Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Προσωπικά πάντως ούτε μαλλιά έχω (τα πήρε τα μισά το εύρηκα:142Με εχεις δει απο κοντα βρε και δεν το εχω παρει χαμπαρι;;:126::137:
Ε καλά,τώρα το λες για να με πειράξεις...:138:Οι DIMMU BORGIR μπροστά στους Therion είναι για να τους κρατούν το....μικρόφωνο:138:
Αν σκέφτονταν έτσι noiz οι ροκάδες της δεκαετία του 60 δεν θα υπήρχε η ψυχεδέλεια ροκ σκηνή ούτε η garage ούτε η μέταλ ούτε τίποτα:142:Παιδες εχουμε ξεφγει εντελως ομως.
Ακουγωντας αυτο το πραμα να βαραει, (μιλαω για το πρωτο τεμαχιον)
αμεσως μου ηλθαν στο μυαλο οι Queen τραγουδισμενοι στα κινεζικα και τα solos με sitar.
Μετα, αναρωτιομασται γιατι αραγε στη λαικη Ελληνικη μουσικη, μπηκε η παραμορφωμενη κιθαρα και ολα τα υπολοιπα ροκ καλουδια.
Θα μου πειτε βεβαια. Σημερα, ρε φιλε, ολα μπασταρδεμενα ειναι. Γιατι οχι κι αυτα.:126::138:
:142: Γιατί βρε κι εγώ μαζί σας είμαι...Μεταλλάδες ενωθείτε!Πού είναι η Μαρία?
:601:Ε καλά,τώρα το λες για να με πειράξεις...:138:
Δεν αντιλέγω απλά προσωπικα το παίρνω σαν ένα μικρό φόρο τιμής στην ελληνική γλώσσα ...λέμε τώρα..Λοιπόν θα πω τη γνώμη μου δια το πρώτον τεμάχιον. :138:
Το βρίσκω ενδιαφέρον, όμως...
Δε με άρεγε η φωνή. Ιδιαίτερα σε εκείνο το σημείο που έπαιζε η ακουστική κιθάρα κάπου στο 3:18 με τη φωνή "έλα να δεις τη σκέψη μου, έλα να δεις το πάθος μου..." μόνο τα ου-ου λείπανε. :143:
Και αυτά τα λέω εγώ που ουδεμία σχέση έχω με metal. Φαντάζομαι για κάποιον "μεταλά" το σημείο εκείνο θα ήταν ανυπόφορο. :116:
Να σκεφτονταν πως δηλαδης;Αν σκέφτονταν έτσι noiz οι ροκάδες της δεκαετία του 60 δεν θα υπήρχε η ψυχεδέλεια ροκ σκηνή ούτε η garage ούτε η μέταλ ούτε τίποτα:142:
Πέστα,πέστα.Να σκεφτονταν πως δηλαδης;
Επειδη του ηρθε καποιου να βαλει μπεζουκιον σε να δυο τεμαχια, πρεπει να τον χειροκρωτησουμε κιολας;;;
Ας ηταν πιο μαγκακος, να τα επαιζε με ενα νεο ρετζιστρο στην κιθαρα, για να βλεπαμε αν θα ακουγε κανεις το καομματι του με την εντελως αηδιαστικη και sisterιδικη φωνη του.:138:
Μηπως, λεω τωρα, ειναι θεμα marketing και οχι αποψης;;;:126:
Τι να βαλουμε για να πουλησουμε καινα γινουμε γνωστοι;;;
Ρε μ@λ@κααααααααααααα, δεν σολαρουμε με μπουζουκακι;;;;;:142:
Ισως δεν διαβασες καλα τι γραφω.Δηλαδή θες να πεις ότι το φλάουτο για παράδειγμα noiz στην ψυχεδελική ροκ μουσική το σολάρισμά του ήταν για κονόμα και όχι μια νέα ιδέα ή ψάξιμο νέου ήχου?:121: Έτσι για αλλαγή?
Ας ηταν πιο μαγκακος, να τα επαιζε με ενα νεο ρετζιστρο στην κιθαρα, για να βλεπαμε αν θα ακουγε κανεις το καομματι του με την εντελως αηδιαστικη και sisterιδικη φωνη του....Ισως δεν διαβασες καλα τι γραφω.
Ξαναδιαβασε. plllease.:137:
Τελικα μαλλον διαβαζεις οτι θες να διαβασεις.Ας ηταν πιο μαγκακος, να τα επαιζε με ενα νεο ρετζιστρο στην κιθαρα, για να βλεπαμε αν θα ακουγε κανεις το καομματι του με την εντελως αηδιαστικη και sisterιδικη φωνη του....
TI ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΝΑΜ?:142:
Ξεχνάς τα σκαθάρια ή μου φαίνεται?:142:Δεν υπήρχε marketing στις αρχές της ψυχεδελικής ροκ μουσικής.
Φσσσσσσσσσσσσσττ, εεεεε, πουσε μαμζελ.Εντάξει για το κομμάτι που έχει Ελληνικό στίχο (το μοναδικό) τα άλλα ρωτώ ξανά τα ακούσατε ή το ένα αυτό κομμάτι χαρακτηρίζει για σας όλη τους τη δισκογραφική δουλειά?:121: