ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Λογικά φθηνά αλλιώς αντιπαρέρχεται σε αυτά που υποστηρίζεις.
Η κατηγοριοποίηση γίνεται με βάση την ηχητική απόδοση/ποιότητα, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν και (πολύ) ακριβά που θα παίζουν εξαιρετικά (όχι όλα όμως!) και πιθανότατα πολύ καλύτερα από τα Roister ή όποια Roister τελοσπάντων....
Δε νομίζω ότι o Costas EAR εννοούσε "μην αγοράζετε τα ακριβά" αλλά "αγοράστε τα σωστά"...:144:

Reaction score
4.676
Απάντηση: ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Μα η χρήση ακριβότερων συνοδών σε έναν προβληματικό χώρο ΔΕΝ λύνει τα προβλήματα που αυτός δημιουργεί. Ίσως έτσι να νομίζει ο ιδιοκτήτης που πλήρωσε, αλλά άλλο τί νομίζει και άλλο η πραγματικότητα.
Δεν τα λύνει αλλά αν είναι καλύτερο το συνοδό θα παίξει το σύνολο λίγο καλύτερα.
Χώρια που χώρο σαν του Βασίλη ελάχιστοι έχουν στην Ελλάδα.
Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή δεν πρόκειται να ακούσουν διαφορά καμία αν αγοράσουν ακριβότερα συστήματα και καλύτερα από αυτά που έχουν ?

Reaction score
4.676
Απάντηση: Re: Απάντηση: ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Η κατηγοριοποίηση γίνεται με βάση την ηχητική απόδοση/ποιότητα, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν και (πολύ) ακριβά που θα παίζουν εξαιρετικά (όχι όλα όμως!) και πιθανότατα πολύ καλύτερα από τα Roister ή όποια Roister τελοσπάντων....
Δε νομίζω ότι o Costas EAR εννοούσε "μην αγοράζετε τα ακριβά" αλλά "αγοράστε τα σωστά"...:144:
Άρα εννοεί ότι υπάρχουν και καλά και φθηνά. Ας μας πούνε αυτοί που στηρίζουν την λογική αυτήν ποιά φθηνά βρήκαν και τα έχουν στο σύστημα τους . Γιατί μόνο να προτείνω το ξέρω και εγώ. Για να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι τι φθηνά χρησιμοποιούν αυτοί που ξέρουν.

Reaction score
1.187

Εκτός πραγματικότητας είναι όσοι κατηγοριοποιούν τα μηχανήματα audio με βάση την τιμή αγοράς τους. :145::144:

Αν ποτέ ξεπεράσετε το σκόπελο των κατηγοριών τιμής, θα είναι πολύ καλύτερα για σας. Δυστυχώς, οι κατηγοριοποίηση αυτή συντηρείται από τον ειδικό τύπο με όλες του τις δυνάμεις. Αν δε καταλαβαίνετε το γιατί, υπάρχει πρόβλημα νοημοσύνης. Δυστυχώς.:110:
+1000

Αυτό λέω κι εγώ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.585

Δεν τα λύνει αλλά αν είναι καλύτερο το συνοδό θα παίξει το σύνολο λίγο καλύτερα.

Όχι.

Κι όσο καλύτερο μηχάνημα πάρουν, τόσο αθροίζονται όλο και περισσότερα προβλήματα, χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα στο αποτέλεσμα, αλλά απεναντίας με συνολικά χειρότερη κατάληξη. Πχ οι προς το καλύτερο διαφορές στάθμης - έκτασης στο φάσμα - δυναμικών, θα επιδεινώσουν το πρόβλημα του χώρου.

Τζάμπα ο κόπος δηλαδή.

Reaction score
4.676

Όχι.

Κι όσο καλύτερο μηχάνημα πάρουν, τόσο αθροίζονται όλο και περισσότερα προβλήματα, χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα στο αποτέλεσμα, αλλά απεναντίας με συνολικά χειρότερη κατάληξη. Πχ οι προς το καλύτερο διαφορές στάθμης - έκτασης στο φάσμα - δυναμικών, θα επιδεινώσουν το πρόβλημα του χώρου.

