EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Αγορασα ενα σκληρο 1,5τβ και τον εβαλα σε κουτακι esata. θελω να τον συνδεσω με το κουτι μηπως και δω βελτιωση στην ταχυτητα αλλα δεν θελω να μου τον κανει ΕΧΤ3/ΕΧΤ2.Επισης ενας λογος παραπανω ειναι οτι ηδη εχω μεσα υλικο που δε θελω να χασω με φορμαρισμα. Το κανει αυτοματα η σε ρωταει οταν τον συνδεσεις;; δε με ενδιαφερει να βαλω τα nmt apps αν ειναι να "χασω" το δισκο και να μη μπορω να τον βαλω ευκολα σε οτι pc θελω. Καμια βοηθεια;;;;
ΔΕΝ το κάνει αυτόματα.
Σε ρωτάει, οπότε δεν έχεις φόβο.
Αν θυμάμαι καλά σε ρωτάει όταν πας να περάσεις τα NMT aplications και δει ότι ο δίσκος δεν είναι σε ext2/3

Reaction score
2
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Οποτε το οτι θα τον εχω σε esata δε συνεπαγεται οτι πρεπει να ειναι και ΕΧΤ3 αλλα μπορει να παραμεινει σε NTFS..

Reaction score
0

Σκληρο δισκο ομως που ειδη εχει γινει EXT3 ή EXT2 πως τον ξανα φορμαρουμε σε NTFS οταν δεν τον βλεπει το PC?

Reaction score
2

Μηπως εφοσον εχεις βαλει τον οδηγο που εχει αναφερθει μπορει να τον φορμαρει;;

Reaction score
2

Σκληρο δισκο ομως που ειδη εχει γινει EXT3 ή EXT2 πως τον ξανα φορμαρουμε σε NTFS οταν δεν τον βλεπει το PC?
Για να δουν τα windows ένα δίσκο σε ext2/3, περνάς τους αντίστοιχους drivers.

Reaction score
2

Οποτε το οτι θα τον εχω σε esata δε συνεπαγεται οτι πρεπει να ειναι και ΕΧΤ3 αλλα μπορει να παραμεινει σε NTFS..
Μπορεί να παραμείνει και σε NTFS, απλά δεν έχεις τα πλεονεκτήματα του ext2/3, δηλαδή δεν μπορείς να περάσεις τις ΝΜΤ εφαρμογές και δεν μπορείς να αντιγράψεις κάτι στο δίσκο από το ίδιο το μηχάνημα.
Θα πρέπει να τον συνδέεις στο PC, για αντιγραφές αρχείων, κάτι βέβαια που θα το έκανες έτσι κι αλλιώς.

Reaction score
2

Δε με απασχολεί...απλά θέλω να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα του esata που ίσως βοηθήσει σε μερικά κολήματα που είχα με τις usb. Ευχαριστώ πολύ...

Reaction score
0

Σκληρών συνέχεια.

Έχω τώρα συνδεδεμένο ένα σκληρό E-sata εσωτερικό χύμα και δεν το θέλω.
Εάν συνδέσω ένα σκληρό E-sata εξωτερικό είμαι εντάξει?

Reaction score
0

Εγώ που σκέφτομαι να συνδέσω το egreat Μ34a με έναν σκληρό δίσκο με εξωτερική θήκη σαν αυτή
http://images.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.801683.jpg
http://images.e-shop.gr/images/PER/ART2/PER.801683_1.jpg,
μπορεί κάποιος να μου πει με τι καλώδιο eSata θα τα συνδέσω μεταξύ τους;
Χρειάζεται, αν δεν κάνω λάθος, αρσενικό σε αρσενικό;

Reaction score
0

Τελικά ψάχνω για ένα καλώδιο Sata ή κάποιο ανταπτοράκι, πάντα όμως σε αρσενικό σε αρσενικό...
Έχει κανείς σας υπόψη τίποτα, μιας και ψάχνω εδώ και αρκετή ώρα χωρίς αποτέλεσμα!

Reaction score
2

και εγω στην ιδια φάση είμαι..αυτός που μου το πούλησε δε μου έστειλε το καλώδιο.Τώρα εχω και εγω κουτακι με esata και ψάχνω καλώδιο...

Reaction score
84

Θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά το εξής: το egreat υποστηρίζει dts-hd ή true dd hd? Και αν ναι πρέπει η ματρόσκα να περιλαμβάνει αυτά τα φορμά? Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί διάφορες ταινίες σε φορμά ματρόσκας όταν παίζουν δεν μου βγαίνει στο καντράν του ενισχυτή το true hd ή dts-master hd. Ο ενισχυτής μου είναι οPioneer LX-60 και υποστηρίζει αυτά τα φορμά από την είσοδό του που είναι 1,3.

Reaction score
2

Θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά το εξής: το egreat υποστηρίζει dts-hd ή true dd hd? Και αν ναι πρέπει η ματρόσκα να περιλαμβάνει αυτά τα φορμά? Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί διάφορες ταινίες σε φορμά ματρόσκας όταν παίζουν δεν μου βγαίνει στο καντράν του ενισχυτή το true hd ή dts-master hd. Ο ενισχυτής μου είναι οPioneer LX-60 και υποστηρίζει αυτά τα φορμά από την είσοδό του που είναι 1,3.
Θα πρέπει να επιλέξεις στις επιλογές του ήχου DTS, το DTS-HD.

Reaction score
5

Ναι τα υποστηριζει αλλα αυτα ειναι μεσα στα m2ts files δηλαδη original ριπαρισμενο Blu ray.

Οι ματροσκες για λογους συμβατοτητας περιεχουν ειτε Ac3 η στην συντριπτικη πλειοψηφια DTS.Οποτε στην αναπαραγωγη θα παρεις τα αντιστoιχα.

Απλα βεβαιωσου (δεξι κλικ ιδιοτητες) τι ηχο εχουν οι ματροσκες προτου παιξουν για να ξερεις τι γινεται.:615:

Reaction score
84
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Θα πρέπει να επιλέξεις στις επιλογές του ήχου DTS, το DTS-HD.
όταν λες επιλογές ήχου που στον ενισχυτή ή στο egreat? Γιατί στο egreat έχει επιλογή μόνο dts και στον ενισχυτή η επιλογή είναι auto.

Reaction score
2
Εκτός από το myihome το οποίο και εχει αρκετα bugs ποιο αλλο ειναι καλό πρόγραμμα

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

όταν λες επιλογές ήχου που στον ενισχυτή ή στο egreat? Γιατί στο egreat έχει επιλογή μόνο dts και στον ενισχυτή η επιλογή είναι auto.
Στο E-great εχει επιλογη DTS-HD Raw στο audio αν θυμαμαι καλα για τα DTS-HD Master audio και DTS-HQ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp