Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Tα cookies δεν είναι trojan αλλά η ''μνήμη'' των browsers για να θυμούνται που έχεις πάει και να κάνουν αυτόματες συνδέσεις,αν το επιθυμεί ο χρήστης.Δεν μπορούν να δείξουν τι γράφεις.Το τι γράφει κάποιος είναι εμφανές μόνο με key-loggers αλλά και αυτά δεν μπορούν να κανουν real time παρακολούθηση,αλλά αν το εγκαταστήσει κάποιος στον υπολογιστή ΤΟΥ να δει τί έχει γραφτεί.Αν πχ έχεις εταιρικό laptop είναι πιθανό να υπάρχει.

Reaction score
29.547
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Οχι george δεν μιλάω για κάτι τέτοιο αλλά ευχαριστώ που το λες.

Reaction score
1.187

Ορίστε βρε το ματιάξατε το αβκλούμπ και έπεσε ο server. Και έπεσε και γκρεμοτσακίστηκε! :116:

Reaction score
29.547

Πωπω λες να χτύπησε? ο server εννοώ, γιατί οι χτυπημένοι στρόφαλοι δεν μπορούν να χτυπήσουν παραπάνω.

Reaction score
10
Δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια, αλλα δε μ αφηνουν : link

Εχει και συνεχεια αλλα δεν ασχολουμαι, τους αποδιδω το τιτλο του τοπικ σε ολη του τη μεγαλοπρεπεια.

Ευχαριστω τους φιλους που μου εστειλαν το λινκ, μην ασχολειστε γιατι δεν ασχολουμαι.

Reaction score
29.547

Μα πως βρε συ αφού ο νεος συνδιαχειρηστής αποφάσισε οτι πρέπει να φαίνεται , οχι μόνο με την γομολάστιχα, αλλά και με μυνήματα.

Reaction score
20.832
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Εχει και συνεχεια αλλα δεν ασχολουμαι, τους αποδιδω το τιτλο του τοπικ σε ολη του τη μεγαλοπρεπεια.

Ευχαριστω τους φιλους που μου εστειλαν το λινκ, μην ασχολειστε γιατι δεν ασχολουμαι.
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο υπολογίζεται μια τελική τιμή στο κατάστημα, και ως τελικός καταναλωτής δεν είναι και κάτι που με νοιάζει ιδιαιτέρως, αλλά δεν κατάλαβα που κάνει λάθος στο συγκεκριμένο; Στο Amazon το συγκεκριμένο player κάνει 500$, δηλαδή περίπου 350€. Ακόμα και φόρους να μην έχει η αρχική τιμή (όπως συμβαίνει συχνά στις τιμές που δίνονται από αμερικανικά site, λόγω διαφοράς των φόρων ανά πολιτεία) η ελληνική τιμή είναι υπερδιπλάσια. Για παράδειγμα στο παρακάτω ολανδικό site το ίδιο player κάνει 519€...

http://www.livingcinema.nl/catalog/oppo-bdp83-bluray-player-p-467.html

Reaction score
10

Μας τα παίρνεις χοντρά βρεεεεε... Αμ πως!!! Πως θα θρέψεις τα κουκλιά σου?? Συγγνώμη δλδ αλλά αυτά να μην πάρουν όλα τα dvd της Barbie?? Ξέρεις όμως τι θέλω?? Να το αγοράσουν και να πληρώσουν στο τελωνείο 250 ευρώπουλα όπως είχα πληρώσει εγώ για cd... Ή να πάρουν από Αγγλία και από ebay το κιτάκι, και να το κάψουν στην τοποθέτηση, και μετά να κλαίνε!!!:143:

Απόστολε, τι μου κάνεις τι μου κάνεις με το SE... Καινούρια καλώδια πάλε:141:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο υπολογίζεται μια τελική τιμή στο κατάστημα, και ως τελικός καταναλωτής δεν είναι και κάτι που με νοιάζει ιδιαιτέρως, αλλά δεν κατάλαβα που κάνει λάθος στο συγκεκριμένο; Στο Amazon το συγκεκριμένο player κάνει 500$, δηλαδή περίπου 350€. Ακόμα και φόρους να μην έχει η αρχική τιμή (όπως συμβαίνει συχνά στις τιμές που δίνονται από αμερικανικά site, λόγω διαφοράς των φόρων ανά πολιτεία) η ελληνική τιμή είναι υπερδιπλάσια. Για παράδειγμα στο παρακάτω ολανδικό site το ίδιο player κάνει 519€...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33716&highlight=oppo&page=53

