Τι θα κάνατε αν ...

Reaction score
8
Δεν με λετε κατι ορε κορες.

Παρεμφερες ειναι, για να μη φυγω απο το θεμα.

Αν η κορη σας σας εφερνε στο σπιτι ενα παλλικαρι, καλο παιδι, που απ' οτι λεει η ιδια την αγαπαει και η συμπεριφορα του απεναντι της ειναι αψογη , αλλα απο δουλεια, δεν εχει τιποτα σιγουρο, τι θα κανατε;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Αν η κορη σας σας εφερνε στο σπιτι ενα παλλικαρι, καλο παιδι, που απ' οτι λεει η ιδια την αγαπαει και η συμπεριφορα του απεναντι της ειναι αψογη , αλλα απο δουλεια, δεν εχει τιποτα σιγουρο, τι θα κανατε;
Θα του ανοίγαμε[RELIOPS="μαγαζί"]Νύχτα με λοστό :142:[/RELIOPS]

Ενώ αν είναι έτσι:

τι διορθωτικές κινήσεις να κάνεις :143:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Αν ήταν οι δυο τους καλά κι αγαπημένοι και ήταν σαφές ότι το παιδί είναι άνεργο ή δουλεύει από δω κι από κει λόγω συνθηκών και όχι λόγω τεμπελιάς, θα τους βοηθούσα όσο μπορούσα - ενδεχομένως και με τη συνδρομή των άλλων γονέων αν μπορούσαν κι αυτοί - να είναι μαζί. Έστω και να μείνουν προσωρινά στο σπίτι αν θέλουν. Διαφορετικά, αν δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για βοήθεια, θα τους συμβούλευα να περιμένουν προτού συμβιώσουν, και πολύ περισσότερο προτού φέρουν παιδιά στον κόσμο, εκθέτοντάς τους με πιστευτό - και ειλικρινή - τρόπο το γιατί δεν μπορώ να τους βοηθήσω και το γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν (με χαρτί και μολύβι, γιατί μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει) τη διαβίωση μόνοι τους.

Reaction score
8
Αν ήταν οι δυο τους καλά κι αγαπημένοι και ήταν σαφές ότι το παιδί είναι άνεργο ή δουλεύει από δω κι από κει λόγω συνθηκών και όχι λόγω τεμπελιάς, θα τους βοηθούσα όσο μπορούσα - ενδεχομένως και με τη συνδρομή των άλλων γονέων αν μπορούσαν κι αυτοί - να είναι μαζί. Έστω και να μείνουν προσωρινά στο σπίτι αν θέλουν. Διαφορετικά, αν δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για βοήθεια, θα τους συμβούλευα να περιμένουν προτού συμβιώσουν, και πολύ περισσότερο προτού φέρουν παιδιά στον κόσμο, εκθέτοντάς τους με πιστευτό - και ειλικρινή - τρόπο το γιατί δεν μπορώ να τους βοηθήσω και το γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν (με χαρτί και μολύβι, γιατί μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει) τη διαβίωση μόνοι τους.

Ετσι ακριβως Μαρια μου.

Χωρις να ειναι τιποτα επισημο, επειδη ομως το βλεπω να ερχετε, ετσι σκεφτομαι να κανω.

Ευχαριστω.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.996
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Ρε παιδια θα τρελλαθω.

Τα παραπανω ειναι λογια ανθρωπου που ασχολειται αποκλειστικα με τις μειξεις.:142:

Ου να χαθεις ρε, που προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν σου αρεσουν.:142:
Τα μουσικά mixes αν δε σου αρέσουν τα ...πετάς.

Να το εφαρμόσουμε και στους ανθρώπους; :121: (εκτός των έγχρωμων:109:)

Reaction score
8

Τα μουσικά mixes αν δε σου αρέσουν τα ...πετάς.

Να το εφαρμόσουμε και στους ανθρώπους; (εκτός των έγχρωμων)
Γιατι, ετσι κι αλλιως δεν γινετε;:115:

Λιγες ειναι οι φορες που εχουμε στιψει ανθρωπους και τους εχουμε πεταξει σαν λεμονοκουπα;:121:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.996

Γιατι, ετσι κι αλλιως δεν γινετε;:115:

Λιγες ειναι οι φορες που εχουμε στιψει ανθρωπους και τους εχουμε πεταξει σαν λεμονοκουπα;:121:

Γι' αυτό προτιμώ το "μακριά και αγαπημένοι!". Δηλαδή και αγαπημένοι να μην είμαστε σκασίλα μου, αρκεί να ισχύει το "μακριά"...

Έτσι θα είναι πιο δύσκολο το πέταγμα αλά λεμονόκουπα. :137:

Reaction score
3
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

noiz, xfader, εγώ για τις (ανα) mixes χρησιμοποιώ αυτό ... με απίστευτα αποτελέσματα :137:

Reaction score
3

Πάντως ... ανεξάρτητα πως θα σκεφτόσαστε ή θα ενεργούσατε ως ...συμπέθεροι :138: ...

