Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Ξέχασα φυσικά να σας πω το σημαντικότερο: τα δισκάκια της Sony (πέντε δισκάκια) κόστισαν 39 ευρώ, κομπλέ με τα μεταφορικά, δηλαδή κόστος 7,8 ευρώ ανά δισκάκι.

Αυτή τη στιγμή καίω το πρώτο δισκάκι της Sony με το Image Burn, και η ταχύτητα είναι σταθερή καρφωμένη στο 2x, τη μέγιστη δηλαδή που υποστηρίζει το δισκάκι. :126:

Για να δούμε... :121:

Reaction score
1

Στη φωτό μπορείτε να δείτε μία ακόμα φυσικά π@π@ριά της Sony! :137: Το συγκεκριμένο κείμενο βρίσκεται τυπωμένο στην εκτυπώσιμη περιοχή, στα δισκάκια!

Το μόνο αρνητικό σημείο στα δισκάκια της Traxdata είναι η ελαφρώς κιτρινίζουσα απόχρωση που έχει η εκτυπώσιμη περιοχή τους. Παρόλο που η ποιότητα εκτύπωσης είναι εξαιρετική, το μαύρο δεν τυπώνεται σαν βαθύ μαύρο, αλλά περισσότερο σαν σκούρο γκρι.

Για το πόσο καλά τυπώνονται τα δισκάκια της Sony, θα σας ενημερώσω σύντομα... :126:

Λοιπόν, η εγγραφή τελείωσε άψογα χωρίς καθόλου προβλήματα σε ταχύτητα 2x και το δισκάκι της Sony παίζει άψογα. :626:

Όσον αφορά το κείμενο που είναι τυπωμένο στα δισκάκια της Sony, εάν η εκτύπωση περιλαμβάνει σκούρα και σκοτεινά χρώματα προς το μαύρο, το κείμενο σκεπάζεται και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα. Εάν όμως η εκτύπωση έχει ανοιχτόχρωμα χρώματα θα φαίνεται. :121:

Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι εξαιρετική και ευκρινέστατη και στα δισκάκια της Sony, αλλά και πάλι το μαύρο δεν είναι βαθύ αλλά θυμίζει σκούρο γκρι, δεν μπορεί δηλαδή να προσεγγίσει το βαθύ μαύρο που πετυχαίνετε σε φωτογραφικό χαρτί.

Reaction score
1.846

... Όσον αφορά το κείμενο που είναι τυπωμένο στα δισκάκια της Sony, εάν η εκτύπωση περιλαμβάνει σκούρα και σκοτεινά χρώματα προς το μαύρο, το κείμενο σκεπάζεται και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα. Εάν όμως η εκτύπωση έχει ανοιχτόχρωμα χρώματα θα φαίνεται. :121: ...
Είσαι λάτρης της λεπτομέρειας, κατά πως φαίνεται. :107:

Reaction score
2

Παναγιώτη καλησπέρα. Λεπτολόγος όπως πάντα:446:
Να σε ρωτήσω, ποιον εκτυπωτή έχεις για να τυπώνεις τα δισκάκια; Γιατί ο δικός μου ο hp c5380, καλός δεν λέω, αλλά πολυυυυυυ αργός

Reaction score
1

Παναγιώτη καλησπέρα. Λεπτολόγος όπως πάντα
Να σε ρωτήσω, ποιον εκτυπωτή έχεις για να τυπώνεις τα δισκάκια; Γιατί ο δικός μου ο hp c5380, καλός δεν λέω, αλλά πολυυυυυυ αργός

Έχω τον Epson R285 και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. :107:

Πάμφθηνος (γύρω στα 65 ευρώ τον είχα αγοράσει), ταχύτατος και το κυριότερο δέχεται αδιαμαρτύρητα όλα τα συμβατά μελάνια, που έχουν πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα σε μελάνι και είναι φυσικά φθηνότερα από τα γνήσια. :126:

Η ποιότητα της εκτύπωσής του σε φωτογραφικό χαρτί είναι απλά εκπληκτική, :111: ενώ τα χρώματά του είναι πολύ κοντά σε πιστότητα με αυτά της οθόνης μου (CRT)!

Το μοναδικό μειονέκτημα που του έχω βρει, είναι το εξής: όταν εισάγεις ένα δισκάκι προς εκτύπωση, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια ελάχιστα μπόσικα ανάμεσα στην θήκη που δέχεται το δισκάκι και στην συρταρωτή υποδοχή του εκτυπωτή. Το αποτέλεσμα: μερικές φορές η εκτύπωση επάνω στο δισκάκι δεν είναι απόλυτα κεντραρισμένη. :121:

Βέβαια, απλά κάνω υποθέσεις, και το πρόβλημα να οφείλεται στην ακρίβεια του μηχανισμού εκτύπωσης.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Τώρα με έστειλες...

Ηλίαααααααααααααα !!! :143:

Γιάννη, από μαμά και χωρίς να επέμβω καθόλου στις χρωματικές ρυθμίσεις, τα χρώματα του Epson είναι εξαιρετικά κοντά σε αυτά που βλέπω στο μόνιτόρ μου.

Αντίθετα, δεν συνέβαινε το ίδιο με τον Canon που είχα πριν, στον οποίο υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα χρώματα του εκτυπωτή με αυτά της οθόνης. :121:

Και τόνισα το CRT, για να πω φυσικά ότι βλέπω πλούσιο χρώμα, τι χρώμα τώρα να πει κάποιος ότι βλέπει στα αστεία ΤΝ πάνελ, που έχει η συντριπτική πλειοψηφία από τα μόνιτορς της αγοράς;! :142:

Άσε, γιατί ακόμα κλαίω το θηριώδες Τ962 της EIZO, που με συντρόφευσε για μονάχα ένα χρόνο, πριν παρουσιάσει βλάβη. :110:

Εξαιρετικό μόνιτορ, τα ματάκια μου είχαν βρει την υγειά τους με δαύτο, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε πολύ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

CRT μόνιτορ έχει ο άνθρωπος χρώματα σωστά βλέπει, προς τι η έκπληξη κύριοι? που σας έχει στεγνώσει η ψηφιακίλα και ξεχάσατε πώς είναι τα χρώματα? :135:

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Γιάννη, από μαμά και χωρίς να επέμβω καθόλου στις χρωματικές ρυθμίσεις, τα χρώματα του Epson είναι εξαιρετικά κοντά σε αυτά που βλέπω στο μόνιτόρ μου.

Αντίθετα, δεν συνέβαινε το ίδιο με τον Canon που είχα πριν, στον οποίο υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα χρώματα του εκτυπωτή με αυτά της οθόνης.

Και τόνισα το CRT, για να πω φυσικά ότι βλέπω πλούσιο χρώμα, τι χρώμα τώρα να πει κάποιος ότι βλέπει στα αστεία ΤΝ πάνελ, που έχει η συντριπτική πλειοψηφία από τα μόνιτορς της αγοράς;!

Άσε, γιατί ακόμα κλαίω το θηριώδες Τ962 της EIZO, που με συντρόφευσε για μονάχα ένα χρόνο, πριν παρουσιάσει βλάβη.

Εξαιρετικό μόνιτορ, τα ματάκια μου είχαν βρει την υγειά τους με δαύτο, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε πολύ...
Δε μου κάνει εντύπωση η απόδοση του εκτυπωτή Παναγιώτη, το ότι έχεις CRT μόνιτορ όμως... :143::138:

Δεν τα λυπάσαι τα ματάκια σου; Για την ιστορία:

4/3 FD Trinitron CRT 27"

16/10 ΤΝ LCD 22"

(Στον ίδιο χώρο, δίπλα-δίπλα με ίδιες ρυθμίσεις φωτογραφικής)

CRT μόνιτορ έχει ο άνθρωπος χρώματα σωστά βλέπει, προς τι η έκπληξη κύριοι? που σας έχει στεγνώσει η ψηφιακίλα και ξεχάσατε πώς είναι τα χρώματα?
:204::204:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δε μου κάνει εντύπωση η απόδοση του εκτυπωτή Παναγιώτη, το ότι έχεις CRT μόνιτορ όμως... :143::138:

Δεν τα λυπάσαι τα ματάκια σου;
Γιατί σε παραξενεύει; Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν συνειδητά ακόμη καλά CRT.
Χρησιμοποιώ Nokia 447pro και EIZO T766 :107:.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Γιατί σε παραξενεύει; Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν συνειδητά ακόμη καλά CRT.
Χρησιμοποιώ Nokia 447pro και EIZO T766 :107:.
Δεν με παραξενεύει καθόλου. Ίσα-ίσα που σε μερικές κατηγορίες επαγγελματικής χρήσης, αν έχεις καλό CRT που δουλεύει σωστά, εννοείται πως το κρατάς όσο περισσότερο γίνεται.