Reaction score
20.832

Όταν βλέπω σε ευρωπαϊκό site την τιμή στα 519€, η ανάλυση δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο. Ας βρει ο Αποστόλης (ή όποιος άλλος εισαγωγέας) την πηγή και τον τρόπο να τα φέρνει σε ίδιες ή παρόμοιες τιμές....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Όταν βλέπω σε ευρωπαϊκό site την τιμή στα 519€, η ανάλυση δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο. Ας βρει ο Αποστόλης (ή όποιος άλλος εισαγωγέας) την πηγή και τον τρόπο να τα φέρνει σε ίδιες ή παρόμοιες τιμές....
Μέσα στην τιμή των 750€ έχει υπολογιστεί και το κιτάκι... Το regionfree... Αλλιώς έχει σχεδόν ίδια τιμή.

Reaction score
20.832

Καλά αυτό δεν το ήξερα, αλλά και πάλι ακριβώτερο βγαίνει, γύρω στα 120-150€ πάνω (αν κρίνω από τα 79$ (ή 399 δανέζικες κορώνες, ~54€) που κάνει το κιτ όπως αναφέρεται εδώ,

http://www.bluraychip.dk/index.php?lang=da

Reaction score
1

Να παρεμβω και εγω με την σειρα μου σχετικα με την τιμολογηση του συγκεκριμενου παραδειγματος.

Ναι για μια μεμονωμενη αποστολη αυτα που λεει ο εδω αντιπροσωπος ισχυουν στο ακεραιο.

Ομως αν λαβουμε υποψη οτι οταν αγοραζει ο αντιπροσωπος δεν του χρεωνουν 118 δολαρια το τεμαχιο για να του το στειλουν ουτε πληρωνει πρακτορειακα 30 ευρω για καθε κομματι. αντιθετα πληρωνει 30-50 ευρω για καθε παρτιδα που φερνει.

οι δασμοι και οι φοροι ειναι ποσοστο επι της αξιας καθε φορα. Τα εργατικα επισης ...αλλα δεν βγαινουν 20 ευρω το κομματι.

Επισης η αμοιβη του εκτελωνιστη δεν ειναι 50 ευρω το κομματι αλλα αν ψαχτει καποιος και κανει τζιρους ...η αμοιβη του εκτελωνιστη για μια παρτιδα 50 μηχανηματων αντε να παει και 200 ευρω....

τα ΔΕΤΕ ειναι ποσοστο της αξίας...ελαχιστο ποσο για ΔΕΤΕ ειναι 3 ευρω και μεγιστο ποσο ανα εκτελωνισμο ειναι 100 ευρω....

καντε τους υπολογισμους σας...και βγαλτε συμπερασμα...

υποψη οτι ο αντιπροσωπος δεν αγοραζει στην ιδια τιμη με τον ιδιωτη...στα 499 δολαρια...αλλα φθηνοτερα...αναλογα και με το τζιρο που κανει...

επισης οι δασμοι ειναι ιδιοι πανευρωπαικα....μονο ο ΦΠΑ αλλαζει και αυτο οχι σε ολες τις χωρες.

Η συγκριση με την Οlλανδια και την εκει τιμη ειναι απολυτως λογική και τα ερωτηματα που προκυπτουν δικαιολογημενα και ευλογα..

ομως δεν αφορουν μονο τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο ( ο οποιος αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα..διαβαζω οτι παρεχει πολυ καλο επιπεδο aftersales) αλλα το συνολο τους...μην ξεχνατε τον αντιπροσωπο της ΟΝΚΥΟ και το σχετικο ανεκδοτο που κυκλοφορει στην πιατσα για το λόγο της διαφορας τιμών αναμεσα σε ελλαδα και ευρωπη.

κλεινωντας θα πω κατι χιλιοειπωμενο....

Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης.....για το συγκεκριμενο μηχανημα γινεται ενας μεγαλος ντορος τωρα τελευταια( δεν εχω αποψη για τα υπερ ή τα κατα) οποτε οι τιμες διαμορφωνονται αντιστοιχα....αν δεν αγοραζε κανεις λογικο δεν θα ηταν να γινετεαι προσπαθεια μειωσης των κερδων προς οφελος των πωλησεων?

και σε αλλα προιοντα κορυφαιων εταιριων τα αντιστοιχα παραδειγματα( υποβοηθουμενης και της κρισης ) οδηγησαν σε διακοπη της παραγωγης....βλεπε KURO

Reaction score
10
Το προιον πωλειται αναλογικα με την Αμερικανικη λιανικη τιμη.
Ο υπολογισμος με το δολλαριο τωρα που γραφω ειναι :
ΑΞΙΑ...............499,00 $
ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1%.... 4,99 $
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...118,75 $
ΣΥΝΟΛΟ .......622,74 $

ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ 1,45560

ΕΥΡΩ....................427,82
ΔΑΣΜΟΙ 13,90%.......59,47
ΔΙΑΦΟΡΑ 0,65%........2,78
ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΦΠΑ...490,07
ΦΠΑ 19%...............93,11
ΔΕΤΕ......................3,00
ΕΝΤΥΠΟ..................0,15
ΣΥΝΟΛΟ.............586,34

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΑ........30,00
ΕΡΓΑΤΙΚΑ...............20,00
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ........0,00
ΣΥΝΟΛΟ...............50,00

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ..636,34

630+120=750

Το ποσο αγοραζω, αυτο απασχολει μονο εμενα.
Η τιμη των 520 ειναι λιγοτερη απο το δικο μου κοστος , αλλα και των αλλων Ευρωπαιων.
Εγω αγοραζω player+kit, και αντιστοιχα παραθετω τις τιμες.

Αγγλια
( εκει ερχονται ολα , και απο εκει γινεται η διανομη σε μας, εξ ου και η πιο φτηνη τιμη, εμεις εχουμε και μεταφορικα Αγγλια....Ελλαδα κλπ)
550 GBP + 79 kit = 604 GBP = 692,45 euro ( ΦΠΑ 17,50 % )

Νορβηγια
5500 ΝΟΚ + 750 ΝΟΚ = 6250 ΝΟΚ = 753,14 EURO
http://www.httech.no/oppo bdp-83.htm

Γαλλια
790 ευρω πληρες
http://www.hdland.fr/boutique/fiche_produit.cfm?ref=OPPOBDP83&type=10&code_lg=lg_fr&num=0

Ολοι εμεις οι κλεφτες λοιπον, σας εχουμε για κοροιδα και υπαρχει και ενας εξυπνος που παρ επιπτοντως δεν εχει να παραδωσει.

Αυτα.
Δεν θα συνεχισω αλλο στο θεμα καντε και υποθεστε οτι νομιζετε.
Ευχαριστω.

Reaction score
29.547

Γειά στο στόμα σου ρε αποστόλη.Τάπες και ξεθύμανες.
Εχεις απόλυτο δίκιο.
Κάποτε που ρώταγα την κινοτεχνική γιατί είναι τόσο πιο ακριβή απο την αμερική μου είπαν , οτι η DENON και η κάθε DENON , εχει ειδική παραγωγή παρτίδας μόνο για την αμερική. Η Αμερική παραγγέλνει τόσα κομμάτια και ακόμη περισσότερα απο οτι ολη η ευρώπη.Απο εκει και μόνο παίρνουν άλλες τιμές .Κάτι σαν η χοντρική η δική τους είναι είναι η χοντρική της ευρώπης -20-30 % .
Τα άλλα τα ξέρετε.

Reaction score
0

Eγώ ξέρω οτι έχουμε τους φτηνότερους Denon σχεδόν σ'όλη την Ευρώπη - σχεδόν τιμές Αμερικής... Πως γίνεται αυτό, ενώ στα άλλα μηχανήματα (πχ. Onkyo) είμαστε τόσο ακριβότεροι? Και μην πούμε πάλι οτι η Denon κάνει επιθετική πολιτική στην Ελλάδα... σιγά την μεγάλη αγορά...

Reaction score
1.187

Και οι Yamaha επίσης έχουν εδώ στην Ελλάδα τις καλύτερες τιμές!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis