Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Τα επανεγγράψιμα δισκάκια Blu-ray της TDK...

TDK rewritable 25GB
Το συγκεκριμένο δισκάκι έχει δώσει τα ρέστα του κυριολεκτικά, όσον αφορά τον τομέα της αξιοπιστίας, στα χέρια του Ηλία (MAD). Το έχει ξαναγράψει 150 φορές μέχρι σήμερα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!

Εδώ στη φωτό το βλέπετε μαζί με το μεγάλο αδελφάκι του των 50GB.

Το μοναδικό μειονέκτημα και των δύο, η χαμηλή ταχύτητα εγγραφής. Το δικό μου είναι ακόμα σφραγισμένο, μια και έχω κάψει μέχρι στιγμής μόνο το πενηντάρι...

TDK rewritable 50GB
Το έχω ξαναγράψει μέχρι στιγμής δύο φορές, ενώ ο Ηλίας το έχει ξαναγράψει περίπου 15 φορές. Πιθανότατα πρόκειται επίσης για ένα πολύ αξιόπιστο δισκάκι, όπως ακριβώς και το μικρό του αδελφάκι.

Λοιπόν, να σας ενημερώσω για τις νεότερες εντυπώσεις μου από τα επανεγγράψιμα δισκάκια Blu-ray της TDK.

TDK rewritable 25GB
Ξεχάστε ότι σας έγραψα περί χαμηλής ταχύτητας εγγραφής όσον αφορά το 25άρι δισκάκι τουλάχιστον!Πίστεψα, εσφαλμένα φυσικά, ότι θα συμπεριφέρεται κατά την εγγραφή σαν το μεγάλο αδελφάκι του των 50GB, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Την πρώτη φορά λοιπόν που επιχείρησα να γράψω ένα αρχείο .iso στο TDK των 25GB (το δισκάκι ήταν ολοκαίνουριο και σφραγισμένο), το ImageBurn μου έβγαλε μήνυμα ότι το δισκάκι δεν είναι φορμαρισμένο και αν θέλω να το φορμάρει!!! :111:

Μην ξέροντας τι να κάνω, σκέφτηκα νάτα μας, πάλι θα αποκτήσουμε ένα σουβέρ πολυτελείας, τελικά είπα στο ImageBurn να το φορμάρει, μία διαδικασία που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες.

Από τότε όμως φίλοι μου, το δισκάκι κυριολεκτικά πετάει! Το έχω ξαναγράψει τρεις φορές, και τις τρεις το ImageBurn μου έδειχνε ταχύτητα εγγραφής καρφωμένη στο 2,2 έως 2,3x που είναι ταχύτητα μεγαλύτερη και από τη μέγιστη ονομαστική, που είναι το 2x!!! :111:

Το δισκάκι λοιπόν είναι ταχύτατο για επανεγγράψιμο, είναι και πολύ αξιόπιστο, άρα χτυπήστε το χωρίς δισταγμό όπου το πετύχετε σε καλή τιμή...

TDK rewritable 50GB
Εδώ δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Εκτός από τις απελπιστικά αργές ταχύτητες εγγραφής που πέφτουν ακόμα και στο 0,1x, :111: το δισκάκι μου παρουσίασε ήδη πρόβλημα με την μόλις δεύτερη επανεγγραφή του, σε κάποια σημεία του δίσκου στο δεύτερο layer, η ανάγνωση από το drive είναι προβληματική.

Μπορεί και να μου έτυχε ελαττωματικό δισκάκι, ποιος ξέρει. Θα δοκιμάσω να το φορμάρω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση... :121:

Reaction score
1
Απάντηση: Τα επανεγγράψιμα δισκάκια Blu-ray της TDK...

TDK rewritable 50GB
Μπορεί και να μου έτυχε ελαττωματικό δισκάκι, ποιος ξέρει. Θα δοκιμάσω να το φορμάρω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση...

Όσο ζει τελικά κάποιος, πάντα μαθαίνει... :116:

Ξεχάστε και όσα σας είπα για το TDK rewritable των 50GB! Σήμερα το πήρα απόφαση και το φορμάρισα με το ImageBurn στο full erase, όπου το ImageBurn εκτός από το σβήσιμο, κάνει και full format από την αρχή στο δισκάκι.