Για απλή καθημερινή χρήση όμως, η ζημιά που παθαίνουν τα μάτια μας αξίζει πολύ περισσότερο από τα 100-200 ευρώ ενός 22"-24" σύγχρονου LCD...

Κι εγώ υπήρξα μεγάλος πολέμιος όσον αφορά το κομμάτι της απόδοσης τους, η αλήθεια είναι όμως πως τον τελευταίο χρόνο, ακόμα και τα φτηνά ΤΝ έχουν βελτιωθεί απίστευτα και σίγουρα είναι πλέον καλύτερα από τα CRT του συρμού που είχαν οι περισσότεροι. Στα laptop βέβαια, έχουμε ακόμα μπόλικο δρόμο να διανύσουμε...

Reaction score
1

Δε μου κάνει εντύπωση η απόδοση του εκτυπωτή Παναγιώτη, το ότι έχεις CRT μόνιτορ όμως...

Δεν τα λυπάσαι τα ματάκια σου; Για την ιστορία:

4/3 FD Trinitron CRT 27"

16/10 ΤΝ LCD 22"

(Στον ίδιο χώρο, δίπλα-δίπλα με ίδιες ρυθμίσεις φωτογραφικής)

Γιάννη, ξέρεις τις απόψεις μου, τα πάντα για μένα είναι θέμα ρυθμίσεων, και στις συγκεκριμένες φωτό, το CRT μόνιτορ "χαντακώνεται" σε οφθαλμοφανέστατο βαθμό! :111:

Πρώτα από όλα κόβει πολύ κάδρο και από δεξιά και από αριστερά, πράγμα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε καμία περίπτωση! Το αποτέλεσμα είναι η εντελώς λανθασμένη γεωμετρία του κάδρου, το κράνος στο πλάνο του CRT μοιάζει με μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί! :137:

Δεύτερον, διακρίνονται οι γραμμές της σάρωσης σε εξωφρενικό βαθμό, πράγμα που επίσης δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε καμία περίπτωση, λες και το οδηγείς σε ανάλυση 800x600!!!

Τρίτον, δεν αμφισβήτησα ποτέ την υπεροχή των TN, SPVA ή SIPS πάνελ σε οξύτητα και ευκρίνεια, καθώς φυσικά και σε αποδιδόμενο ANSI contrast. Αλλά εγώ μίλησα για χρώμα. Μην τρελαθούμε εντελώς! Μόλις τους τελευταίους μήνες, κατόρθωσαν τα καλύτερα ColorEdge μόνιτορς της EIZO να έχουν κάλυψη 100% του χρωματικού τριγώνου NTSC!!! :142:

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Γιάννη, ξέρεις τις απόψεις μου, τα πάντα για μένα είναι θέμα ρυθμίσεων, και στις συγκεκριμένες φωτό, το CRT μόνιτορ "χαντακώνεται" σε οφθαλμοφανέστατο βαθμό!

Πρώτα από όλα κόβει πολύ κάδρο και από δεξιά και από αριστερά, πράγμα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε καμία περίπτωση! Το αποτέλεσμα είναι η εντελώς λανθασμένη γεωμετρία του κάδρου, το κράνος στο πλάνο του CRT μοιάζει με μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί!

Δεύτερον, διακρίνονται οι γραμμές της σάρωσης σε εξωφρενικό βαθμό, πράγμα που επίσης δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε καμία περίπτωση, λες και το οδηγείς σε ανάλυση 800x600!!!

Τρίτον, δεν αμφισβήτησα ποτέ την υπεροχή των TN, SPVA ή SIPS πάνελ σε οξύτητα και ευκρίνεια, καθώς φυσικά και σε αποδιδόμενο ANSI contrast. Αλλά εγώ μίλησα για χρώμα. Μην τρελαθούμε εντελώς! Μόλις τους τελευταίους μήνες, κατόρθωσαν τα καλύτερα ColorEdge μόνιτορς της EIZO να έχουν κάλυψη 100% του χρωματικού τριγώνου NTSC!!!
Δεν σε λένε Mr. Pattern άδικα, τελικά... :138:

Το FD Trinitron είναι τηλεόραση... :136:

Οπότε κοντά έπεσες στην ανάλυση... :143:

Το κόψιμο προέρχεται από το overscanning και η γεωμετρία, όπως και η σύγκλιση, είναι η τυπική των καταναλωτικών καθοδικών αυτού του μεγέθους (πολλοί βέβαια έχουν ξεχάσει τα χίλια μύρια προβλήματα των καθοδικών και εμένουν να συγκρίνουν CRT δεκάδων χιλιάδων ευρώ με LCD του κατοστάρικου).

Αλλά αυτά δεν μας ενδιαφέρουν, για το χρώμα μιλάμε...

Και το LCD και η CRT, είναι καλιμπραρισμένες, όσο επιτρέπουν τα βασικά ρυθμιστικά τους (δεν έγινε πρόσβαση στα service menu τους).

Σωστό αυτό που λες για το χρωματικό τρίγωνο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως και οι CRT που το πιάναν και μάλιστα γραμμικά, ήταν επίσης μετρημένες...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

1. Το FD Trinitron είναι τηλεόραση... :136:

2. Το κόψιμο προέρχεται από το overscanning και η γεωμετρία, όπως και η σύγκλιση, είναι η τυπική των καταναλωτικών καθοδικών αυτού του μεγέθους (πολλοί βέβαια έχουν ξεχάσει τα χίλια μύρια προβλήματα των καθοδικών και εμένουν να συγκρίνουν CRT δεκάδων χιλιάδων ευρώ με LCD του κατοστάρικου).

1. Το υποψιάστηκα ότι αναφέρεσαι σε CRT τηλεόραση, αφού όμως είχα ήδη γράψει το μήνυμα. Ας αφήσουμε τις τηλεοράσεις έξω από τη συζήτηση, όπως σωστά είπες οι CRT τηλεοράσεις αντιμετώπιζαν χίλια μύρια προβλήματα.

2. Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά σε CRT μόνιτορς υπολογιστών, και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο μόνιτορ, το Τ962 της EIZO, στο οποίο όλα τα τυπικά προλήματα των CRT τηλεοράσεων, αποτελούσαν απλά... άγνωστες έννοιες! :126:

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Τ962, τέλος 2001 αρχές 2002, κόστιζε ούτε λίγο ούτε πολύ 2.000 ευρώ περίπου. Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση, για μόλις 200 ευρώ! :111:

Για ένα χρόνο περίπου που με συντρόφευσε, εγώ ήμουν απλά ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Όλα τα χαρακτηριστικά του ήταν απολύτως κορυφαία, εγώ τουλάχιστον έψαχνα με το μικροσκόπιο για να βρω τα ελαττώματα στην εικόνα του.

Εξαιρετική γεωμετρία, άριστη σύγκλιση εκτός από ένα τόσο δα μικρούτσικο τμηματάκι 1,5x1,5 εκατοστό στη κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Οξύτητα και ευκρίνεια απλά εξαιρετικές, στην τυπική του ανάλυση, δηλαδή στα 1600x1200@100Ηz, ενώ φυσικά το μόνιτορ μπορούσε να ανέβει πολύ παραπάνω σε ανάλυση, για να απεικονίσει με άνεση υλικό υψηλής ευκρίνειας.

Το χρώμα του απλά εξαιρετικό, δεν χόρταινα να το βλέπω! Αλλά το κυριότερο βρε Γιάννη, άφθονα ρυθμιστικά για να κάνεις ότι θέλεις στην εικόνα του! Θερμοκρασία λευκού σε βήματα των 500 Κέλβιν, ρυθμιστικά για το RGB τόσο για το gain όσο και για το offset (το ονόμαζε cut off), ρυθμιστικά για το μουαρέ, για το θόρυβο, ρυθμιστικά ατέλειωτα με λίγα λόγια, η απόλυτη χαρά του ρυθμιστή που λατρεύει τα πατερνάκια αναφοράς. Τα φημισμένα πατερνάκια Nokia Test Pattern, το Τ962 τα ξέσκιζε όλα για πλάκα, δεν χόρταινα να βλέπω πόσο άριστα τα περνούσε το μόνιτορ!

Μικρούς συμβιβασμούς στην εικόνα του, το Τ962 έκανε μονάχα στα πατερνάκια του ANSI contrast, λόγω εγγενούς αδυναμίας της τεχνολογίας CRT, και στο επίπεδο του μαύρου του, θα το ήθελα λίγο πιο σκοτεινό.

