- Reaction score
- 143.663
Απάντηση: Re: ... μετά τα 16 bits,... το Χάος
και? συμπεράσματα?Το έχω το amarra
και? συμπεράσματα?Το έχω το amarra
Είπα θα σου έρθω στο τσαρδι να ακροαστείς και να συμπεράνεις μοναχός σουκαι? συμπεράσματα?
λεγε βρε, ακους διαφορες σε σχεση με το itunes/cog?Είπα θα σου έρθω στο τσαρδι να ακροαστείς και να συμπεράνεις μοναχός σου
Για να έδωσα για software 400 usd κάποιο λόγο θα είχα
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά!Κατά σειρά για mac ( μόνο το bias peak είναι κοντά στο amarra όλα τα άλλα μακριά )
Amarra
Bias peak le ( δεν είναι player αλλά η μηχανή αναπαραγωγής του είναι φοβερή! Κάτι σαν το soundforge είναι )
itunes
Play
Vox
Cog
Για pc
J river ( με asio & χωρις )
foobar ( με asio & ks & wasapi αλλα και ds )
windows media player
Σε κάθε περίπτωση για pc μόνο με vista! Στα xp είναι όλα χάλια
Σε κανένα από τα 2Πολύ ενδιαφέροντα αυτά!
Μερικές ερωτησούλες
Σε mac έχεις δοκιμάσει το songbird;
Το volume control το κάνεις στο minerva ή στον player;
Νομίζω ότι στο site γράφει ότι υποστηρίζει το volume του itunes.Το αμαρα δεν έχει volume ( κάνει Mute το volume του itunes )
Επιλογή για dither ναι ( απενεργοποιημενη )Νομίζω ότι στο site γράφει ότι υποστηρίζει το volume του itunes.
Κάτι άλλο, έχει επιλογή για dither και αν ναι είναι ενεργοποιημένη;
Όποτε μπορείς ρίξε μια ματιά και στο songbird (έχει τα bugs του βέβαια...).
σε περιμένω έτσι κι αλλιώς.... τα έχουμε ξαναπεί...:144:Είπα θα σου έρθω στο τσαρδι να ακροαστείς και να συμπεράνεις μοναχός σου
Για να έδωσα για software 400 usd κάποιο λόγο θα είχα
Παίζουν όλα τα μεγάφωνα των ηχείων σου κανονικά χωρίς να "ξύνουν" ή να παραμορφώνουν;Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως έπαθαν ζημιά τα ηχεία. Στην συνέχεια που τα δοκίμασα έπαιζαν μια χαρά όλες τις μουσικές, μπάσα, πρίμα, φωνές, άρα προφανώς δεν κάηκε τίποτα. Επειδή διαβάζω διάφορα εδώ μέσα, τι πρέπει να περιμένω σε περίπτωση βλάβης του ηχείου? Κάποιο είδος παραμόρφωσης ίσως? Πρόβλημα όταν θα ανοίξω την ένταση ξανά? Ελπίζω να μην έκανα ζημιά:122:
Πείτε μου τι να προσέξω please.
BW683.Παίζουν όλα τα μεγάφωνα των ηχείων σου κανονικά χωρίς να "ξύνουν" ή να παραμορφώνουν;
Λογικά αν το έκλεισες αμέσως δεν θα πρέπει να πρόλαβε να γίνει καμμία ζημιά... Τι ηχεία είχες; ...sorry τι ηχεία έχεις; :126:
Ναι καλύτερα θα ήταν να βγάλεις τις γρίλιες και να παίζουν σε φυσιολογική ένταση, τόση που να μπορείς να βάλεις το αυτί σου πολύ κοντά στο κάθε μεγάφωνο έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι κανένα δεν έχει πρόβλημα. Γιατί ακούγοντάς τα από μακρυά μπορεί τα άλλα μεγάφωνα να καλύπτουν κάποιο πρόβλημα.BW683.
Αναπαράγονται όλες οι συχνότητες κανονικά και απο τα 2 ηχεία αλλά υποθέτω καλύτερα να βγάλω τις γρίλλιες και να παρακολουθήσω και τα 2 γουφερ αν πάλλονται φυσιολογικά.
Καλό σημάδι αυτό!Όχι, δεν ξύνουν, δεν παραμορφώνουν.
Το κακό είναι ότι σε κάποιες συχνότητες μπορεί να μην ακούγεται τόσο πολύ ενώ σε άλλες να είναι πιο έντονο, γι αυτό πρέπει να ακούσεις προσεκτικά κυρίως κανονικά όργανα (όχι ηλεκτρονικά κλπ.) και ανθρώπινες φωνές.Βέβαια δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να είναι αυτό το "ξύσιμο". Υποθέτω οτι το ακούς σε όλες τις συχνότητες που αναπαράγει το μεγάφωνο, ή μήπως σε κάποιες που μπορεί να συντονίζει?
Όχι, εάν υπάρχει πρόβλημα θα είναι σε όλες τις εντάσεις. Και μάλιστα στις χαμηλές εντάσεις μπορεί να είναι και πιο εύκολα αναγνωρίσιμο.Απαιτεί υψηλές στάθμες το "ξύσιμο" για να εμφανιστεί?
Μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Οπως σού είπα και πριν αφού δεν έπαιζαν ώρα σε αυτή την ένταση προφανώς δεν θα πρόλαβε να γίνει καμμία ζημιά...Πριν λίγο που τα ξανάκουσα (σε σχετικά χαμηλές εντάσεις όμως λόγω ώρας) παίζουνε γλυκά και ωραία όπως πριν το συμβάν. Να μην ανησυχώ γιατρέ μου?:104:
Δυναμώνουν μόνα τους! ΘΑΥΜΑ! :131:Τα tests του g.kar δυναμώνουν από μόνα τους μετά από κάποιο χρόνο στο σκληρό δίσκο.