Η διαδικασία κράτησε ακριβώς τρεις ώρες, όπως και στο δισκάκι των 25GB. Κατά τη διάρκεια του φορμαρίσματος είχαμε δύο φοβερές πτώσεις τάσης στη περιοχή μου, αλλά ευτυχώς με έσωσε και τις δύο φορές το 1000άρι Accupower που προστατεύει το HTPC του σαλονιού! Μάκια θα το κάνω, :442: με έβγαλε ασπρόπροσωπο, αλλιώς θα είχα αποκτήσει ένα υπερπολυτελές σουβέρ!...

Με το που τέλειωσε το φορμάρισμα, έβαλα να κάψω ένα .iso, έτσι για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε. Θαυμάστε κύριοι, για μια ακόμη φορά το ImageBurn έκανε το θαύμα του, το 50άρι πηγαίνει με τσίτα τα γκάζια, με το write speed καρφωμένο κανονικά στο 2x! :111:

Αχ βρε Ηλία (Mad), καθόμαστε τόσο καιρό και καίγαμε στο 0,9x μάξιμουμ!... :623:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Παναγιώτη μου μόλις τελείωσα μιά αναβαθμισούλα στο PC μου, το έκανα τετραπύρηνο
2,8 Ghz με WIN 7 Ultimate 64bit, έχω εγκαταστήση όλα μου τα προγράμματα και τρέχουν τέλεια!
και βέβαια καίω τα δισκάκια μου στο φούλ Χ2! ακόμα και τα Χ4 εγώ τα καίω Χ2!
ενώ βρήκα και δισκάκια TDK με 45 $ τα 20 πάρέλαβα τα πρώτα 40 την Πέμτη!

Reaction score
1

και βέβαια καίω τα δισκάκια μου στο φούλ Χ2!

Εννοείς τα rewritable TDK των 50GB; :118:

Πώς όμως το κατάφερες; Χωρίς να τα φορμάρεις με το ImageBurn εκ νέου; Γιατί θυμάμαι που μου είχες πει, ότι και σε σένα η ταχύτητα στα rewritable 50άρια ήταν 0,9x μάξιμουμ... :121:

Α, και καλορίζικο το νέο pc Ηλία μου, δως του να καταλάβει, έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ καψίματος σε δισκάκια Blu-ray μου φαίνεται...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν ξέρω, μόνο του έγινε, στό προηγούμενο σύστημα (XP) τo imgburn έφτανε μέχρι 0,9 τώρα πάει στο 2Χ!!!
Οπως σου έχω πεί Παναγιώτη οι σκληροί δίσκοι είναι πιο φθηνοί, αλλά τα παιδιά μου και οι φίλοι δεν μπορούν να
συνδέσουν ένα σκληρό στην τηλεόραση για να δούν ένα έργάκι, άσε που και να γινόταν, πότε θα ξανα έπαιρνα τον
σκληρό πάλι πίσω? Έχω φτάσει αισίως τα 200 έργα σε 1080p!!! τώρα πήρε και ο γαμπρός μου PS3 και κάνει συχνές επιθέσεις
στην βαλίτσα!!! :116::116:

NIX

Reaction score
0

Τα επενεγγραψιμα δισκακια δεν χαλουν εαν σταματησει η διαδικασια του φορμαρισματος.Απλως πρεπει να τη ξεκινησεις απο την αρχη.

Σε ενα επανεγγραψιμο δισκακι τη πρωτη φορα χρησεως,μπορεις να κανεις φορμαρισμα΄Ειτε πληρες και αργο αλλα το δισκακι γραφεται επειτα στη κανονικη του ταχυτητα,ειτε γρηγορο ομως τη πρωτη εγγραφη θα τη κανει πολυ αργα (πρωτα φορμαρει τοπικα και επειται γραφει τα δεδομενα).

Στις επομενες εγγραφες το γρηγορο φορμαρισμα ειναι καλυτερο.
Καποια στιγμη μετα απο ερκετες εγγραφες,ενα πληρες φορμαρισμα μπορει να αναζωογονησει το δισκακι και συνισταται.

.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.760
Νομίζω ότι οι τιμές έχουν αρχίσει να έρχονται σταδιακά σε πολύ λογικά επίπεδα. Με δεδομένο ότι οι δίσκοι μου έχουν σχεδόν γεμίσει, λέω να αρχίσω την χρήση των blu-ray. Τα trax-data φαίνονται μια χαρά, αλλά και για αυτά εδώ διάβασα στο amazon εξαιρετικά reviews.
Η απορία μου είναι η εξής. Θέλοντας να γλυτώσω την αγορά καινούριου writer (προς το παρόν), σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τον laptop μου. Απο τα specifications καταλαβαίνω ότι θα γράφω σε 1x ταχύτητα. Ο χρόνος εγγραφής δεν μου είναι πρόβλημα. Πιστεύετε ότι θα έχω προβλήματα ασυμβατότητας κτλ; Για να είμαι ειλικρινής διαβάζω περίεργα πράγματα για το ταίριασμα bd disc με writer και με δεδομένο ότι το drive της matshita είναι αρκετά παλιό φοβάμαι ότι απλά θα χάσω το χρόνο μου.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Πιστεύετε ότι θα έχω προβλήματα ασυμβατότητας κτλ; Για να είμαι ειλικρινής διαβάζω περίεργα πράγματα για το ταίριασμα bd disc με writer και με δεδομένο ότι το drive της matshita είναι αρκετά παλιό φοβάμαι ότι απλά θα χάσω το χρόνο μου.

Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο ξεκινήσαμε αυτό το θέμα, προσπαθώντας να εντοπίσουμε τα τυχόν προβλήματα κατά τις εγγραφές στα Blu-ray δισκάκια.

Το κακό (ή μήπως καλό;!) με τους περισσότερους εδώ μέσα, είναι ότι σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο drive για τις εγγραφές μας στα δισκάκια Blu-ray: το GGW-H20L της LG, έτσι ουσιαστικά δεν μπορούμε να εκφέρουμε καμία απολύτως γνώμη σε κάποιο μέλος όπως εσύ, που χρησιμοποιεί άλλο drive! :139:

Το μόνο που μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά, είναι ότι όλα ανεξαιρέτως τα δισκάκια Blu-ray που έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής, από όλες ανεξαιρέτως τις μάρκες, είτε είναι απλά εκτυπώσιμα, είτε είναι επανεγγράψιμα, τείνουν να αποδειχτούν εξαιρετικά αξιόπιστα, απλά τέλεια!

Δες παρακάτω έναν πίνακα με ότι έχουμε κάψει μέχρι στιγμής, μόνο εγώ και ο Ηλίας (Mad) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα απολύτως δισκάκι!

Εγώ
Traxdata printable 25GB 4x
Τριάντα δισκάκια τέλεια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα και σε εγγραφή 4x.

Sony printable 50GB 2x
Τρία δισκάκια τέλεια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, σε ταχύτητα 2x

TDK rewritable 25GB 2x
Τρεις τέλειες επανεγγραφές σε ταχύτητα 2x

TDK rewritable 50GB 2x
Τέσσερις τέλειες επανεγγραφές σε ταχύτητα 2x

Ηλίας (Mad)
TDK printable 25GB 2x
Περίπου διακόσιες (!!!) :111: τέλειες εγγραφές σε ταχύτητα 2x

TDK rewritable 25GB 2x
Περίπου εκατόν πενήντα (!!!) :111: τέλειες επανεγγραφές στο ίδιο δισκάκι!

TDK rewritable 50GB 2x
Περίπου δεκαπέντε τέλειες επανεγγραφές σε ταχύτητα 2x στο ίδιο δισκάκι

Μετά από όλα τα παραπάνω, φαντάζομαι ότι συμφωνείς ότι ακόμα και ο πλέον δύσπιστος θα πρέπει να αρχίσει να παραδέχεται ότι τα Blu-ray δισκάκια είναι... πολύ μακράν σε ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία σε σχέση με τα αντίστοιχα dvd... :137:

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μετά από όλα τα παραπάνω, φαντάζομαι ότι συμφωνείς ότι ακόμα και ο πλέον δύσπιστος θα πρέπει να αρχίσει να παραδέχεται ότι τα Blu-ray δισκάκια είναι... πολύ μακράν σε ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία σε σχέση με τα αντίστοιχα dvd...
Βαριά κουβέντα φίλε Παναγιώτη και εγώ είμαι ο πλέον δύσπιστος... :138::605:

Αυτό έλειπε, να έχεις προβλήματα εγγραφής με αυτές τις μάρκες. Για να σε δω με τίποτα Princo, Creation, Smartbuy, Intenso (το ΤOP-4 αποτυχίας στα DVD-R πριν από 7-8 χρόνια περίπου)... :136:

Θα πρέπει να μας αποδείξουν την αντοχή τους και σε βάθος χρόνου βέβαια, κάτι για το οποίο είναι ακόμα πολύ νωρίς (ακόμα θυμάμαι έναν φίλο να πετάει μια 100άδα DVD-R από τις ανωτέρω αναφερόμενες μάρκες που μετά από 6 μήνες εμφάνισαν προβλήματα ανάγνωσης, είχε φτιάξει και θήκες με εξώφυλλα ο καημένος).

Ό,τι έχω σε Traxdata, Sony, TDK και κυρίως Maxell από εκείνη την εποχή, παίζει ακόμα απροβλημάτιστα, ενώ είχαμε και 100% επιτυχία στις εγγραφές με αυτά...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Βαριά κουβέντα φίλε Παναγιώτη και εγώ είμαι ο πλέον δύσπιστος...

Αυτό έλειπε, να έχεις προβλήματα εγγραφής με αυτές τις μάρκες. Για να σε δω με τίποτα Princo, Creation, Smartbuy, Intenso (το ΤOP-4 αποτυχίας στα DVD-R πριν από 7-8 χρόνια περίπου)... :136:

Θα πρέπει να μας αποδείξουν την αντοχή τους και σε βάθος χρόνου βέβαια, κάτι για το οποίο είναι ακόμα πολύ νωρίς (ακόμα θυμάμαι έναν φίλο να πετάει μια 100άδα DVD-R από τις ανωτέρω αναφερόμενες μάρκες που μετά από 6 μήνες εμφάνισαν προβλήματα ανάγνωσης, είχε φτιάξει και θήκες με εξώφυλλα ο καημένος).

Ό,τι έχω σε Traxdata, Sony, TDK και κυρίως Maxell από εκείνη την εποχή, παίζει ακόμα απροβλημάτιστα, ενώ είχαμε και 100% επιτυχία στις εγγραφές με αυτά...

Γιάννη μου, συμφωνώ φίλτατε με τις παρατηρήσεις σου. Αλλά θα πρέπει να κρίνουμε κάθε φορά τα πράγματα, ανάλογα με την εκάστοτε διαμορφωμένη κατάσταση σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τι έχουμε λοιπόν σαν δεδομένο σήμερα:

Κάποιος λοιπόν που θέλει να κάψει σήμερα Blu-ray δισκάκια, και λογικά σκεπτόμενος, θα ψάξει για να βρει τη καλύτερη τιμή για τα δισκάκια που θα αγοράσει, άρα:

πρώτον, θα γράψει κανονικά στα παλαιότερα των υποδυμάτων του όλα ανεξαιρέτως τα ελληνικά καταστήματα, που μας περνάνε για χοντρομ@λ@κες και θα στραφεί στο εξωτερικό.

δεύτερον, επειδή ο φόβος φυλάει τα έρημα, και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος το πακέτο με τα δισκάκια να πέσει σε περίεργο τελωνειακό, θα φροντίσει να ψωνίσει κυρίως από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Άρα λοιπόν πού θα καταλήξει λογικά; Στο αγγλικό e-bay.