Με το Screen Manager Pro δε, εκεί γινόταν κυριολεκτικά χαμός, έχανες στη κυριολεξία τη μπάλα με τα ρυθμιστικά που σου παρείχε η EIZO!

Σε σύγκριση λοιπόν με το Τ962, να με συγχωρείς Γιάννη, αλλά τα αστεία ΤΝ πάνελ με τις εντελώς αστείες γωνίες θέασης, τα έβλεπα και κατουριόμουν από τα γέλια! :204:

Πως να πάρεις στα σοβαρά τώρα ένα μόνιτορ, που κουνάς είκοσι εκατοστά το κεφάλι σου πάνω κάτω, δεξιά αριστερά και αλλάζουν τα πάντα στην εικόνα του;! Από αυτό το σημείο και μόνο, εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να αποδεχθώ ποτέ τα ΤΝ πάνελ σαν σοβαρά μόνιτορς υπολογιστών! Τελεία και παύλα!!!

Σαν σοβαρά μόνιτορς υπολογιστών, αποδέχομαι μόνο τα SPVA και SIPS πάνελ, και κυρίως τα SIPS που προσφέρουν αυτή τη χρονική στιγμή τις μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Σε μεγάλο εκδοτικό που συνεργαζόμαστε, έχουν αγοράσει τα Color Edge της EIZO, τόσο με SPVA όσο και με SIPS πάνελ. Τα είδα από κοντά, και τα αποδέχτηκα σαν σοβαρούς παίκτες όντως, με αρκετά καλές γωνίες θέασης και άφθονα ρυθμιστικά για άψογο καλιμπράρισμα της εικόνας τους για DTP κτλ.

Αλλά και εκεί μιλάμε για μόνιτορς που κοστίζουν από 1.000 ευρώ και πάνω, δηλαδή 1.300, 1.500, 2.000 ευρώ κτλ., όσο κόστιζε δηλαδή και ένα κορυφαίο CRT μόνιτορ στην εποχή του.

Reaction score
11.861
Μπραβο Παναγιωτη, πες κι αλλα... γυρνα κι αλλο το μαχαιρι στην πληγη.....

Μου εκατσε μια ευκαιρια το 2004 να δωσω ανταλλαγη το δικο μου μονιτορ (EIZO FlexScan F730 19'' αυτο εχω ακομα) και 300 ευρω ακομα για να παρω το Τ962 σε αριστη κατασταση και την προσπερασα...

Κλαψ, ακομα το σκεφτομαι...

JL_

Reaction score
19
Παναγιώτη, δεν διαφωνώ σε κανένα απολύτως σημείο με ό,τι γράφεις, ακριβώς το αντίθετο... :605:

Οι όποιες συγκρίσεις, πάντα έχουν να κάνουν και με τη χρήση. Αν μιλάμε π.χ. για color grading, τα αντίστοιχα κορυφαία LCD ακόμα δεν φτάνουν (αν και ορισμένα πλησιάζουν αρκετά) ένα φρέσκο κορυφαίο CRT. Πες μου όμως και πόσο εύκολο είναι να βρεις ένα φρέσκο κορυφαίο CRT σήμερα... Μόνο η Sony πουλάει ακόμα το BVM-A20F1M, αποκλειστικά για τέτοιες δουλειές και δεν θα το πάρεις για να κάνεις browsing ή να γράφεις κείμενα στο word...

Το θέμα είναι πως πέρα από το άνω κομμάτι της αγοράς, που αφορά τους επαγγελματίες και τους εραστές της εικόνας, υπάρχει και το μεσαίο/κατώτερο που αφορά τουλάχιστον το 80% των χρηστών... Εκεί λοιπόν εντοπίζονται οι όποιες ενστάσεις μου (όχι προς τα εσένα).

Αν κατέβουμε λοιπόν εκεί κάτω, δε νομίζω να μη συμφωνείς πως τα ΤΝ του τελευταίου έτους είναι σε όλα καλύτερα (πλην γωνίας θέασης βεβαίως) από τα αντίστοιχης τιμής 17άρια CRT που αγόραζε ο πολύς κόσμος πριν από 6-8 χρόνια... Για να μη μιλήσω για το πόσο πιο υγειινά μας έρχεται η εικόνα στα μάτια...