Θα είχατε ανάλογο πρόβλημα να υιοθετούσατε ένα παιδάκι μαυρούλι, κινεζούλι, ινδιανάκι ή και τσιγγανάκι;;;; :121:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.996
Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Θα είχατε ανάλογο πρόβλημα να υιοθετούσατε ένα παιδάκι μαυρούλι, κινεζούλι, ινδιανάκι ή και τσιγγανάκι;;;; :121:
Κράτα μου 5-6 !!! :143: :143:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Κράτα μου 5-6 !!! :143: :143:
Πάντα λοιπόν θεωρούσα ότι κατά βάθος είσαι μια ευαίσθητη και τρυφερή ψυχή ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.996

Πάντα λοιπόν θεωρούσα ότι κατά βάθος είσαι μια ευαίσθητη και τρυφερή ψυχή ...
Έχω τελευταία έλλειψη από παιδιά για θελήματα και παραδουλεύτρες. :116:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Πάντως ... ανεξάρτητα πως θα σκεφτόσαστε ή θα ενεργούσατε ως ...συμπέθεροι :138: ...

Αστεία-αστεία όταν λέμε για Κίνα και για τους ιθαγενείς της Αμερικής (που ακόμα και το όνομα που τους έδωσαν οι λευκοί λάθος είναι - άκου Ινδιάνοι... από την Ινδία...) μιλάμε για δύο από τους αρχαιότερους και μεγαλύτερους πολιτισμούς του κόσμου. Λίγο θα μας πέσει;

Ειδικά το "ινδιανάκι" θα τόπαιρνα με κλειστά μάτια. Χώρια που και τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι τόσο ξένα προς αυτά της λευκής φυλής (αυτό για όσους τους πειράζει, γιατί εμένα δεν).

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Αστεία-αστεία όταν λέμε για Κίνα και για τους ιθαγενείς της Αμερικής (που ακόμα και το όνομα που τους έδωσαν οι λευκοί λάθος είναι - άκου Ινδιάνοι... από την Ινδία...) μιλάμε για δύο από τους αρχαιότερους και μεγαλύτερους πολιτισμούς του κόσμου. Λίγο θα μας πέσει;
Kαλα και στην υιοθεσια παλι τη μοστρα θα κοιταξουμε ? Ακου αρχαιοτερους και μεγαλυτερους πολιτισμους...για εργο λαικης τεχνης μιλαμε ? :139: :140:

Ε παναιμα μου....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.996

Kαλα και στην υιοθεσια παλι τη μοστρα θα κοιταξουμε ?
Διαλέγεις που διαλέγεις, δεύτερο πράμα θα πάρεις; :142:

Reaction score
1.847

... Θα είχατε ανάλογο πρόβλημα να υιοθετούσατε ένα παιδάκι μαυρούλι, κινεζούλι, ινδιανάκι ή και τσιγγανάκι;
Κράτα μου 5-6 !!! :143:
Θέλεις ένα είδος, ή σε διάφορα χρώματα; Να ξέρω πως θα σε δειγματίσω ... :138:

Reaction score
6
Εγώ δεν θα είχα κανένα προβλήμα να υιοθετήσω ένα παιδάκι ανεξάρτητα από φυλή και χρώμα.

Εχώ όμως ιδιαίτερη αδυναμία στα κινεζάκια.:107:

Reaction score
40

Εδώ μιλάμε για παιδιά και ανθρώπινες ψυχές και εσείς διαλέγετε χρώμα και φυλή? Τι στο καλό κατοικίδια είναι?:133:

Θα γίνει ότι το μάθετε να είναι στη ζωή απ 'όπου κι αν προέρχεται...τα υπόλοιπα που δεν θα μπορούσατε να του μάθετε θα τα έβρισκε μόνο του αρκεί να του δίνατε κάποιες βάσεις....

Άλεξ.. μ' ακούς ή έβαλες τις ασπίδες σου τις ρατσιστικές?:136:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.996

Άλεξ.. μ' ακούς ή έβαλες τις ασπίδες σου τις ρατσιστικές?:136:
Μα αφού δεν είναι όλοι ίδιοι, τι να κάνουμε;

Ακόμα κι αν περιοριστούμε στην εμφάνιση μόνο, κάποια χρώματα δεν κολλάνε παντού.

Κι εγώ να το δεχόμουν, θα ήταν παράταιρο στον περίγυρό του.

Reaction score
3

Θέλεις ένα είδος, ή σε διάφορα χρώματα; Να ξέρω πως θα σε δειγματίσω ...
Βρε Ανέμελε... ώρες - ώρες δεν παίζεσαι!!! :204::204:

Πάντως ούτε και γω θα είχα πρόβλημα στην υιοθεσία ανεξαρτήτου καταγωγής και προέλευσης:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.259
Members
38.672
Νεότερο μέλος
Christos Kourmouzoglou