γυριστεί η ταινία οπότε είναι και πιο φυσική (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος). Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά αλλά θα το χρησιμοποιώ όποτε μπορώ τώρα με το καινούργιο firmware, μιας και με τα πρώτα δε δούλευε.

Reaction score
0

Σε γενικές γραμμές και εφόσον η τηλεόραση εχει 24 ειναι καλυτερα να εχεις το 24 επιλεγμενο.

Μπορεις βεβαια να ελέγχεις και το αρχειο σου τι τυπος ειναι βεβαια με το MediaInfo και να επιλεγεις παντα το σωστο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

@BillyVan:Πως θα μπορούσα να έχω την WDLxTV, τη "δικιά σου", πάνω στη 1.02.10 της WD? Ζητάω τ' ανέφικτα;

Reaction score
51
Επανερχομαι.
Αρχεια m2ts με υποτιτλους τους βλεπει η οχι?
str η sub?
Ενσωματωμενους με tsmuxer mkv2vob η multiavchd η χυμα στο φακελο ???
Αν ξερει καποιος σιγουρα ας πει.Παντως εμενα δεν τα βλεπει..Με str τουλαχιστον...
Δεν ξερω με sub ακομη θα δοκιμασω σε λιγακι.
Υποπτευομαι πως φταει το αρχειο που κοβεται στα 4γ.Σε ps3 ομως με multiavchd και κομμενο το αρχειο τους διαβαζει.Εννοειται με στανταρ αναλυση.Μ αυτο εδω τι γινεται?.....

Reaction score
0

Παιδιαα μια βοηθεια χθες πηρα εναν εξωτερικο δισκο 3.5 με δικη του τροφοδοσια western digital elements 1 terra....τον συνδεσα στο υπολογιστη τον ειδε και μολις πηγα να του βαλω μια ταινια mkv 007 quantum of solace που ηταν μεγαλυτερη απο 4 γιγα μου εβγαλε το μηνυμα ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να μπει λογου μεγεθους...διαβαζοντας παλιοτερες σελιδες και απο τα 2 forum εμαθα οτι επρεπε να του κανω format se file system ntfs...απο εχθες περιπου στις 23.30 μεχρι και τωρα ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....τι γινεται ρε παιδια τοσες ωρες χρειαζετε? η μπαρα που ενημερωνει που βρισκεται το format einai τωρα στο περιπου 70-75%...ααα επισης να σας πω οτι οποιος θελει για πρωινο αυγα να ερθει και να τα τοποθετησει πανω στον εξωτερικο δισκο.......ΚΑΙΕΙ!!!!..βοηθεια παιδια......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

@BillyVan:Πως θα μπορούσα να έχω την WDLxTV, τη "δικιά σου", πάνω στη 1.02.10 της WD? Ζητάω τ' ανέφικτα;
Ελα ντε και εγώ αυτο θελω :103: :103: :103:

Το θέμα ειναι οτι ο B-RAD ειναι εδω και καιρο σε διακοπές και δεν

εμπιστευομαι πολλους στο θεμα του < modarismatos > του firmware.

Εχω κανει τις απαραιτητες ενέργειες παντως γιατι θελω να εχω δυκτιο ενσυρματο αλλα και ασύρματο , τα καλούδια με τα ποστερ , τον καιρο , τα feeds και ενα σωρο αλλα...ολα τα θελουμε ρε γμτ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis