- Reaction score
- 29.546
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club
ΟΚ.
ΟΚ.
Τώρα δουλεύει. Αναγκάστηκα βέβαια να ρίξω τα μούτρα μου ...Ορίστε βρε το ματιάξατε το αβκλούμπ και έπεσε ο server. Και έπεσε και γκρεμοτσακίστηκε! :116:
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο υπολογίζεται μια τελική τιμή στο κατάστημα, και ως τελικός καταναλωτής δεν είναι και κάτι που με νοιάζει ιδιαιτέρως, αλλά δεν κατάλαβα που κάνει λάθος στο συγκεκριμένο; Στο Amazon το συγκεκριμένο player κάνει 500$, δηλαδή περίπου 350€. Ακόμα και φόρους να μην έχει η αρχική τιμή (όπως συμβαίνει συχνά στις τιμές που δίνονται από αμερικανικά site, λόγω διαφοράς των φόρων ανά πολιτεία) η ελληνική τιμή είναι υπερδιπλάσια. Για παράδειγμα στο παρακάτω ολανδικό site το ίδιο player κάνει 519€...Δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια, αλλα δε μ αφηνουν : link
Εχει και συνεχεια αλλα δεν ασχολουμαι, τους αποδιδω το τιτλο του τοπικ σε ολη του τη μεγαλοπρεπεια.
Ευχαριστω τους φιλους που μου εστειλαν το λινκ, μην ασχολειστε γιατι δεν ασχολουμαι.
Μας τα παίρνεις χοντρά βρεεεεε... Αμ πως!!! Πως θα θρέψεις τα κουκλιά σου?? Συγγνώμη δλδ αλλά αυτά να μην πάρουν όλα τα dvd της Barbie?? Ξέρεις όμως τι θέλω?? Να το αγοράσουν και να πληρώσουν στο τελωνείο 250 ευρώπουλα όπως είχα πληρώσει εγώ για cd... Ή να πάρουν από Αγγλία και από ebay το κιτάκι, και να το κάψουν στην τοποθέτηση, και μετά να κλαίνε!!!:143:Δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια, αλλα δε μ αφηνουν : link
Εχει και συνεχεια αλλα δεν ασχολουμαι, τους αποδιδω το τιτλο του τοπικ σε ολη του τη μεγαλοπρεπεια.
Ευχαριστω τους φιλους που μου εστειλαν το λινκ, μην ασχολειστε γιατι δεν ασχολουμαι.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33716&highlight=oppo&page=53Δεν ξέρω με ποιο τρόπο υπολογίζεται μια τελική τιμή στο κατάστημα, και ως τελικός καταναλωτής δεν είναι και κάτι που με νοιάζει ιδιαιτέρως, αλλά δεν κατάλαβα που κάνει λάθος στο συγκεκριμένο; Στο Amazon το συγκεκριμένο player κάνει 500$, δηλαδή περίπου 350€. Ακόμα και φόρους να μην έχει η αρχική τιμή (όπως συμβαίνει συχνά στις τιμές που δίνονται από αμερικανικά site, λόγω διαφοράς των φόρων ανά πολιτεία) η ελληνική τιμή είναι υπερδιπλάσια. Για παράδειγμα στο παρακάτω ολανδικό site το ίδιο player κάνει 519€...
Μέσα στην τιμή των 750€ έχει υπολογιστεί και το κιτάκι... Το regionfree... Αλλιώς έχει σχεδόν ίδια τιμή.Όταν βλέπω σε ευρωπαϊκό site την τιμή στα 519€, η ανάλυση δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο. Ας βρει ο Αποστόλης (ή όποιος άλλος εισαγωγέας) την πηγή και τον τρόπο να τα φέρνει σε ίδιες ή παρόμοιες τιμές....