Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
Ποιοι ειναι οι γνωστοι και οι banαρισμενοι;E εχουμε παρει δυνατες μεταγραφες απο αλλα forum!!! Ειναι γνωστοι και banαρισμενοι οποτε κατεφυγαν εδω για να τα "πουνε"!!!!
Υπομονη!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σου ρε φίλε για το πολύ καλό ποστ.Κοίτα εδώ flame που ξεκινησε για μια συσκευή. Ρε πάτε καλά?
Μια και καλή και δεν ξανα-ασχολούμαι.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα το σωστό είναι να έρθει και να γράψει.
Αγόρασα (ή δοκίμασα ή σκέφτομαι να αγοράσω κτλ κτλ) και αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Το έχει βρει κάνενας άλλος? Είμαι ο μόνος? Φταίει η συσκευή? Φταίω εγώ? Φταίει το αρχείο?
Έτσι τόσο απλά.
Αν τώρα αντι γιαυτό έρχετε και γράφει.
"Είστε όλοι τυφλοί, άσχετοι, και παρασύρετε τον κόσμο σε μια βλακεία, ζήτω! το άλλο μηχανημα" Αυτό δεν είναι εποικοδομητικός διάλογος. Δεν έχει πρόθεση ούτε να ενημερώσει/προειδοποιήσει, ούτε να βρεί λύση στο πρόβλημά του. Πρωτεύον ρόλος του είναι να την πεί, να απαξιώσει και να προσβάλει τους συνομιλητές του. (κοίτα που κάνουμε και πραγματολογική ανάλυση των post). Πόσο μάλλον όταν είναι διάλογος μεταξύ σχετικά ξένων, με ότι αυτό συνεπάγεται στους κανόνες συνομιλίας.
Κοινώς αυτό που είπα σε προηγουμενο ποστ μου.Όσο απαντάμε στα σχόλια κάθε ακοινωνητου μικρόμυαλου τόσο θα συνεχίζεται η κατάσταση... Επεσα κι εγώ στη λουμπα μια φορα και τέρμα. Γραψτε τους στα media σας...
Θα βαρεθουν και θα πάνε αλλού να παίξουν με την ανωνυμία τους οι κοτούλες.
(εμμέσως επεσα και δευτερη φορά στη λούμπα αλλα τέρμα...)
Eσεις οι ευγενικοι με το ιδιοκτητο forum ,αντε γεια
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. :103:"Να φύγετε, να πάτε αλλού"
Άλλο να ενημερώνεις το κόσμο για το όποιο πρόβλημα που μπορεί να έχει το κάθε μηχάνημα και άλλο να μειώνεις όλο το τοπικ με το που μπεις με το να τους λες δεν ξέρετε τι λέτε, έχετε οφθαλμαπάτες, έχετε μετοχές της wd και όλα τα βλέπετε ρόδινα και άλλα τέτοια ωραία.Τελικα το θεμα (τους ) ηταν η ενημερωση του κοσμου σχετικα με τα προβληματα του wd live ....
"Να φύγετε, να πάτε αλλού"
Τελικα το θεμα (τους ) ηταν η ενημερωση του κοσμου σχετικα με τα προβληματα του wd live ....
"Να φύγετε, να πάτε αλλού"
Τελικα το θεμα (τους ) ηταν η ενημερωση του κοσμου σχετικα με τα προβληματα του wd live ....
Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει το μηχάνημα ώστε να μας πει πραγματικά αν η μαύρη τετραγωνισμένη υποδοχή(Από εμένα) αν είναι sata υποδοχή?
Και τέλος η άσπρη υποδοχή τι είναι?
![]()
:601: Απλά, γράφε ότι νομίζεις, αλλά περίμενε την κριτική ή την αδιαφορία. :126:Κοινώς αυτό που είπα σε προηγουμενο ποστ μου. Εν ολίγης "Να φύγετε, να πάτε αλλού"