Στο αγγλικό e-bay λοιπόν, υπάρχει μία κατάσταση πλήρως διαμορφωμένη σχετικά με τα δισκάκια Blu-ray εδώ και αρκετούς μήνες. Οι μάρκες που παίζουν είναι ελάχιστες και συγκεκριμένες. Συγκεκριμένα παίζουν μόνο Traxdata, TDK, Sony, Verbatim, JVC και τώρα τελευταία... κάποια δισκάκια no name από κάποιο αμερικάνικο εργοστάσιο που πουλιούνται σχεδόν χύμα, με το κιλό που λένε! :142:

Όπως βλέπεις λοιπόν, οι μάρκες είναι όλες επώνυμες, πλην των no name αμερικάνικων δίσκων. Αλλά δεν πιστεύω ειλικρινά Γιάννη μου, ότι κάποιος θα ρισκάρει εύκολα να αγοράσει τα χύμα αμερικάνικα δισκάκια.

Πρώτα από όλα, επειδή τα δισκάκια έρχονται από Αμερική, μπορεί να του κάτσει στραβή και να πληρώσει τελωνείο, οπότε θα του κοστίσει ο κούκος αηδόνι, χωρίς να υπολογίσουμε την ταλαιπωρία που θα υποστεί.

Δεύτερον, να ρισκάρει για να γλυτώσει τι;! Αυτή τη στιγμή τα Traxdata printable 4x έρχονται με κόστος δύο ευρώ το ένα, κομπλέ με τα μεταφορικά, ενώ τα αμερικάνικα θα του κοστίσουν από 1,5 έως 1,8 ευρώ το ένα, κομπλέ με τα μεταφορικά. Δηλαδή να ρισκάρει κάποιος μόνο και μόνο για να γλυτώσει από είκοσι έως πενήντα λεπτά το δισκάκι;! :111:

Ε, αυτό πια είναι πλεονεξία, και ο καθένας από εμάς παίρνει τα ρίσκα του, άρα αναλαμβάνει και το κόστος των επιλογών του...

Σε αυτό που συμφωνώ βεβαίως μαζί σου 1.000%, είναι το θέμα της μακροχρόνιας αξιοπιστίας που θα επιδείξουν τα δισκάκια που γράφουμε σήμερα, άλλωστε το έχω επισημάνει κι εγώ σε προηγούμενο μήνυμά μου. Σε αυτό το θέμα δυστυχώς, ο χρόνος θα δείξει... :121:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Παναγιώτη ο πρώτος που θα έχει πρόβλημα θα είμαι εγώ, γιατί είδες πως μεταχειρίζομαι
τα δισκάκια! ακόμα θυμάμαι την έκπληξή σου, για το πώς έβαλα το δισκάκι στην θήκη
του SONY S300! :142::142::142:

Reaction score
1

ακόμα θυμάμαι την έκπληξή σου, για το πώς έβαλα το δισκάκι στην θήκη
του SONY S300! :142::142:

Μπουχαχαχά! Σας έχω πει πώς βάζει ο Ηλίας τα δισκάκια Blu-ray στο Sony S300;! Ανοίγει το tray και από μισό περίπου μέτρο απόσταση, όπως ακριβώς παίζουμε φρίζμπι, εκτοξεύει το δισκάκι Blu-ray που προσγειώνεται στο tray του Sony!!! :111:

Στο έχω ξαναπεί Ηλία μου, απορώ πως σου επιτρέπουν ακόμα να κυκλοφορείς ελεύθερος! :143:

Reaction score
11.861
Μα καλα, τοσο καλο σημαδι ξερει; Γιατι αν αστοχησει ο κοπος να παει κοντα, να σκυψει, να μαζεψει το δισκακι και να το τοποθετησει ειναι μεγαλος.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μα καλα, τοσο καλο σημαδι ξερει; Γιατι αν αστοχησει ο κοπος να παει κοντα, να σκυψει, να μαζεψει το δισκακι και να το τοποθετησει ειναι μεγαλος.
Πέφτουν κάτω τα μαζεύω και τα βάζω στην θήκη του player, χωρίς σκούπισμα βεβαίως, για να μην κανω ζημιά στο δισκάκι!!!
αλλά έπρεπε να δείτε την έκφραση του Παναγιώτη, ήταν όλα τα λεφτά!!!:142:

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

χωρίς σκούπισμα βεβαίως, για να μην κανω ζημιά στο δισκάκι!!!
:204::204::204::605:

Reaction score
1
Απάντηση: Και εκτυπώσιμα επανεγγράψιμα δισκάκια Blu-ray;!...

Για δείτε εδώ. Εγώ τουλάχιστον, πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Έσκασαν μύτη στο αγγλικό e-bay επανεγγράψιμα εκτυπώσιμα δισκάκια Blu-ray στα 50GB από την TDK!!!! :111:

http://cgi.ebay.co.uk/TDK-Blu-ray-D...ewItemQQptZBI_Blank_Media?hash=item45ee9fa924

Σε πακετάκι των τριών και μάλιστα σε αρκετά καλή τιμή, στα 11 ευρώ ανά δισκάκι. Αυτό που δυσκολεύομαι να αντιληφθώ, είναι η χρησιμότητά τους. :121:

Δηλαδή να γράψεις και να σβήσεις καμιά εκατοστή φορές το δισκάκι και τελικά, κάποια στιγμή να αποφασίσεις να το κάνεις finalize και να το εκτυπώσεις;!... :118: :139:

NIX

Reaction score
0

To finalize στα επανεγγραψιμα ειναι αναστρεψιμο και η εκτυπωση μπορει να ειναι του τυπου "Δισκακι Τεστ Νο1".

.

Reaction score
1
Απάντηση: Φρέσκο πράμα!...

Μόλις κατέφθασε το πακετάκι από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, το περίμενα πως και πως! :404:

Εδώ και καιρό, όλα ανεξαιρέτως τα εκτυπώσιμα δισκάκια των 50GB στο αγγλικό e-bay, και από όλες τις εταιρείες, προέρχονται από την Ιαπωνία. Το πακέτο κόστισε 63 ευρώ κομπλέ με τα μεταφορικά, άρα κάθε δισκάκι κόστισε 6,3 ευρώ... :126:

Την στιγμή που τα παράγγειλα πριν από δεκαπέντε μέρες, ήταν τα απολύτως φτηνότερα στο αγγλικό e-bay, όχι όμως τώρα πια...

Η σκάλα του παραδείσου από πενηντάρια εκτυπώσιμα δισκάκια... :137:

Όπως μπορείτε να δείτε στο link, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πενηντάρια εκτυπώσιμα της JVC, με ταχύτητα εγγραφής 4x παρακαλώ, σε συσκευασία των 10 τεμαχίων, που έρχονται στα 6 ευρώ το ένα, κομπλέ με τα μεταφορικά. Η σφαγή ανάμεσα στους πωλητές του αγγλικού e-bay είναι κυριολεκτικά ανελέητη...

http://cgi.ebay.co.uk/10-JVC-bluray...ewItemQQptZBI_Blank_Media?hash=item4149ac60e0

Οι πιο καχύποπτοι από εσάς θα παρατηρήσουν ότι ο πωλητής αναφέρει ότι τα δισκάκια έχουν βγει από τις original πλαστικές θήκες τους και έχουν συσκευαστεί εκ νέου. Ε, και λοιπόν;! Οι Ιάπωνες είναι λαός που φημίζονται παγκοσμίως για την ειλικρίνεια και την τιμιότητά τους, έτσι λοιπόν εγώ τουλάχιστον θα τον εμπιστευτώ και θα τα παραγγείλω. :126:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αισίως ξεπέρασα τα 200 έργα σε υψηλή ανάλυση, είναι γεγονός ότι όταν συνηθίσεις στα blue ray δεν βλέπεις εύκολα μετά, DVD
απλά μερικά κλασσικά έργα, και σειρές, δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα και αναγκαστικά θα τα βλέπουμε σε DVD!
Άντε να βλέπω κάψιμο δισκακίων! και αφήστε τους σκληρούς ήσυχους, είναι για τους υπολογιστές! μην μπερδεύεται το ΣΙΝΕΜΑ με τους Η/Υ!!!:142::142::142:

Reaction score
1.213

Ξερει κανεις πως θα καψουμε ενα blu ray το οποιο ειναι ριπαρισμενο (με το anydvd ) στο σκληρο , το οποιο δεν εχει ενσωματωμενους Ελληνικους υποτιτλους , αλλα υπαρχουν εξωτερικοι σε αρχειο .srt ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.613
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75