Η πολύ θεοποίηση των CRT οδηγεί και σε κωμικοτραγικές καταστάσεις μερικές φορές: ένας γνωστός μου, βγάζει τα μάτια του σε ένα θεοσκότεινο, θολό και "τρεμάμμενο" (85 Hz γαρ) 17άρι Vibrant, γιατί είναι πεπεισμένος, χωρίς να έχει συγκρίνει, πως τα ΤΝ θα είναι πολύ χειρότερά του... :135:

Υ.Γ.: Sorry για το off-topic... :138:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μπραβο Παναγιωτη, πες κι αλλα... γυρνα κι αλλο το μαχαιρι στην πληγη.....

Μου εκατσε μια ευκαιρια το 2004 να δωσω ανταλλαγη το δικο μου μονιτορ (EIZO FlexScan F730 19'' αυτο εχω ακομα) και 300 ευρω ακομα για να παρω το Τ962 σε αριστη κατασταση και την προσπερασα...

Κλαψ, ακομα το σκεφτομαι...

Πέτρο, για να πούμε του στραβού το δίκιο, μόνιτορς σαν το Τ962 απευθύνονται μόνο σε τρελαμμένους εραστές της εικόνας. :137:

Τεράστιο σε όγκο, έπιανε σχεδόν το μισό μου γραφείο σε χώρο, κυριολεκτικά ασήκωτο με τα 37 κιλά του, χρειαζόταν δύο άτομα για να μεταφερθεί, αλλά το κυριότερο όπως όλα τα CRT μόνιτορς, ευπαθές σε σοβαρές ηλεκτρονικές βλάβες, που είναι σχεδόν αδύνατον να επισκευαστούν! :141:

Το δικό μου Τ962 έχει βγει off εξαιτίας δύο πάμφθηνων ολοκληρωμένων, που θα κόστιζαν ελάχιστα ευρώ το καθένα, αλλά που δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά, μια και αποτελούν ιδιοκατασκευές της EIZO! :137:

Αρκετά όμως με τη συζήτηση περί μόνιτορς παιδιά, βγήκαμε εντελώς όλοι μας off topic! :142:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δείτε τις τιμές και ρίξτε ένα βρίσιμο στους έξυπνους Ελληνάρες μαγαζάτορες.

http://www.technikdirekt.de/main/en.../beschreibbare-bluray/recordable-blu-ray.html
http://www.technikdirekt.de/main/en/Service-Versand-Versandarten-Europa/europe.html#PaketEU
Με κόστος αποστολής 22 ευρώ(μέχρι τα 100 Verbatim BD-R Blu-Ray Disc 25GB 4x Speed, printable, Jewel Case που δοκίμασα) το κόστος ανά δισκάκι ξεκινά από τα 7,6 ευρώ αν αγοράσεις 10 και φτάνει τα 5,62 αν αγοράσεις 100.

:111::111:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ γιατί παίρνω τα 20 TDK printable 4X 66 ευρώ? + τα μεταφορικά?

Reaction score
1

Δείτε τις τιμές και ρίξτε ένα βρίσιμο στους έξυπνους Ελληνάρες μαγαζάτορες.

http://www.technikdirekt.de/main/en.../beschreibbare-bluray/recordable-blu-ray.html
http://www.technikdirekt.de/main/en/Service-Versand-Versandarten-Europa/europe.html#PaketEU
Με κόστος αποστολής 22 ευρώ(μέχρι τα 100 Verbatim BD-R Blu-Ray Disc 25GB 4x Speed, printable, Jewel Case που δοκίμασα) το κόστος ανά δισκάκι ξεκινά από τα 7,6 ευρώ αν αγοράσεις 10 και φτάνει τα 5,62 αν αγοράσεις 100.

:111:

Πανάκριβα είναι Γιώργο, δες εδώ που έχουν φτάσει πλέον οι τιμές από τα printable Traxdata των 25GB.

http://cgi.ebay.co.uk/Traxdata-Blu-...DVDs?hash=item439a0bdf8b&_trksid=p3286.c0.m14

Ούτε λίγο ούτε πολύ, σου έρχονται δέκα δισκάκια με κόστος 2,3 ευρώ το ένα!!!!!! :111: :111: :111:

Και να συμπληρώσω φυσικά, ότι ο συγκεκριμένος προμηθευτής είναι 1.000% αξιόπιστος, και τα δισκάκια σε τρεις, τέσσερις μέρες το πολύ θα είναι στο σπίτι σας...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.613
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75