Τζάμπα ο κόπος δηλαδή.
Τώρα πήγες στο άλλο άκρο , δηλαδή στον πιο άθλιο χώρο και όχι σε ένα συνηθισμένο σχετικά φροντισμένο σαλόνι . Προσωπικά σε τέτοιους χώρους έχω ακούσει πολλά μηχανήματα και διαπίστωσα άπειρες διαφορές προς το καλύτερο με θεωρητικά καλύτερα μηχανήματα και ηχεία. Και δεν έχω και χρυσά αυτιά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.585

δε διαφωνώ ότι άκουσες διαφορές. άπειρες, και μεγάλες. οκ.
\

το πιο πιθανό σενάριο όμως είναι να μην άκουσες διαφορές προς το καλύτερο.

το "διαφορετικό" σε όλες αυτές τις "καθημερινές" περιπτώσεις, ερμηνεύεται ως "καλύτερο", όταν δεν υπάρχει κουρτίνα εμπρός από τα μηχανήματα.... Διότι αν μπει κουρτίνα, δε σε παρασέρνει η γυαλάδα του καινούριου ή το κόστος απόκτησής του...

Reaction score
4.676

δε διαφωνώ ότι άκουσες διαφορές. άπειρες, και μεγάλες. οκ.
\

το πιο πιθανό σενάριο όμως είναι να μην άκουσες διαφορές προς το καλύτερο.

το "διαφορετικό" σε όλες αυτές τις "καθημερινές" περιπτώσεις, ερμηνεύεται ως "καλύτερο", όταν δεν υπάρχει κουρτίνα εμπρός από τα μηχανήματα.... Διότι αν μπει κουρτίνα, δε σε παρασέρνει η γυαλάδα του καινούριου ή το κόστος απόκτησής του...
Δεν θα το έλεγα αφού μια στερεοφωνική εικόνα καλύτερη πχ πως είναι δυνατόν να ερμηνευτεί ανάποδα ?? Μια φωνή πιο αληθοφανής επίσης . Και η επιλογή δεν ήταν πάντα προς το ακριβότερο ή προς την νέα αγορά αφού με τέτοια τεστ γλίτωσα πολλά λεφτά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Άρα εννοεί ότι υπάρχουν και καλά και φθηνά. Ας μας πούνε αυτοί που στηρίζουν την λογική αυτήν ποιά φθηνά βρήκαν και τα έχουν στο σύστημα τους . Γιατί μόνο να προτείνω το ξέρω και εγώ. Για να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι τι φθηνά χρησιμοποιούν αυτοί που ξέρουν.
Στο ίδιο budget περίπου με το ηχείο θα μπορούσε κάποιος να βάλει:

• Τελικός: Hypex / ΙCEPower / Tripath ή ανάλογος (π.χ. Wyred4Sound) (700-1400 ευρώ)
  • DAC: Buffalo ή άλλο Sabre-based (π.χ. Headroom Ultra DAC) [500-1000 ευρώ]
  • Transport: Το ήδη υπάρχον HTPC/PC/laptop μαζί με Musiland για 24/192 USB / κάποιο media player τύπου eGreat. [100 - 150 ευρώ]
  • Προ: Δεν χρειάζεται. [0 Ευρώ]
  • Καλώδια (yeah!): Goertz στα ηχεία, Belden αλλού [200-250 ευρώ]

Τα παραπάνω είναι πολύ καλά μηχανάκια ανεξαρτήτως χρημάτων.

Για να προλάβω αυτούς που δεν ξέρουν να διαβάζουν ή διαβάζουν ότι θέλουν:
Προφανώς δεν είναι τα καλύτερα του κόσμου και προφανώς υπάρχουν (πολύ) ακριβότερα που παίζουν πολύ καλύτερα...

Αλλά τα συγκεκριμένα δεν έχουν καμία σχέση με μηχανάκια τα οποία θα επέλεγαν συνήθως οι ιδιοκτήτες των Roister ενώ είναι και καλύτερα από πολλά ακριβότερα (δηλ. από πολλά μηχανάκια "εκτός κατηγορίας τιμής" του ηχείου) - το παραπάνω είναι εξακριβωμένο και με ακροάσεις (για να μην πάμε σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ξενερώσουν ορισμένοι).

Κάποιος που επιλέγει αποκλειστικά με βάση την τιμή δυστυχώς δεν θα ξεχωρίσει ποτέ τα μηχανάκια αυτά από τον σωρό (παρά μόνο κατά τύχη), θα παλεύει με μηχανάκια της σειράς και μετά θα του φταίνε και τα Roister που τελικά "δεν τον καλύπτουν" οπότε θα τα αλλάξει χωρίς να έχει πάρει ούτε μυρωδιά από το πώς μπορούν να παίξουν...
Είναι, προφανώς, άξιος της μοίρας του αλλά δε χάλασε κι ο κόσμος..
Κατά το "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια" που λέει ο λαός, στο χόμπυ μας μπορούμε να πούμε ότι όποιος δεν έχει μυαλό, έχει τσέπη, πιστωτική και δόσεις. :126:

Reaction score
4.676
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Στο ίδιο budget περίπου με το ηχείο θα μπορούσε κάποιος να βάλει:

• Τελικός: Hypex / ΙCEPower / Tripath ή ανάλογος (π.χ. Wyred4Sound) (700-1400 ευρώ)
  • DAC: Buffalo ή άλλο Sabre-based (π.χ. Headroom Ultra DAC) [500-1000 ευρώ]
  • Transport: Το ήδη υπάρχον HTPC/PC/laptop μαζί με Musiland για 24/192 USB / κάποιο media player τύπου eGreat. [100 - 150 ευρώ]
  • Προ: Δεν χρειάζεται. [0 Ευρώ]
  • Καλώδια (yeah!): Goertz στα ηχεία, Belden αλλού [200-250 ευρώ]

Τα παραπάνω είναι πολύ καλά μηχανάκια ανεξαρτήτως χρημάτων.

Για να προλάβω αυτούς που δεν ξέρουν να διαβάζουν ή διαβάζουν ότι θέλουν:
Προφανώς δεν είναι τα καλύτερα του κόσμου και προφανώς υπάρχουν (πολύ) ακριβότερα που παίζουν πολύ καλύτερα...

Αλλά τα συγκεκριμένα δεν έχουν καμία σχέση με μηχανάκια τα οποία θα επέλεγαν συνήθως οι ιδιοκτήτες των Roister ενώ είναι και καλύτερα από πολλά ακριβότερα (δηλ. από πολλά μηχανάκια "εκτός κατηγορίας τιμής" του ηχείου) - το παραπάνω είναι εξακριβωμένο και με ακροάσεις (για να μην πάμε σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ξενερώσουν ορισμένοι).

Κάποιος που επιλέγει αποκλειστικά με βάση την τιμή δυστυχώς δεν θα ξεχωρίσει ποτέ τα μηχανάκια αυτά από τον σωρό (παρά μόνο κατά τύχη), θα παλεύει με μηχανάκια της σειράς και μετά θα του φταίνε και τα Roister που τελικά "δεν τον καλύπτουν" οπότε θα τα αλλάξει χωρίς να έχει πάρει ούτε μυρωδιά από το πώς μπορούν να παίξουν...
Είναι, προφανώς, άξιος της μοίρας του αλλά δε χάλασε κι ο κόσμος..
Κατά το "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια" που λέει ο λαός, στο χόμπυ μας μπορούμε να πούμε ότι όποιος δεν έχει μυαλό, έχει τσέπη, πιστωτική και δόσεις. :126:
Πολύ ωραία θα τα έχω υπόψη μου αν τυχόν θελήσω να αλλάξω κάτι όπως και τα ηχεία που δοκίμασε ο Βασίλης.

Απλώς έχω απορία ότι ενώ πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί σου , γιατί κανείς δεν τα αγόρασε αυτά και πήραν ακριβότερα πράματα δεν μπορώ να καταλάβω. Ή αυτοί την πάτησαν ή εσύ .
Και εγώ ψάχνω το καλύτερο στην τιμή του και όχι ανεξαρτήτου τιμής , και ΠΑΝΤΑ με ακρόαση σε άμεση σχέση με παρόμοια . Γιατί όλοι έχουμε όρια στην τσέπη μας και θέλουμε να ξέρουμε συγκεκριμένους αριθμούς . Δεν μπορώ να λέω ότι το cd μου πχ κοστίζει 300 ευρώ και παίζει καλά μόνο με ηχεία 5 δρόμων των 50.000 και πάνω .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.957

Δηλαδή, τελικά, αυτά τα Roister σε ποιους απευθύνονται; Μονάχα στο χαμηλό τμήμα της αγοράς, όπου ο υποψήφιος αγοραστής ψάχνει να χωρέσει τη μέγιστη ηχητική ποιότητα σε 2000 ευρώ;
Υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάποιος αυτά τα ηχεία, να τα οδηγεί με έναν ενισχυτή των τριών ή των πέντε χιλιάδων ευρώ, και να αισθάνεται ψυχολογικώς άνετα; Εάν όχι, τότε από πού κι ως πού αυτά τα ηχεία είναι κελεπούρια; Αφού δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κανένας πως αποδίδουν ποιότητα πολλαπλάσια της τιμής τους. Κάνω λάθος;
Γιατί όχι...Ο προβληματισμός ανήκει σε όσους ΄΄βλέπουν΄΄ κάτι τέτοιο ως...πρόβλημα:612:

Εκτός πραγματικότητας είναι όσοι κατηγοριοποιούν τα μηχανήματα audio με βάση την τιμή αγοράς τους.
Αν ποτέ ξεπεράσετε το σκόπελο των κατηγοριών τιμής, θα είναι πολύ καλύτερα για σας. Δυστυχώς, οι κατηγοριοποίηση αυτή συντηρείται από τον ειδικό τύπο με όλες του τις δυνάμεις. Αν δε καταλαβαίνετε το γιατί, υπάρχει πρόβλημα νοημοσύνης. Δυστυχώς.
:615:
Ήταν καιρός επιτέλους να μη χάνουμε το δάσος ΄΄βλέποντας΄΄ το δέντρο...:612:
Παραδείγματος χάρη,το ακουστικό μας σύστημα αντιλαμβάνεται το μπουμάρισμα από τα στάσιμα κύματα ως αφύσικη κατάσταση πολύ περισσότερο από την έλλειψη βαθέος χαμηλού...

Reaction score
4.250

Και αφου λοιπον ειναι τοσο καλα τα ROISTER 8,2 θα δουμε συντομα τον Βασιλη να εχει αντικαταστησει τα ML SUMMIT και τον Κωστα EAR τα MAGNEPAN 3,6 με τα ανωτερω ηχεια? Πιθανον θα βγουν κερδισμενοι οικονομικα, ενω στο θεμα της ποιοτητας ηχους μαλλον δεν θα χασουν κατι σημαντικο και ενδεχομενως θα κερδισουν. Τι λετε κυριοι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Δεν νομίζω να αναφέρθηκε πουθενα ότι είναι καλύτερα απο τα ml ή τα maggies...

Aυτό που διάβασα είναι ένα (εξαιρετικο) review για ένα ηχείο που,κακά τα ψέμματα,κοστίζει ένα κλάσμα από πολλά άλλα και μετράει καλύτερα.
'Oποιος φυσικά δεν πιστεύει ότι οι μετρήσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι καλά κάνει και το ασπάζεται.Αλλά μετά θα ψάχνει καλώδια ή ενισχυτή για να μαζεψει τις χαμηλές ή να προβάλει τις φωνές ή,ή,ή......

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δεν νομίζω να αναφέρθηκε πουθενα ότι είναι καλύτερα απο τα ml ή τα maggies...

Aυτό που διάβασα είναι ένα (εξαιρετικο) review για ένα ηχείο που,κακά τα ψέμματα,κοστίζει ένα κλάσμα από πολλά άλλα και μετράει καλύτερα.
Kι εγώ το ίδιο διάβασα και κατάλαβα.
Φαίνεται ότι εκτός από την υποκειμενικη αντίληψη του ήχου μας ταλαιπωρεί και η υποκειμενική αντίληψη του γραπτού λόγου. :142:

Reaction score
4.676

To πιο βασικό σε κάθε μηχάνημα ώστε να χαρακτηρισθεί ευκαιρία δεν είναι να παίζει καλά με πολλαπλάσια τιμής του συνοδά αλλά να παίζει καλύτερα από πιο ακριβά με αντίστοιχης τιμής μηχανήματα . Εν προκειμένω θα ήθελα την γνώμη για το πώς παίζουν τα Ροιστερ με ενισχυτές έως 700 ευρώ και πηγές έως 500 ευρώ (ότι απόδοση και αν έχουν τα συνοδά) . Το αν παίζει παπάδες με μηχανήματα 15.000 δεν νομίζω να ενδιαφέρει το υποψήφιο αγοραστή και ενδιαφερόμενο.

Και ακόμη περιμένω απάντηση για το τί φθηνό έχουν στα συστήματα τους οι ειδικοί .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ως απορία το έχω και εγώ.Πολύ θα ήθελα να το ακούσω με τον XTZ π.χ. ή με κάποιον χαρμαν ή τον γιαμαχα s700,s1000 ή με κανα rotel,nad κτλ....(όχι δεν θέλω με hypex:116:)

Reaction score
50

Εν προκειμένω θα ήθελα την γνώμη για το πώς παίζουν τα Ροιστερ με ενισχυτές έως 700 ευρώ και πηγές έως 500 ευρώ (ότι απόδοση και αν έχουν τα συνοδά) . Το αν παίζει παπάδες με μηχανήματα 15.000 δεν νομίζω να ενδιαφέρει το υποψήφιο αγοραστή και ενδιαφερόμενο.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Περιοδικά του χώρου κάνουν παρόμοια τέστ όπου μια συσκευή μικρού ή μεσαίου κόστους συνοδεύεται στα τεστ με τις συσκευές αναφοράς τους.
Ναι μεν έτσι θα πάρουν το καλύτερο δυνατό από αυτή την συσκευή σε συνθήκες αξιολόγησης αλλά δεν θα το δει ποτέ κανείς αγοραστής στην πράξη.
Αυτό λοιπόν, το βρίσκω αρκετά παραπλανητικό.

Συγχαρητήρια στον Βασίλη για το review!

Reaction score
250

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την συζήτηση . Θεωρώ σκόπιμο να σχολιάσω κάποια θέματα που τέθηκαν επί τάπητος. Ας μεθοδεύσω τον σχολιασμό με την μορφή των ερωταποκρίσεων :

1) Μήπως τα εξαιρετικά συνοδά είναι υπεύθυνα για τα συμπεράσματα ; Μήπως οποιοδήποτε άλλο ηχείο στην θέση των status θα τύχαινε παρόμοιας αξιολόγησης λόγω της φύσης των συνοδών και του χώρου ;

Απάντ.
Κατηγορηματικά όχι ! Έχω δοκιμάσει πολλά ηχεία κάθε τιμής και σχεδιαστικής φιλοσοφίας στον χώρο μου . Πάντα με καλά μηχανήματα . Τα περισσότερα από αυτά επεστράφησαν στους διακινητές τους ή στους κατόχους τους με μάλλον απογοητευτικές εκτιμήσεις. Αυτό αποδεικνύει ότι τα περισσότερα από τα ηχεία που πέρασαν από τον χώρο μου δεν ευνοήθηκαν από τον χώρο και τα μηχανήματα.

Κάποιοι μάλλον παραγνωρίζουν το γεγονός που αφορά στο ότι κανένα ηχείο δεν μπορεί να επιδείξει εξαιρετικά στοιχεία αν δεν τα διαθέτει . Το γεγονός ότι τα status εκδήλωσαν εξαιρετικά στοιχεία με χρήση καλών συνοδών οφείλεται πρωτίστως στο ότι διαθέτουν αυτά τα στοιχεία . Κανένα συνοδό δεν μπορεί να αναδείξει αρετές ενός ηχείου αν αυτές δεν προϋπάρχουν..

2) Μα είναι λογικό να δοκιμάζονται ηχεία των 750 Eu σε σύστημα 10δων χιλιάδων Eu;
Απ.

Είναι σύνηθες στα διάφορα tests να χρησιμοποιούνται ακριβά μηχανήματα που συνθέτουν τα λεγόμενα συστήματα αναφοράς . Θυμηθείτε για παράδειγμα τα πάμπολλα τεστ που αφορούσαν στα φτηνά-μικρά και πολυδιαφημισμένα BBC LS3 5a. Ο Δημήτρης ο Σταματάκος άκουσε τα STATUS ακόμη και με ενισχυτικά LAMM και πηγές esoteric.

3) Και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν φτηνότερα μηχανήματα;
Απ.

Ποιος είπε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν ; Ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα προέκυψαν με συνοδά συνολικού κόστους 200 Eu ! Ενισχυτής ήταν ο μικρός Trends και πηγή το πολυσυζητημένο bluesky των 27 Eu. Κάποιοι από τους φίλους που άκουσαν το συγκεκριμένο set up νόμιζαν στην αρχή ότι έπαιζε τρίοδος 211 με πηγή ένα cd player bluenote Koala.

4) Μα πως είναι δυνατόν αυτό το ηχείο των 750 Εu να παίζει τόσο καλά;
Απ.

Αν κάποιος πρόσεξε σχολαστικά την σχεδίαση και την υλοποίηση της καμπίνας , την ποιότητα των μεγαφώνων και την εν γένει σχεδιαστική προσέγγιση τότε μπορεί να απαντήσει μόνος του. Το γιατί η εταιρία το κοστολόγησε έτσι μου προκαλεί εντύπωση. Αν αυτό το ηχείο είχε πάνω του το λογότυπο μιας χαιεντάδικης μπράντας τότε κανείς δεν θα παραξενευόταν αν είχε τιμή της τάξεως των 5000 Eu.

5) Γιατί τότε ο Τσαντουλής δεν αλλάζει το SUMMIT με τα ROISTER ;;;
Απ.

Αστεία ερώτηση ! Γιατί απλά το Summit στον χώρο μου και για τα γούστα μου είναι καλύτερο ηχείο από το στάτους.
Ενα CORSA OPC ή ένα IBIZA CUPRA μπορούν να σου προσφέρουν υψηλού επιπέδου οδηγικές συγκινήσεις . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερα από μια Ferrari.
Και ο Γκαλέτι είναι πολύ καλός αλλά δεν θα πουλούσα τον Μέσσι για να τον πάρω……

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
3) Και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν φτηνότερα μηχανήματα;
Απ.

Ποιος είπε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν ; Ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα προέκυψαν με συνοδά συνολικού κόστους 200 Eu ! Ενισχυτής ήταν ο μικρός Trends και πηγή το πολυσυζητημένο bluesky των 27 Eu. Κάποιοι από τους φίλους που άκουσαν το συγκεκριμένο set up νόμιζαν στην αρχή ότι έπαιζε τρίοδος 211 με πηγή ένα cd player bluenote Koala.
Πέστο βρε άνθρωπε μου!!!!
(Υποψιάζομαι ότι ο κος Τσαντουλής στην προηγούμενη ζωη του ήταν μαθητής του Σωκράτη ή ο ίδιος ο Σωκράτης:140:)

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ROISTER STATUS 8.2 (απρόσμενο κελεπούρι!!!)

Πολύ ωραία θα τα έχω υπόψη μου αν τυχόν θελήσω να αλλάξω κάτι όπως και τα ηχεία που δοκίμασε ο Βασίλης.

Απλώς έχω απορία ότι ενώ πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί σου , γιατί κανείς δεν τα αγόρασε αυτά και πήραν ακριβότερα πράματα δεν μπορώ να καταλάβω. Ή αυτοί την πάτησαν ή εσύ .
Και εγώ ψάχνω το καλύτερο στην τιμή του και όχι ανεξαρτήτου τιμής , και ΠΑΝΤΑ με ακρόαση σε άμεση σχέση με παρόμοια . Γιατί όλοι έχουμε όρια στην τσέπη μας και θέλουμε να ξέρουμε συγκεκριμένους αριθμούς . Δεν μπορώ να λέω ότι το cd μου πχ κοστίζει 300 ευρώ και παίζει καλά μόνο με ηχεία 5 δρόμων των 50.000 και πάνω .
πολλοι καλα θα κανης να τα εχεις υποψη σου.

τωρα ποιους εννοεις οτι συμφωνουσαν αλλα πηραν ακριβοτερα

δεν ξερω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88