Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα.Αγόρασα κι εγώ τον media player και είμαι ευχαριστημένος.Τον σύνδεσα με ράδιοενισχυτή Denon(dts) και όντως ο ήχος ήταν καταπληκτικός!!Θέλω να ρωτήσω το εξής: εάν τον συνδέσω με ραδιοενισχυτή παλαιότερης τεχνολογίας(Teac AGD9100, με optical, με dolby digital αλλά χωρίς dts) θα καταφέρω να ακούσω 5.1 μέσω dolby digital?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
δεν θα μπορείς να ακούσεις ήχο DTS εκτός αν τον μετατρέψεις πρώτα σε DD.
Και πως γίνεται αυτό?Είναι χρονοβόρο?Θα πρέπει να μετατρέψω όλο το mkv ή γίνεται να απομονώσω το αρχείο του ήχου?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν εχεις την καλοσυνη διαβασε και λιγες σελιδες πισω.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Και πως γίνεται αυτό?Είναι χρονοβόρο?Θα πρέπει να μετατρέψω όλο το mkv ή γίνεται να απομονώσω το αρχείο του ήχου?
ψαξε στο γουγλη για popcorn mkv audio converter

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν εχεις την καλοσυνη διαβασε και λιγες σελιδες πισω.
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος.Σε ποιά σελίδα περίπου.Πριν ποστάρω, εννοείται ότι διάβασα κάποια σημεία του thread.Είναι αδύνατο να διαβάσει κανείς 185 σελίδες!!

Reaction score
0

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος.Σε ποιά σελίδα περίπου.Πριν ποστάρω, εννοείται ότι διάβασα κάποια σημεία του thread.Είναι αδύνατο να διαβάσει κανείς 185 σελίδες!!
Δοκίμασε να κάνεις "search this thread" πάνω δεξιά είναι στην αρχή κάθε σελίδας.
Βάλε να ψάξει πχ mkv audio convert Και θα σου εμφανίσει σκόρπια μηνύματα.
Πολλές φορές ανάλογα με τη συμμετοχή στη συζήτηση το θέμα τραβάει πολλές σελίδες και σκορπίζει.
Αν πάλι δε βγάλεις άκρη κάτι θα κάνουμε :126:

Reaction score
0

Δοκίμασε να κάνεις "search this thread" πάνω δεξιά είναι στην αρχή κάθε σελίδας.
Βάλε να ψάξει πχ mkv audio convert Και θα σου εμφανίσει σκόρπια μηνύματα.
Πολλές φορές ανάλογα με τη συμμετοχή στη συζήτηση το θέμα τραβάει πολλές σελίδες και σκορπίζει.
Αν πάλι δε βγάλεις άκρη κάτι θα κάνουμε :126:
Ok!

Reaction score
0

τελικα πηρα κ home cinema (το sony dav860) κ το συνδεσα με το WDTV με οπτικη ινα.εχω ενα προβλημα κ μια ερωτηση....το προβλημα οτι ενω χτες τα πισω ασυρματα ηχεια τα εκανα ''pair'' με τον αλλο πομποδεκτη απο τη μοναδα (dvd-ενισχυτης) κ παιξαν τελικα κανονικα, σημερα που τα αναβω δε λειτουργουν.ενα αυτο κ δευτερον ηθελα να μαθω πως θα συνδεσω την τηλεοραση με το ηχοσυστημα ωστε να ακουω κ απο κει ηχο...ευχαριστω!

Καλησπερα, ειμαι καινουριος στο φορουμ κ εχω μερικες αποριες για το WDTV που μολις αγορασα.Καταρχην να πω οτι το εχω συνδεσει με HDMI 1.3 με την LG 42'' hd που εχω.
Εχω σκοπο να παρω καποιο set home cinema της LG και καποιο blue ray αργοτερα.Πως θα πρεπει να γινουν οι συνδεσεις δεδομενου του καλυτερου αποτελεσματος?
Το home cinema δεν θα εχει optical κ coaxial (κακο αυτο?).Το dvd δεν με ενδιαφερει να το χρησιμοποιησω.Για το blue ray θα χρειαστω κ δευτερο HDMI καλωδιο?

Reaction score
0

θα βοηθησει κανεις τελικα μηπως δω το ποδοσφαιρο με ηχο???

τελικα πηρα κ home cinema (το sony dav860) κ το συνδεσα με το WDTV με οπτικη ινα.εχω ενα προβλημα κ μια ερωτηση....το προβλημα οτι ενω χτες τα πισω ασυρματα ηχεια τα εκανα ''pair'' με τον αλλο πομποδεκτη απο τη μοναδα (dvd-ενισχυτης) κ παιξαν τελικα κανονικα, σημερα που τα αναβω δε λειτουργουν.ενα αυτο κ δευτερον ηθελα να μαθω πως θα συνδεσω την τηλεοραση με το ηχοσυστημα ωστε να ακουω κ απο κει ηχο...ευχαριστω!

Reaction score
3

θα βοηθησει κανεις τελικα μηπως δω το ποδοσφαιρο με ηχο???
Αν έχεις συνδέσει το WDTV με HDMI με την τηλεόραση είσαι εντάξει από πλευράς συνδέσεων και για τον ήχο. Στο WDTV πήγαινε στα Settings, Audio/Video και στο Audio output επέλεξε Stereo.

Reaction score
0

Μαλλον λαθος καταλαβες φιλε μου,δεν εγινε τιποτα οπως τα ειπες.Ναι, με hdmi εχω συνδεσει wd με tv και με optical το wdtv με το sony dav860 και θελω να ακουσω τον ηχο της tv απ'το home cinema.

Αν έχεις συνδέσει το WDTV με HDMI με την τηλεόραση είσαι εντάξει από πλευράς συνδέσεων και για τον ήχο. Στο WDTV πήγαινε στα Settings, Audio/Video και στο Audio output επέλεξε Stereo.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.720

ηθελα να μαθω πως θα συνδεσω την τηλεοραση με το ηχοσυστημα ωστε να ακουω κ απο κει ηχο...ευχαριστω!
Από την έξοδο ήχου της TV, στην είσοδο ήχου του ηχοσυστήματος.

Μιλάω για τα κλασικά βύσματα stereo άσπρο και κόκκινο.

Αν δεν έχει τέτοια έξοδο η TV, υπάρχει αντάπτορας να βγει

ήχος από το scart. Άλλος ένας τρόπος είναι από την

έξοδο ακουστικών.

Reaction score
0

παιδιά καλησπέρα
είμαι και εγώ κάτοχος του wd tv...
έχω ένα πρόβλημα...όταν βλέπω ταινία Mkv με εξωτερικούς υπότιτλους τότε οι υπότιτλοι αυτοί ή εμφανίζονται πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνω να τους διαβάσω ή καθηστερούν...
το πρόβλημα αυτό δεν εμφανίζεται όταν βλέπω τις ταινίες μέσω pc ενώ σε κάποiα mkv κάνω μετατροπή μόνο του DTS ήχου...δεν πειράζω το βίντεο...τι λέτε να φταίει?

Reaction score
0

παιδιά καλησπέρα
είμαι και εγώ κάτοχος του wd tv...
έχω ένα πρόβλημα...όταν βλέπω ταινία Mkv με εξωτερικούς υπότιτλους τότε οι υπότιτλοι αυτοί ή εμφανίζονται πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνω να τους διαβάσω ή καθηστερούν...
το πρόβλημα αυτό δεν εμφανίζεται όταν βλέπω τις ταινίες μέσω pc ενώ σε κάποiα mkv κάνω μετατροπή μόνο του DTS ήχου...δεν πειράζω το βίντεο...τι λέτε να φταίει?
Το ότι έχεις μάλλον το αρχικό firmware....Πήγαινε εδώ : http://www.wdc.com/wdtvprerelease/ και κατέβασε το 1.02.10.
Πιστεύω ότι τα προβλήματά σου θα λυθούν

Reaction score
3

Μαλλον λαθος καταλαβες φιλε μου,δεν εγινε τιποτα οπως τα ειπες.Ναι, με hdmi εχω συνδεσει wd με tv και με optical το wdtv με το sony dav860 και θελω να ακουσω τον ηχο της tv απ'το home cinema.
Οτι λέει και ο abcd - όλες οι σύγχρονες (και μη) τηλεοράσεις έχουν έξοδο ήχου με τα κλασσικά RCA βύσματα. Τώρα στο site της sony δείχνει ότι έχει αναλογική είσοδο, εκεί που πρέπει να συνδέσεις την τηλεόραση σου.
Γενικά, το dav860, στις αρχικές του σελίδες πρέπει να σου λέει τι πρέπει να κάνεις για να συνδέσεις μία τηλεόραση, αλλά πρώτα πρέπει να τ' ανοίξεις :107:

Reaction score
49

Εχθές έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο WD TV.
Την 1.02.07
Έβαλα να δω ταινία εχθές και είχα μερικά προβλήματα:
  • Μερικοί υπότιτλοι εμφανίζονται ελάχιστα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να τους διαβάσω.....Δεν έχει συγκεκριμένη συχνότητα εμφάνισης....
  • Αρκετές φορές χανόταν ο ήχος (από την toslink) και χαλούσε το fps (είτε πήγαινε γρηγορότερα είτε πιο αργά με κομπιάσματα). Αναγκάστηκα να σβήσω εντελώς και να ξανανάψω το WD για να δουλέψει.....
Πως μπορώ να επαναφέρω το μηχάνημα σε προηγούμενο firmware?
Τα παραπάνω τα κάνει και σε εσάς ή είμαι τυχερός?
Από όσο θυμάμαι, πριν το update, το μηχάνημα δούλευε σχεδόν άριστα. Και βασικά από κουταμάρα έκανα το update......

Πληροφορίες: Το έχω συνδέσει μέσω HDMI στον προβολέα (720p) και για ήχο στον ενισχυτή μέσω toslink.....
Στο θέμα των υπότιτλων άλλαξα και σε 720p 50 (αντί για 720p 60) μήπως το επηρέαζε. Εϊδα βελτίωση στην αρχή αλλά μετά το ξαναέκανε (αλλά με μικρότερη συχνότητα)
Δοκίμασα σε περισσότερες από 1 ταινίες.....

Έχετε κάποια λύση?

Reaction score
1
Γιάννη, η τελευταία είναι η 1.02.10. Η 1.02.07 είναι γνωστή για τα προβλήματα που αναφέρεις.

Βάλε την τελευταία και τα προβλήματα θα λυθούν.

Υ.Γ.: Για να περάσεις προηγούμενο FW χρειάζεται τρικ, αλλά δεν θα το χρειαστείς.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος