Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Ξέρετε που μπορώ να βρω υπότιτλους ειδικά συγχρονισμένους για full bluray εκδόσεις? όχι rips αλλά για τις bluray εκδόσεις άνω των 30gb...

Reaction score
0

E εχουμε παρει δυνατες μεταγραφες απο αλλα forum!!! Ειναι γνωστοι και banαρισμενοι οποτε κατεφυγαν εδω για να τα "πουνε"!!!!
Υπομονη!!!!
Ποιοι ειναι οι γνωστοι και οι banαρισμενοι;
Εχετε πολυ γελιο τελικα, επιχειρημα τιποτα μονο αρλουμπες πετατε καποιοι!

Reaction score
1

Κοίτα εδώ flame που ξεκινησε για μια συσκευή. Ρε πάτε καλά?
Μια και καλή και δεν ξανα-ασχολούμαι.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα το σωστό είναι να έρθει και να γράψει.

Αγόρασα (ή δοκίμασα ή σκέφτομαι να αγοράσω κτλ κτλ) και αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Το έχει βρει κάνενας άλλος? Είμαι ο μόνος? Φταίει η συσκευή? Φταίω εγώ? Φταίει το αρχείο?

Έτσι τόσο απλά.

Αν τώρα αντι γιαυτό έρχετε και γράφει.
"Είστε όλοι τυφλοί, άσχετοι, και παρασύρετε τον κόσμο σε μια βλακεία, ζήτω! το άλλο μηχανημα" Αυτό δεν είναι εποικοδομητικός διάλογος. Δεν έχει πρόθεση ούτε να ενημερώσει/προειδοποιήσει, ούτε να βρεί λύση στο πρόβλημά του. Πρωτεύον ρόλος του είναι να την πεί, να απαξιώσει και να προσβάλει τους συνομιλητές του. (κοίτα που κάνουμε και πραγματολογική ανάλυση των post). Πόσο μάλλον όταν είναι διάλογος μεταξύ σχετικά ξένων, με ότι αυτό συνεπάγεται στους κανόνες συνομιλίας.

Reaction score
28
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αρχικό μήνυμα απο geomos
E εχουμε παρει δυνατες μεταγραφες απο αλλα forum!!! Ειναι γνωστοι και banαρισμενοι οποτε κατεφυγαν εδω για να τα "πουνε"!!!!
Υπομονη!!!!

Oντως χρειαζονται μεταγραφες μηπως και ξεκολησετε

Reaction score
0

Όσο απαντάμε στα σχόλια κάθε ακοινωνητου μικρόμυαλου τόσο θα συνεχίζεται η κατάσταση... Επεσα κι εγώ στη λουμπα μια φορα και τέρμα. Γραψτε τους στα media σας...
Θα βαρεθουν και θα πάνε αλλού να παίξουν με την ανωνυμία τους οι κοτούλες.

(εμμέσως επεσα και δευτερη φορά στη λούμπα αλλα τέρμα...)

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Κοίτα εδώ flame που ξεκινησε για μια συσκευή. Ρε πάτε καλά?
Μια και καλή και δεν ξανα-ασχολούμαι.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα το σωστό είναι να έρθει και να γράψει.

Αγόρασα (ή δοκίμασα ή σκέφτομαι να αγοράσω κτλ κτλ) και αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Το έχει βρει κάνενας άλλος? Είμαι ο μόνος? Φταίει η συσκευή? Φταίω εγώ? Φταίει το αρχείο?

Έτσι τόσο απλά.

Αν τώρα αντι γιαυτό έρχετε και γράφει.
"Είστε όλοι τυφλοί, άσχετοι, και παρασύρετε τον κόσμο σε μια βλακεία, ζήτω! το άλλο μηχανημα" Αυτό δεν είναι εποικοδομητικός διάλογος. Δεν έχει πρόθεση ούτε να ενημερώσει/προειδοποιήσει, ούτε να βρεί λύση στο πρόβλημά του. Πρωτεύον ρόλος του είναι να την πεί, να απαξιώσει και να προσβάλει τους συνομιλητές του. (κοίτα που κάνουμε και πραγματολογική ανάλυση των post). Πόσο μάλλον όταν είναι διάλογος μεταξύ σχετικά ξένων, με ότι αυτό συνεπάγεται στους κανόνες συνομιλίας.
ΜΠΡΑΒΟ σου ρε φίλε για το πολύ καλό ποστ.
συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Λίγη ηρεμία παρακαλώ δεν κάνει κακό.

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα μηχανάκι που παίζει μεγάλη πλειοψηφία αρχείων και κοστίζει ''φλούδες''.Αν Βρίσκουμε κάποια αρχεία που κολλάει ας λέμε απλώς ποιά είναι(αν και πιστεύω ότι είναι θέμα reframes,οπότε ας αναφέρουμε σε ποιά reframes κολλάει).Τώρα όσον αφορά το auto select της εξόδου μάλλον εξαντλήθηκε το θέμα οπότε εν αναμονή νέου firmware.

Reaction score
3

Όσο απαντάμε στα σχόλια κάθε ακοινωνητου μικρόμυαλου τόσο θα συνεχίζεται η κατάσταση... Επεσα κι εγώ στη λουμπα μια φορα και τέρμα. Γραψτε τους στα media σας...
Θα βαρεθουν και θα πάνε αλλού να παίξουν με την ανωνυμία τους οι κοτούλες.

(εμμέσως επεσα και δευτερη φορά στη λούμπα αλλα τέρμα...)
Κοινώς αυτό που είπα σε προηγουμενο ποστ μου.
εν ολίγης "Να φύγετε, να πάτε αλλού"

Reaction score
28

"Να φύγετε, να πάτε αλλού"

Eσεις οι ευγενικοι με το ιδιοκτητο forum ,αντε γεια

Reaction score
1.213

Τελικα το θεμα (τους ) ηταν η ενημερωση του κοσμου σχετικα με τα προβληματα του wd live ....

Reaction score
3

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. :103:
Εσύ πρώτος έβρισες και ειρωνεύτικες όλο το τοπικ εγώ απλά σου απαντάω στις ειρωνείες και τα επικριτικά σχόλια σου με τον τρόπο που σου αρμόζει και εσύ ξεκίνησες.
Και το να "φύγετε να πάτε αλλού" δεν πιστεύω ότι συγκρίνετε ούτε κατά διάνοια με αυτά που ΕΣΥ είπες στο αρχικό σου ποστ για όλους μας.

Τελικα το θεμα (τους ) ηταν η ενημερωση του κοσμου σχετικα με τα προβληματα του wd live ....
Άλλο να ενημερώνεις το κόσμο για το όποιο πρόβλημα που μπορεί να έχει το κάθε μηχάνημα και άλλο να μειώνεις όλο το τοπικ με το που μπεις με το να τους λες δεν ξέρετε τι λέτε, έχετε οφθαλμαπάτες, έχετε μετοχές της wd και όλα τα βλέπετε ρόδινα και άλλα τέτοια ωραία.

Reaction score
0

Tελικα, για να γυρισουμε στις όμορφες καλές εποχές συζήτησης, ξέρετε αν έχει βγεί κανένα custom firmware στο εμφανισιακό στυλ του lilibabe?

Reaction score
3

Όχι ακόμα φίλε δεν νομίζω.

Και όντως για να γυρίσουμε στις όμορφες καλές εποχές(προ neutron53) επαναφέρω μια παλιά μου ερώτηση που δεν απαντήθηκε.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει το μηχάνημα ώστε να μας πει πραγματικά αν η μαύρη τετραγωνισμένη υποδοχή(Από εμένα) αν είναι sata υποδοχή?

Και τέλος η άσπρη υποδοχή τι είναι?

Reaction score
1.846

Κοινώς αυτό που είπα σε προηγουμενο ποστ μου. Εν ολίγης "Να φύγετε, να πάτε αλλού"
:601: Απλά, γράφε ότι νομίζεις, αλλά περίμενε την κριτική ή την αδιαφορία. :126:

Υ.Γ.: Δεν αγόρασα Western Digital TV Live, για να ξέρεις.

Reaction score
3

Ξέρω πήρες το θαυματουργό egreat σωστά :118:
Τι κερδίζω :118:
:114:

Reaction score
1.846

Όχι, τίποτα ακόμα, δεν είναι πρόσφορο το τάιμιν! :114:

Reaction score
0

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Αγόρασα σήμερα το wd tv live και το δοκίμασα με μερικά video.
Παρατήρησα ότι με ένα συγκεκριμένο video έκανε διακοπές ο ήχος σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.Η ταινία ήταν Australia(2008)720p.x264.mp4 με
video : mpeg4 video(h264) 1280x544 23.98fps(video)
audio : AAC 48000HZ 6ch 4608 Kbps (audio)
Σε άλλα format ήχου όπως AC3 ή MPEG δέν είχα τέτοιο πρόβλημα έπαιζε κανονικά.
Επειδή έχω και το WD TV το προηγούμενο μοντέλο το έβαλα να παίξει τη συγκεκριμμένη ταινία και έπαιξε τέλεια!! χωρίς κολλήματα.
Τωρα τί να συμβαίνει;Θέλει καινούργιο firmware ή ήμουνα τυχερός και έπεσα σε προβληματικό μηχάνημα;
Υπ όψιν ότι τις ταινίες τις βλέπω σε συμβατική τηλεόραση με έξοδο composite αλλα αυτό δέν νομίζω να έχει σημασία αφού το παλιότερο μηχάνημα έπαιξε τέλεια την ταινία χωρίς κολλήματα.
To firmware στο live είναι 1.01.00.
Ευχαριστώ.

Reaction score
3

Δοκίμασε να βάλεις το νεότερο και δες αν έχεις επιλέξει το στέρεο και όχι το optical στο μενού.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007