Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Kαι αν δεν γινεται αυτο με καποιο τροπο..υπαρχει καποιος ευκολος τροπος (εννοω με την χρηση ενος προγραμματας και οχι καμμια δεκαρια...:137: ) να το μετατρεψουμε σε mkv και να προσθεσουμε μετα τους εξωτερικους υποτιτλους ?

Πχ στο makemkv (που μου φανηκε ευχρηστο με μια γρηγορη ματια ) μπορει να γινει κατι τετοιο ?

Reaction score
1

Ξερει κανεις πως θα καψουμε ενα blu ray το οποιο ειναι ριπαρισμενο (με το anydvd ) στο σκληρο , το οποιο δεν εχει ενσωματωμενους Ελληνικους υποτιτλους , αλλα υπαρχουν εξωτερικοι σε αρχειο .srt ?

Απλά πράγματα Μελέτη μου. Στο directory stream από τα ριπαρισμένα αρχεία στον δίσκο σου, παίρνεις το μεγαλύτερο αρχείο .m2ts που θα βρεις (κατά κανόνα θα περιέχει ολόκληρη την ταινία, εκτός κι αν μιλάμε για καρτούν), και το ανοίγεις από το Subtitle workshop 4 μαζί με το αρχείο των ελληνικών υπότιτλων που έχεις βρει. Ελέγχεις για τον καλό συγχρονισμό των υπότιτλων, και εάν χρειάζεται, επεμβαίνεις και τον διορθώνεις.

Μόλις τελειώσεις με τον συγχρονισμό των υπότιλων, ανοίγεις το tsMuxer 1.10.6 και του κάνεις add το αρχείο .m2ts, καθώς και το αρχείο .srt των ελληνικών υπότιτλων, ενώ βεβαίως εχεις ορίσει αρχικά στο tsMuxer την επιλογη create Blu-ray disk.

Προσοχή εδώ: Μόλις τελειώσει το tsMuxer, θα πας μέσα στον υποφάκελο BACKUP του φακέλου STREAM και θα δημιουργήσεις με το χέρι έναν φάκελο JAR, που μένει κενός χωρίς περιεχόμενο. Αυτός ο τρόπος σου εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατότητα με όλα τα Blu-ray players της αγοράς, HTPC, media box κτλ.

Παίρνεις τώρα όλα τα περιεχόμενα από το directory που δημιούργησε το tsMuxer, και τα ανοίγεις από το Image Burn αφού πρώτα έχεις επιλέξει Create Image from files/folders, ονομάζεις στο label το όνομα που θέλεις να έχει το .iso που θα δημιουργηθεί, και μετά αυτό το .iso το καις στο Blu-ray δισκάκι.

Για απόλυτη σιγουριά μάλιστα, τόσο εγώ όσο και ο Ηλίας, καίμε πρώτα το .iso στο αντίστοιχο επανεγγράψιμο δισκάκι (25 ή 50GB), και αφού τσεκάρουμε ότι όλα είναι εντάξει, τότε μόνο καίμε το .iso στο εκτυπώσιμο δισκάκι! :126:

Reaction score
1.213

Eισαι κορυφη Παναγιωτη !

thanx !

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.760
Σε συνέχεια του post που έγραψα πριν απο αρκετές μέρες να αναφέρω ότι κατάφερα να εγγράψω απο το laptop μου (vaio vgn-ar11s) με επιτυχία σε traxdata δισκάκι. Την εγγραφή ανέλαβε το drive της matshita (σε 1χ ταχύτητα).
Ακόμα πιο ωραία ήταν η εκτύπωση που έκανα στο δισκάκι μου, χρησιμοποιώντας έτοιμο label με εκτυπωτή τον canon mp640.:114:
Πάμε τώρα στα προβλήματα της πρώτης φοράς. Οι υπότιτλοι που έκανα attach κατα τη δημιουργία του blu ray εμφανίζονται εκτός κάδρου! Τι μπορεί να φταίει; Η αρχική μορφή του mkv αρχείου ήταν 1920*800. Χρησιμοποιήσα το tsMuxer 1.10.6.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Πάμε τώρα στα προβλήματα της πρώτης φοράς. Οι υπότιτλοι που έκανα attach κατα τη δημιουργία του blu ray εμφανίζονται εκτός κάδρου! Τι μπορεί να φταίει; Η αρχική μορφή του mkv αρχείου ήταν 1920*800. Χρησιμοποιήσα το tsMuxer 1.10.6.

Ουπς! Δεν χρησιμοποιείς ποτέ το tsMuxer για να δημιουργήσεις Blu-ray δισκάκι από ματρόσκα στην οποία έχει γίνει re-encoding, για να μειωθεί το μέγεθος του αρχικού αρχείου. :111:

Το γράφεις και μόνος σου το λάθος. Η ματρόσκα που χρησιμοποίησες έχει ανάλυση 1920x800, για τον απλούστατο λόγο ότι κατά την επανακωδικοποίηση, το πρόγραμμα κόβει τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω απλά και μόνο για να κάνει οικονομία στο μέγεθος του αρχείου, κρατάει λοιπόν μόνο το ενεργό μέρος του κάδρου στις ταινίες 2,35:1. Οι μαύρες μπάρες που βλέπεις όταν προβάλλεις την ματρόσκα, προστίθενται εκ των υστέρων και δεν αποτελούν ενεργό μέρος του κάδρου.

Όταν όμως ρίξεις μια τέτοια ματρόσκα στο tsMuxer το οποίο έχει σαν ενεργό κάδρο την σταθερή αναλογία 16:9, τότε... απλά θα σου ξεχειλώσει την ματρόσκα με ανάλυση 1920x800 στον κάθετο άξονα για να γεμίσει το κάδρο, μια και δεν έχει τη δυνατότητα να σου δημιουργήσει εκ νέου τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, για να σου κρατήσει την σωστή αναλογία του κάδρου.

Άλλωστε δεν μπορεί να μην το πρόσεξες, η ταινία που δημιούργησες με το tsMuxer, πρέπει πια να έχει αναλογίες κάδρου 1,78:1 και όχι 2,35:1 που ήταν η πρωτότυπη ταινία, και όλες οι φιγούρες να είναι πολύ περισσότερο μακρόστενες από το σωστό.

Το tsMuxer το χρησιμοποιείς μόνο με τα πρωτότυπα αρχεία .m2ts που προέρχονται από το ριπάρισμα του Blu-ray στο σκληρό μας δίσκο ή μόνο με ασυμπίεστη ματρόσκα-αναφοράς που έχει δημιουργηθεί με το Ripbot και το Mkvmerge σύμφωνα με τον οδηγό που έχω ανεβάσει, στην οποία όμως δεν έχει κανένα re-encoding και οι μαύρες μπάρες έχουν παραμείνει στη θέση τους σαν ενεργό μέρος του κάδρου... :126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Ακόμα πιο ωραία ήταν η εκτύπωση που έκανα στο δισκάκι μου, χρησιμοποιώντας έτοιμο label με εκτυπωτή τον canon mp640.:114:

Και να πούμε για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη ή δεν διαθέτουν σκάνερ για να σκανάρουν τα εξώφυλλα από... τα original δισκάκια τους, :204: ότι εδώ θα βρείτε τα πάντα, αυτά που δεν θα μπορέσετε να βρείτε πουθενά αλλού! :126:

www.customaniacs.org/forum/

Τα περισσότερα εξώφυλλα και labels που θα βρείτε εκεί είναι απλά εξαιρετικά και σε άπειρες custom εκδοχές για να διαλέξετε ότι γουστάρετε, απλά πάντα χρειάζεται λίγη προσοχή μέχρι να ανακαλύψετε τους εξαιρετικούς... καλλιτέχνες!

Η εξαιρετική ποιότητα όμως πληρώνεται, όπως τίποτα το εξαιρετικό δεν είναι δωρεάν σε αυτή τη ζωή, έτσι λοιπόν η κάθε ταινία θα σας κοστίσει περίπου είκοσι λεπτά (από δέκα λεπτά για το εξώφυλλο και το label)... :121:

Reaction score
1

Προσοχή εδώ: Μόλις τελειώσει το tsMuxer, θα πας μέσα στον υποφάκελο BACKUP του φακέλου STREAM και θα δημιουργήσεις με το χέρι έναν φάκελο JAR, που μένει κενός χωρίς περιεχόμενο.

Να διορθώσω μια μπούρδα που έγραψα παραπάνω. :137:

Ο φάκελος BACKUP βρίσκεται φυσικά μέσα στον φάκελο BDMV, και όχι στον φάκελο STREAM που έγραψα κατά λάθος. :135:

Reaction score
0
Χαχα, καλά δεν έχω φτάσει σε σημείο να εκτυπώνω και blu-ray ακόμη . Προς το παρόν έχω βρεί καλή πηγή για δισκάκια εδώ
Letsbuy

Στο mozilla μου βγάζει οτι εχει αναφερθεί κακόβουλη:133::134:
χμμ..έχω ψωνίσει αρκετές φορές, μάλλον κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει.

Reaction score
1
Απάντηση: Ήρθανε και τα JVC...

Όπως είχα πει, το ρισκάρισα τελικά και παρήγγειλα τα JVC Blu-ray printable δισκάκια των 50GB τετραπλής ταχύτητας, παρόλο που ο πωλητής έκανε ξεκάθαρο ότι από τα δισκάκια είχε αφαιρεθεί η αρχική συσκευασία και είχαν επανασυσκευαστεί. Αυτή τη στιγμή νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Επειδή τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στον γιαπωνέζικο λαό, δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι ένας Ιάπωνας θα επιχειρούσε να με εξαπατήσει, ειδικά μέσω του αγγλικού e-bay.

Σήμερα κατέφτασαν λοιπόν τα δισκάκια, μέσα σε ελάχιστες (8-9) ημέρες από τη στιγμή που τα παράγγειλα, και μάλιστα συστημένα, η ταχυδρόμος ανέβηκε επάνω και με έβαλε να υπογράψω, ενώ όλα τα υπόλοιπα δισκάκια που έχω παραγγείλει, οι ταχυδρόμοι τα αφήνουν απλά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τα δισκάκια, δέκα τον αριθμό, κόστισαν ακριβώς 60 ευρώ, δηλαδή έξι ευρώ το ένα, και φαίνεται να αποτελούν ίσως την καλύτερη πρόταση αγοράς που παίζει αυτή τη στιγμή! Δείτε παρακάτω γιατί…

Όπως μπορείτε να δείτε, πολύ έξυπνα ο Ιάπωνας φίλος γράφει στον φάκελο ότι πρόκειται… για απλά dvd που μάλιστα μου τα κάνει δώρο!

Όταν άνοιξα τον φάκελο, οφείλω να ομολογήσω ότι πανικοβλήθηκα αρχικά. Έβλεπα μόνο πέντε θήκες, ενώ περίμενα δέκα δισκάκια! Η συσκευασία επίσης μου έμοιαζε αρχικά πολύ πρόχειρη…

Γρήγορα βέβαια συνειδητοποίησα ότι οι πέντε θήκες ήταν διπλές, η καθεμία περιείχε από ένα δισκάκι σε κάθε όψη. Οι θήκες πρέπει να ήταν αντιστατικές, τράβηξα το πρώτο δισκάκι και κοίταξα την επιφάνεια εγγραφής στο ημερήσιο φως, δεν υπήρχε ούτε ίχνος από σκόνη επάνω του, ούτε το παραμικρό χνουδάκι! :615:

Επίσης η συσκευασία ήταν απλά άψογη με τριπλά και τετραπλά τυλίγματα, ο άνθρωπος είχε κάνει απλά ότι περνάει από το χέρι του για να είναι τα δισκάκια απόλυτα προστατευμένα…

Reaction score
1

Επιφάνεια εκτύπωσης
Εδώ τα JVC δίνουν απλά τα ρέστα τους! Πρώτα από όλα σε κερδίζουν με τη μία με το χρώμα που έχει η επιφάνεια εκτύπωσης. Επιτέλους ένα καθαρό και δυνατό λευκό χρώμα, σε αντίθεση με το ελαφρά κιτρινίζον χρώμα των Traxdata 25GB και το λιγότερο αλλά πάλι κιτρινίζον χρώμα των Sony 50GB.

Με το που τα είδα, σκέφτηκα ότι τα JVC πρέπει να τυπώνονται ένα κλικ καλύτερα και από τα Traxdata αλλά και από τα Sony, και αυτό φαίνεται να ισχύει και στη πράξη. Απλά χρειάζομαι μερικές εκτυπώσεις ακόμα, με μεγαλύτερο ποσοστό επικάλυψης του μαύρου χρώματος για να το επιβεβαιώσω.

Να μην παρεξηγηθώ: ούτε τα JVC φυσικά μπορούν ούτε κατά διάνοια να προσεγγίσουν το πολύ βαθύ μαύρο που σας δίνει το φωτογραφικό χαρτί εκτύπωσης στα εξώφυλλά σας. Φαίνεται όμως ότι μπορούν να πετύχουν ένα ή ίσως και δύο κλικ βαθύτερο μαύρο από ότι τα Traxdata και τα Sony.

Δυστυχώς, πάντα υπάρχει και ένα αρνητικό σημείο: και στα JVC όπως δυστυχώς και στα Sony των 50GB, υπάρχει μια μικρή περιοχή στα κυκλικά όρια του δίσκου όπου αναφέρονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δίσκου, όπως ακριβώς βλέπετε στη φωτό. Το κακό είναι ότι στα JVC τα γράμματα είναι ανάγλυφα, οπότε θα τα φάτε στη μάπα στην εκτύπωση ότι και να κάνετε, είτε τυπώσετε δηλαδή πάνω σε σκούρο χρώμα είτε τυπώσετε σε ανοιχτό! Μα καλά, είναι εντελώς μ@λ@κες οι άνθρωποι;! :141:

Κατά την εγγραφή…
Μία συμβουλή: μην δείχνετε καθόλου βιασύνη όταν καίτε Blu-ray δισκάκια, φαίνεται ότι κάθε εταιρεία παρουσιάζει και διαφορετική συμπεριφορά γραψίματος στα δισκάκια της. Φαίνεται επίσης ότι η εγγραφή επηρεάζεται σαφέστατα και από το λειτουργικό, οπότε πιθανόν να αντιμετωπίσετε διαφορετική συμπεριφορά από εμένα. Να υπενθυμίσω μόνο ότι στο HTPC του σαλονιού που κάνω τις εγγραφές, έχω WindowsXP professional με service pack 2.

Αμάν, αμάν, τι έγινε βρε παιδιά;!
Όταν πήγα να γράψω το πρώτο JVC έφαγα πολύ χοντρή κρυάδα. Όπως βλέπετε στη φωτό, το δισκάκι είχε κολλήσει για εξήμισι ολόκληρα λεπτά στο reserving track, :111: το πρώτο στάδιο πριν να ξεκινήσει η εγγραφή. Συνηθισμένος από τα Sony που δεν καθυστερούσαν περισσότερο από τριάντα δεύτερα στο reserving track, είχα αρχίσει ήδη τα βρισίδια και να σκέφτομαι για το πώς θα πείσω τώρα τον Ιάπωνα ότι τα δισκάκια που μου έστειλε είναι για τα μπάζα! :137:

Τσίτα τα γκάζια!

Τράβηξα λοιπόν τη φωτό και ήμουν έτοιμος να σταματήσω τη διαδικασία, πιθανότατα αχρηστεύοντας το δισκάκι οριστικά, όταν ξαφνικά στα εφτάμισι λεπτά περίπου, το δισκάκι πήρε μπροστά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε χτυπήσει τελική ταχύτητα στο 4,1x!!! Τα 37,1 GB χρειάστηκαν ακριβώς 44 λεπτά για την εγγραφή. Δεν κάθισα βέβαια να δω για τον έλεγχο ολόκληρο το «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» που είναι τρεις ώρες ταινία, αλλά σε μισής ώρας προσεκτική θέαση σε όλα τα κεφάλαια της ταινίας, το JVC συμπεριφέρθηκε απλά άψογα… :626:

Προσέξτε τώρα εδώ λοιπόν τις εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές, τουλάχιστον στο δικό μου setup:
Sony printable 50GB: Reserving track = 30 δευτερόλεπτα και finalizing disc: περίπου 4 έως 5 λεπτά.
JVC printable 50GB: Reserving track = επτάμισι λεπτά και finalizing disc: μηδέν δευτερόλεπτα.

Όπως βλέπετε, τα δύο δισκάκια συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά, αλλά από όποια μεριά και να το δείτε, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, τα JVC είναι ο ξεκάθαρος νικητής. Πρώτον, στοιχίζουν περίπου τριάντα λεπτά φθηνότερα αυτή τη στιγμή, έξι ευρώ το ένα ενώ τα Sony στοιχίζουν έξι ευρώ και τριάντα λεπτά.

Δεύτερον, γράφονται στη διπλή ακριβώς ταχύτητα από τα Sony, 4,1x vs 2x. Για πολλούς η ταχύτητα είναι σημαντικό κριτήριο. Φυσικά και υπάρχουν Sony τετραπλής ταχύτητας, αλλά κοστίζουν παραπάνω, γύρω στα επτάμισι ευρώ το ένα. Για μένα επίσης σημαντικό σημείο είναι και η ελαφρά υπεροχή της επιφάνειας εκτύπωσης που παρουσιάζουν τα JVC έναντι όλων των printable Blu-ray δίσκων που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Φοβερά δισκάκια λοιπόν τα JVC, σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Να σας πω επίσης ότι έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα Mitsubishi printable των 50GB εξαπλής ταχύτητας(!) σε πολύ καλή τιμή, που θα είναι μάλλον και η επόμενη αγορά μου…

Reaction score
1

Κάτι σημαντικό που μου διέφυγε: τα JVC είναι τα πρώτα printable Blu-ray δισκάκια που διαφοροποιούνται από τον «κανόνα» που είχα συναντήσει μέχρι στιγμής στα περιθώρια της εκτυπώσιμης περιοχής.

Ενώ τα Traxdata και τα Sony έχουν εκτυπώσιμη περιοχή 22 χιλιοστά εσωτερικά και 118 χιλιοστά εξωτερικά, τα JVC έχουν 24 χιλιοστά εσωτερικά και 118 χιλιοστά εξωτερικά. Αν δεν νιώθετε σίγουροι για τα περιθώρια, να μετράτε τα δισκάκια με τη μεζούρα γιατί είναι πολύ κρίμα μετά από τόσο κόπο να καταλήξετε με ένα κακοτυπωμένο δισκάκι που θα το βλέπετε και θα σας ξενερώνει... :137: :141:

Reaction score
1
Απάντηση: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει...

Μάλλον βιάστηκα με τα δισκάκια της JVC. Μόλις έκαψα το δεύτερο δισκάκι, και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτό, κανένα απολύτως πρόβλημα με το reserving track αυτή τη φορά! :111:

Μέσα σε είκοσι μόλις δευτερόλεπτα το δισκάκι είχε ξεμπερδέψει με το reserving track και πήγαινε πετώντας στο 4,1x... Η φωτό έχει τραβηχτεί βέβαια στα δύο λεπτά και κάτι...

Τα 32GB κάηκαν σε 32 λεπτά ακριβώς, δηλαδή 1GB το λεπτό. Καθόλου άσχημα θα έλεγα... :126:

Τι να έφταιξε άραγε στο πρώτο δισκάκι; :118: Δεν έχω ιδέα παιδιά, αλλά και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε, αφού το δισκάκι παίζει άψογα.

Ίσως το ότι δεν έχω αναβαθμίσει ποτέ το firmware στο LG, το πλήρωσα βλέπετε 270 ευρώ πριν σχεδόν ενάμισι χρόνο, οπότε δεν παίρνω το ρίσκο. Ίσως τα XP, ίσως το Image Burn, ποιος ξέρει...

Πάντως με τα τωρινά δεδομένα, τα JVC(;) αποδεικνύονται απλώς εξαιρετικά δισκάκια και εξαιρετική αγορά. Και βάζω το ερωτηματικό, γιατί όπως θα είδατε το LG τα αναγνωρίζει σαν TDK... :137:

Reaction score
1

Το θέμα της ταχύτητας εγγραφής...
Πολύς ντόρος έχει γίνει για το ότι εάν γράφουμε τα δισκάκια μας στη μέγιστη ονομαστική τους ταχύτητα, μειώνουμε την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά φαντάζομαι ότι τουλάχιστον όσον αφορά τα dvd, πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για κάποιες από τις μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στα δισκάκια Blu-ray όμως, πιστεύω ότι έχουμε διαφορετικές παραμέτρους, τουλάχιστον σε σύγκριση με το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα άγραφα dvd, όπου κυριολεκτικά δεν έχει ιδέα κάποιος αν τα dvd που θα κάψει, με πόσα από τα χιλιάδες μοντέλα players και drives για pc που κυκλοφορούν θα είναι συμβατά. Κατά κανόνα, ο καθένας ενδιαφέρεται κυρίως για το δικό του setup, δηλαδή αν τα δισκάκια που καίει παίζουν απροβλημάτιστα στο dvd player(s) του σπιτιού του, τότε όλα είναι εντάξει.

Πρώτα από όλα οι ταχύτητες στα Blu-ray δισκάκια είναι ακόμη σε χαμηλά σχετικά επίπεδα, μόλις πριν λίγο καιρό άρχισαν να πλημμυρίζουν την αγορά τα δισκάκια εξαπλής ταχύτητας. Επίσης, και πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, κατά κανόνα τα δισκάκια Blu-ray φαίνεται ότι υπερέχουν ποιοτικά έναντι των αντίστοιχων dvd.

Anyway, αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε στο δίλημμα για το ποια ταχύτητα εγγραφής θα πρέπει να επιλέξετε για να καίτε τα Blu-ray δισκάκια σας.

Εγώ μέχρι στιγμής είχα το περιθώριο της επιλογής στα Traxdata των 25GB, όσο και στα JVC των 50GB, που αμφότερα υποστηρίζουν ταχύτητα εγγραφής 4x.

Τα Traxdata όλο αυτό το διάστημα είχα επιλέξει να τα καίω σε ταχύτητα 2x, μια και ο φόβος φυλάει τα έρημα. Πριν από αρκετό καιρό ωστόσο, είχα κάψει ένα δισκάκι σε ταχύτητα 4x, το οποίο έπαιξε άψογα τόσο στο Playstation 3 όσο και στο Panasonic Blu-ray player του Μπάμπη Κολέζα.

Από σήμερα αποφάσισα ωστόσο να αλλάξω τακτική και να καίω πλέον τα Traxdata σε ταχύτητα 4x, πέρα από το μισό ακριβώς χρόνο που απαιτείται, θεωρώ ότι ακόμα σημαντικότερο κέρδος είναι η λιγότερη φθορά που προξενείται στο drive.

Όπως βλέπετε στη φωτό, εάν η ταινία ασυμπίεστη μαζί με τον ήχο HD, χωράει σε 25άρι δισκάκι, τότε η υπόθεση είναι σχεδόν ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! :137:

Μέσα σε 19-20 μόλις λεπτά είστε έτοιμοι! Το Traxdata που έκαψα σήμερα σε ταχύτητα 4x, έπαιξε επίσης απροβλημάτιστα και άψογα. :126:

Παρόλα αυτά, εάν κάποιος ανακαλύψει κάποιο link στο οποίο με σοβαρά στοιχεία να αποδεικνύεται ότι η εγγραφή στη μέγιστη ταχύτητα δημιουργεί προβλήματα στα δισκάκια Blu-ray, ας το ανεβάσει για να μας ενημερώσει... :126:

Reaction score
1
Απάντηση: Τελικά, τα ελληνικά καταστήματα είναι για πολλές κλοτσιές...

Δεν αντέχω παιδιά, θα κατουρηθώ στα γέλια, τώρα μόλις το είδα ότι το e-shop έφερε τα printable Traxdata των 25GB. :204:

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.TRX0101

Θαυμάστε τιμή παιδιά, 47 (σαράντα επτά) ολόκληρα ευρώ. :111:

Μας έχουν όλους για πολύ χοντρομ@λ@κες παιδιά. :141:

Από τα 17,5 ευρώ που πουλάει ο Άγγλος στο e-bay (και λέτε άραγε να μην κερδίζει, μπαίνει μέσα μήπως;!) την ίδια ακριβώς συσκευασία των 10 τεμαχίων, στα 47 ευρώ του e-shop! :137:

Reaction score
1

Και θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα. Και στο αγγλικό e-bay υπάρχουν κάποιοι «έξυπνοι» που προσπαθούν να πουλήσουν τα Traxdata σχεδόν στην διπλή τιμή από τον φτηνό Άγγλο, δεν χρειάζεται τώρα να του κάνω διαφήμιση, ματάκια έχετε και βλέπετε μόνοι σας. :126:

Μαυρίστε τους όλοι σας παιδιά, η μοναδική μας δύναμη σαν καταναλωτές είναι να επιλέγουμε πάντα αυτόν που πουλάει το ίδιο ακριβώς προϊόν που μας ενδιαφέρει στη φτηνότερη τιμή.

Και επιβραβεύουμε έτσι αυτόν που πουλάει φτηνά γιατί πραγματικά το αξίζει, αλλά ταυτόχρονα αναγκάζουμε τους «έξυπνους» να κατεβάσουν αμέσως τις τιμές τους... :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μαυρίστε τους όλοι σας παιδιά, η μοναδική μας δύναμη σαν καταναλωτές είναι να επιλέγουμε πάντα αυτόν που πουλάει το ίδιο ακριβώς προϊόν που μας ενδιαφέρει στη φτηνότερη τιμή.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! :127: Δεν είναι μόνο η χαμηλότερη τιμή το κριτήριο αγοράς... :126:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! :127: Δεν είναι μόνο η χαμηλότερη τιμή το κριτήριο αγοράς... :126:
Aλλα τι ακριβως ειναι στα αγραφα δισκακια (και μαλιστα τα ιδια ) ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Ακριβώς Γιάννη μου, μιλάμε για τα ίδια ακριβώς δισκάκια, στην ίδια ακριβώς συσκευασία των 10 τεμαχίων, τι άλλο φίλτατε πρέπει να είναι το κριτήριο μας πέρα από την τιμή;! :118:

Reaction score
0
Sorry για την συνέχεια του off topic...

Δεν διαφωνώ "γενικά" (ειδικά αφού μιλάμε για δισκάκια) αλλά για παράδειγμα αν το e-shop έχει τα Printable Verbatim που αγοράζω 0.5€ και ο γείτονας (με τον οποίο βγαίνουμε και για ρετσίνες! :124: ) 0.55€ ε, τότε θα τα πάρω από τον γείτονα!

Το παράδειγμα βέβαια που ανέφερες δείχνει καθαρή αισχροκέρδεια (αν και δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως είναι έτσι)...

Ελπίζω να με καταλαβαίνετε... :123:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.610
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75