- Reaction score
- 140
Α και που είστε βινυλιο και στο αυτοκίνητο όχι μόνο στο σπίτι

Φαντάζεσαι ότι και τα τούβλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα;Πες πως είμαι ένα από αυτα,σχεδιασμένο με χιούμορ,όμως.Ναι βρε παιδί μου αλλά, πιστεύω υπάρχουν αλλά φόρα με περισσότερο... φιλοσοφικο προσανατολισμό.
Γενικά στο Ελλάδα έχουμε πήξει από στοχασμούς, θεωρίες και ποιητές... Από ανθρώπους της πράξης και της δημιουργίας έχουμε έλλειψη...(sorry δε έψαξα για σχετικό βιντεο... :138
Ουδείς αναμάρτητος... :142:
Και να κάτι που μου είπε φίλος τις προάλλες όταν φεύγαμε από τη συναυλία των Πλιάτσικα-Ο'κονορ.
<<Πάλι καλά που ακουγόταν έτσι ο Πλιάτσικας γιατί μου είπαν πως η φωνή του στις συναυλίες, σε σχέση με τα CD του, ακούγεται χάλια>>
Ασε ρε εσύ ακούς με λάμπες :137: 0.0035 βατMια χαρά είναι η φωνή του, τον έχω ακούσει Live και unplugged στο ένα μέτρο.
δεν φαίνεσαι καθόλου για τούβλο!Φαντάζεσαι ότι και τα τούβλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα;Πες πως είμαι ένα από αυτα,σχεδιασμένο με χιούμορ όμως...
Ασε ρε εσύ ακούς με λάμπες :137: 0.0035 βατ
Μην τον εμπιστεύεσαι Mike. Σε εμένα έκανε βουντού στον τελικό, σταμάτησε να παίζει και ξανάρχισε την άλλη μέρα. :137:Aν θες να σου εκτοξεύσω τα xanadu πάντως είμαι διαθέσιμος! :116:
:142:Μην τον εμπιστεύεσαι Mike. Σε εμένα έκανε βουντού στον τελικό, σταμάτησε να παίζει και ξανάρχισε την άλλη μέρα. :137:
...
:142:
Θα κρεμάσω και σκόρδα! Το bushmills μην ξεχάσεις όμως γιατί ακρόαση δεν έχει! :137:
Μην τον εμπιστεύεσαι Mike. Σε εμένα έκανε βουντού στον τελικό, σταμάτησε να παίζει και ξανάρχισε την άλλη μέρα. :137:
...
Και δεν κουφάθηκες από τον φυσικό ήχο σε τόσο κοντινή απόσταση! Πόση ώρα τον ακουγες; Ρωτάω γιατί κάποιοι μας έχουν πει ότι ο φυσικός ήχος δεν αντέχεται. Λ.Σ.Mια χαρά είναι η φωνή του, τον έχω ακούσει Live και unplugged στο ένα μέτρο.
Όχι, δεν είπα ότι δεν αντέχεται γενικά, είπα ότι δεν αντέχεται από μένα.Και δεν κουφάθηκες από τον φυσικό ήχο σε τόσο κοντινή απόσταση! Πόση ώρα τον ακουγες; Ρωτάω γιατί κάποιοι μας έχουν πει ότι ο φυσικός ήχος δεν αντέχεται. Λ.Σ.
χαχα...Το έχω πάθει και εγώ αυτό με dj. Η πλάκα είναι που παίρνουν το ύφος "Ήρθε ο άσχετος να μου πει πόσο δυνατά θα παίζω...":142:Α, ναι, πολύ απλό, αλλά και ... πολύ λάθος. :144:
Α, ναι, πολύ απλό, και ο dj στο μπαράκι που πήγα πριν 2 μέρες δεν ενοχλούνταν καθόλου από τη στάθμη που έπαιζε η μουσική μέσα στο μαγαζί, και με κοίταξε σαν εξωγήινο όταν του είπα να το χαμηλώσει λιγάκι (υποθέτω ότι ο ίδιος μετά από 10 χρόνια που παίζει στο μαγαζί αυτό κάθε μέρα, έχει τουλάχιστον 20db πτώση στο ακουόγραμμά του)... Εγώ έφυγα από κει (μετά από 1 ώρα) με εμβοές πάντως...:141:
.
Απο το ίδιο πάσχουμε μεσιέ.Δράμα.....χαχα...Το έχω πάθει και εγώ αυτό με dj. Η πλάκα είναι που παίρνουν το ύφος "Ήρθε ο άσχετος να μου πει πόσο δυνατά θα παίζω...":142:
Βασικά οπουδήποτε πάω πλέον που παίζει dj μου φαίνεται ότι η μουσική είναι υπερβολικά δυνατά. Γερνάω? :142: