Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Καλησπερα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του συγκεκριμενου μηχανηματος.Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω πρόβλημα στον ήχο(δεν ακούγεται καθόλου) όταν είναι dts
εχω το home cinema XV-DV222 της pioneer και το συνδεω με οπτικο καλωδιο αλλά και πάλι δεν έχω ήχο.Καμμία ιδέα κανείς?

Reaction score
1
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλημέρα σας. Ξέρει κανείς σας τα ηχεία 2.1 της Sony HT-FS1;; (http://www.sony.gr/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-fs1)

Έχουν ένα κάρο συνδέσεις πίσω από το κεντρικό (3 HDMI, οπτική, RCA, κλπ).

Αυτό που δεν γνωρίζω (και δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως από το επίσημο site) αν μπορεί να παίξει τα mkv με DTS ήχο το Western Digital μέσω οπτικής, ή απλά τον παίζει μόνο μέσω κάποιας HDMI (γιατί τον αποκωδικοποιητή για DTS τον έχει).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν γίνεται τίποτα. Δεν το βλέπει η τηλεόραση απο hdmi.
Κάνε τα παρακάτω μήπως και δείς φώς.
1)Ξεσύνδεσέ τα όλα.
2)Άνοιξε την TV και πάνε μέσα απο το μενού εκεί που διαλέγεις source.
3)Σύνδεσε το καλώδιο HDMI και στην ΤV και στο WD.
4)Βάλε το WD στο ρεύμα. (λογικά ανοίγει μόνο του μετά απο 2-3 sec)
5)ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!!!!
6)ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!!!!

Αν έχει καθήσει καλά το καλώδιο στο WD (εγώ εδώ έχω πρόβλημα) μετά απο 1-2 ΛΕΠΤΑ θα σου είναι διαθέσιμη η επιλογή HDMI μέσα απο την TV.

Οποτε το μεταφέρω απο το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα παρατηρώ μία παραπάνω καθυστέρηση στο να αναγνωρίσει τη συσκευή.
Την πρώτη πρώτη φορά που το έφερα σπίτι είχε πάρει γύρω στα 3 λεπτά να το δεί. Samsung έχω και εγώ.

Αν πάλι δε παίρνει σήμα παίξε προσεκτικά με αργές κινήσεις το καλώδιο και παράλληλα κοίτα την TV. Μόλις καθήσει καλά θα είναι διαθέσιμη η επιλογή HDMI.
Εγω πάντως με τη μύτη απο ένα διαβήτη σήκωσα λίγο τα 2 σιδεράκια που έχει η HDMI στο WD.

Reaction score
3

Παιδιά συγνώμη για την ερώτηση αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά 170 σελίδες δεν μπορώ να τις διαβάσω. Ενας καλός φίλος μου έκανε δώρο ένα WD TV box και θα ήθελα να το βάλω στο δίκτυο αν είναι δυνατόν. Εχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο USB to Ethernet για να μου προτίνει?
Με ενδιαφέρει περισσότερο wired από wireless, αν κάποιος έχει να προτίνει ή να με παραπέμψει κάπου

Reaction score
0

Παιδιά συγνώμη για την ερώτηση αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά 170 σελίδες δεν μπορώ να τις διαβάσω. Ενας καλός φίλος μου έκανε δώρο ένα WD TV box και θα ήθελα να το βάλω στο δίκτυο αν είναι δυνατόν. Εχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο USB to Ethernet για να μου προτίνει?

Επίσημα δε γίνεται, θα πρέπει να ασχοληθείς με τις ανεπίσημες εκδόσεις firmware.

Code:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66794

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Επίσημα δε γίνεται, θα πρέπει να ασχοληθείς με τις ανεπίσημες εκδόσεις firmware.

Code:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66794
jimRL, ευχαριστώ

Reaction score
0

Κάνε τα παρακάτω μήπως και δείς φώς.
1)Ξεσύνδεσέ τα όλα.
2)Άνοιξε την TV και πάνε μέσα απο το μενού εκεί που διαλέγεις source.
3)Σύνδεσε το καλώδιο HDMI και στην ΤV και στο WD.
4)Βάλε το WD στο ρεύμα. (λογικά ανοίγει μόνο του μετά απο 2-3 sec)
5)ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!!!!
6)ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!!!!

Αν έχει καθήσει καλά το καλώδιο στο WD (εγώ εδώ έχω πρόβλημα) μετά απο 1-2 ΛΕΠΤΑ θα σου είναι διαθέσιμη η επιλογή HDMI μέσα απο την TV.

Οποτε το μεταφέρω απο το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα παρατηρώ μία παραπάνω καθυστέρηση στο να αναγνωρίσει τη συσκευή.
Την πρώτη πρώτη φορά που το έφερα σπίτι είχε πάρει γύρω στα 3 λεπτά να το δεί. Samsung έχω και εγώ.

Αν πάλι δε παίρνει σήμα παίξε προσεκτικά με αργές κινήσεις το καλώδιο και παράλληλα κοίτα την TV. Μόλις καθήσει καλά θα είναι διαθέσιμη η επιλογή HDMI.
Εγω πάντως με τη μύτη απο ένα διαβήτη σήκωσα λίγο τα 2 σιδεράκια που έχει η HDMI στο WD.
Σε ευχαριστώ πολύ μαζί και τους υπόλοιπους που απαντήσανε.
Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι η έξοδος HDMI του WD είναι πολύ μέσα και δεν εφαρμόζει καλά το καλώδιο.
Έκοψα ένα κομάτι 1 mm περίπου από το καλώδιο και τώρα το βλέπει αμέσως.Ας το έχουν υπόψη τους και και οι μελοντικοί χρήστες του WD.
Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Reaction score
1

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι η έξοδος HDMI του WD είναι πολύ μέσα και δεν εφαρμόζει καλά το καλώδιο.
Έκοψα ένα κομάτι 1 mm περίπου από το καλώδιο και τώρα το βλέπει αμέσως.Ας το έχουν υπόψη τους και και οι μελοντικοί χρήστες του WD.
μάλλον έχω πέσει σε παρόμοια περίπτωση ... τι χρησιμοποίησες για να κόψεις το καλώδιο ; φωτογραφιούλες ;

Reaction score
0

μάλλον έχω πέσει σε παρόμοια περίπτωση ... τι χρησιμοποίησες για να κόψεις το καλώδιο ; φωτογραφιούλες ;
Έναν κόφτη με λεπίδα πτυσόμενη απλή του εμπορίου που την βρίσκεις έυκολα.Μπορείς όμως να χρισιμοποιήσεις οτιδιποτε αιχμηρό.Το δικό μου το καλώδιο ηταν μαλάκο και κόπηκε έυκολα.Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια foto αλλά αν δεν τα καταφέρεις πες μου να σου δόσω.Αν δεν είναι σκληρό το πλαστικό δεν θα δυσκολευτείς.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Βέβαια...εδώ που τα λέμε...δεν είναι δυνατόν να κόβουμε καλώδια για να κάνουμε την δουλειά μας. Ισως κάποιος από τους τύπους καλωδίων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι έτσι κατασκευασμένος που δεν εφαρμόζει καλά στον WD.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Βέβαια...εδώ που τα λέμε...δεν είναι δυνατόν να κόβουμε καλώδια για να κάνουμε την δουλειά μας. Ισως κάποιος από τους τύπους καλωδίων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι έτσι κατασκευασμένος που δεν εφαρμόζει καλά στον WD.
Σωστό αυτό που γράφεις αλλά είναι μια λύση για όποιον δεν έχει όρεξη και διάθεση να αρχίσει να αγοράζει ότι κυκλοφορεί στην αγορά για να κάνει τη δουλειά του.Στο τέλος τέλος αυτό νομίζω είναι και το νόημα του forum η ανταλαγή απόψεων και λύσεων όσο παράλογες και αν είναι αυτές.

Reaction score
1
Το hdmi της equip ταιριάζει γάντι με το WD. Το βύσμα του είναι όντως 1mm μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα 2 που δοκίμασα ανεπιτυχώς.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ αυτό, αλλά φαντάζομαι πως και τα λοιπά μεγέθη θα είναι της ίδιας φιλοσοφίας.

Reaction score
0
Κάτι δεν πάει καλά με το 1.02.10 όσον αφορά τον ήχο σε αρχεία Flac. Αρχεία 24/96 και 24/192 τα οποία έπαιζε κανονικότατα το 1.01.02 τώρα δεν παίζουν. Ξέρει κάτι κανείς ? Αμάν πια !! Εκεί που το ξεψαχνίζεις και βλέπεις να κυλούν όλα ομαλά...κάτι πάντα πάει στραβά με κάθε νέο firmware....

Reaction score
0

εγω είχα την εντύπωση ότι το μηχανάκι δεν έπαιζε καν τέτοιου είδους αρχεία παρα μόνο flac 16/44 τον κλασικό ήχο του cd και όχι dvd-audio ή super audio
και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έπαιζαν ούτε με το αρχικό firmware που είχε απο την μάνα του.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το hdmi της equip ταιριάζει γάντι με το WD. Το βύσμα του είναι όντως 1mm μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα 2 που δοκίμασα ανεπιτυχώς.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ αυτό, αλλά φαντάζομαι πως και τα λοιπά μεγέθη θα είναι της ίδιας φιλοσοφίας.
Εγώ έχω ένα από τα παλιά Equip (δεν είναι χρυσό, δεν είναι HDMI1.3, είναι 2μ, το έχω 1 χρόνο+) και εφαρμόζει τέλεια.

Δεν έχω δοκιμάσει ακριβά καλώδια για να δω διαφορά, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα/σπασίματα στην εικόνα. Υποθέτω πως ακόμα κι αυτό (το φτηνότερο HDMI της equip) είναι ποιοτικά καλό.

Πείτε μας ποιές μάρκες να αποφεύγουμε για το WDTV.

Reaction score
0

εγω είχα την εντύπωση ότι το μηχανάκι δεν έπαιζε καν τέτοιου είδους αρχεία παρα μόνο flac 16/44 τον κλασικό ήχο του cd και όχι dvd-audio ή super audio
και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έπαιζαν ούτε με το αρχικό firmware που είχε απο την μάνα του.
Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω απόλυτα με τον crazyboy!!! Μόλις διαπίστωσα ότι το WD έπαιζε μεν flac αλλά 16/44. Τα 24/96 τελικά δεν τα παίζει.!!!!!!!

Reaction score
53

Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω απόλυτα με τον crazyboy!!! Μόλις διαπίστωσα ότι το WD έπαιζε μεν flac αλλά 16/44. Τα 24/96 τελικά δεν τα παίζει.!!!!!!!

μια χαρα τα παιζει και τα 96 και τα 192 το παλιο φιρμγουερ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

μια χαρα τα παιζει και τα 96 και τα 192 το παλιο φιρμγουερ.
Εννοείς το 1.01.02? Εεεε δεν είναι δυνατόν....Δεν μπορεί πάλι να φτιάξανε υπότιτλους και να χαλάσανε την αναπαραγωγή του ήχου. Θα το δοκιμάσω...αλλά ..είναι κρίμα ρε παιδιά νάχεις κάνει τόσο κόπο να γεμίσεις με thumbs τις ταινίες σου ιδιαίτερα για τα παιδιά και να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τα κεκτημένα....και να σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω στο παλιό firmware......έλεος!!!

Reaction score
53

εγω ειμαι με το παλιο φιρμγουερ,δεν εχω δοκιμασει κανενα απ'τα καινουρια και οσον αφορα τον ηχο ειμαι μια χαρα.
Η μονη μου ενσταση ειναι η ψηφιακη εξοδος που δεν δινει 24\96 και πανω(εννοειται απο την αναλογικη δινει).

Reaction score
0
Ρε μαγκες μια που μιλαμε για μουσικη γινεται να βλεπουμε το thumb του cd οταν παιζει η μουσικη στο μεγαλο τετραγωνακι που εχει...τουλαχιστον ας απαντησει καπoιος αν γινεται η οχι να μην παιδευομαι αλλο....ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster